Suosituksia, jotka tahtoisin antaa sinulle

      Kommentit pois päältä artikkelissa Suosituksia, jotka tahtoisin antaa sinulleSuosituksia, jotka tahtoisin antaa sinulle

Sanat Kumara, toukouu 17, 2005

MINÄ OLEN Sanat Kumara, olen tullut luoksesi viestintuojani kautta.

Olen tullut antamaan sinulle pienen Opetuksen suhteessa Jumalaan, Mestareihin ja sinun Korkeampaan Itseesi. Ollessasi arjen keskellä, päivän vilskeessä, sinulle voi olla problemaattista elää harmoniassa Jumalan kanssa, ja nähdä, kaiken kiireen ja ympäröivän maailman näyttämöllä, niitä ikuisia ja kuolemattomia asioita, jotka ovat aina olleet olemassa, mutta ovat piilotettuja sinun silmiltäsi.

Siksi on erittäin tärkeää, että voit sijoittaa itsesi Jumalallisuuteen. Yrittäen oppia katsomaan tapahtumia ympärilläsi ikään kuin näytön kautta, ikään kuin olisit teatterissa ja ihmiset ympärilläsi olisivat näyttelijöitä. Jos ajattelet elämäsi merkitystä, näet, että itse asiassa olet tullut tähän maailmaan näyttelemään tiettyä roolia. Omat roolisi voivat vaihtua elämäsi aikana. Voit jopa näytellä erilaisia rooleja yhden päivän aikana. Mutta tunteen, että olet näytelmässä ei pitäisi koskaan jättää sinua, koska Jumala on luonnut tämän maailman, jättimäiseksi näyttämöksi, johon sinä tulet esittämään osasi ja kuljet läpi koulutuksen saman aikaisesti.

Jos pystyt pitämään mielessä pitkään kuvaa sellaisesta näyttämöstä, jossa sinä esität osasi, voit pian ymmärtää, että kaiken, tämän mahtipontisen näyttelmän Tuottaja on olemassa ja tämä Tuottaja ei aseta Itseään tekemään niin, että näyttelisit jonkin etukäteen kirjoitetetun käsikirjoituksen mukaisesti. Ei, Hänen yleisen idean puitteissa sinulla on mahdollisuus näyttää omaa luovaa työtäsi. Voit hyväksyä uusia rooleja tai muuttaa rooleja, joita näyttelit aiemmin.

Mutta tulee aika, kun olet aivan kyllästynyt omaan improvisaatioosi ja käännyt Tuottaja puoleen suoraan ja astut luovaan suhteeseen Hänen kanssaan. Voit yrittää ymmärtää Hänen ideaansa, ja mitä syvemmin ymmärrät Luojan suunnitelman, sitä enemmän sinä toimit Hänen suunnitelmansa mukaisesti.

Sitten olet jo kyllästynyt näyttelemään rooleja, joita ennen esitit ilolla, koska paljastettu suunnitelman kuva tälle universumille tulee ihastuttamaan sinua ja kiinnittää kaiken huomiosi. Mitä enemmän innostut tästä suunnitelmasta, sitä merkittävämpiä rooleja sinä tulet esittämään.

Yritä jättää näytelmän kehykset elämässäsi. Älä ota kaikkea ympärilläsi liian vakavasti. Muista aina, että illuusio ympärilläsi on ohimenevää ja on luotu olemaan ainoastaan siihen hetkeen saakka, kun tietoisuutesi pystyy katsomaan sen taaksi ja näkemään todellisen Jumalallisen maailman ja todellisen elämän sen tuolla puolen.

Sinun sisäinen tilasi määrittää ne elämäntilanteet, joihin päädyt.

Niin kauan kuin otat ympäröivän illuusio todellisuutena, et voi erota tästä illuusiosta. Muista, että kaikki asiat tässä maailmassa vetävät toisiaan puoleensa värähtelyjen kautta. Itse asiassa, se on sinun tietoisuutesi, joka magnetisoi ne tilanteet, joita kohtaat elämässäsi. Kuitenkin, sinulle on erittäin vaikeaa vapautua tietoisuutesi illuusiosta. Ainakin, se vaatii tietyn ajan. Lähtökohtana on se, että eri tilanteiden energeettiset muistijäljet, joissa et ole toiminut Jumalan Tahdon mukaisesti, ovat säilöttyinä sinun alempii kehoihin. Nämä muistijäljet ovat kerääntyneet, ei vain yhden ruumistuksen aikana.

Siten, kunnes se hetki koittaa, kun nämä muistijäljet on muutettu Jumalallisten sopimus standardien ja Luojan suunnitelman mukaisesti sinun elämänvirtauksellesi, sinä joudut sellaisiin elämän tilainteisiin, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisuudet työskennellä pois nämä sinun negatiiviset muistijäljet eli Karman.

Karman lakien yksinkertainen tuntemus ja Jumalallisten Lakien tieto tälle universumille lyhentävät maan polkuasi huomattavasti. Kuitenkin, suurin osa ihmiskunnasta mieluummin opiskelee paljon toisenlaista informaatiota ja puhtaasti ihmisten lakeja. Toisin sanoen, ihmiskunta on tullut niin innokkaaksi näyttelemisessään, ettei se vielä ymmärrä, että tämä on ainoastaan pelkkä näytelmä. Me tulemme uudelleen ja uudelleen muistuttamaan sinua todellisesta maailmasta, sinun tehtävästäsi ja sinun polustasi. Mutta harva henkilö pystyy irrottamaan huomiotaan tästä illuusiosta ja keskittymään meidän sanoihimme ja meidän Opetuksiimme.

Kuitenkin, emme kiirehdi. Ihmiskunnalla on yhä varattua aikaa evoluutioonsa. Enemmin tai myöhemmin jokainen tulee päättämään maallisen koulunsa, ainakin ne teistä, jotka kykenevät osallistumaan lisäkoulutukseen.

Ja jos ei olisi kosmisten syklien muutosta ja tarpeellisuutta seurata niitä, emme väsyttäisi teitä meidän viestiemme luettamisella ja suuntaisi teitä toisaalle teidän illuusiostanne.

Kuvittele näyttelijöitä, jotka ovat alkaneet tuntea jaloillaan siinä määrin, että ne jatkavat näyttelemistä edelleen esityksen jälkeen, kun se on jo päättynyt. Ihmiskunta muistuttaa tällaisia näyttelijöitä näinä päivinä.

Jotta voisi oppia jotain sinun tulisi aina säilyttää lapsenomainen tajunnantila, tajunnantila olla leikissä mukana ja osana leikkiä, mutta et saisi antaa illuusion vangita tietoisuuttasi kokoaan, edes silloin kun olet upoksissa asioiden keskellä.

Tässä ovat suosituksia, jotka haluan antaa sinulle.

Kosmisten syklien lain puitteissa tietoisuutesi tulee kokemaan melkoisia muutoksia lähi tulevaisuudessa. Ja sinä varmasti jo tunnet näitä muutoksia. On mahdotonta olla huomaamatta niitä. Maan värähtelyt nousevat. Ne, joiden tietoisuus ei ole valmis kulkemaan evoluution kehityksen uuteen tasoon, eivät tunne oloaan omaksi itsekseen. He yrittävät alentaa värähtelyjään keinotekoisesti, käyttäen tähän tarkoitukseen juuri niitä keinoja, jotka ennen toivat heille mielihyvää. Olemassaolonsa aikakausien aikana ihmiskunta on luonnut koko arenaalin keinoja estää korkeammat kykyt kokonaan – alkoholi, huumeet, tupakka, seksi, uhkapelit.

Mutta näiden keinojen lisäkäyttö ei tule enää tuottamaan tyydytystä sinulle.

Elämää antavat, Jumalalliset, korkeat värähtelyt, jotka astetteittain tulevat maahan, vaikuttavat ihmiseen yhä enemmän ja voimakkaammin, ja alentamalla värähtelyjä sinä horjutat itseäsi enemmän ja enemmän ympäröivästä yleisestä värähtelystä. Sinun tulee luopua kaikesta, joka ei vastaa Jumalallista suunnitelmaan

Tietenkin värähtelyjen nousun prosessi on asteittainen luonteeltaan. Ihmiskunta ei voi luopua vanhoista tavoista välittömästi. Mutta jokainen, joka tuntee sisällään kannustusta ja halua irrottautua hänen entisistä tottumuksistaan ja vanhoista liekkeitä saavat apuamme ja tukeamme.

Ja tulet yllättymään siitä yksinkertaisuudesta, millä onnistut luopumaan vanhoista tavoistasi.

Kirjoita kirje minulle tai kenelle tahansa Mestareista, jota kohtaa tunnet erityistä sukulaisuutta. Listaa kaikki tavat ja kiintymyksen objektit, joista haluat päästä eroon.

Pyydä suojeluksen enkeleitä tuomaan tämä kirje sille, jolle se on osoitettu, ja polta tämä kirje.

Tästä hetkestä lähtien sinun tulee osoittaa aikomusta päästä eroon  vanhoista tavoistasi ja kiintymyksistäsi joka päivä.

Voit tehdä kopion kirjeestä Mestareille ja lukea hartaan pyyntösi päivittäin ennen rukoustasi.

Muutama kuukausi menee, ja  pääset eroon tottumuksistasi ja kiintymyksistäsi.

Rehellinen toiveesi on ainoa tarvittava asia tähän, rakastettu.

Jos sinua rasittaa liian suuri määrä tottumuksia, voit valita pyyntöösi päästä eroon ensin yhdestä, sitten toisesta, kunnes olet päässyt eroon niistä kaikista.

Älä unohda, että lukuunottamatta huonoja tapoja, on olemassa tietoisuuden tiloja, jotka estävät sinua yhdistymästä Jumalallisiin värähtelyihin. Nämä voivat olla masennus, itse-sääli, tuomitseminen, kateus ja vastaavat. Aivan samalla tavalla voit toivoa päästä eroon näistä sisäisistä energioista ja oman evoluutiosi esteistä.

Kaikki voidaan muuttaa, rakastettu, ja Taivas on valmiina antamaan sinulle kaiken avun.

Mutta sinun tulisi ottaa ensimmäinen askel ja osoittaa toiveesi päästä eroon epätäydellisyyksistäsi.

Siten, ensin sinä ymmärrät, että jokin negatiivinen ominaisuus tai paha tapa on läsnä sinussa.

Sitten osoitat toiveen päästä eroon tästä epätäydellisyydestä, joka estää sinun evoluutiotasi.

Lisäksi vahvistat aikomuksesi luopua tästä epätäydellisyydestä niin pikäksi aikaa kun on tarpeellista, niiden energioiden muuttamiseksi aurassasi, jotka edesauttavat tämän epätäydellisyyden manifestoitumista.

Tahdon toivottaa sinulle menestystä työssäsi itsesi ja puutteittesi kanssa.

Mutta pyydän, älä etsi monia puutteita itsessäsi. Sinä vain viljelet niitä tekemällä näin.

Jos jatkuvasti keskität huomiosi kauniisiin tapoihin, luontoon, musiikkiin, taiteeseen, ja pitämällä syrjässä epätäydellisen, negatiivisten energioiden korvautuminen tapahtuu luonnollisesti ilman huomattavia ponnisteluja omalta puoleltasi.

MINÄ OLEN Sanat Kumara.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina