KUINKA LUKEA SANELUJA (Mestarien suositukset, jotka sisältyvät heidän Saneluihinsa)

      Kommentit pois päältä artikkelissa KUINKA LUKEA SANELUJA (Mestarien suositukset, jotka sisältyvät heidän Saneluihinsa)

KUINKA LUKEA SANELUJA
(Mestarien suositukset, jotka sisältyvät heidän Saneluihinsa)

Lord Surya, 22. joulukuuta 2013

“… ainoa apu, jota ihmiskunnalle voidaan tällä hetkellä antaa, ovat Sanelumme ja energiamme, jotka välitämme maailmaanne Sanelumme kautta.

Monet teistä saattavat kysyä kysymyksen: “Kuinka muutamien ihmisten lukemat Viestit voivat muuttaa maailmaa miljardien maan päällä asuvan ihmisen maapallolla?”

Rakkaani, emme koskaan tuhlaa Jumalallista energiaa. Jokainen Jumalallinen Armo punnitaan perusteellisesti Maailmankaikkeuden Korkeissa Neuvostoissa ennen sen myöntämistä.

Meidän hienot energiamme voivat neutraloida valtavan määrän negatiivisia energioita maailmassanne. Tämä on työmme tasapainon ylläpitämiseksi planeetalla. Jokainen teistä voi liittyä tähän suureen työhön Maapallon ihmiskunnan pelastamiseksi.

Yhteisillä ponnistuksilla muutamme planeetan tilannetta. Sinulle riittää, että luet päivittäin yhden Sanomistamme, joka on annettu Lähettiläämme kautta peräkkäin, aikajärjestyksessä, jossa ne on annettu.

Meidän Viestimme voivat muuttaa tietoisuutesi tilaa, ja väistämättä ympäristösi muuttuu tietoisuutesi seurauksena. Emme voi ennustaa tilannetta etukäteen, koska emme tiedä kuinka moni vastaa kutsuumme ja tulee lukemaan meidän Viestejämme. Se mielentila, jossa aloitat Viestiemme lukemisen, on erittäin tärkeä. Joten jotta työsi olisi tehokkainta, sinun on valmistauduttava lukemaan Viestejämme ja lukemaan niitä vain kaikista korkeimmassa tietoisuudentilassa, jonka voit kokea. Vain tässä tapauksessa pystyt siirtämään Jumalallisen energian sinua ympäröivään maailmaan.

Sinulle annetaan yli sata Viesteissämme kuvattua työkalua, jotta voit virittyä maailmaan ennen lukemista. Jotkut työkalut, kuten rukousnauhat tai meditaatiot, ovat Lähettiläämme kirjoittamia pyynnöstämme.

Valmistautuaksesi Sanelujemme lukemiseen sinun tulee käyttää vähintään yksi tunti hengelliseen työhön ennen Sanelun lukemista.

Sinun ei tarvitse käyttää kaikkia sinulle annettuja työkaluja. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan: rukouskutsut, roserit, meditaatiot tai videot.

Aloita viestien lukeminen vasta, kun olet täysin harmonisoinut kaikki kehosi, ajatuksesi ja tunteesi.

Kun muutat itseäsi, muutat ympärilläsi olevaa maailmaa.

Älä ajattele, että tietoisuutesi muuttaminen tulee olemaan helppoa. Tarvitset kaiken päättäväisyytesi täyttääksesi kaikki Mestarien ohjeet, jotka sisältyvät Viesteihimme. “

********

Mestari Kuthumi, 14. tammikuuta 2010:

”Toistamme säännöllisesti suosituksemme siitä, miten työskennellä Viestiemme kanssa. Tunnen monia ihmisiä, jotka eivät noudata suosituksiamme. Olemme puhuneet monta kertaa siitä, miten tulee olla varovaisia työskennellessäsi Viestien kanssa ja ettei ole suositeltavaa lukea enempää kuin kaksi Viestiä päivässä. Esimerkiksi yksi viesti voidaan lukea aamulla ja yksi illalla.

Jokainen viesti sisältää energioita eri Mestareilta, jotka välittävät nämä viestit. Joskus energiat kuuluvat tasolle, joka ei ole kovin korkea, kun taas toisinaan viestien sisältämät energiat kuuluvat hyvin korkealle olemassaolon tasolle. Jos alat lukea useita Viestejä peräkkäin, asetat kehosi suuren paineen alaiseksi. Ulkoinen tietoisuutesi ei ehkä havaitse tätä vaaraa, koska lihallinen mielesi on tottunut käsittelemään vain informaatiokomponenttia, eikä se ota huomioon Viestien sisältämää energiakomponenttia.

Annan sinulle esimerkin. Kehosi tarvitsee ruokaa. Kun olet nälkäinen tai janoinen ja syöt viipaletta leipää tai juot lasillisen puhdasta vettä, kehosi tuntuu tyytyväiseltä.

Kuvittele nyt, jos söisit paljon erilaisia ruokia ilman rajoja ja kuluttaisit rajoittamattoman määrän erilaisia juomia. Tiedän, että monet teistä tekevät näin elämässänne juhlissa ja ahmimisen vuoksi. Mutta eikö sinusta tunnu pahalta seuraavana päivänä, kun olet syönyt tai juonut liikaa?

On ruokia, jotka voidaan yhdistää keskenään, kun taas on muita ruokia, joita ei voida syödä samanaikaisesti. Suurin osa ihmisistä on kuitenkin niin alhaisella energiatasolla, että he eivät pysty ymmärtämään näitä yksinkertaisia totuuksia, jotka ovat olleet tunnettuja tuhansia vuosia ja joita kaikki viisaat ihmiset noudattavat.

Kun luet useita Saneluja eri Mestareilta, saatat saada saman ruoansulatushäiriön tietoisuudessasi, aivan kuten saat ruoansulatushäiriöt vatsassasi hallitsemattomasta ruoan kulutuksesta.

Sinun tulisi lähestyä Viestiemme lukemista erittäin huolellisesti, tai saatat saada sisäistä epämukavuutta tai tyytymättömyyttä. Vielä pahempaa on, että saatat kohdistaa kaiken tyytymättömyytesi Lähettilääseemme tai Mestareihin.

Sinun tulisi valmistaa itseäsi lukemaan jokainen viesti erittäin huolellisesti. Sinun tulisi virittää itsesi Mestariin, joka antaa viestin musiikin avulla, Mestarin kuvan tai rukouksen tai meditaation avulla ennen Sanelun lukemista. Tällä tavalla voit tasoittaa energiaasi, kohottaa tietoisuuttasi, ja Sanelut tulevat olemaan sinulle hyväksi.

Annan sinulle toisen esimerkin. Aurinko paistaa kaikille ihmisille ja kaikille olennoille, ja on ihmisiä, jotka käyttävät aurinkoenergiaa viisaasti. He viettävät jonkin aikaa auringossa, sitten pitävät tauon ja sitten altistuvat itsensä jälleen hyväileville auringonsäteille.

On myös toinen ryhmä ihmisiä, jotka viettävät koko päivän rannalla palavan auringon alla, ja sitten he kärsivät palovammoista ja kuumeesta seuraavana päivänä.

Kuka on syyllinen siihen, että he ovat saaneet palovammoja? Onko se aurinko? Mielestäni vastaus on ilmeinen. On heidän oma virheensä, että he ovat käyttäneet auringon energiaa hallitsemattomasti.

Viestiemme sisältämällä energialla ei ole näin ilmeisiä vaikutuksia, mutta silti on huomattava määrä yksilöitä, jotka katselevat lyhyesti kymmenkunta tai enemmän Viestejämme pääsemättä ytimeen ja virittämättä itseään kunnolla ennen jokaisen Viestin lukemista. Tulos tulee nopeasti. Tietyn ajan kuluttua he alkavat tuntea itsensä ärtyneiksi ja jopa vihaisiksi.

Kuka on syyllinen siihen, että koet näitä tunteita? Lähettiläs? Mestarit? Mielestäni vastaus on ilmeinen. Kukaan sinun ulkopuolellasi ei ole syyllinen siihen, että laiminlyöt Mestarien suositukset.

Kuten kaikessa maailmassasi, meidän viesteillämme on kaksinainen vaikutus. Sanelujemme ansiosta jotkut ovat saavuttaneet tasaisen auran; heidän auransa epätäydellisyydet, joita heillä oli ollut monia vuosia, ovat kadonneet. Heistä on tullut tasapainoisempia ja ystävällisempiä. Heidän suhteensa perheeseensä ovat parantuneet. Rauha on tullut heidän sieluihinsa ja koteihinsa.

Päinvastoin, toiset kokevat kiukkua, vihaa ja tyytymättömyyttä lukiessaan meidän Viestejämme. Heidän auransa hajoaa päivä päivältä, ja he yksinkertaisesti tuhoavat itsensä.

Rakkaat, toivomme teille ystävällisyyttä, Rakkautta ja harmoniaa. Ja voitte saada kaikki nämä Viestiemme ansiosta. Sisälläsi on kuitenkin venttiili, joka ohjaa Viestiemme sisältämän energian joko hyvään tai pahaan. Kaikella teidän maailmassanne, rakkaat, on kaksoisvaikutus. Sisällänne teissä on mekanismi, joka joko saa teidät seuraamaan voimakkaasti evoluutiopolkua tai heittää teidät pois tien varrelle. ”

*********

Rakas Babaji, 5.12.2009:

“… Haluan varmistaa, että olet toteuttanut kaikki turvatoimet, jotka ovat tarpeellisia, kun luet Viestejämme.

Ne, jotka lukevat Viestimme ensimmäistä kertaa, voivat yllättyä. Kuitenkin ne, jotka ovat lukeneet Viestejämme pitkään, ovat todennäköisesti tietoisia turvatoimenpiteistä, joita on tarpeellista seurata. Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, että olet tekemisissä energian kanssa, koska Sanamme kantaa tiettyä energiavarausta. Ja kuten mikä tahansa energia, se vaatii huolellista ja varovaista käsittelyä, muuten Viestiemme lukemisen tulos voi olla arvaamaton.

Näin ollen, sinun on ymmärrettävä, että puhut Mestarien kanssa, jotka ovat ylittäneet paljon sinut tajuntatasosi. Siksi sinulla on velvollisuus tuntea arvostusta ja kunnioitusta meitä kohtaan. Et voi puhua Jumalan kanssa ohimennen. Et voi juoda teetä, puhua työtovereidesi kanssa töissä, tarkistaa lastesi koululäksyjä ja lukea meidän Viestejämme samanaikaisesti. Jos teet kaiken tämän ja luet Viestejämme samanaikaisesti, tulet luomaan karmaa, joka on suoraan verrannollinen Viesteihimme sisältyvään energiaan.

Varoitan sinua jälleen kerran, että puhut Jumalan kanssa. Siksi sinun on tehtävä tämä arvostuksella ja suurella kunnioituksella sydämessäsi. Sinun koko olemuksesi täytyy olla viritetty vuorovaikutukseen Jumalan kanssa. Sinun on jätettävä kaikki huolesi sivuun, tai päinvastoin, älä lue Viestiä ennen kuin sinulla on suotuisa hetki.

Jos olet epätasapainossa tai olet minkä tahansa negatiivisen mielenlaadun vaikutuksen alainen, niin Sanelujemme sisältämä energia tulee johtamaan minkä tahansa negatiivisuuden voimistumiseen sisälläsi. Ja päinvastoin, jos olet harmonisesti virittynyt ja olet täynnä sisäistä rauhaa, silloin tämä harmonian ja rauhan tila tulee myös vahvistumaan suhteessa Viestin sisältämään energiaan. “

Mestari Hilarion 2.1.2008

“Miksi sinusta tuntuu, että hengellistä työtä voidaan ohimennen tai kiireessä?

Ennen kuin muodostat tietoisuutesi oikean asenteen hengelliseen työhön, et saavuta mitään merkittävää tulosta.

Valitettavasti olen huomannut, että huomion ja keskittymisen puute on aikasi vitsaus.

Yrität oppia erilaisia asioita samanaikaisesti. Kuuntelet radiota, puhut puhelimessa tai katsot televisiota ja yrität lukea Viestejämme.

Ennen kuin kokoat voimasi keskittyäksesi henkisen ruoan hyväksymiseen ja heität kaiken muun pois, Viestiemme lukeminen ei ole hyödyllistä sinulle, vaan pikemminkin pahaksi kehityksellesi.

Tulen kertomaan sinulle miksi. Jos olet kiireinen jonkin maallisen toiminnan kanssa, kuten kuuntelet modernia musiikkia radiosta tai katsot mainoskatkoja televisiosta ja yrität lukea Viestimme samaan aikaan, silloin energia, jonka olemme sisällyttäneet Viesteihimme, käytetään epäsäännöllisesti. Luisut taaksepäin sen sijaan, että etenisit eteenpäin kehityksessäsi.

Ymmärtäkää, että puhutte Jumalalle, kommunikoitte Mestarien kanssa, jotka ovat pitemmällä edellänne, jotka nousivat evoluutiokehityksen korkeammille portaille. Mistä tämä valtava epäkunnioitus tulee?
Miksei sinulla ole perustavaa laatua olevaa säädyllisyyttä kommunikoidessasi kanssamme?Haluaisin, että lakkaatte pitämästä Opetusta, jonka annamme teille Lähettiläämme kautta, itsestään selvänä ja tavallisena.

Tuhannet Valotyön Olennot ovat välittämässä jokaista Viestiä.  Me käytämme arvokasta energiaa Jumalalta; keräämme sen jyvä jyvältä ja sisällytämme sen Viesteihimme.

… ellette muuta suhtautumistanne kommunikaatioon Mestarien kanssa ja voitta joitakin luonteenne negatiivisista piirteistä, saatatte pahasti vahingoittaa sieluanne. Muistakaa, että kun saatte Jumalallista energian, te itse ohjaatte sitä maailmassanne ajatuksienne, tunteidenne ja tietoisuuden tilojenne kautta. Kun saatte energiaa lukemalla Viestejämme ollessanne väärässä tietoisuuden tilassa, samoin, saatatte käyttää tätä energiaa epäsäännöllisesti, suuntaamalla sitä illuusion lisäämiseen ja luomalla karmaanne.

Nykyisessä kehityksenne evoluution vaiheessa teidän täytyy käyttää Jumalallista energiaa suuremmalla vastuulla. “