Opetus pelon korvaamisesta Jumalallisella Rakkaudella

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus pelon korvaamisesta Jumalallisella Rakkaudella

Opetus pelon korvaamisesta Jumalallisella Rakkaudella

Pyhä Mikael, Arkkienkeli,  5. tammikuuta 2007

MINÄ OLEN Pyhä Mikael, Arkkienkeli, joka on tullut luoksesi tänään!

Minä olen tullut. Minä tulen ilmoittamaan, että uusi päivä on tullut! Uusi Päivä on päivä, johon planeettasi on tulossa. Ja uusi päivä on tulossa tietoisuuteesi. Hämärä on ohi, ja tietoisuutesi on puhdistumassa kaikista niistä yön peloista, joissa se on asunut tuhansia vuosia.

Olet tuottanut massoittain pelkoja epätäydellisen tietoisuutesi kautta, ja nyt nämä massat vaeltavat itsenäisesti astraalimaailmassa ja mentaalimaailmassa. Kun kohtaat nämä oman tietoisuutesi hedelmät, tunnet pelkoa ja kauhua, joilla ei näytä olevan mitään rajaa tai kontrollia.

Olen tullut asettamaan lopun peloillesi! Olen tullut ilmoittamaan, että Uuden Päivän alkaessa kaikki pelkosi häviävät eikä niillä ole mitään voimaa. Sinä ja tietoisuutesi ovat pelon ja sen voiman lähde. Siksi heti kun poistat pelkosi tietoisuudestasi, niitä ei enää ole ulkoisissa asioissa, koska ne menettävät energian, jolla olet ruokkinut niitä.

Suuri joukko ihmisiä tuntee pelkoa. Pelot ovat itse asiassa aikasi vitsaus. Pelkoa on olemassa siellä, missä on Jumalallisen Rakkauden puute. Ja Rakkauden puute on kaikkialla maailmassa. Ette voi taistella pelkojenne kanssa. Energia, jonka ohjaatte taisteluun, vain vahvistaa pelkoanne. Mutta voitte hajottaa pelkonne universaalilla liuottimella, joka on sydäntenne Rakkaus. Siksi kaikki mitä teidän on tehtävä lähitulevaisuudessa, on avata sydämenne Rakkaudelle, Jumalalliselle rakkaudelle. Ja kun maailmanne on täynnä Jumalallista Rakkautta, pelot katoavat, kun sumu, joka haihtuu uuden päivän alkaessa.

Sinun tilasi määräytyy kykysi mukaan päästää Jumalallinen Energia sisälle, ja kun sinulta puuttuu Jumalaista Energiaa, koet erilaisia negatiivisia olosuhteita, mukaan lukien pelkoja.

Kuoleman pelko hallitsee maailmaa. Pelkäät jotain, jota ei ole luonnossa. Pelkäät jotain, jonka olet luonut epätäydellisellä tietoisuudellasi. Pelkäät kuolemaa, mutta kuolemaa ei ole. Kuolema esiintyy vain tietoisuudessasi. Jumalallisessa maailmassa on vain iankaikkinen elämä ja ikuinen autuus. Kuolema on itse asiassa vain sielusi siirtymistä yhdestä elämästä toiseen.

Sinun tuskallinen käsitys kuolemaan liittyvistä tiloista, johtuu kuoleman pelostasi. Ja kun hallitset ja voitat pelkosi, kuolema ei enää häiritse sinua. Lisäksi syntymä ja siirtyminen eivät ole niin tuskallisia ja pelottavia kuin miltä ne näyttävät nyt maailmassasi. Muuta tietoisuutesi ja monet maailmasi ongelmat tulee vähemmän kriittisiksi ja häviävät kuin pimeys keskipäivällä. Vaikka menneisyyden varjot pysyvätkin, ne eivät pysty ottamaan paljoakaan sinun huomiostasi. 

Olen tullut kertomaan teille, että kuolemaa ei ole, ja olen tullut kertomaan teille, että tietoisuutenne tuottaa kaikki pelkonne.  Kun annat Rakkauden tulla tietoisuuteesi, se hajottaa kaikki pelkosi mukaan lukien kuoleman pelon.

Kuinka voit päästää Rakkauden sydämeesi? Se on todella helppoa. Sinun täytyy antaa kaikkien raskaiden asioiden kuten ahdistuksen, vihan, vihamielisyyden mennä pois sydämestäsi.  Viha on erityisen häiritsevä. Viha on tietämättömyyden sisar. Viha syrjäyttää Jumalallisen rakkauden sydämessäsi ja estää Jumalallisen Rakkauden ilmenemisen. Joten nyt kun tiedät vihollisesi, jotka yrittävät valloittaa sydämesi, voit vähitellen päästä eroon niistä askel askeleelta.

Annan sinulle universaalin menetelmän, joka auttaa sinua poistamaan sydämestäsi kaikki piirteet, jotka ovat esteenäsi ja jotka eivät ole Jumalallisia.

Joten, kun sinulla on minuutti vapaata aikaa, kuvittele itsesi ottavan puhtaan kangaskappaleen ja upottamalla se säteilevään, ehdottoman puhtaaseen veteen, joka roiskuu jaloillesi. Kumarru ottamaan vähän vettä käsiisi. Upota kangas veteen ja kuvittele, että pidät sydäntäsi käsissäsi. Sydämesi on kuin kristalli astia. Mutta siitä tuli mutainen, eikä se voi päästää Jumalallista valoa sisään. Ota astiasi,  sydämesi ja kuvittele peseväsi kaikki negatiiviset ominaisuudet ja tunteet kerros kerrokselta: viha, vihamielisyys, pelko, viha, tietämättömyys, laiskuus ja kateus. Jokaisella teistä on useampia ominaisuuksia, joista päästä eroon. Pese kaikki nämä negatiiviset ominaisuudet ja ilmentymien keräytymät.

Toista tämä toimenpide joka päivä. Älä usko, että voit tehdä työn yhdellä kertaa ja puhdistaa sydämesi satojen vuosien vanhoista negatiivisten energioiden keräytymistä yhdellä kerralla.

Pyri jatkuvasti pitämään mielessäsi kuva negatiivisten ominaisuuksien vapauttamisesta. Kuvittele, kuinka sydämeesi kulkee yhä enemmän joka kerta Jumalallista Energiaa.

Joskus myöhemmin sydämesi on täysin kirkastunut kaikista menneisyyden kerääntymisistä. Ja pystyt omaksumaan täysimittaisesti  koko maailmaa ja luomisen läpi kulkevan Jumalallisen Rakkauden värähtelyn. Et voi havaita näitä värähtelyjä oman epätäydellisyytesi vuoksi ja haluttomuutesi vuoksi päästä niistä eroon.

Olen varma, että jokainen teistä pohtii tätä ja päättää muuttaa lähestymistapaa ja elämäntyyliä ja tulee lopettamaan otsan rypistämisen paljastaen hymyilevät kasvot onnellisena Uudelle Päivälle.

Kuvittele istuvasi joen rannalla tai lähellä järveä tai lähdettä, kun aurinko paistaa kirkkaasti kasvoihin. Auringonsäteiden lempeä kosketus on niin miellyttävää! Aurinko tunkeutuu sisällesi yhä syvemmälle joka päivä. Ja jonain päivänä sinusta tulee Aurinko, joka antaa Valon ja Rakkauden kaikille niille, jotka tarvitsevat valoa ja rakkautta.

Tulee aika, jolloin Jumalallisen tietoisuutesi Aurinko pystyy loistamaan lävitsesi ja antamaan sen  lämpöä monille ihmisille, jotka eivät ole vapauttaneet itseään asioista, jotka eivät salli heidän pakottaa tietään heissä olevaan Jumalallisen Läsnäolon aurinkoon.

Olet auringon kaltainen. Sinun täytyy vain puhdistaa vuosisatoja vanhat likapinnat astiastasi, jotta siitä voi tulla puhdas ja läpinäkyvä. Tulet täyttämään astiasi Jumalallisella Energialla, ja annat kaikille janoiselle mahdollisuuden ottaa astiastasi.

Jumalallinen Energia ei lopu koskaan. Vain ihmisen tietoisuus rajoittaa Jumalallisen Energian virtausta maailmassasi.

Uusi Päivä on tulossa, kun mitään rajoituksia ei enää ole, vain Jumalallinen Vapaus ja Jumalallinen Rakkaus.

MINÄ OLEN Pyhä Mikael, Arkkienkeli,  ikuisella rakkaudella sinulle.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina