Opetus alempien kehojen puhtauden välttämättömyydestä.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus alempien kehojen puhtauden välttämättömyydestä.

Opetus alempien kehojen puhtauden välttämättömyydestä.

Rakastettu Kuthumi, 4. heinäkuuta 2007

Minä olen Kuthumi, joka on tullut jälleen antamaan toisen viestin Maan ihmisille.

Olen tullut tänä päivänä muistuttamaan teitä velvollisuuksistanne. Monet teistä ennen tämän inkarnaation ottamista olette saaneet erikoiskoulutuksen kouluissamme ja ashrameissa, jotka sijaitsevat sisäisillä olemassaolon tasoilla.

Olette osallistuneet koulutukseemme ja valmistautuneet lähetystyöhön. Monet teistä, teini-ikäisinä, säilytitte edelleen hienovaraisia muistoja siitä, että teidän täytyy tehdä jotain maailmassa. Sydämessänne paloi Palvelun liekki, mutta mikään ympärilläsi ei muistuttanut teitä velvollisuuttanne.

Nyt olen tullut muistuttamaan sinua inkarnaatiosi tarkoituksesta. Kaikki elämän kiireet tulisi  tulla toissijaisiksi. Sinun täytyy tietää, kuinka asettaa ensisijaiset tavoitteet elämässäsi. On ensisijaisia ​​ja toissijaisia ​​tehtäviä. On olemassa ikuisia tehtäviä, on nykyisen inkarnaation tehtäviä, ja on päivittäinen arki. Kun annat päivittäisen hyörinnän vallata sinut joka päivä, vuosi vuoden jälkeen, aistinelimisesi menettävät hienovaraisten tasojen havaitsemisen, täytät tietoisuutesi niin suurella määrällä tarpeetonta informaatiota, että et yksinkertaisesti pysty sulkemaan itseäsi ja tulemaan meidän maailmamme hiljaisuuteen.  

Olette hyvin herkkiä olentoja. Sinun hienommat kehosi, jotka on viritetty korkeammille maailmoille, ovat kuin Stradivarius-viulu. Kuitenkin monet teistä mieluummin hakkaavat nauloja tuon viulun kanssa. Kuvittele todellinen Stradivarius-viulu. Sukupolvien ajan ihmiset ovat nauttineet sen viehättävistä äänistä. Sinua opetetaan tunnistamaan sen arvoa todellisena taideteoksena. Miksi arvostatte itseänne vähemmän kuin viulua? Sinulla on paljon parempia kanavia hienovaraisten tasojen energioille. Olette kykeneviä välittämään Korkeamman maailman energioita omaan maailmaanne. Kuitenkin kohtelette maailmanne aineellisia asioita paljon suuremmalla kunnioituksella kun te kohtelette itseänne. 

Teidän haluttomuutenne kuunnella itseänne ja pitäytyä puhtaudessa on yhteydessä teidän psykologisiin ongelmiinne; ja rakkauden puute itseänne kohtaan on juuri näiden ongelmien perimmäisenä syynä. Sinun täytyy rakastaa itseäsi, ei fyysisenä ruumiina, mutta kuten Jumalan ilmennyksenä maan päällä. Olet osa Jumalaa, ja sinun tulisi huolehtia kaikista kehosi osista ja pitää ne puhtaina Jumalallisena ilmentymänä.

Kaikki kehosi tarvitsevat asianmukaista huolenpitoa. Fyysisen ruumiisi on saatava oikeaa ravintoa. Mitä korkeampi  on ruoan värähtely, sitä vähemmän ruokaa tarvitset syödä.

Sinun tunne ruumiisi tarvitsee ravintoa herkkien energioiden muodossa, jotka tulevat Korkeammista  maailmoilta. Yrität tyydyttää emotionaalisen kehosi nälkää ruokkimalla sitä korvaavilla huonolaatuisilla musiikki- ja televisio-ohjelmilla. Sinä likaat tunne-kehosi asettamalla sen jatkuvasti epäedullisiin olosuhteisiin, jotka ovat olemassa maailmassasi. Yritä suojata itsesi ääniltä, jotka tulevat kaikista suunnista. Yksi tunti päivässä kuuntelemalla  radiota tai katsella televisiota riittää estämään sinun kommunikointisi Korkeamman maailman kanssa yhden kuukauden ajaksi.

Ajatelkaa uudelleen, millä ympäröitte itsenne elämässänne. Kaikki se värähtely on niin kaukana meidän maailmastamme.

Yksi annos alkoholia, jota juot tai yksi tupakka jota poltat ei anna sinun nousta korkeampiin eteerisiin oktaaveihin usean päivän ajan. Sinun on pakko jatkuvasti asettua astraalitasolle, koska olet sidottu siihen kuin köydet haitallisilla tavoillasi.

Analysoi huolellisesti, millä kuormitat mentaalista kehoasi. Kuinka kauan vietät aikaa katsomassa loputtomia saippuaoopperoita ja keskusteluissa ihmisten kanssa? Älä pelkää jättäytyä yksiksesi itsesi kanssa. Opi kuuntelemaan hiljaisuutta ja nauttimaan yksin olosta.

Lainsäädännöllisiä toimenpiteitä on ryhdyttävä toteuttamaan niitä kohtaan, jotka yrittävät järkyttää maailmaa rikkinäisillä rytmeillä. Jokainen heistä, jotka haluavat kuunnella rock-musiikkia tai kaikenlaista väärää rytmiä, heikentävät ympäröivän tilan värähtelyä monen kilometrin säteellä. Tämä huliganismi on lopetettava.

Vaikka alkoholin juominen ja tupakka, jota poltat alentaa vain omaa värähtelyäsi ja lähelläsi elävien ihmisten värähtelyä, ärsyttävä musiikki koskettaa tuhansia ihmisiä. Jos tiesit tällaisen huliganismin seurauksista, mitä se saa aikaan alemmissa kehoissa, ensimmäinen asia, jonka tekisit, olisi kieltää lapsiasi kuuntelemasta tällaista musiikkia ikuisesti.

On olemassa hyvin yksinkertaisia toimenpiteitä, jotka mahdollistavat fyysisen tason värähtelyn lisääntymisen nopeasti; ja yksi tällaisista toimenpiteistä on kielto kuunnella kovaäänistä musiikkia.

Et voi edes kuvitella, mikä vaikutus musiikilla on teihin. Joka ilta tulen urkujeni luokse  ja Jumalan innoittamana, soitan viehättäviä melodioita. On hyvin pieni määrä ihmisiä, jotka tulevat minun luokseni kuuntelemaan tätä musiikkia. Vielä pienempi määrä on niitä ihmisiä , jotka voivat toistaa tätä musiikkia heidän heräävän tietoisuutensa tilassa, kirjoittamalla sen muistiin ja esittämällä sen maailmalle.

O, kuinka paljon toivon, että yhteys Korkeamman maailman kanssa tulee saavutettavaksi sinulle kuuntelemalla sitä musiikkia, jota soitan uruillani. 

Jos päivän aikana olette olleet kauhean musiikin vaikutuksen alaisina, vaikka kuulisit sitä vain lyhyesti julkisessa liikenteessä tai myymälässä, sinä yönä et enää voi nousta oktaaviin, missä urkujani voi kuulla.

Sinun täytyy ryhdistäytyä. Sinun tulisi muistaa tehtäväsi ja toteuttaa kaikki tarvittavat toimenpiteet puhdistaakseen itseäsi niin paljon, että pystyt täyttämään tehtäväsi, jonka vuoksi olet ottanut tämän inkarnaation. Olet unohtanut kaiken, ja sinä itse olet syyllistynyt tähän unohtamiseen, koska et kiinnitä asianmukaista huomiota neljän alemman kehosi hoitamiseen.

Ajattele kuinka paljon yksinkertaisempaa olisi seuraavan sukupolven täyttää tehtävänsä, jos olisit jo alkanut pohtia paikkoja maapallolla nyt, joissa uusi sukupolvi voisi inkarnoitua ja viettää ensimmäiset elämänsä vuodet hiljaisuudessa ja yhteydessä  luontoon. Jos tällaiset paikat maapallolla luotaisiin nyt, uudet ihmisryhmät voisivat tulla inkarnaatioon. Uskokaa minua, monet edistyneet sielut ovat valmiita inkarnaatioon, jotta he voisivat antaa palvelunsa maailmalle. Ainoastaan ​​fyysisen tason järjestäytyneiden olosuhteiden puuttuminen saa heidät lykkäämään inkarnaatiotaan vuosiksi ja jopa vuosikymmeniksi.

Monet korkeat henget ottavat riskin ja inkarnoituvat  valmistamattomiin olosuhteisiin. Mitä ajattelet tapahtuvan? Syntymästä lähtien he ovat pakotettuja kantamaan sellaisen suuren määrän karmaa, jota he ottavat ympäröiviltä ihmisiltä imemällä karmaa heidän auroihinsa, että neljännen elinvuotensa aikana nämä ainutlaatuiset lapset eivät enää kykene  avaamaan heidän kykyjään ja palvelemaan maailmaa  kunnes vasta inkarnaationsa lopulla.

Meille on tuskallista nähdä, kuinka ihmisten parhaat pojat ja tyttäret menehtyvät  keskuudessanne samalla kantaen teidän taakkojanne ja kuolen niiden alla. 

Etkö ole kuullut tai lukenut kaikkea mitä kerroin tänään? Kuinka monta kertaa sinun tarvitsee kuulla nämä yksinkertaiset totuudet, jotta ne voidaan toteuttaa käytännössä?

Olen valmis tulemaan  luoksenne niin monta kertaa kun teille on tarpeen, jotta te opitte Opetukseni.  Kuitenkin teidän edistymisenne on parempaa, jos ennen nukkumaanmenoa  haluatte tulla siihen saliin eetteri tasolla, missä soitan urkujani ja jos päivän aikana yritätte suojella itseänne  kaikelta, joka voi estää teitä kuulemasta urkujani. 

MINÄ OLEN Kuthumi, rakastaen teitä aina.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina