Kehoituksia niille jotka ovat Polulla

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kehoituksia niille jotka ovat Polulla


Kehoituksia niille jotka ovat Polulla

Lord Maitreya, 9 tammikuu 2007

MINÄ OLEN Maitreya, olen tullut luoksesi Lähettilääni kautta!

Olen tullut lähettämään viestin kiireellisistä asioista, jotka tulisi tulla tutuiksi sinulle. 

Tiedätte, että tulemme luoksenne ja että meillä on mahdollisuus tulla poikkeustapauksen vuoksi. Tämä armolahjan sallii meidän kommunikoida kanssasi ja antaa meidän viestejä erityisesti tähän valmistettujen henkilöiden kautta, jotka palvelevat meitä ja joilla on meidän Viestintuojamme asema tai sanomien Välittäjän asema. Ja nyt meillä on mahdollisuus puhua yhden meidän Lähettiläämme kautta. 

Olemme iloisia, että Opetukset joita annamme ovat saaneet melko laajan julkisuuden, ja että sydämenne ovat avautumassa niille. Mutta, valitettavasti kaikki ei ole niin hyvin kuin odotimme olevan. Ja hyvin monet teistä, löydettyään meidän Opetuksemme, jotka on annettu Lähettiläämme kautta, olette ilmiliekeissä alussa, mutta jonkin ajan kuluttua, peräänytte. Tällaisen henkilön Tietoisuus himmenee pikku hiljaa ja hän alkaa olla kiinnostunut asioista, jotka viettelevät hänet pois oikealta polulta – erilaiset maailmanne rihkamat.  Sinun pitäisi oppia tekemään ero todellisen opetuksen ja korvikkeiden välillä, jotka täyttävät maailmasi. 

Olemme jo kertoneet teille ja toistan tämän vielä kerran: yhdeksänkymmentä prosenttia kirjakauppojenne hyllyistä notkuvat opetuksia, jotka sisältävät enintään kymmenen prosenttia Totuutta. Ja teet valintasi näiden korvikkeita hyväksi ja käänyt pois meidän pöytämme ravinnosta, jota ystävällisesti sinulle tarjotaan.

Miksi on näin? Se johtuu siitä, että niissä lukuisissa opetuksissa, jotka ovat olemassa maailmassa, yksilön ei tarvitse tehdä valintaa. Henkilön ei niissä tarvitse noudattaa seuraajan kuria eikä mitään velvoitteita. Mitään ei vaadita sinulta, paitsi energiasi, Jumalaista energiaa, jota käytät ilman kontrollia, antaen huomiosi korvikkeille. Ja koko illusoorinen pseudo-opetusten maailma on olemassa vain koska sinä ylläpidät sitä energia virtasi kautta. (energiallasi).

Aion vielä kerran toistaa Opetuksen suuntaviivat, jotka on annettu sinulle aiemmin, että olet vastuussa jokaisesta Jumalaisen energian hiukkasesta, jonka  kulutat. Sinulle saataa näyttää, että et tee mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Sinä yksinkertaisesti osallistut seminaareihin tai käyt läpi koulutuksia, joka näyttävät hyödyllisiltä sinulle. Kulutat rahaa, mutta – mikä on pahin kaikista – sinä kulutat Jumalallista energiaa, joka on annettu sinulle Jumalalta.  Sinä teet valinnan ja tämä valinta saa sinut luomaan karmaa. 

Kyllä, rakas, luot karmaa tukemalla vääriä opetuksia. Lähtökohtana on, että olette eri kehitysvaiheissa. Ja jotkut teistä ovat niin viattomia, että otatte arvokkaina jalokivinä ne jäljitelmät, joita teille ystävällisesti tarjotaan, ja jotka kimaltevat pinnalta, mutta joilla ei ole  mitään sisäistä arvoa.

Mutta ne teistä, joilla oli mahdollisuus maistaa Totuus, jotka luitte opetuksiamme ja sitten yhtäkkiä tunnette tarvetta etsiä jotain muuta jostain muualta, he kantavat väärän valinnan ja Jumalaisen energian väärinkäytön karmaa. Ja pääsääntöisesti, tässä tapauksessa sinua ohjaa sinun egosi. Tunnet tyytymättömyyttä vain koska et halua erota siitä osasta itseäsi, joka kertoo sinulle: ”On monia polkuja. Ei kannata lukittua osaksi vain yhtä asiaa.  Kaikki polut johtavat Jumalan luokse. ”

Kuitenkin, tämä on yleinen virhe nykyajassa, koska on olemassa polkuja, jotka johtavat Jumalan luo ja on olemassa polkuja, jotka vievät pois Jumalasta.

Annan sinulle luotettavat suuntaviivat sille, miten et erehdy omalta Polultasi.

Sinun pitäisi ymmärtää, mitä se on, mikä ajaa sinua, kun haluat etsiä uusia muodikkaita opetuksia. Mikä on sinun motiivisi? Pääsääntöisesti egosi kuiskaa sinulle, että sinun ei pitäisi keskittyä vain yhteen asiaan ja ettei Sanomissa ole mitään uutta, jotka Mestarit ovat antaneet Lähettiläänsä kautta. 

Ja tosiaan, ei ole oikeasi mitään uutta meidän viesteissämme. Olemme antaneet tämän Opetuksen monien Lähettilättemme kautta useiden tuhansien vuosien aikana. Ja jos olisit omaksunut edes vähintään kymmenen prosenttia tästä Opetuksesta, et koskaan vaihtaisi tätä Opetusta pois rihkamaan, joita sinulle tarjotaan opetuksiemme valepuvuissa.

Etsi syitä Polun jättämiseen sisältäsi. Vain te itse teette päätöksiä ja valintoja. Valitettavasti emme voi saada teitä noudattamaan Polkua, jonka osoitamme. Sinulla on valinnanvapaus, ja sinulla on oikeus ohjautua vapaan tahtosi mukaan tehdessäsi valintoja fyyisessä tasossa.

Kuitenkin sinun mahdollisuuksillesi tehdä valintoja on annettu aikakehykset. Jos et opi mitään ja jos inkarnaatiosta toiseen jatkat elämistäsi egosi penkalon alla sen sijaan, että eroat siitä, saat ankaran varoituksen väärästä valinnastasi. Mutta jos pidät yhä kiinni suunnastasi ja vain jatkat oman polkusi seuraamista hampaat yhteen puristettuina ja sulkemalla silmäsi, sinut jätetään yksin.

Sitten vain sinun esirukoilijoidesi toimet Taivaissa voivat auttaa sinua, joiden kanssa olet vietänyt enemmän kuin yhden inkarnaation yhdessä.  Mutta usein miten sinut yksinkertaisesti jätetään yksin, ja sinun täytyy kasvaa illuusiossa monien inkarnaatioiden ajan kunnes evoluutio luopuu elämän-virtauksestasi  toivottamana ja sinut kirjataan tarpeettomaksi painolastiksi.  Jumala luopuu kuolleista ja sairaista soluista. Jos terve keho ei vapauta itseään sairaista soluista, jotka ajattelevat vain itseään, koko organismi voi sairastua.

Tämän vuoksi tulemme luoksesi uupumattomalla itsepäisyydellä varoittamaan sinua yhä uudestaan ja uudestaan, että ajattelisit kaikkia askeleitasi, joita otat elämässä.

Ne ihmiset jotka eivät ole koskaan kuulleet Opetuksiamme ja jotka eivät ole koskaan osallistuneet oppitunneillemme vastaavat yhdestä väärän valinnan karmasta.

Mutta ne ihmiset, jotka ovat kerran päättäneet  pyhittää inkarnaationsa Veljeskunnan palvelukselle ja eivät ole suorittaneet sitoumuksiaan, pidetään pettureina ja heidän karmansa on paljon suurempi kuin rikollisten ja salamurhaajien karma.

Olen tullut tämän viestin kanssa tänään. Ehkä olen laittanut jotkut teistä pois huumorin tunteesta. Mutta minun täytyi antaa sinulle tämä mahdollisuus ajatella kaikkea ja sen jälkeen, kun olet voittanut egosi, saada sinut tekemään harkitun päätöksen Jumalallisen järjen näkökulmasta sinussa.

Minä mielelläni annan auttavan käteni niille, jotka pyytävät apuani ja jotka vetoavat minuun raskaan mietiskelyn hetkellä kohtalostanne.

MINÄ OLEN  Maitreya

© Viestintuoja Tatyana Mickushina