Opetus Jumalaisen Äidin energiasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Jumalaisen Äidin energiastaOpetus Jumalaisen Äidin energiasta

Rakastettu Paul Venetsialainen, toukokuu 12, 2005

Minä olen Paul Venetsialainen, olen tullut luoksenne.

Minä olen Kolmannen Säteen, Rakkauden Säteen Chohan (1). Tuskin voitte löytää niin paljon vääristymiä muista Säteistä, kun kohtaamme Rakkauden Säteessä Maapallolla, ja tämä on täysin selitettävissä. Jos kaikki muut  Jumalan ominaisuuspiirteet olisivat vääristyneitä maailman dualistisuuden johdosta, mutta vain Jumalallisen Rakkauden ominaisuus säilyisi sen ikuisessa muodossa, koko maailma olisi toisen näköinen. Rakkaus, Rakkauden ominaisuus, todellinen Rakkaus, Jumalallinen rakkaus – on nyt katastrofisesti poissa maailmastanne.

Olen tullut vahvistamaan Rakkautta. Olen tullut antamaan Rakkautta sinulle.

Maailmat on luotu Rakkauden avulla ja maailmat romahtavat Rakkauden ominaisuuden puuttuessa. On tullut aika , jolloin sinun tulisi ajatella Rakkautta ja sen ilmenemismuotoja elämässäsi todella rehellisesti.

Todellisuudessa sydän chakra, jonka kautta Rakkauden energiat tulevat fyysiseen maailmaan, on täysin tukossa suurimmalla osalla ihmisiä. Siksi teiltä puuttuu rakkautta ja yritätte korvata sen puutetta oudoilla käytännöillä, jotka stimuloivat puhdasta fysiologista vaistoa. Luota minuun, että enemmistö maailman Jumalallisen energian vääristymistä liittyy juuri Jumalallisen Äidin energian väärinkäyttöön tai toisin sanoen sinun seksuaali energiaan.

Jumala on antanut sinulle Pyhän Tulen, Pyhän tulen liekin, joka tekee sinusta samanlaisen kuin Jumalat. Ja uskokaa minua, tätä liekkiä ja tätä energiaa ei annettu teille nautintoon. Mitä enemmän ajattelemattomasti käytätte Pyhää Tultanne, sitä enemmän karmaa luotte. Teidän joukkotiedotusvälineet ja käyttäytymisen stereotypiat yhteiskunnassanne, jopa käyttäytymisenne ja pukeutumisenne stimuloivat seksuaalisen energian väärinkäyttöä.

Ajan myötä pystytte ymmärtämään Jumalan antaman Pyhän Tulen todellisen tarkoituksen.

Mutta nyt sinun pitäisi ymmärtää, että joka kerta, kun käytät tätä lahjaa tavalla, joka ei ole Jumalan tarkoituksen mukaista, luot karmaa. Luotte karmaa, kun tuhlaatte Jumalallista energiaa saadaksesi matalia ja puhtaasti eläimellisiä nautintoja. Eläimet toimivat kuitenkin paljon kohtuullisemmin kuin te tässä suhteessa. Niillä seksuaalisen energian käyttö tapahtuu ainakin vuosittaisten syklien puitteissa sopivana vuodenaikana.

Seksuaalisen kanssakäymisen aikana valtava määrä Jumalallista Energiaa vapautuu. Tämän Jumalallisen Energian vapauttamista voidaan verrata hypernova-tähden leimahdukseen. Ja sinä tiedät, että energiasi kulkee täsmälleen samaan suuntaan kuin huomiosi. Ja jos Jumalallisen Energian vapauttamishetkellä ajattelet nautinnon saamista itsellesi ja kumppanillesi, käytät seksuaalista energiaa väärin.

Monet teistä löytävät sanani mahdottomiksi omaksua tietoisuudessanne. Olen täysin tietoinen siitä, että sanani kuulostavat oudoilta monille teistä. Mutta minun on informoitava teitä Jumalan etiikan aivan alkeisperusteista, jotka ovat tunnettuja jopa eläimille, mutta ovat ihmiskunnalta jostain syystä unohtuneet.

Kaikki tässä maailmassa kuuluu Jumalalle. Ja te olette Jumalan hiukkasia. Siten kaiken mitä teette, kaikki teidän tekonne on noudatettava Jumalallista Lakia ja on tapahduttava tämän Lain puitteissa. Jos teette jotain Jumalan Tahdon vastaista, te rikotte tämän maailmankaikkeuden Lakia ja luotte karmaa.

Niinpä, kuinka oudoilta ohjeeni ja suositukseni näyttävätkin sinulle, ole hyvä, pyydän yksinkertaisesti kuuntele niitä alusta asti.

Pyydän, ennen seksuaalista kanssakäymistä tuo toimesi yhdenmukaisiksi Jumalan Tahdon kanssa. Sinun täytyy olla laillisessa avioliitossa seksuaalisen kumppanisi kanssa. Sinun ei pidä koskaan olla homoseksuaalisessa yhdynnässä tai sukupuoliyhteydessä satunnaisten kumppaneiden kanssa.

Miksi on välttämätöntä olla laillisessa avioliitossa pysyvän kumppanin kanssa?

Oleellinen asia on se, että suoritettaessa aviollista velvollisuutta suorassa energian vaihdossa kumppanisi kanssa,  suorittamisessa suora energianvaihto tapahtuu kumppanisi ja sinun välillä.

Kommunikoidessasi ihmisten kanssa, vaihdat jatkuvasti energioita, mutta energianvaihto seksuaalisen kanssakäymisen aikana moninkertaistuu suuresti. Itse asiassa vaihdatte kaikki energianne – sekä hyvät että pahat. Otatte sekä  toistenne karman että jaatte ansionne seksuaalisen kumppaneittenne kanssa. Ja jos olet laillisessa avioliitossa, silloin keskinäisen elämänne aikana sinulla on mahdollisuus selvittää paitsi omaa karmaasi myös puolisosi karmaa, jos jälkimmäinen ylittää sinun.

Nyt kuvittele, että harjoitat seksuaalista kanssakäymistä monien kumppaneiden kanssa. Ja kuvittele, että karma, jonka he ovat työstäneet pois on prosentuaalisesti  paljon pienempi kuin sinun, ja heidän karmalliset kuormat voivat olla paljon raskaampia kuin sinun.

He ovat saattaneet tulla tähän maailmaan selvittämään karmaansa murhasta, petoksesta tai muusta hirveästä karmasta, ja kun sinä täysin ajattelemattomasti olet seksuaalisessa yhteydessä heihin, sinä otat osan itsellesi heidän karmastaan.

Ja jos olet samalla laillisessa avioliitossa, sinä otat tämän karman perheellesi. Ja miten voit olla järkyttynyt, kun kaikki elämän ongelmat syntyvät tämän jälkeen?

Seksuaalisella energialla on sama luonne kuin energialle, jota käytetään luomiseen maailmassasi, ja kun tuhlaat seksuaalista potentiaalia nautintoon, sinä riistät itseltäsi luovaa energiaa ja rajoitat kehitystäsi.

Todellisuudessa tällainen seksuaalisen energian väärinkäyttö johtaa ihmisten enemmistöllä absoluuttiseen kyvyttömyyteen korkeampaan luovaan toimintaan, koska he ovat liian raunioituneita, kun he lähestyvät täysi-ikäisyyttä. He ovat yksinkertaisesti kykenemättömiä olemaan kanssa-luojia Jumalan kanssa tehdäkseen mitään luovaa työtä maailmassanne.

Minun tämän päivän Saneluni tarkoitus on herättää hyvin tärkeä kysymys edessäsi. Minä teen sen niin avoimesti ja niin suoraan kuin mahdollista, koska toistan vielä kerran, että juuri suurin osa ihmiskunnan energian vääristyttämästä tapahtuu  Jumalallisen Äidin energian väärinkäytön kautta.

Jokainen avioliittoon liittyvä yhtyminen olisi tehtävä Jumalan nimessä.

Rukoilkaa Jumalaa ja omistakaa Pyhä Tuli, joka vapautettiin sukupuoliyhteyden aikana Jumalalle.

Muistakaa, että energianne kulkee täsmälleen samaan suuntaan kuin huomionne, ja jos omistat Pyhän Tulen vapauttamisen Jumalalle, ohjaat kaiken vapaan energian Valon korkeammille oktaaveille,  tämä energia palaa sinulle  jälkikäteen siunaukseksi sinulle ja sinun lapsillesi.

Yritä käyttää Jumalallisen Äidin Energiaa vain lasten synnyttämiseen. Jos aluksi on vaikeaa rajoittaa se tällaisiin rajoituksiin, yritä vähentää yhdynnän määrää yhteen tai kahteen kertaa viikossa.

Älkää unohtako ohjata kaikkea vapautettua energiaa Jumalalle ainakin lausumattoman toivomuksen avulla. Pyydä Jumalaa käyttämään tätä energiaa siunaamaan sinua, lapsiasi ja koko perhettä.

Muistakaa aina, että kaikkia tekoja fyysisellä tasolla voidaan käyttää sekä hyvään että pahaan. Joka minuutti ja sekunti elämässäsi fyysisessä maailmassa saatte Jumalallista energiaa ja sinä joko ohjaat sitä illuusion luomiseen – muodostaen kerrostumaa tässä maailmassa ja moninkertaistaen illuusiota – tai lähetät sen Jumalalliseen maailmaan, luomalla hyvää karmaa ja moninkertaistamalla aarteitasi ja ansioitasi Taivaassa.

Seksuaalisen energian käyttö tulisi olla elämäsi kulmakivi.

Haluaisin, että tutustuttaisitte itsenne perusteellisesti Saneluuni tänään ja yritäisitte soveltaa kaikkia suosituksiani elämässänne.

MINÄ OLEN Paul Venetsialainen.

[1] Chohan on termi, joka tarkoittaa ”Herra” tai ”Mestari”. Se on kunnioituksen ja kunnian titteli, ja jokainen erityinen Chohani edustaa yhtä seitsemästä säteestä.   Nämä seitsemän Säteen Chohaanit eli Herrat olivat erikoistuneet soveltamaan heidän Säteensä erikoislaatua monien maallisten inkarnaatioidensa aikana ja he voivat ohjata meitä kuinka saavuttaa mestarius k.o Säteessä. ( kääntäjän huomautus )

© Viestintuoja Tatyana Mickushina