Ruusu Polku

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ruusu Polku


RUUSUPOLKU

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN,  Maaliskuu 5, 2005

 

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN ja Minä puhun sinun sisältäsi. Jokainen ei onnistu saavuttamaan kommunikaation kokemusta hänen korkeamman osansa kanssa. Samalla kertaa se on melko luonnollinen prosessi, joka on saavutettavissa suurimmalle osalle ihmisiä, jotka elävät maassa nykyisin.

Maanpäällinen elämä on hyvin rikas sellaisissa muodoissa, jotka eivät ole todellisia korkeamman todellisuuden näkökulmasta, mutta (ne) yhä vangitsevat ihmisten huomion liian paljon, harhauttaen heitä pois tästä todellisuudesta.

Päämäärä, joka näinä aikoina tulee esille tavoitteena, on kyetä näkemään verhon taakse ja päästä fyysisen maailman kiinteyden tuolle puolen, vaikka samalla elääkin tässä illuusioiden maailmassa.

Uuden sallimuksen johdosta saamme tilaisuuden kommunikoida maailmojen välillä. Tämä yhteys on mahdollinen jokaiselle pyrkivälle henkilölle, joka pyrkii vilpittömästi, eikä teennäisesti.

Suurin vaikeus on voittaa teidän oma ulkoinen illuusiomainen tietoisuus, nämä teidän illuusion vaatteenne, joita käytätte,ja  heittää pois teidän fyysiset ajatukset ja tunteet, nousta omassa tietoisuudessanne ensin teidän Kristus Itsenne korkeudelle, sitten MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN tasolle ja edelleen rajattomuuteen.

Kaikista vaikein askel, jonka tulee olla ensimmäinen, on tehdä päätös seurata Polkua kaikesta huolimatta – joka päivä. Tämän maailman illuusio tulee harhauttamaan teitä ensi hetkestä alkaen tällä Polulla. Jokainen askel saattaa tulla niin tuskalliseksi ajoittain, aivan kuin kulkisit rikkoutuneiden lasinsirujen päällä tai ruusujen peittämää polkua pitkin. Sinä kävelet paljain jaloin ja kärsit kivusta, kun ruusun piikit satuttavat jalkaasi.

Tämä on tuskallinen Polku. Kun lapsi tulee tähän maailmaan, se on suuri stressi hänelle. Hän jättää äitinsä kohdun tullakseen hänelle tuntemattomaan maailmaan. Ja tämä on stressi hänelle, ensimmäisen henkäyksen kipu, epätietoisuuteen ja valoon.

Samalla lailla, kun tulet yhteyteen korkeamman tason kanssa, se on myös stressiä sinulle. Alat tuntea tuntematonta osaa omassa itsessäsi. Ja Se eroaa suuresti sinun ulkoisesta osastasi.

Kuitenkin, sinä jatkat kulkuasi kaikesta huolimatta, huolimatta tuskasta ja menetyksistä, joita kohtaat Polullasi.

Sinä menetät aikaisemmat ystäväsi – kommunikaatio heidän kanssaan tuntuu absoluuttisen turhalta ja järjettömältä.

Sinä menetät kiinnostuksesi aikaisempiin harrastuksiisi. Vähä vähältä sinä alat ymmärtää, että tämä maailma tulee täysin vieraaksi sinulle. Sinun värähtelysi eroavat maailmasta, joka on ympärilläsi, sellaisessa suhteessa, että sinusta tuntuu, että sinä putoat pois tästä maailmasta. Mutta sinun “egosi” ei anna periksi. Se yrittää vetää huomiosi tämän maailman kiintymyksiin, jotka vain sinä tunnet ja joista et ole vielä onnistunut luopumaan.

Joskus on noloa tiedostaa näitä kiintymyksiä. Ne kuitenkin ovat olemassa ja ne jäävät pois. Riittää että yksinkertaisesti osoitat haluaisi päästä eroon epätäydellisyyksistäsi aktiivisemmin. Ja sinä jatkat Polkuasi.

Ja ruusun piikit pistävät jalkojasi yhä tuskallisemmin, Ajoittain tuska on kestämätön. Mutta ei ole tilaisuutta kääntyä takaisin. Se on tuskallinen Polku. Henkilö, jolla on vahva “ego”, ei yksinkertaisesti ole valmis tähän Polkuun, ja hän kääntyy takaisin.

Hän paremminkin etsii nautintoa.

Mutta mitä enemmän sinä vastustat, sitä tuskallisempi on sinun paluusi Polulle.

Todellisuudessa, se on hyvin vaikea Polku. Tie, jota peittää ruusut ja piikit.

Kuitenkaan minä en tiedä toista Polkua. Se on uhrauksen Polku ja jokainen askel sillä ei tule helpommaksi. Mutta ei ole muuta Polkua.

Siten, ensimmäinen askel on halu voittaa itsesi.

Jos olet tehnyt tämän päätöksen, silloin tulee aina olemaan joku henkilö lähelläsi, joka tulee auttamaan sinua kulkemaan eteenpäin ja joka tulee antamaan sinulle tarpeellista tietoa ja ymmärrystä.

Mutta sen jälkeen sinun tulee edetä yksin, ilman todistajia. Tulee sellainen hetki kun sinut jätetään yksin itsesi ja egosi kanssa. Ja kamppailu alkaa. Se on kuolettava kamppailu. Molemmat osat sinua, sekä todellinen että epätodellinen, esittävät oman oikeutuksensa olla olemassa yli toisen osan.

Ja tämä tila on hyvin kaukana levosta, rauhallisuudesta ja mukavuudesta. Juuri tämän vuoksi, monet ihmiset jättävät Polun, etsien ryhmiä, liikkeitä ja suuntauksia, jotka antavat heille näennäisen rauhallisuuden, simuloidun rakkauden ja huomiota herättävän huolenpidon.

Ja monet ihmiset jättävät Polun, jota peittävät ruusut, kävelläkseen pehmeillä matoilla.

Kymmeniä ja satoja inkarnaatioita kuluu ennen kuin he tulevat takaisin vihkimyksen Polulle. Jumala ei hoputa heitä.

On aina olemassa mahdollisuus palata Polulle. Mutta joskus hyvin merkittävä vihje Korkeammasta osastasi tarvitaan, joka saa henkilön ajattelemaan ja palaamaan Polulle.

Kun taistelun hetki sinun epätodellisen osasi kanssa tulee, se on todella samanlainen kuin taistelu. Kaikki sinun kehosi ovat haavojen peitossa. Sinä haavoitat itseäsi. Sinun epätodellinen osasi ei ymmärrä mitä tapahtuu. Sinusta voi tuntua, että tulet hulluksi, että olet parantumattomasti sairas. Se on todella Sielun pimeä yö. Se on autiomaan kiusaus. Ja se kestää pitkän aikaa. Kaikki riippuu sinun egosi vastustuksen asteesta.

Mutta kun sinä voitat sinun egosi ja lyöt kynnyksen vartijasi, – sinun epätodellisen osasi – sinusta tulee erilainen ihminen. Kyllä, sinä jatkat ihmiskehossa olemista, sinä yhä jäät fyysiseen tasoon, mutta suurin osa sinua pysyy toisessa todellisuudessa. Sinusta tulee kahden maailman kulkija, pysyen samanaikaisesti ylhäällä ja alhaalla.

Sinusta tulee kohta, jossa maailmat kohtaavat.

Mutta tähän sinun edistymisesi Polulla ei lopu, se vasta alkaa – koska sinusta tulee maailmojen akseli. Akseli, sarana, joka ylläpitää yhteyttä maailmojen välillä, jotka kulkevat kauttasi, sinun sisälläsi.

Sinusta tulee kanava, jonka kautta Valo tulee tähän pimeään maailmaan.

Ja tietysti, kuten mikä tahansa sarana, sinä koet suurinta painetta. Sinulla on sellainen tunne, että olet Titaani, joka kannattaa tätä maailmaa harteillaan – ikuista jatkuvaa itsesi voittamista, jatkuvaa itsesi epätodellisen osasi kieltämistä ja enemmän ja enemmän uusia vihkimyksiä ja jatkuvaa painetta.

Mutta tämä on ainoa tapa, jotta sinä kasvat, ja tämä on se, mitä Jumala haluaa sinulta.

Ei ole olemassa toista Polkua.

Jos sinä olet valmis tähän vihkimyksien Polkuun, sinä hyvin ymmärrät mistä tässä keskustelussa on kysymys. Jos sinä et ole valmis tähän Polkuun, ei mikään mitä olet juuri lukenut tunnu sinusta järkevältä.

Näyttää ainoastaan siltä, että kaikki ihmiset ovat samanlaisia. Jokainen on omalla kehityksen tasollaan. Juuri nyt on tullut sellainen hetki, suurelle määrälle ihmisiä, tilaisuus astua tälle Polulle, ja alkaa liikkua sitä pitkin ja tämä näyttäytyy paljon todellisemmalta kuin kirjaimellisesti vain vuosi sitten. Kosmos itse edesauttaa tätä kehitystä.

Ne teistä, jotka ymmärtävät mistä tässä on puhuttu, pyydän, löytäkää aikaa. Eristäkää itsenne, pysykää yksinänne itsenne kanssa. Keskittykää sydämeenne ja kysykää itseltänne oletteko te valmiita seuraamaan tätä Polkua. Ja jos teidän sydämenne vastaa, että te olette valmiita, – edetkää. Mutta, joka päivä kun heräätte aamulla ja joka ilta ennen kuin käytte nukkumaan, muistakaa päätöstänne, jonka teitte. Ja jatkakaa kulkemista huolimatta kuinka tuskallisesti piikit lävistävät jalkojanne ja huolimatta kaikesta siitä mitä tapahtuu sinulle ulkoisessa maailmassa. Älkää pelätkö mitään. Ei mikään – ei loukkaukset, tämän maailman menetykset tai vaikeudet – voi vahingoittaa sinun kuolematonta osaasi, itseäsi.

MINÄ OLE SE MIKÄ MINÄ OLEN, ja Minä olen aina sinun kanssasi sinun Polullasi.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina