Maan nykytilanteesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Maan nykytilanteesta


Maan nykytilanteesta

Gautama Buddha,  7. maaliskuuta 2007

MINÄ OLEN Gautama Buddha, joka on tullut luoksenne kiireesti tänään antaakseni tärkeän viestin planeetta Maan nykytilanteesta.

Kuten aina, te, jotka luette Viestejämme, olette niitä ihmisiä, jotka olette kaikista valmiimpia konkreettisiin tekoihin. Siksi tulen teidän luoksenne tänä päivänä selventämään tilannetta ja pyytämään apua. Kotiplaneetanne tarvitsee apuanne juuri nyt. Ei sitä apua, jonka annat päivittäisissä rukouksissasi, vaan apua, johon teidän kaikkien tarvitsee osallistua. Tämä johtuu siitä, että tilanne on hyvin jännittynyt ja useat maanjäristykset voivat aiheuttaa suuria tuhoja ja johtaa suuriin ihmishenkien menetyksiin. Siksi minä tulen Mestarina, joka vastaa Maan olosuhteista ja Maan energiatasapainosta. Kukaan muu Mestari ei voi puhutella teitä tässä tilanteessa.

Pyydän teiltä apua, jonka kaikki te voitte antaa, jotka luette tätä Minun Viestiäni.  Kun olette lukenut tämän avunpyyntöni, viipymättä, lausukaa seuraava kutsu sydämessänne tai ääneen: “Oi Maa, tiedän, että sinulla on vaikea aika, tiedän, että tarvitset apua tänä päivänä. Pyydän Korkeampaa Itseäni, MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN -nimessä, antamaan sen Jumalallisen Energian, joka tulee minun ruumiini temppeliin tänään maapallon tilanteen vakauttamiseksi.“ 

Tuhannet teistä, jotka ovat valmiita tällaiseen uhraukseen, voivat muuttaa tilannetta Maa planeetalla välittömästi.

Suosittelen, että teet tämän kutsun jokaisen onnettomuuden tai luonnonkatastrofin aikana Maa planeetalle.

Nyt, haluaisin nyt käyttää tilaisuutta antaakseni joitakin tietoa auringonpimennyksestä, joka tapahtuu 19. maaliskuuta 2007. Aurinko symboloi Jumalallista järkeä, ja mikä tahansa auringonpimennys, joka tapahtuu, lisää ylimääräisiä paineita hienovaraisille kehoille. Auringonpimennyksen aikana, mukaan lukien useita päiviä ennen ja useita päiviä pimennyksen jälkeen, suosittelen, että kiinnität paljon huomiota itseesi ja päivittäisiin rutiineihisi. Suosittelen, että lepäät ja nukut enemmän, ja tietysti säilytät harmoniasi.

Alemmissa kehoissasi sijaitsevat epätäydelliset energiat saattavat aktivoitua, ja saatat kokea hieman epämieluisia tiloja. Joillekin tämä voi olla selvittämätöntä ärtyneisyyttä ja epäharmonisuutta, kun taas toiset voivat pudota masennukseen tai suorittaa kontroloimattomia tekoja. Auringonpimennykset ovat erityisen vaarallisia henkisesti epätasapainoisille ihmisille ja ihmisille, joilla on mielenterveysongelmia. Varmista siis, että lähisukulaisillasi on mielenrauha. Yritä suojata heitä tuntemasta mitään negatiivia mielentiloja.

On erittäin hyödyllistä suorittaa meditaatioita ja rukouksia, jotka ovat omistettu Harmoniaan, Rauhaan ja Rakkauteen.

Olen tullut varoittamaan teitä epäsuotuisten energioiden virtauksesta Maan pinnalle. Olen tullut vakuuttamaan teille, että teillä on kaikkeen voimaa ja että pystytte harmonisoimaan tilanteen planeetalla omilla ponnistuksillanne, jopa ilman, että haette apua Ylösnousseilta Mestareilta.

Sinun tarvitsee vain kuvitella, että Jumalan antama energia voidaan ohjata tahtoasi avulla harmonisoimaan tilannetta planeetalla ja ehkäisemään mitkä tahansa luonnononnettomuudet.

Luonto ei ole sokea. Luonto menettää tasapainotilansa teidän ajatusten ja tunteiden vaikutuksen alaisuudessa, jos ne eivät ole harmonisia. Samalla tavalla Luonto voi palata tasapainoiseen tilaan, jos sovellatte ponnistuksia harmonisoidaksenne itsenne ja ympäröivät ihmiset.

Kiinnitä huomiota ajatusten ja tunteiden pitämiseen rauhallisina ja tasapainon tilassa – ei vain tänään, mutta vähintään tämän kuun loppuun asti.

Seuraamme tarkkaan tilannetta planeetalla ja annamme kaiken tarvittavan avun. Kuitenkin tänään olen tullut pyytämään apuasi, jotta voit tuntea meidät vieressäsi ja niin, että voimme luottaa sinuun tilanteissa, joissa luonnonmullistus uhkaa planeettaa.

Olin iloinen, että tapaamisemme tapahtui tänään ja että pystyin tuomaan ulkoiseen tietoisuuteenne tämän tärkeän ja olennaisen informaation.

MINÄ OLEN Gautama Buddha, Rakkaudella ja Toivossa sinuun.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina