23. päivän Sallimus

Kk23.pv
23. päivän sallimus

Karmallinen Neuvosto, joka piti kokouksen kahden viikon aikana kesäkuun 23. 2005, päättivät uudesta järjestelmästä. Jokaisen kuukauden 23. päivänä sinulle annetaan ennennäkemätön tilaisuus muuttaa persoonallista ja planetaarista karmaa. Jokaisen kuukauden 23. päivänä sinulla tarjotaan tilaisuus työstää pois seuraavan kuukauden karmaa rukouksin, voimalauseiden lausumisen, rosarien tai mantrojen kautta.

Jos tarpeeksi suuri määrä ihmisiä muuttaa karmaansa ainakin yhden tunnin ajan 23. päivänä jokaisena kuukautena, tämä pyrkimys, ponnistus, jonka te teette karman muuttamisessa tulee moninkertaistumaan suhteessa ihmisten määrään, jotka ottavat osaa tähän antaumukselliseen henkiseen harjoitukseen.

Siten esimerkiksi, jos jokaisen kuukauden 23. päivänä sinä annat yhden tunnin päivässä seuraavan kuukauden karman muuttamiseen ja jos tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ottavat osaa tähän harjoitukseen yhdessä sinun kanssasi, sinun ponnistuksesi tulee moninkertaistumaan tuhatkertaisena. Jos 10.000 ihmistä ottaa osaa tähän harjoitukseen, sinun ponnistuksesi tulee voimistumaan myriaadeja kertoja. Jos sinun elämän olosuhteet sallivat sen, voit antaa enemmän kuin yhden tunnin tähän harjoitukseen – niin paljon kun se ei ole sinulle taakaksi.

Lue sinun tavalliset rukoukset ja dekreet. Kaikista tärkein asia on sinun tietoisuutesi virittäminen. Sinun tulisi pyrkiä koko olemuksellasi yhdistämään persoonalliset pyrkimykset yhteen kaikkialla maailmassa olevien tuhansien valotyöntekijöiden pyrkimyksen kanssa.

Karmallisen neuvoston kokouksen aikana joulukuun 25. 2006 päätettiin, että jokainen tellurialainen (maan asukas), joka on saavuttanut tietyn tietoisuuden tason, voi käyttää osan energiastaan, jonka hän vapauttaa rukouksien aikana ja palvelessaan Elämää, auttaakseen muuta Maan ihmiskuntaa saavuttamaan sen tietoisuuden tason, joka on tarpeellinen evolutionäärisen kehityksen nykyisessä tilassa, niin pian kuin mahdollista. Tammikuun 23. 2007 yksi perustavaa laatua oleva kohta lisättiin tämän tärkeän sallimuksen ohjeisiin vastineeksi. Jokainen teistä, joka toivoo, voi ohjata energiaansa niiden karman muuttamiseen, jotka ovat hidastuneet kehityksessään ja eivätkä ymmärrä monia Jumalallisia totuuksia. Tämä voi koskea rakkaitanne, sukulaisia ja jopa vieraita, joita kohtaan tunnette erityistä läheisyyttä.

  1. päivänä jokaisena kuukautena  sinä voit kutsua ja muuntaa karmaa, joka estää sinun valitsemaasi henkilöä saavuttamasta seuraava tietoisuuden tasoa. Nykyisin jokainen teistä voi harjoittaa tätä sallimusta yhteen henkilöön ainoastaan, esimerkiksi, tämä voi olla puolisonne, lapsenne tai kuka tahansa teidän vanhemmista tai kuka tahansa henkilö, jota tahdotte auttaa.

KUTSU 23 PÄIVÄNÄ

“Minä omistan kaikki hyvät tekoni, joita suoritan tämän päivänä aikana seuraavan kuukauden karman muuttamiseen.”

Esimerkki rukouksesta ennen rituaalista (ei vähempää kuin tunnin ajan)

“MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä ,Kaikkivaltiaan MINÄ OLEN Läsnäolon nimessä, Kristus Itseni nimessä pyydän, että rukouksieni energia moninkertaistuu osallistuvien ihmisten lukumäärällä, jotka osallistuvat tämän päivän palvelukseen.

«MINÄ OLEN nimessä, Kaikkivaltiaan MINÄ OLEN Läsnäolon nimessä, Kristus Itseni nimessä minä ohjaan rukoukseni energiaa :

– negatiivisten energioiden muuntamiseen, jotka sijaitsevat minun neljässä alemmassa kehossani.

– syytä ja ongelman ydintä …. ( nimi ja ongelma)

– muuttamaan minun ja ….. välistä karmaa..

– ongelman syy ja ydin … (nimi ongelma);

– karman muuttamiseen minun ja … välillä;

– muuttamaan karmaa minun ( mieheni, vaimoni, poikani tyttäreni…) joka estää häntä saavuttamasta seuraavaa tietoisuuden tasoa, tämän päivän palveluksen mukaan.
Hyväksyn tämän täydellä voimalla, Jumalan Pyhän Tahdon mukaisesti. Jumalan Kaikkivaltiaan nimessä, Amen.”

Voitte saada lisää tietoa tästä sallimuksesta seuraavissa Mestarien Saneluissa:

Paras saarna tulee olemaan sinun henkilökohtainen esimerkkisi
Vapauden Jumalatar, huhtikuu 22, 2005

Tilaisuudesta poistaa sinun seuraavan kuukauden karmaasi ja kirjeistä Karmalliselle Neuvostolle

Beloved Surya, kesäkuu 23, 2005

Uudesta Sallimuksesta
Rakastettu El Morya, kesäkuu 27, 2005

Olen tuonnut sinulle kaksi uutista – toinen on surullinen ja toinen iloinen Beloved El Morya, January 7, 2006

Tulevasta kesäpäivän tasauksesta ja Jumalallisista lahjoista liittyen tuohon päivään
Lord Maitreya, Kesäkuu 15, 2006

23 päivän Sallimuksesta ja muista Taivaan antamista lahjoista  Rakastettu El Morya, heinäkuu19, 2006

Yksi tärkeä kohta on lisätty jokaisen kuukauden 23. Päivän sallimukseen Gautama Buddha, joulukuu 25, 2006

Suomeksi Rosari ”Työskentele Karman kanssa”
Englanniksi   Rosary “Work with Karma”

Save