Opetus planeettamme tilanteesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus planeettamme tilanteesta


Opetus planeettamme tilanteesta
Mestari Hilarion, 18. tammikuuta 2010

MINÄ OLEN Hilarion.

Olen tullut luoksenne jälleen Totuuden, tieteen ja parantamisen säteellä.

Tänään haluaisin käyttää tämän Jumalallisen tilaisuuden Viestien lähettämisessä maailmaanne, antaakseni opetuksen siitä, miten teidän pitäisi virittää itsenne ajankohtaisiin tapahtumiin.

Se hetki, käännekohta, jonka jälkeen kaikki alkaa muuttua maailmassanne, on tullut. Ne teistä, jotka ovat omistautuneet Suurille Valkoiselle Veljeskunnalle sydämissään, ovat väsyneitä odottamaan aikoja, jolloin muutokset, joita Mestarit jatkuvasti kuvaavat Viesteissään, alkavat tapahtua Maan päällä.

Rakastetut, kaikki on jo muuttumassa. Tietoisuutenne taso ei yksinkertaisesti anna teidän ymmärtää Maapallolla tapahtuvien muutosten täyttä laajuutta. Nopeampi muutosvauhti on vain fyysisesti mahdotonta, koska meidän on säilytettävä planeettamme tasapaino ja samanaikaisesti puhdistettava planeetta kaikesta vanhasta ja vanhentuneesta. Palvelumme Maan maapallon kehitykselle muistuttaa toisinaan kävelemistä veitsen terää pitkin. Meidän on ylläpidettävä tiukasti tasapainoa, jotta ettei tapahdu putoamista oikealle tai vasemmalle.

Planeetan värähtelyt ovat nousussa. Se on ilmeistä. Jopa maallinen tiede huomaa muutokset, jotka tapahtuvat maan ja sen magneettikentän perustaajuudessa. Näitä uusia olosuhteita sietävät hyvin huonosti ne henkilöt, jotka ovat päättäneet palvella niitä voimia, jotka ovat meille vastakkaisia. He tuntevat olonsa epämukavaksi. Ja saadakseen takaisin normaalin tilansa, he vahvistavat testattujen menetelmien vaikutusta, jotka ovat aina aiheuttaneet värähtelyjen alentamisen: alkoholi, nikotiini, seksi, matalataajuinen musiikki, uhkapelit, huumeet ja aggressiivisuus. Tätä luetteloa voidaan jatkaa.

Tehtäväni on tuoda tietoisuuteesi ymmärrys meneillään olevista tapahtumista. Joten, toisaalta suuri määrä ihmisiä sietää planeetan värähtelyjen nousua hyvin huonosti, koska heidän tietoisuutensa taso ei ole valmis muutoksiin. Toisaalta ihmiset, jotka ovat valmiita muutoksiin ja joilla on luonnollisesti korkea värähtely ja korkea herkkyys, menettävät kestävyytensä eläessään tässä helvetissä, kun he näkevät, mikä heitä helvettinä ympäröi. He voisivat elää hyvin menestyksekkäästi tämän planeetan nykyisessä värähtelykentässä. Kuitenkin, samanaikaisesti tällä planeetalla on myös asukkaita, joille nousevat värähtelyt ovat hengenvaarallisia, ja he yrittävät käyttää kaikkea pidentääkseen olemassaoloaan, niin pitkälle kuin mahdollista ja suojellakseen elämäntapaansa muuttamatta siitä mitään. Tällainen kahden yksilön rinnakkaiselo, joilla on täysin erilainen sisäinen luonto yhdessä kaupungissa, yhdessä talossa, aiheuttaa hämmennystä ja ymmärryksen puutetta osassa valonkantajia.

Olen tullut tänään jälleen kerran antamaan tietoa Maassa meneillään olevista prosesseista. Ja nyt ymmärrät tehtävämme vaikeuden. Jos miljoonan ihmisen kaupungissa on vain yksi tai useampi valonkantaja, kun taas loput kaupungin väestöstä on valinnut lihallisen maailman, silloin meidän on pidettävä luonnon voimia loitolla, jotta tämä kaupunki ei tuhoutuisi vain pelastaaksemme tämän yhden tai joskus useamman valonkantajan sielun.

Ette ymmärrä eräitä perusperiaatteita, joita seuraamme. Toimimme kuitenkin ehdottoman tarkasti Kosmisen lain mukaisesti, ja uskokaa minua, kaikkia resursseja sielujen pelastamiseksi käytetään 1000 prosentin kapasiteetilla. Joskus on tarpeen muuttaa maapallon luonnollisia prosesseja vain pelastaaksemme yhden sielun.

Olet luultavasti lukenut Viesteistämme, että on tehty päätös lisätä planeetan värähtelyjä. [1]

Ja luultavasti seuraat uutisia, jotka kertovat planeetan maanjäristyksien lisääntymisestä.

Nämä prosessit voidaan selittää. Kun planeetan värähtelyt ovat nousussa, mutta ihmisten tietoisuus ehkäisee värähtelyjen nousua, silloin jännityksen keskukset muodostuvat Maan hienoaineisemmalla tasolla. Nämä jännityskeskukset ilmenevät fyysisen tason seismisen toiminnan, hurrikaanien ja teknologisten katastrofien muodossa.

Sinun täytyy ymmärtää, ettemme ole kaikkien näiden ongelmien syy. Ne johtuvat yksinomaan ihmiskunnan synnyttämistä negatiivisista energioista.

Jos kuvittelet hetkeksi, että vähintään 10 prosenttia ihmisistä, jotka elävät planeetalla, seurasivat meidän osoittamaamme polkua, koko planeetan tilanne kulkisi sujuvampaa polkua. Käytännössä Ylösnousseiden Mestarien työ on keskittynyt lieventämään hyökkäyksiä niin paljon kuin mahdollista, joita Maan ihmiskunnan on kohdattava. Tämä on se työ johon kulutamme valtaosan energiasta, jonka saamme Suuresta Keskus Auringosta.

Nyt haluaisin käsitellä vielä yhtä aihetta.

Haluaisin auttaa auttavan käden niille yksilöille, jotka ovat valinneet Valon, mutta karmansa takia eivät toistaiseksi voi päästä pois ympäröivistä elämän olosuhteista. Ymmärrän hyvin, kuinka vaikeaa se voi olla sinulle. Kuitenkin, ensimmäiseksi karman energian on täysin kuluttava loppuun. Ja sinun täytyy luovuttaa itsesi hyväksymään se. Toiseksi, Jumala aina antaa sinulle mahdollisuuden mennä helpointa polun pitkin; kuitenkin, koska olet raskaan karmallisen taakan kuormittama, et aina näe tätä polkua. Siksi käänny Mestareiden puoleen useammin saadaksesi apua. Kutsu sitä Mestaria, jonka kanssa tunnet läheisintä yhteyttä. Voit ilmaista pyyntösi kirjallisesti tai pyytää matkustamaan retriitteihimme ennen nukkumaanmenoa niin, että seuraavana aamuna ulkoinen tietoisuutesi voi saada tietoa siitä, kuinka löytää tie ulos ympäröivän karman umpikujasta. Älä epäröi pyytää osoittamaan tietä ulos karmisesta tilanteestasi. Yksi asia tulisi huomioida: Kirjoita ylös pyyntösi; kirjoita ne paperille. Useita vuosia myöhemmin, kun luet mitä olet pyytänyt, huomaat yllättyen, että kaikkiin pyyntöihisi on myönnetty. Ja tämä on sinulle paras todiste siitä, että Suuri Valkoinen Veljeskunta on olemassa, eikä koskaan jätä tovereitaan ilman suojelusta ja apua.

Yritin tuoda sinulle tietoja, jotka ehkä tukevat sinua ja toimivat auttavana kätenä vanhemmalta veljeltäsi.

MINÄ OLEN Hilarion.

(2) Katso Sanelu Siunaus, Yhden Läsnäolo, tammikuu 1. 2010, ja Sanelu, Sinun täytyy muistaa, että Jumala on kaikista tärkein elämässäsi, Lord Shiva, tammikuu 5, 2019, teoksessa Words of Wisdom Vol. 4.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina