Parannuksesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Parannuksesta

Parannuksesta


”Ei tarvitse kiirehtiä.
Toistaiseksi meillä ei ole minnekään minne kiirehtiä.
Valinnat ovat tehty. On tärkeää ymmärtää tehdyt virheet,
koska virheiden toteutuminen ja niiden parannus lievittää karman taakkaa puolella.
Vapauttaessamme itsemme karmallisista taakoista, me puhdistamme henkistä polkua itsellemme ja niille, jotka ovat karmallisesti yhteydessä meihin. ”
– Tatjana N. Mickushina


Ohjeita joka päivälle

Pidä oikea tietoisuustila koko päivän ajan, päivästä toiseen, vuodesta toiseen, ja sait ennennäkemättömän sadon henkisistä saavutuksia.
Olen vieraillut luonnanne antaakseni teille joitain ohjeita. Toivon, että nämä ohjeeni eivät aja sinua epätoivoon. Sinun ei pidä valittaa ja nuhdella itseäsi menneistä  erehdyksistä.
– Rakas Jeesus, 31. joulukuuta 2007


Karman Lain ymmärtämisen laajentaminen

Karman Lain oikea ymmärtäminen tekee sinut onnelliseksi jopa silloin, kun kannat  sietämätöntä karmakuormaa ympärilläsi olevien ihmisten näkökannalta.
Koko asian ydin on ulkoisen tietoisuutenne  asenteessa kantamaasi taakkaan kohtaan. Siksi älä koskaan ole surullinen ongelmistasi.
– Rakas Kuthumi, 6. heinäkuuta 2006


Puhe Karman Laista
Kun karman maljasi täyttyy monien kielteisten tekojesi takia, saat täydellisellä jatkuvuudella  kaiken energian paluun, jonka olet käyttänyt väärin.
Koet elämässäsi niitä ongelmia, jotka olet itse aikaisemmin aiheuttanut. Vasta kun alat ymmärtää, että sinulle ei tapahdu mitään, lukuun ottamatta sitä, minkä olet itse luonut aiemmin, …
– Rakas Lanello, 2. heinäkuuta 2007Sinun on toimittava, toimittava ja toimittava
Enkelit kirjaavat tiukasti kaikki loukkaavat sanat ja kaikki räikeät teot. Aina on mahdollisuus valita toinen polku. Aina on mahdollisuus tehdä parannus ja hyväksyä rangaistus nöyrästi.
Joka kerta kun sanomme tämän ja joka kerta ihmiset eivät usko, että tämä  liittyy heihin. Ihmisten muisti on lyhyt. Kun on aika kutsua tilille, he ihmettelevät: ”Olemmeko todella velkaa näin paljon?” …
– Rakas El Morya, 21. toukokuuta 2005Vain usko Jumalaan ja rakkaus koko Luomakuntaan voi pelastaa ihmiskunnan lähitulevaisuudessa
On vain yksi Totuus. Kaikilla aidoilla profeetoilla, lähettiläillä koko ihmiskunnan kehitys historian aikana oli vain yksi Jumalallinen Totuus: Jumalasta, joka on kaikkialla mikä  ympäröi sinua.
Tämä on Jumalasta sisimmässäsi ja Jumalasta ulkopuolellasi.
– Lord Shiva, 21. joulukuuta 2015

Toimintasi aika on tullut!
Kun ihmiskunta tekee kollektiivisen valinnan olla etenemättä helpompaan suuntaan muuttamalla tietoisuuttaan, Karman laki tulee voimaan.
Mikä tahansa Karma voidaan pehmentää ajatuksen ja tunteiden tasolla. Tämän tekemiseksi sinun tulee tunnustaa virheet ja osoittaa parannus.
Kun helpompi polku hylätään, Karman vapautuminen alkaa fyysisellä tasolla. Ajoittain tämä tapahtuu intensiivisemmällä tavalla kuin yleensä.
– Lord Shiva, 21. kesäkuuta 2014


Voitte kääntyä ympäri ja palata takaisin Jumalalliseen kehityspolkuun missä tahansa Polun kohdassa. Emmekö olekin kertoneet siitä? Kyllä, suuri karma on luotu ….
– Sanat Kumara, 20. joulukuuta 2015

Tulin tänään muistuttamaan teitä siitä, että olen aina kanssanne kuin rakastava ja välittävä Äiti
”Muistakaa aina, että Jumala ei halua rangaista teitä. Hän haluaa teidän seurata Rakkauden Polkua. Jos teette huonoja asioita, kuten pienet lapset, älkää unohtako tehdä parannusta vilpittömästi ja pyytää minulta apua, jotta tekemänne virheet eivät aiheuta vakavaa rangaistusta, koska Laki edellyttää, että kaikki tekonne, niiden energian, tulee  palatai teille. Sitten voitte nähdä omat virheenne ja ryhtyä toimenpiteisiin niiden korjaamiseksi. ”
– Äiti Mary, 8. joulukuuta 2007