Kirjeet Karmalliselle Neuvostolle

letterangel1

Ylösnouseiden Mestarien viestin mukaan Karmallisella Neuvostolla on kokouksensa kahdesti vuodessa, talvipäivän seisauksen ja kesäpäivän seisauksen aikana. Kokoukset tavallisesti alkavat joulukuun 20-22 päivänä ja kestävät 1. tammikuuta ja kesäkuun 20-22 päivänä ja kestävät 1. päivään heinäkuuta. Mestarit ehdottavat, että vetoamme Karmalliseen Neuvostoon kirjoitetulla kirjeellä, pyynnöllä näiden ajankohtien aikana. Kuinka me voimme kirjoittaa sellaisen kirjeen? Kuinka voimme olla varmoja, että se saavuttaa oikean osoitteen? Missä tapauksissa voimme saada apua? Sinä voit lukea aiheesta tässä artikkelissa.

 Säännöt kirjeen kirjoittamiseen

Voit käyttää tilaisuutta hyväksesi, joka vuosittain annetaan ja kirjoittaa kirjeitä Karmalliselle Neuvostolle. Näiden kirjeiden sisältö voi olla sinun itsenäisesti kirjoittama, kuitenkin muistutan sinua olemassaolevista yleisistä säännöistä. Aivan ensimmäiseksi Kiitä Karmallista Neuvostoa niistä suosioista, jotka sinulle on annettu aikaisemmin. Sitten voit alkaa kirjoittaa pyyntöjäsi. Jos pyyntösi koskettaa suosioita, joita sinä odotat saavasi henkilökohtaisesti tai sinun sukulaisillesi, sitten, kun olet listannut pyyntösi, sinun tulisi ottaa velvoitteita, joita sinä vapaaehtoisesti otat itsellesi ja joita tulet suorittamaan seuraavan puolen vuoden aikana talvipäivän (tai kesäpäivän, suom.huom.) seisaukseen saakka ja kunnes uusi Karmallisen Neuvoston kokous on, liittyen tuohon päivään. Sinun pyyntösi ja toiveesi tulisi olla kirjoitettu hyvin yksinkertaisesti sukunimien ja niiden ihmisten nimien kanssa, joita pyyntösi koskee.

Jos pyyntösi koskee yleistä tilannetta Planeetta Maassa tai pyyntöjä, jotka liittyvät planeetan tietoisuuden kehitysnäkymiin, ei ole tarpeellista, että otat velvoitteita liittyen dekreetien, rukouksien lukemiseen tai muiden toimien täytännönpanolle. Siinä tapauksessa pyyntösi täyttyvät sen hyvän karman nojalla, jonka jo olet hankkinut. Siksi, ennen kirjeiden kirjoittamista, huolellisesti harkitse pyyntöjäsi ja motiivejasi. Älä kuormita itseäsi lisä velvoitteilla. Toteuta täsmälleen ne velvoitteet, jotka voit täyttää ilman kohtuutonta työtä.

Hyvin monet ihmiset ottavat niin suuria velvoitteita kirjeissään, että ensimmäinen ongelma, jonka he kohtaavat elämässään pakottaa heidät unohtaa kokonaan otetut velvollisuudet ja kieltäytymään niiden täyttämisestä. Voit ottaa hyvin pienen velvollisuuden, mutta täyttää sen ilolla ja rakkaudella joka päivä.

Älä pyri ottamaan liian paljon päällesi. Joskus yksi rukous luettuna päivässä riittää, jotta apua tullaan antamaan. Mitä puhtaampi on se energia, jonka laitat rukouksien lukemiseen, sitä suurempi on se vaikutus jonka saavutat. Jopa yksi lause: “ Tulkoon Hyvä Maaimaan!” vilpittömästi sanottuna riittää helpottamaan monien kohtaloita.
– Kunnianarvoisa Maitreya, kesäkuu 15, 2006


Pyydä Karmallista Neuvostoa vapauttamaan sinut siitä, mistä haluaisit päästä eroon. Mitkä huonot ominaispiirteet ja tavat kuormittavat sinua ja estävät kehitystäsi? Suuntaa sinun rukouksesi seuraavan puolen vuoden aikana poistamaan sinun rakkaat epätäydellisyydet. Ja et tunnista itseäsi puolen vuoden kuluttua. Mitä enemmän rukous energiaa lupaa Karmalliselle Neuvostolle vapauttaa 6 kk aikana , sitä nopeammin sinä tulet vapauttamaaan itsesi kaikista epäonnisista ja karmllisista ongelmistasi. Joten jotta voit hyötyä tästä sallimuksesta ja kirjoitaa kirjeet Karmalliselle Neuvostolle, sinun täytyy perusteellisesti analysoida mistä sinä haluaisit päästä eroon kaikista ensimmäiseksi.

  • Kirjoita Karmallisen Neuvoston Jäsenille, listaa kaikki sinun pyyntösi ja toiveesi.
  • Ota joko rukoileminen tai muita velvoitteita itsellesi, jotka sinä olet valmis suorittamaan säännöllisesti seuraavan puolen vuoden aikana.
  • Sitoudu kirjoittamiisi pyyntöihin ja velvollisuuksiin, pyydä Arkkienkeli Mikaelia ja suojeluksen Enkeleitä viemään kirjeesi päämäärään, suoraan Karmalliselle Neuvostolle ja polta kirjeesi.
  • Voit jättä kopion kirjeestäsi itsellesi ja puolen vuoden jälkeen, sillä ehdolla, että sinä täytät velvoitteet, jotka olet ottanut, tulet näkemään mikä on muuttunut. Olen varma, että pääset eroon yhdestä tai useammasta pää viasta. Älä unohda kiitollisuutta, ja niin pian kun olet pääsyt eroon ongelmistasi, kirjoita Kiitos kirje Karmalliselle Neuvostolle –  Rakastettu Surya, joulukuu 21, 2006


Kommentteja kirjeiden kirjoittamisesta

Voit … täsmentää kirjeessäsi mitä konkreettisesti lupaat tehdä,

jotta sinun toimiesi energiaa voidaan ohjata keventämään karmallisia taakkojasi. Tämä saattaa olla lupaus sanoa tietty määrä rukouksia tai Rosereita määrätyn ajan kuluessa. Tämä voi myös olla lupaus auttaa rahattomia ja sairaita. Vain ne velvollisuudet tulisi ottaa, jotka eivät ylitä voimaasi täyttää niitä. Jos otat liian monia vastuita päällesi toivossa työstää niin paljon karmaa kuin mahdollista, voit huomata ettet selviä tehtävästä.

Älä unohda, että sinun täytyy läpäistä testit elämässäsi ja ylläpitää korkeinta tajunnan tilaa huolimatta kaikista esteistä ja elämän häiriöitä, joita joudut kohtaamaan. Negatiiviset värähtelyt ja ärsytys, jota voit tuntea, jos epäonnistut täyttämästä velvollisuuksiasi, joihin olet ryhtynyt, voivat tukkia sen positiivisen vaikutuksen, jonka oikeilla toimilla ja teoilla saavutat. Tehtävänäsi ei ole ensin tehdä syntiä ja sitten tehdä parannus synneistä. Tehtäväsi on olla luomatta uutta karmaa. Silti, sinun täytyy selvittää vanha karmasi muodossa tai toisessa. Tästä syystä varo luomasta uutta karmaa.
– Rakastettu Surya, June 23, 2005


Tehdessään päätöksiä avun antamisesta Karmallista Neuvostoa ohjaa aina sinun motiiviesi puhtaus ja pyrkimyksiesi vilpittömyys muutokseen. On mahdotonta pettää Jumalaa, on mahdotonta asettaa Jumalaa pelaamaan ihmisten sääntöjen mukaan. Aika on tullut kun sinun täytyy ymmärtää että kaikki mahdolliset dealine´it on ohitettu. En tiedä mitä yleisiä päätöksiä Suuri keskus Aurinko tulee tekemään, mutta älä unohda kirjeissäsi pyytää armoa Planeetta Maalle, sillä se tila missä paneetta on nyt, tarvitsee kiireellistä Valon legioonien puuttumista asioihin. Tasapaino on häiriintynyt ja se ei ole häiriintynyt ilman teidän jokaisen osallistumista.
– Lord Surya, kesäkuu 21, 2009

 

Olisi hyvä, jos kirjoitat kirjeet Karmalliselle Neuvostolle ja vastakohtana sinun tavallisille kirjeillesi, joissa toivot jotakin itsellesi tai sukulaisillesi, olisi hyvä jos voisit kirjottaa jostain positiivisesta tosiasiasta elämässäsi.

Ja henkilökohtaisesti olisin hyvin kiitollinen, jos ottaisit itsellesi velvoitteen lukea tietyn määrän rukouksia tai Rosereita tulevan puolen vuoden ajan seuraavaan Karmallisen Neuvoston kokoukseen asti tarkoituksessa tasapainottaa tilannetta planeetalla. Tarvitsemme teidän hyvän tahdon ilmentymiä planeetta maan evoluutioiden auttamisessa. Me tarvitsemme teidän ponnistuksianne kuten rukouksia, ja me tarvitsemme haluanne palvella Maan kehitystä.
– Suuri Jumalallinen Ohjaaja, joulukuu 20, 2009


Kaikkia teidän pyyntöjänne tullaan varmasti harkitsemaan
Karmallisen Neuvoston jäsenillä ei aina ole mahdollisuutta puuttua teidän kohtaloloihinne. Kuitenkin, jos te itse vetoatte Karmalliseen Neuvostoon kirjeittenne kautta, teidän pyyntöjänne tullaan kaikin tavoin harkitsemaan ja kaikkia tarpeellisia keinoja tullaa käyttämään joko muuttamaan tai lieventämään olosuhteitanne. Kaikki riippuu teidän pyrkimyksistä ja energiasta, jonka voitte antaa seuraavan kuuden kuukauden aikana, jotta pyyntönne tulevat täytetyiksi.

Rakastettu Lanello Suuren Jumalallisen Ohjaajan länsäollessa, joulukuu 24, 2008 
Olemme valmiit vastaamaan teidän pyyntöihimme ja auttamaan niin paljon kuin Laki sallii tehdäksemme kuormianne kevyemmiksi. Tosinaan siinä, tapauksessa, jos sinun nykyisen ruumistuksen aikana luotu hyvä karma mahdollistaa sen, voimme vastata sinun kutsuusi ja auttaa tilanteessa, kun näyttää ettei sinulla ole mitään voimaa kestää tilannetta yhtään pidempään. Ja kutsusi jälkeen, kun jokin aika on kulunnut katsoessasi taaksepäin, voitte olla hämmästyksessä ja ymmärtää, että jokin joka oli hartioillasi kuten ylitsepääsemätön rasite, on yhtä äkkiä hävinnyt, haihtunut, pudonnut hartioiltasi. Tässä tapauksessa älä koskaan unohda ylistää Taivasta ja lähettää kiitollisuuttasi.

Paras kiitollisuuden osoitus meille on palvelus, jonka sinä toteutat maan Elämää kohtaan. Nyt annan sinulle ohjeen, joka mahdollistaa kevennystä oman karman taakkaasi, jos oma hyvä karmasi sallii sinun niin tehdä. Joten voit sanoa seuraavasti: “MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, minun suurenmoisen MINÄ OLEN Läsnäolon nimessä, minun Pyhän Kristus Itsen nimessä, (tai yksinkertaisesti Kaikkivaltiaan Jumalan nimessä) minä vetoan Suureen Karmalliseen Neuvostoon pyynnöllä käyttää minun hyvien hyveiden sysäystä tarkoitukseen pyyhkiä pois sitä karmallista velkaa, joka on johtanut …. ( lisäksi sinun tulisi kuvata tilanne, jolle sinä toivot saavasi apua Karmalliselta Neuvostolta) Tapahtukoon kaikki asiat Jumalan Tahdon mukaisesti”.

Voit kirjoittaa kirjeen, lukea meille kutsun ääneen ja polttaa kirjeen, joka on osoitettu Karmalliselle Neuvostolle. Jos hankkimasi hyvän karman määrä sallii sen ja Karmallinen Neuvosto ajattelee, että pyyntöäsi on sopivaa noudattaa, sinun karmallinen tilanteesi tulee ratkeamaan suuremassa tai vähemässä määrin.

Sen mukaan millainen mahdollisuus sinulle on annettu aikaisemmin, sinut kutsutaan korkeammassa kehossasi yöllisen unesi aikana Karmallisen Neuvoston kokoukseen ja sinun sielusi tulee vahvistaa pyyntösi, jonka olet kirjoittanut ulkoisessa tietoisuudessasi. Joskus on tapauksia kun ihmisen ulkoinen tietoisuus ei voi kestää karmallista taakkaa pitempään, mutta tämän ihmisen sielu kieltäytyy avusta. Tässä tapauksessa Karmallinen Neuvosto ottaa vaarin sielun mielipiteestä.   Siten, jos pyyntöäsi ei toteuteta, voit puhua sielullesi jonka ajan kuluttua ja pyrkiä tulemaan sopimukseeen sen kanssa tässä kysymyksessä. Minä suuresti suosittelen sinulle harjoitella keskusteluja sielusi kanssa ja kirjoita kirjeitä Karmalliselle Neuvostolle ainoastaan sen jälkeen, kun sinä ja sielusi olette päässeet keskenään sopimukseen.
– Rakastettu Kuthumi, heinäkuu 6, 2006


Kun sinä kirjoitat kirjeitä Karmalliselle Neuvostolle ja pyydät täyttämään joitakin sinun toiveita, minä otan vaa´an ja asetan sinun toiveesi saada jotakin tilaisuutta yhteen osaan vaakaan ja asetan sinun karmasi, joka estää tämän tilaisuuden toteutumista toiseen osaan. Ja sinä saat mitä pyydät tai et. Kuitenkin, karma ei ole jotakin pysyvää. Se voidaan muuttaa paremmaksi tai pahemmaksi.

Kun kirjoitat kirjeitä Karmalliselle Neuvostolle, sinä otat vastuullesi lukea tietyn määrän rukouksia tai Rosereita jollain jaksollisuudella seuraavan puolen vuoden ajan sinun pyyntöjensi toteuttumiseksi.

Ja jos rukouksiesi energia ohjataan oikealla tavalla niin karma asteikolla vähenee ja Jumalainen mahdollisuus saattaa painaa enemmän. Tämä saattaa tapahtua tai sitten ei.

Kaikki riippuu karman painosta, joka on vaa´an toisessa osassa. Kuitenkin kaikki karma voidaan tasapainottaa ja mahdolliset esteet voidaan poistaa. Kaikki riippuu vain päättäväisyydestä. Esimerkiksi tunnen ihmisiä jotka yrittivät päästä eroon pahasta tavasta, tupakoinnista, etenkin. Puolen vuoden aikana, joka päivä he lukivat Rosareita, mutta eivät luopuneet kuitenkaan tupakoinnista. Tämä riippuvuus oli juurtunut heidän tietoisuuteensa vuosikymmeniä. Sitten hyvin harvinaisissa tapauksissa voit päästä eroon sellaisesta puolen vuoden aikana. Kuitenkin joka päivä tulisi jatkuvasti osoittaa päättäväiyyttä päästä eroon pahasta tavasta. Ymmärättekö ? Joka päivä sinun tulisi toivoa vilpittömästi, että pääset eroon pahasta tavasta ja pyytää Jumalaa auttaamaan sinua.

En tiedä konkreettisesti kunka kauan kunkin teistä täytyy pyytää apua Jumalalta, jotta pyyntönne täyttyisi, mutta tiedän että tämä välttämättä tapahtuu kun toiveenne jatkuvasti painaa vaa´assa alas Jumalallisen tilaisuuden puolta, vastapainona vaa´assa, jossa teidän karmanne ja jumallallisen tilaisuuden oivaltaminen on asettunut. Tämän on tilaisuuden oivaltamisen mekanismi teidän maailmassa.
– Rakastettu Portia, kesäkuu 18, 2010

 

SaveSave