Jos todella halutat muuttaa elämäsi, sinun tulisi ajatella tietoisuuttasi useammin

      Kommentit pois päältä artikkelissa Jos todella halutat muuttaa elämäsi, sinun tulisi ajatella tietoisuuttasi useammin

Jos todella halutat muuttaa elämäsi, sinun tulisi ajatella tietoisuuttasi useammin

Rakastettu Surya, huhtikuu 27, 2005

MINÄ OLEN Surya, olen tullut luoksesi jälleen tämän viestintuojan kautta.

Meidän puheemme aiheena tänään on tietoisuutesi. Eläen jokapäiväisen elämän turhamaisuuden keskellä et ohjaudu ajattelemaan kaikista tärkeintä asiaa sinulle – sinun tietoisuuttasi.  Ajattelet muista asioita, ruokaa, työtä, perhettä, huvituksia.  Ajattelet paljon asioita, mutta harvoin ajattelet tietoisuuttasi.

Haluan kertoa teille, että kysymys tietoisuudestasi on yhtä tärkeä kuin kysymys Jumalasta, koska sinun tietoisuutesi, on se, joka jää jäljelle ja säilyttää kaikki elämänkokemuksesi ja saavutuksesi koko elämänne jaksolta.

Itse asiassa, tietoisuutesi taso määrää kaikki elämäsi tapahtumat. Tietoisuutesi taso on tiiviisti yhteydessä karmaasi ja ympärilläsi olevien ihmisten karmaan.

Mitä suurempi on pois työstetyn karman prosenttiosuus, sitä korkeampi on sinun tietoisuutesi taso ja sitä lähempänä olet Jumalaa.

Tietoisuutesi taso on myös yhteydessä sinun värähtelyysi. Mitä korkeampi on värähtelytasosi, sitä korkeampi on sinun tietoisuutesi taso. Siten tietoisuutesi taso vetää sinut näihin tai noihin ympärstöihin.  Samankaltainen vetää puoleensa samankaltaista.

Siksi, jos todella haluat muuttaa jotakin elämässäsi, sinun pitäisi ajatella tietoisuutasi  useammin.

Mitä tahansa tapahtumaa ja kaikkea fyysisessä maailmassa on lähestyttävä kahdelta suunnalta.  Maailmassa on kaksi pääasiallista näkökulmaa kaikkeen. Kaikki elämän monimuotoisuus ja valinnat elämässä on pelkistetty sinun valintaasi : minkä maailman sinä valitset? Valitsetko illuusioorisen maailman vai Jumalan Todellisen maailman?

Annan sinulle esimerkkejä, jotka selittävät puheeni aihetta.

Kuvittele, että olet ehdottoman harmonisessa tietoisuuden tilassa. Sinun on täytynyt kokea tällaisia tajunnantiloja elämässä. Tunnet syvää sisäistä rauhaa, tasapainoa, sisäistä iloa ja rakkautta kaikkea kohtaan ympärilläsi.

Jumala lähettää sinulle sellaisia minuutteja, jotta voit palata vaikeiden elämäntilanteiden aikana näihin tunteisiin,  jotka koit näissä  elämäsi autuuden minuutteissa.

Suosittelen sinulle näiden tajunnantilojen muistelemista. Tai yritä asettaa sellainen tajunnantila tukevasti muistiisi, kun sellainen laskeutuu yllesi lähi tulevaisuudessa. 

Se on kriteeri ( tunnusmerkki), johon voit verrata tietoisuuden tilojasi elämäsi muissa hetkissä. 

Kuvitele nyt itsesi kasvokkain minkä tahansa epäharmonisen tilanteen edessä elämässä. Tämä voi olla mylvivä Rock-musiikki, epäharmoniset ihmiset, ja monet ei-jumalalliset ilmentymät, joita kohtaat joka päivä. 

Ja kun törmäät näihin epäharmonisiin elämän tilanteisiin, hyvin tärkeä hetki koittaa: Sinä saatat joko osallistua tähän tilanteeseen tai pidät tasapainoista  tajunnan tilaa yllä.

Annan sinulle konkreettisen esimerkin. Sinua loukattiin työssä, kotona tai kadulla. Tämä loukkaus tuntuu sinusta täysin ansaisemattomalta. Voit reakoida kahdella eri tavalla, kuten olen kertonut yllä. Sinä saatat osallistua tilanteeseen ja alat todistamaan, että olet oikeassa ja että sinua solvattiin aiheettomasti. Voit myös pystytellä erillään tilanteesta, ainoastaan yksinkertaisesti huomioit sen tietoisuudessasi, mutta et anna/ aseta  energiaasi siihen.

Muista, että tätä koko illusoorista maailmaa pitää yllä vain sinun energiasi. Joka minuutti ja joka sekuntti, teet valinnan, mihin ohjaat energiaasi.

Ja jos osallistut epämiellyttävään tilanteeseen, johon ajauduit, ja alat antamaan tälle tilanteelle energiaa, joka virtaa auraasi Jumalallisesta maailmasta kristalli  lankaa pitkin.

Mitä tapahtuu tälläisina hetkinä? Sinä asetat energiaasi epätäydellisyyteen ja sinä lisäät illuusiota.

Useimmat maassa elävät ihmiset toimivat tällä tavalla.

Tätä maailmaa tukee vain sinun energiasi. Ja te ruokitte kaikkia tämän maailman epätäydellisyyksiä energianne kanssa.

Toinen valinta minkä voit tehdä, kun tulet vedetyksi epäharmoniseen tilanteeseen on kieltäytyä laittamasta energiaasi epätäydellisyyteen. Kyllä, huomioit,  että tämä tilanne on epäoikeudenmukainen, mutta ymmärrät, että kaikki mikä tapahtuu fyysisessä maailmassa on illuusiota. Siksi, sinä vain yksinkertaisesti poistat tämän tilanteen tietoisuudestasi ja et anna tietoisuutesi  ajatella sitä.

Tämä ei tarkoita, että olet välinpitämätön maailmasi epä-jumalallisille ilmentymille. Sinä osoitat arviointisi. Olet velvollinen näyttämään oikean ymmärryksesi, saatat jopa kertoa ihmisille ympärilläsi arviointisi yksinkertaisella kielellä, mutta et laita energiaasi siihen. Sinä muistat ne harmoniset tajunnantilat joissa olit ennen, ja nostat tietoisuutesi ylös siihen tasoon, pois epäharmonisesta tilanteesta, joka ympäröi sinua.

Olen täysin tietoinen siitä tosiasiasta, että asian, josta puhun, voi tehdä joku sellainen, joka on korkean tason adepti, mutta suurimmalle  osalle ihmisiä, jotka lukevat näitä rivejä sellainen reaktio elämäntilanteissa on vaikeaa saavuttaa. Mutta sinun tulisi tietää toiveittesi päämäärät. Ja sinun pitäisi yrittää muuttaa tietoisuutesi. Kaikkinainen Jumalallinen täydellisyys on sisälläsi.

Ja vain sinä päätät joko oleilet tässä täydellisyydessä tai luovutat itsellesi tämän maailman illuusioille.

Lopuksi haluaisin näyttää kuvaa Buddhasta, joka istuu joen varrella. Buddha istuu meditaatio asennossa, katsellen jokea. Hän näkee pienen palan puuta ajelehtivan ohitseen, sitten tukin.

Sitten hän näkee  ihmisiä veneessä purjehtivan ohitse. Buddha näkee kaiken tämän. Ja hän arvioi jokaisen asian tai ilmiön jonka hän näkee, mutta hän ei aseta energioitaan mihinkään näistä asioista. Hän vain kutsuu asioita niiden nimillä ja se siitä.

Jos tavallinen ihminen istuu Buddhan paikassa, hänen ajatuksensa tarttuu kaikkeen minkä hän näkee. Katsoessaan pientä puu palaa, hän ajattelee kuinka vastuuttomia ihmiset ovat saastuttaessaan jokea. Kun hän katsoo tukkia, hän ajattelee mihin hän voisi käyttää sitä kotonaan.  Ja hän tarkastelee tietoisuudessaan jokaisen ihmisen joka istuu ohi purjehtivassa veneessä.

Annoin tämän esimerkin sinulle lopullisesti selkeyttääkseni kuinka sinä luot ympärilläsi olevan illuusion tietoisuutesi kanssa.

Kun  jatkuvasti pidät mielessäsi negatiivisia tilanteita, joita kohtaat elämässä,  toistaen yhä uudelleen reaktioistasi näihin tilanteisiin ja muistelet ihmisten reaktioita sinun reaktioihisi, sinä lähetät Jumalan sinulle antaman energian moninkertaistamaan ympäröivää illuusiota. 

Sama pätee mihin tahansa epätäydelliseen tunteeseen, jonka sallit astua sisään tietoisuuteesi.

Sinun tulisi jatkuvasti analysoida kaikkia ajatuksiasi ja verrata niitä täydelliseen mielentilaan, jota sinun täytyy aina pitää muistissasi.

Tämän vuoksi sinun tätyy hylätä ristiriidan tunne tietoisuudessasi.  Kun olet virittynyt konfliktiin sinä vedät puoleesi konfliktin aiheita maailmaasi. 

Tämä käsittää myös taistelu aiheen langenneiden enkelien kanssa, joka sinä niin paljon rakastat. Jos olet virittynyt ristiriittaan, tulet aina löytämään konfliktisi  objektin ihmisten keskuudessa ympärilläsi. 

Mutta jos sinä et halua konflikteja, et tule kohtaamaan ihmisiä, joiden kanssa  taistella polullasi. Lisäksi, jos jatkuvasti pidät tietoisuutesi korkealla tasolla sinä voit vaikuttaa,korkean tietoisuuden tason kanssa, jokaiseen henkilöön, jonka kohtaat elämässä. 

Tänään olen yrittänyt kääntää huomiotasi tietoisuuteen, koska tämä on se asia, jonka kanssa  sinun täytyy työskennellä jatkuvasti.

Ole samaa mieltä, että  voidaksesi työskennellä tietoisuutesi kanssa, tarvitset vain toiveen ja pyrkimyksen muuttaa tietoisuutta.

Tulen olemaan iloinen, jos otat tämän päivän puheen, ei abstraktina väittelynä, vaan kuten oppaana toimintaan.

MINÄ OLEN Surya

© Viestintuoja  Tatyana Mickushina