Voitte saada käyttöönne Jumalan mahtavimman työkalun

      Kommentit pois päältä artikkelissa Voitte saada käyttöönne Jumalan mahtavimman työkalun


Voitte saada käyttöönne Jumalan mahtavimman työkalun

Rakastettu El Morya, 29 huhtikuuta 2005

Minä olen El Morya, olen tullut luoksenne!

OLEN TULLUT antamaan teille pienen Opetuksen, joka liittyy siihen mahdollisuuteen, kun kaikki neljä alempaa kehoanne ja teidän chakranne ovat puhtaat.

Tiedätte, että suurimmalla osalla maan päällä elävillä ihmisillä neljä alempaa kehoa ovat erittäin epäpuhtaassa tilassa.

Ja siltä osin kuten tiedätte,  teidän chakranne liittävät alemman kehot keskenään ja Jumalalliseen maailmaan, tämä tarkoittaa, että myös chakranne ovat hyvin surullisessa kunnossa.

Siksi olen aikonut tänään antaa teille tietyn Opetuksen, liittyen mahdollisuuksiin, joita voitte hankkia, kun chakranne ovat puhtaita. Ja abstrakti puhe neljän alemman kehon puhdistuksesta ja chakrojen puhtaudesta tulee kuulostamaan teille paljon käytännöllisemmältä.

Joten chakroistanne. Tiedätte, että teillä on seitsemän pää chakraa, jotka sijaitsevat pitkin selkärankaa, ja on myös salaisten säteiden chakrat, jotka sijaitsevat myös selkärangassa ja teillä on monia muita chakroja, jotka keskittyvät moniin kehonne osiin. Tiedätte, että on olemassa yhteensä 144 chakraa

12 chakraa välittävät täydelliset Jumala-ominaisuudet teidän maailmaanne 12 kosmisen Säteen kautta ja jokainen näistä ominaisuuksista kantaa itsessään 12 lisäsävyä.

Ja kun chakranne avautuvat kuin kiehtovat kukat, teistä tulee täydellisen Jumalan ominaisuuksien välittäjiä teidän fyysiseen todellisuuteen.

Jumala näki edeltäkäsin kaikki mahdolliset väärinkäytökset, joita ihmiskunta voisi toteuttaa tuhlaamalla Jumalallista Energiaa. Siksi, kun käytätte väärin Jumalallista Energiaa tässä maailmankaikkeudessa hallitsevan Jumalallisen Lain näkökulmasta, tämä vaikuttaa ennen kaikkea chakrojenne kapasiteettiin. Jumalallisen Energian virtaus kristallilankaa pitkin elimistöönne pienenee luonnollisesti. Tätä voidaan verrata hanaan, jonka kautta Jumalallinen Energia virtaa fyysiseen maailmaan ja joka on ensin hieman kierretty pienemmällä ja lopulta kokonaan täysin suljettu. Ja teidän mahdollisuudet väärinkäyttää Jumalallista Energiaa on suljettu.

Tämän vuoksi siinä tietoisuuden tilassa, joka on vallalla ihmiskunnassa tämänhetkisessä kehitysvaiheessaan, ihmiskunnalla ei voi olla käytettävissään rajoittamatonta Jumalallista voimaa.

Koska, ensimmäinen asia, jonka tietoisuutenne tekisi päästessään rajoittamattomaan Jumalallisen Energian lähteeseen, olisi väärinkäyttää tätä energiaa, täyttääksenne egonne tarpeet. Mutta te tiedätte, että egonne tarpeita on mahdotonta tyydyttää. Ne ovat rajattomat.

Siksi pääsy Jumaliseen energiaan on luotettavasti suljettu suurelta osalta ihmiskuntaa.

Saadaksesi pääsyn Jumalalliseen Energiaan, sinun on valittava vihkimyksien Polku. Tämä polku ei kestä vain yhden elämän ajan. Poikkeus tapauksissa ja vain meidän valitsemillemme cheloille sallimme tämän Polun kulkemisen yhden elämän aikana.

Sinulle annetaan kokeita tai testejä jokaiselle Jumalan ominaisuudelle. Ja sinun täytyy läpäistä jokainen näistä testeistä 12 kertaa. Sinun on läpäistävä yhteensä 144 testiä, jotta voit menestyksellisesti onnistua läpäisemään 12 chakran vihkimykset, jotka ovat tarpeellisia, jotta ne olisivat avoimia.

Jos ei olisi uudelleen suoritettavia testejä, jotka sinun on läpäistävä huolimattomuutesi johdosta, olisit voinut saavuttaa menestyksen jo vain muutamassa vuodessa.

Mitä teidän chakrojenne avautuminen antaa teille? Miksi teidän täytyy pyrkiä siihen?

Henkilöllä, jolla on käytettävissään sellainen mahtava työkalu kuten avoimet chakrat, voi tarjota maailmalle arvokasta palvelua. Ja suurin osa tästä palvelusta on ympäröivän maailman puhdistamista mistä tahansa negatiivisesta värähtelystä ja negatiivisista energioista.

Teidän chakrojenne voima kykenee neutraloimaan täysin käsittämättömän määrän väärin laadutettua energiaa, jolla maailma on kirjaimellisesti kyllästetty.

Kun te, rakastetut, lausutte dekreeta tai rukouksia, vedätte  lisä Valoa maailmaanne. Tämä Valo tulee maailmaan chakrojenne kautta. Kuvitelkaa nyt, kuinka paljon enemmän Valoa te pystyisitte tuomaan maailmaan, jos chakranne olisivat täysin auki.

Mutta sillä tällä hetkellä, kun kaikki chakrasi ovat avoimia, olet tullut täydelliseksi Buddhaksi – toisin sanoen sinä saavutat Buddhan tietoisuuden tason omassa tietoisuudessasi. Silloin, et voi sallia edes ajatuksissasi mitään, joka voi tehdä pienintäkään haittaa maailmalle ja eläville olennoille ympärilläsi.

Olet jatkuvasti rukoilevassa tietoisuuden tilassa. Mutta sinun ei tarvitse edes lausua rukouksien sanoja pysyäkseni rukoilevassa tietoisuuden tilassa koko ajan.

Ja joskus chakrasi toimivat jopa itsenäisesti riippumatta tietoisuudestasi, kuten pölynimuri, vetäen itselleen kaikki roskat ympäröivästä maailmastasi ja täyttäen tämän maailman nuhteettomalla puhdaalla Jumalallisella Energialla.

Siksi, kun chakranne ovat auki, voit vedota MINÄ OLEN-Läsnäoloonne pyytämällä sitä ohjaamaan chakrojenne energiaa ratkaisemaan tämän tai tuon tilanteen maailmassanne. Ja jos pyyntösi on Jumalan Lain mukainen, sinun MINÄ OLEN-Läsnäolosi suorittaa sinun chakrojesi työn itse ja energia tulee ohjatuksi konkreettiseen tilanteeseen, johon pyydät vetoomuksessasi.

Voit käyttää kurkku chakran energiaa suojelemaan itseäsi ja suojelemaan kaikkia niitä, joita sinulla on oikeus suojella Jumalan Lain mukaisesti.

Voit muuttaa karmaa chakrojesi avulla, ei vain omaa karmaasi, sillä tuona hetkenä sinulla ei ole omaa persoonallista karmaa, vaan planeetan ja maan karmaa. Voit antaa suoraa apua ihmisille, jotka sitä tarvitsevat ja jotka pyytävät sinulta apuasi.

Tämä tarkoittaa todella fantastisia mahdollisuuksia ja korvaamatonta apua ihmiskunnalle, jonka sinä voit antaa, jos läpäiset tarvittavat vihkimykset chakrojen avaamiseksi.

Jotta voisit paremmin ymmärtää voiman, joka tulee käyttöösi tässä tapauksessa, annan teille seuraavan esimerkin.

Kymmenen minuuttia keskus chakrasi sykintää muuntaa karmaa, joka korvaa Violetin liekin decreettien lausumista 400 tunnin aikana.

Tämä on todella mahtavin työkalu, rakastettu, ja tämä työkalu on piilossa sinussa.

Tämänpäiväisen puheen tarkoituksena oli paljastaa sinulle seuraavan askeleen näkymät ja mahdollisuudet

Rakkaat, monet teistä ovat valmiita tähän askeleeseen, ja vielä monet ovat puolivälissä chakrojensa täydelliseen avaamiseen.

Sinun pitäisi tietää, mihin pyrkiä ja mikä on seuraava askel. Saat käyttöösi sellaisen voiman, joka on MINÄ OLEN-Läsnäolon absoluuttisen kontrollin alainen. Ja jos yrität käyttää tätä vastoin Jumalan tahtoa, chakrasi eivät yksinkertaisesti syki. Mutta jos silti löydät vielä keinon päästä Kosmisen Lain ohi ja käyttää Jumalallista energiaa omiin tarkoituksiisi, chakrasi sulkeutuvat ja sinulta evätään pääsy Jumaliseen energiaan näkyvässä tulevaisuudessa.

Jumala on valmis antamaan sinulle täydellisimmän työkalun, niin välttämättön  tässä vaikeassa ajassa maapallolla. Ota se. Käytä sitä.

Mutta se riippuu vain sinusta, rakastettu, siitä, saatko tai etkö saa tätä täydellistä työkalua käyttöösi.

Minä sanon teille: aika on tullut; sinä voit saada tämän mahtavimman Jumalan työkalun käyttöösi.

Sinun tarvitsee vain tehdä valinta, pyrkiä vihkimyksen Polulle ja kunnialla läpäistä jokainen vihkimys, jonka Jumala antaa sinun läpäistä.

MINÄ OLEN El Morya ja  kohtaan teidät vihkimyksen Polulla.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina