Kolmen päivän rukousmietiskely päämääränä Maailman rauha, tietoisuuden kohottaminen ja Karman muuntaminen.  Syyskuu 22, 23, ja 24, 2017

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kolmen päivän rukousmietiskely päämääränä Maailman rauha, tietoisuuden kohottaminen ja Karman muuntaminen.  Syyskuu 22, 23, ja 24, 2017Kolmen päivän rukousmietiskely päämääränä Maailman rauha, tietoisuuden kohottaminen ja Karman muuntaminen.  
Syyskuu 22, 23, ja 24, 2017

Rakkaat ystävät,

Syyspäivän tasauksen päivinä pyydän teitä liittymään yhteen kolmipäiväisessä rukouksessa. Rukous on epätavallinen. Rukouksemme jokaisena päivänä erilaiset tehtävät ratkaistaan rukouksemme avulla.  22.  syyskuuta – on syyspäiväntasaus. Astrologiassa syyspäiväntasaus on yksi vuoden neljästä tärkeästä kardinaalipisteestä.

Syyspäivän tasauksen aikana voimakas energian vapautuminen tapahtuu, joka saa aikaan uuden toiminnan, uuden lähtölaskennan. Voimakas energia-impulssi ravitsee kaikkea elämää maapallolla ja tarjoaa mahdollisuuden aloittaa kaikkea uutta, osoittaa aloitteellisuutta ja olla aktiivinen.

Niinpä tasauksen aikana voit päästä toiseen elämäntapaan, uuteen kauteen, uuteen elämänvaiheeseen ja aktiiviseen työhön, uudet energiat ilmenevät avaruudessa tällä ajalla. Ehdotan tämän tilaisuuden käyttämistä ja luomaa rauhallisen tulevaisuuden maailmallemme!

23. syyskuuta – on päivä, jolloin kuukauden 23. päivän sallimus on aktiivinen. Tuona päivänä meidän rukoustyömme moninkertaistuvat paitsi ihmisten määrällä, jotka rukoilevat samanaikaisesti, mutta myös niiden henkilöiden lukumäärän mukaan, jotka rukoilevat vähintään yhden tunnin ajan sallimuksen mukaisesti tämän koko 23. päivän ajan.

Ohjaamalla rukouksemme voiman rauhan rakentamiseen kriittisissä hetkissä ja taitavasti käyttämällä tilannetta voimme pienillä ponnisteluilla estää suuria ongelmia.  24. syyskuuta – on sunnuntai, ja voimme antaa enemmän aikaa Jumalalle.

Voit osallistua Rauhan tapahtumaan koko kolmen päivän ajan, tai valita sopivan päivän ja ajan itsellesi, kun mikään ei häiritse sinua.

  1. syyskuuta

Luemme neljä roseria

klo 12  Rosari Rauhan Elohim 1.

Elohim Peace-1: n rosari.  Liity  engl. lähetykseen täällä:

https://sirius-eng.net/bdeniya_23.09.2017/Rosary_of_Elohim_Peace.htm

klo 15  Rosari  Rauhan Elohim 2

Elohim Peace-2: n rosary  Liity  engl. lähetykseen täällä:

https://sirius-eng.net/bdeniya_23.09.2017/Rosary_of_Elohim_Peace-2.htm

klo 18   Rosari Rauhan Elohim 1.

Elohim Peace-1: n rosari. Liity engl.  lähetykseen täällä:

https://sirius-eng.net/bdeniya_23.09.2017/Rosary_of_Elohim_Peace.htm

klo 21  Rosari Rauhan Elohim 2

 Elohim Peace-2: n rosari.  Liity  engl lähetykseen täällä:

https://sirius-eng.net/bdeniya_23.09.2017/Rosary_of_Elohim_Peace-2.htm

Jos et voi lukea kaikkia neljää Rosaria, lue niin monta kuin sinulle  on mahdollista.

Lue seuraava alla oleva rukous, jotta voit keskittyä ponnisteluihin ennen rukouksen lukemista

22. syyskuuta:

MINÄ OLEN SE MIKÄ  MINÄ OLEN nimessä, Kaikkivaltias Jumalan nimessä, minä vetoan kaikkiin Ylösnousseihin Mestareihin, Valon Hierarkiaan, joka valvoo ihmiskunnan kehitystä ja ohjaa maan ihmiskunnan kehitystä pitkin jumalallista polkua.

Pyydän, että Ylösnousseet Mestarit ohjaavat rukoukseni energiaa niiden voimien toiminnan neutralisoimiseksi, jotka lietsovat sotaa, vallankumouksia, taloudellista epävakautta, kansallisuuden, omaisuuteen tai uskontoon kohdistuvaa vihamielisyyttä, toteuttavat terroristitoimia ja luovat jännite pisteitä Maapallolla.

Pyydän  sammuttamaan kaikki parhaillaan meneillään olevat sodat ja purkamaan kolmannen maailmansodan syyt.

Pyydän Ylösnousseita Mestareita hallitsemaan ja estämään seuraavanlaisten joukkotuhoaseiden kehittämisen, leviämisen ja käytön: ydinvoima, biologiset, kemikaalit, kemialliset, sähköiset, psykofyysiset, informaatio, infraasi, plasma, sähkömagneettiset , ultraääni, laser, ilmastolliset, luonnolliset ja tektoniset, seismologiset, geneettiset ja muut.

Pyydän myös, että rukoukseni energiaa ohjataan Ylösnousseiden Mestatien kautta luomaan rauhaa koko maailmalle ja kohottamaan ihmiskunnan tietoisuutta maapallolla tasolle, jolla kaikki ihmiset tuntevat toisen toisensa veljiksi ja sisariksi riippumatta heidän uskostaan, uskonnosta , ihonväristä, kansalaisuudesta tai etnisyydestä.

Henkilökohtainen rukous (Tässä voit sanoa henkilökohtaiset pyyntösi ja toiveesi.)

Pyydän, että rukoukseni energiaa moninkertaistuu niiden ihmisten määrällä, jotka osallistuvat tähän Rukoukseen Maailman Rauhan puolesta ja  Syyspäiväntasauksen  energioiden avulla!

Tapahtukoon Jumalan Pyhä Tahto! Aamen!


23. syyskuuta

Luemme neljä rosaria:

klo 12  – Rosari “Venäjän henkinen tehtävä”.

Liity lähetykseen täällä:

https://sirius-eng.net/bdeniya_23.09.2017/spiritual_mission_of_russia.htm

klo 15  – Venäjän Äiti-Maria-roseri  Yhdessä voimme työskennellä ihmeen joka odottaa Venäjää

Liity lähetykseen täällä:

https://sirius-eng.net/bdeniya_23.09.2017/mother_marys_rosary_for_russia.htm

klo 18 “Venäjän henkinen tehtävä”.

 Liity lähetykseen täällä:

https://sirius-eng.net/bdeniya_23.09.2017/spiritual_mission_of_russia.htm

klo 21  – Venäjän Äiti Marian Rosari: Yhdessä voimme työskennellä ihmen joka odottaa Venäjää.

Liity lähetykseen täällä:

https://sirius-eng.net/bdeniya_23.09.2017/mother_marys_rosary_for_russia.htm

Jos et voi lukea  kaikkia Rosareita, lue niin monta  kuin sinulle on mahdollista.

Lue seuraavat rukouskutsu, jotta voit keskittää ponnistelut ennen kuin Rukouksen lukemista 23. syyskuuta:

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN, Kaikkivaltiaan Jumalan  nimessä, minä pyydän Pyhää Äiti Mariaa,  Mestari Nicholas (Tsar Nicholas II), Pyhää prinssi Alekszeyn (rakastettu Mestari  Lanello – Mark Prophet), Pyhää prinsessa Anastasiaa,( Lady Mestari Claire – Elizabeth Clare Profeetta), rakastettua Mestari Igorá, Ylösnoussutta Mestari Nicholas Roerich´a, Radonezhin Sergius´sta (Mestari Moraya), Sarovin Seraphim (Mestari Serapis Bey’ta), kaikkia Venäjän Pyhiä ja kaikkia Valon voimia, jotka haluavat osallistu tähän Roseriin, vahvistaakseen tämän Rosarin vaikutusta.

Pyydän Jumalaa ja Ylösnousseita Mestareita ottamaan haltuunsa elokuvan “Matilda” levityksen ja lopettamaan tämän elokuvan vapauttamisen kaikissa oikeudellisilla tavoilla.

Pyydän nostamaan suurimman osan Venäjän  kansalaisten tietoisuutta siihen, että he  ymmärtävät Keisari Nikolauksen II ja hänen perheensä hengen  ja heidän uhrauksensa  suuruuden.

Pyydän muuttamaan 1917 vallankumouksen, tsaarin perheen murhan, sisällissodan, sorron ja nälänhädän karman, joka estää Venäjän kansaa nousemasta sille tietoisuuden tasolla, jossa kaikki kansalliset, omaisuuden ja uskonnolliset konfliktit katoavat ja Valon Polku Uuteen Maailmaan avautuu ihmisten silmien edessä.

Rukoilen ihmeen puolesta, joka pelastaa Venäjän ja koko maailman.

Henkilökohtainen rukous. (Tässä voit sanoa henkilökohtaiset pyyntösi ja toiveesi.)

Pyydän, että rukoukseni voima kerrotaan tähän Rukoukseen osallistuvien ihmisten määrällä ja kuukauden 23. päivästä sallimuksen mukaisesti!

Anna Jumalan pyhää tahtoa. Aamen!

Monet ihmiset, jotka osallistuvat Rukoukseen, elävät Venäjän ulkopuolella ja jotka eivät halua osallistua Venäjän rukouksen lukemiseen Syyskuun 23. päivän  Rosarin “Työskentely Karman kanssa” on vapaasti käytettävissä.


24. syyskuuta   Luemme neljä rosaria:

klo 12  

Rauhan Elohim 1. Rosari

Liity lähetykseen täällä:

https://sirius-eng.net/bdeniya_23.09.2017/Rosary_of_Elohim_Peace_24sep.htm

klo 15  

Rauhan Elohim 2. Rosari

Liity lähetykseen täällä:

https://sirius-eng.net/bdeniya_23.09.2017/Rosary_of_Elohim_Peace_24sep-2.htm

klo 18

Rauhan Elohim  Rosari 1.

 Liity lähetykseen täällä:

https://sirius-eng.net/bdeniya_23.09.2017/Rosary_of_Elohim_Peace_24sep.htm

klo 21

Rauhan Elohim 2 Rosari

Liity lähetykseen  täällä:

https://sirius-eng.net/bdeniya_23.09.2017/Rosary_of_Elohim_Peace_24sep-2.htm

Jos et voi lukea kaikkia  neljää roseria, lue niin monta  kuin Sinulle on mahdollista.

Lue seuraava rukous, kun haluat keskittää ponnistelut ennen Rosarin lukemista on 24. syyskuuta:

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, Kaikkivaltiaan Jumalan nimessä, vetoan kaikkiin Ylösnouseihin Mestareihin, Valon Hierarkiaan, joka valvoo ihmiskunnan kehitystä ja ohjaa maan ihmiskunnan kehitystä  Jumalalliseen polkuun.

Pyydän, että Ylösnousseet Mestarit ohjaavat rukoukseni energiaa niiden voimien toiminnan neutralisoimiseksi, jotka edistävät sotaa, vallankumouksia, taloudellista epävakautta, kansallisuuden, omaisuuden tai uskonnollisen luonteista vihamielisyyttä, toteuttavat terroristitoimia ja luovat jännityspisteitä Maapallolla.

Pyydän sammuttamaan kaikki parhaillaan meneillään olevat sodat ja purkaa kolmannen maailmansodan syyt.

Pyydän myös, että rukoukseni energiaa ohjataan Ylösnousseiden Mestarien kautta luomaan rauhaa koko maailmalle ja kohottamaan ihmiskunnan tietoisuutta maapallolla sille tasolle, jolla kaikki ihmiset tuntevat toinen toisensa veljiksi ja sisariksi riippumatta uskosta, uskonnosta , ihonväristä, kansalaisuudesta tai etnisyydestä.

Henkilökohtainen rukous (Tässä voit sanoa henkilökohtaiset pyyntösi ja toiveesi.)

Pyydän, että rukoukseni energiaa moninkertaistuu niiden henkilöiden lukumäärän mukaan, jotka osallistuvat tähän Rukoukseen!

Tapahtukoon Jumalan Pyhä Tahto, Amen!

Valoa ja rakkautta!

T. N. Mickushina