Tatjana Mickushinan kirjat esiteltiin Conscious Life Expo -näyttelyssä, joka pidettiin 17.-19. syyskuuta 2021, Yhdysvalloissa, Los Angelesissa, Kaliforniassa.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tatjana Mickushinan kirjat esiteltiin Conscious Life Expo -näyttelyssä, joka pidettiin 17.-19. syyskuuta 2021, Yhdysvalloissa, Los Angelesissa, Kaliforniassa.


Tatjana Mickushinan kirjat esiteltiin Conscious Life Expo -näyttelyssä, joka pidettiin 17.-19. syyskuuta 2021, Yhdysvalloissa, Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Vaikeana aikana on tapahtunut Jumalallinen ihme!
Käytimme äkillisesti avautunutta tilaisuutta osallistua näyttelyyn ”Conscious Life Expo” Los Angelesissa esittelemään Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään Tatjana Mickushinan kirjoja, jotka sisätävät Ylösnousseiden Mestareiden Opetuksen Vesimiehen aikakaudelle.
Kaikkina näinä kolmena päivänä tässä näyttelyssä tehty työ oli täynnä Valoa, Rakkautta ja Iloa!

Unohtumattomat ja erittäin mielenkiintoiset tapaamiset eri ihmisten kanssa tulevat pysymään sydämissämme pitkään!

Erityisesti muistamme koskettavan hetken, kun aamulla ennen näyttelyn avautumista näimme yhden osastollamme vierailevan rukoilevan Ylösnousseiden Mestareiden kuvien edessä!


Ystävämme Dannion Brinkley, joka tuki meitä edellisissä näyttelyissä, tuli myös tällä kertaa!
Tämä mies on legenda, hän selviytyi läheltä kuolemaa kokemuksesta kolme kertaa. Lisäksi hän on kirjoittanut kirjan ”Valon pelastama”. Hän ei ainoastaan tullut osastollemme, vaan vieraili myös luentoesityksessämme


”Ylösnousseet Mestarit Karmasta”. Luennon jälkeen hän tuli luoksemme ja ilmaisi ihailunsa ja tunnusti Ylösnousseiden Mestareiden nykyisen Lähettilään Tatyana Mickushinan ansiot.

Luentoon osallistuivat myös samanhenkiset ystävät ryhmästä “The Healthy Lifestyle”, jota johtaa Levon Mosinyan. Kaikki vierailivat näyttelyssä erityisesti auttaen ja tukien meitä.Osastomme vierailijoita kiinnosti monet Tatjana Mickushinan kirjat. Tällä kertaa kirjat ”Sanat Kumara” ja “Kuthumi” herättivät suurinta kiinnostusta.

Yksi näyttelyn kävijä näki kirjan ”Kuthumi” kaukaa ja ryntäsi osastollemme. Lähestyessään hän lausui lauseen: “Voi Luoja, kuka tämä on? Hän kutsuu minua! “
Painamalla kirjaa rintaansa vieras sanoi, että hän näkee ensimmäisen kerran kannessa rakastetun Kuthumin kuvan, mutta tuntee olevansa yhteydessä häneen sisäisellä tasolla. Tarjosimme hänelle avata kirjan miltä tahansa sivulla. Kun hän avasi kirjan, hän sanoi: “Tämä oli minun kuultava juuri nyt, siksi tulin tänne!” Hän jakoi meille lukemansa lainauksen: ”Polulla on osa, jota et voi voittaa yksin ilman opasta.”

Kirja ”Kuthumi” kiinnosti myös toista vierastamme. Hän sanoi, että Kuthumi oli hänen isänsä rakastettu Ylösnoussut Mestari ja Opettaja. “Minun täytyy ostaa tämä kirja oppiakseni hänestä enemmän.” – hän sanoi.

Kirja ”Jumalallisen Viisauden Aarteet” oli erittäin suosittu. Annoimme tätä kirjaa ihmisille, jotta he saattoivat saada tämän päivän Viestin, ja lukemalla vain yhden lainauksen muutamat ostivat tämän kirjan epäröimättä.

Eräs vierailija tuli luoksemme ja kiinnostui Sirius -logostamme.
Lapsuudesta lähtien hän ei ole vain ollut kiinnostunut Sirius -tähdestä, vaan myös tutkii sitä syvällisesti.
Ei niin kauaakaan sitten hän meni erityisesti Egyptiin ja meditoi siellä 2 viikkoa tätä tähteä. Kerroimme tälle vieraalle kirjasta “About Yoga and Meditation”, (Joogasta ja meditaatiosta), jonka hän osti suurella ilolla.
Kerroimme hänelle myös Sirius -tähden Hierarkiasta – Lord Suryasta ja annoimme hänelle tulostetun Lord Suryan Sanelun.
Näyttelyn lopussa meidät tavoitti yksi säännöllisistä vierailijoistamme, joka tuli luento-esitykseemme “Music creates or destroys“(Musiikki luo tai tuhoaa) , joka oli 2 vuotta sitten ja osti kirjan “Secrets of Music”.
Tällä kertaa hän tuli Näyttelyyn (hän sai siitä tiedon Sirius -uutiskirjeen kautta) vain nähdäkseen ja kommunikoidakseen kanssamme.

Dan kertoi meille tapahtuneesta muutoksesta luennon jälkeen musiikista, jota hän kuunteli kaksi vuotta sitten.
Hän ei ainoastaan muuttanut näkemyksiään musiikista, vaan alkoi myös itse luoda klassista musiikkia, josta hän mielellään antoi meidän kuunnella joitain tallenteita.
Meitä kosketti se, että hän muutti radikaalisti käsitystään musiikista ja ymmärsi, että musiikki voi joko parantaa tai tuhota. Toivotimme hänelle onnea Jumalallisen musiikin luomisessa!
Tämä tapaus vahvisti jälleen kerran tarpeen ja tärkeyden levittää Ylösnousseiden Mestarien Opetusta mahdollisimman laajasti!

Näyttelyn aikana saimme paljon positiivista ja ystävällistä palautetta kävijöiltä, tässä on joitain niistä:

“… kun olet kiertänyt koko näyttelyn ja kaikki osastot, osastonne on paras!”
“… tulin luoksenne vain siksi, että tämä paikka on todellinen, katso ympärillesi, kaikki muu on harhaa!”
“… olette mahtavia kavereita tällaisen työn tekemiseen. Tämä on tärkeämpää ja tarpeellisempaa yhteiskunnallemme kuin koskaan! ”
“… mitä edustat täällä, auttaa paitsi planeettamme myös koko ihmiskuntaa!”

 Kiitämme Jumalaa, Ylösnousseita Mestareita, Lähettilästä Tatjana Mickushinaa sekä kaikkia niitä, jotka antoivat rukous tukea ja apua näyttelyn järjestämisessä ja pitämisessä.
Ja myös mahdollisuudesta palvella!

Rakkaudella,

Kansainvälinen Sirius Center, Los Angeles Ryhmä.