Rauhan Rukous maailmalle 23.11.2016

      Kommentit pois päältä artikkelissa Rauhan Rukous maailmalle 23.11.2016


boy-praying
Rauhan rukous maailmalle
marraskuun 23, 2016  klo 20-21.00 Suomen aikaa

 Hyvät Ystävät,

Voidaksemme yhdistää ja moninkertaistaa rukousponnistuksemme, joita on kertynyt aikaisemmissa Rauhan rukouksissa tänä vuonna, ehdotan, että liitymme yhteen Rukouksessa yhdeksi tunniksi koko maailman rauhan puolesta marraskuun 23, 2016.

Ylösnouseiden Mestarien mukaan laskeutuva karma voimistuu vuoden lopussa. Voimme estää paljon epäsuotuista karmaa toteutumasta rukous ponnistuksiemme avulla.

Jumala on Rakkaus! Jos me onnistumme viljellä Täydellistä Rakkautta sydämissämme, on mahdollista muuttaa koko maailman tilanne hyvin nopeasti ja suunnata se Jumalallisen polun suuntaan.

”Jos onnistumme täysin palauttamaan tämän ominaisuuden (Jumalallisen Rakkauden ) vaikka vain muutamien ihmisten sieluissa, jotka ovat nyt inkarnoituneina, silloin voisimme levittää sitä ympäri maailmaa hyvin nopeasti.”
(Ehdottoman Rakkauden Länsäolo, maaliskuu 7, 2005)

Rukouksen aikana luemme Rakkauden Rosarin. Rukouskutsu ennen Rosarin lukemista  auttaa meitä keskittämään rukousponnistuksemme voidaksemme muuttaa vuoden lopun karmaa ja lisätä Rakkauden ominaisuutta sydämissämme. Missä Rakkaus on läsnä, siellä ei ole sijaa sodille, terrorismiteoille tai väkivallalle.

Marraskuu 23, on päivä, kun 23. päivän sallimus on aktiivinen. Sallimuksen mukaan tuona päivänä meidän rukousponnistuksemme tulevat moninkertaistumaan ei ainoastaan ihmisten lukumäärällä, jotka rukoilevat samaan aikaa, mutta myös ihmisten lukumäärällä, jotka osallistuvat rukoukseen tunnin ajan koko tuon 23. päivän aikana. 

Rukouksen tarkoitus:

  • kohottaa värähtelyitämme Täydellisen Rakkauden tasolle.
  • käyttää 23. päivän sallimusta saavuttamaan merkittäviä tuloksia pienelläkin rukoilevien ihmisten määrällä
  • kohottaa ihmiskunnan tietoisuutta välttääksemme minkä tahansa verenvuodatuksen, sodan, tai terrorismin.  

Rukouksen päivä ja aika:
marraskuun 23. 2016, klo  20-21.00 Suomen aikaa

Tuona ajankohtana Rakkauden Rosari tullaan lukemaan.
Liity Rosarin lähetykseen englannin kielellä tässä: http://sirius-eng.net/bdeniya/rosary_of_love_bdenie.htm

Pyydän, lue seuraava Rukouskutsu keskittääksesi ponnistuksesi ennen Rosarin lukemista:

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, Kaikkivaltiaan Jumalan nimessä, vetoan kaikkiin Ylösnouseihin Mestareihin, Valon Hierarkiaan, jotka valvovat ihmiskunnan evoluutiota ja ohjaavat Maan ihmiskunnan kehitystä Jumalalliselle Polkulle.

Pyydän, että Ylösnousseiden Mestarien avulla rukouksieni energia ohjataan neutralisoimaan negatiivisia energioita Maan astraali- ja mentaalitasolla ja estämään niiden laskeutumisen vuoden lopulla fyysiseen tasoon kolmannen maailman sodan, paikallisten sotien ja sotilaallisten konfliktien, luonnon ja ihmisten aiheuttamien tuhojen, terrorismitekojen,finanssikriisien, sosiaalisten mullistuksien ja vallankumousten muodossa.

Pyydän, että rukoukseni energia ohjataan Ylösnousseiden Mestarien avulla neutralisoimaan niiden voimien toimintaa, jotka lietsovat sotia, ekonomista epätasapainoa, tai  vihamielisyyttä, etnisin, omaisuus, tai uskonnollisin perustein, lietsovat terroritekojen suorittamista ja luovat jännityspesäkkeitä maailmassa. 

Pyydän, että kaikki sodat, joita parhaillaan käydään maailmassa, lakkaavat.

Pyydän, että rukoukseni energia ohjataan Ylösnousseiden Mestarien avulla luomaan Rauhaa koko maailmaan ja kohottamaan Maa planeetan ihmisten tietoisuutta sille tasolle, jossa kaikki planeetan ihmiset tuntevat toisensa siskoiksi ja veljiksi huolimatta uskostaan, uskonnostaan, ihonväristä, kansallisuudesta tai alkuperästä.

Pyydän, että rukoukseni energia poistaa kaikki esteet ja epätäydellisyydet olemuksessani jotka estävät minua ilmentämästä Jumalallisen Rakkauden ominaisuutta täydellisesti.Täydellinen Rakkaus poistaa kaikki pelot, vihat ja vihamielisyydet!

Minun koko olemukseni on täyttynyt Rakkaudesta!

Rakkauteni pelastaa maailman!

Henkilökohtainen rukous ( tässä voit sanoa henkilökohtaiset pyyntösi ja toiveesi)

23.päivän Sallimuksen mukaisesti, pyydän muuntaa seuraavan kuukauden karmaa, joka voi johtaa paikalliseen ja globaaliin sotaan!

Pyydän, että rukoukseni energia moninkertaistuu ihmisten lukumäärällä jotka osallistuvat tähän Rauhan rukoukseen kaikkialla maailmassa ja 23. päivän Sallimuksen avulla!

Tapahtukoon Jumalan Jumalallinen Tahto, Amen!

Tatyana Mickushina
Valoa ja rakkautta!

Ole hyvä ja lataa Rosari etukäteen ja lue se itseksesi jos et jostain syystä voi osallistua engl. verkkosivun lähetykseen.