Tietoa 23. päivän Armolahjasta ja muista Taivaan antamista lahjoista 

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tietoa 23. päivän Armolahjasta ja muista Taivaan antamista lahjoista 


Tietoa 23. päivän Armolahjasta ja muista Taivaan antamista lahjoista 

Rakastettu El Morya, 19. heinäkuuta 2006

MINÄ OLEN El Morya Khan, joka on tullut luoksenne antaakseni Viestin. Tänä päivänä minun on muistutettava teitä kunkin kuukauden 23. päivänä annetusta armolahjasta. Tämä armolahja sallii  teille mahdollisuuden työskennellä pois seuraavan kuukauden karmaa perustuen oikeaan henkeen ja käyttäytymiseen 23. päivänä. Tiedätte armolahjan ehdot [1]. Tänään haluaisin kiinnittää huomionne jälleen siihen, joka käsittää henkilökohtaisen karman työstämistä pois. Voit käyttää annettua poikkeusta/armolahjaa auttamaan planetaarisen karman ja maasi karman poistamiseen.  Mutta haluaisin muistuttaa teitä ja selventää vielä kerran, että voitte myös käyttää tätä tilaisuutta työskennelläksenne oman henkilökohtaisen karmanne ja karman poistamiseen liittyen lähimpiin sukulaisiinne, joilla on karmisia yhteyksiä kanssanne.

Joten, jos sinä 23. päivänä suoritat rukoilukäytännön tunnin päivässä ja teet oikean kutsun, kaikki energia kerrotaan sen päivän osallistujien lukumäärällä, jotka ottavat osaan tähän päivän armolahjaan. Ja tämä energia on ensinnäkin suunnattu muuttamaan karmaa, joka estää Maa planeetan vakaata kehitystä. Loppuosa energiasta ohjataan henkilökohtaisten karmallisten ongelmien ratkaisemiseksi, joita tulet pyytämään. Tämä on tilaisuus keventää karmallista taakkaa. Joten käytä tätä, pyydä ja sinulle annetaan sen mukaan, mitä ponnisteluja teet, ei vain rukouksen muodossa vaan myös kaikessa, mitä teet tuona päivänä. Mikä tahansa toimintasi voidaan omistaa seuraavan kuukauden karman poistamiseen. Sinun oma toimintasi voi olla omistettu seuraavan kuukauden karman poistamiseksi.

Anna Jumalallinen energia kauttasi ja ohjaa se liuottamaan karmallisia ongelmia, olivatpa ne yhteydessä mieheesi, vaimoosi, lapsiisi, vanhempiisi tai työtovereihisi työssä.

Tämä on erittäin tärkeä Armolahja, joka todella toimii nyt ja auttaa sinua murtautumaan karmallisten ongelmien läpi. Mikä tahansa keino, jonka Taivaan antavat, sinun tulisi käyttää  sitä täydellä teholla.

Nyt kun olen muistuttanut teitä mahdollisuuksistanne ja Jumalan armoista jokaisen kuukauden 23. päivänä, haluaisin lähestyä pää asiaa, jonka vuoksi olen tullut. Olen tullut voidakseni antaa teille näkemyksen tilanteestanne, ei jokaisen teidän tilanteestanne, vaan tilanteesta, joka on muodostunut Maassa, Maa planeetan  nykyisestä tilanteesta.  Olet tullut tietämään edellisistä Saneluista, joita olemme antaneet tällä kierroksella tämän Lähettilään kautta, planeetan tilanteen parantumisesta. Sinun ei kuitenkaan pitäisi rentoutua tai lopettaa ponnistelujasi, koska prosessi on vasta alkanut, ja mikään rentoutuminen ei ole sopivaa. Vain silloin, kun pystytte soveltamaan ponnistelujanne joka päivä, pystytte säilyttämään planeetta Maan tasaisen muutoksen nopeuden.

Nyt ponnistelunne eivät kuitenkaan vielä riitä, eikä vakauttamiseen käytettävän energian varausta ole täytetty. Energian täyttäminen tulee mahdolliseksi, kun yhä useammat yhteistyökumppanit pystyvät antamaan meille sydämiensä energiaa. Me arvostamme rakkautta, jonka lähetätte meille. Näin Rakkautenne voi täyttää puuttuvan energian määrän. Me myös arvostamme tekojanne, joita te epäitsekkäästi teette Veljeskunnalle. Me  arvostamme paljon niitä, jotka tietoisuudessaan pystyvät saavuttamaan yhteistyön tietoisuuden tason Hierarkian kanssa. Taivaiden apu, jonka yhteistyökumppanimme tuntevat kriittisissä hetkissä elämässään, määräytyy sen uhrauksen mitan mukaan, jonka he ovat kyenneet tekemään aikaisemmin, palvelemalla meitä. Me lähetämme teille ajatuksia ja toiveita, ja tunnette sen energian, jota tarvitsette voidaksenne suorittaa Veljeskunnan asioita fyysisellä tasolla.

Inkarnoituneiden yhteistyökumppaneittemme määrä kasvaa suuremmaksi ja suuremmaksi. En voi tulla teidän jokaisen luo ja ilmaista tunnustustani ja kiitollisuuttani siitä työstä, jonka teette Veljeskunnalle, mutta voin ilmaista tunnustukseni ja kiitollisuuteni tämän Lähettilään kautta. Hyväksykää minun syvä kumarrukseni. Minä vilpittömästi kumarran syvään sen Jumalan Valon edessä, joka on teissä ja niiden teissä olevien Jumalallisten ominaisuuksien edessä, jotka eivät salli teidän menettää tietänne ja jotka sallivat teidän toimia Veljeskunnan intressien puolesta, ollessanne Maassa, tänä vaikeana aikana planeetalla.

Tuntekaa vastuuta ja pitäkää kiinni pyrkimyksestänne. Itse asiassa rakkaus jatkuvaan ponnisteluun ja väsymättömään ponnistelun soveltaminen on opetuslapsiemme erityispiirre. Voitte helposti tunnistaa chelamme keskuudessanne. He eivät vaikeroi tai valita elämästä, mutta päivästä toiseen jatkavat tehden työnsä jonka vuoksi he ovat inkarnoituneet. Mitkään elämän ongelmat tai testit eivät voi pysäyttää heitä, sillä heidän Uskonsa on vahva ja heidän yhteytensä Korkeampaan Itseen ei anna heidän menettää Tietään.

Yhteistyökumppanimme eivät pakota ketään kiinnittämään huomiota heihin. He eivät kerro kaikille, suuresta työtä mitä on saatu aikaan ja siitä mitä tehdään. Ei, he mieluummin tekevät työtään hiljaa ja väsymättä ja houkuttelematta liiallista kiinnostusta oppositiosta. Jokainen tietää työnsä ja tekee sen.

Yhteistyökumppanimme ovat hajallaan eri maissa ja maanosissa. Haluaisin huomauttaa yhteistyökumppaneidemme erityisestä työstä, sellaisissa maissa kuin Venäjä, Bulgaria, Latvia, Saksa, Ukraina, Liettua ja Armenia..

Me odotamme heidän ilmestymistä Amerikan maassa, jotka myös heräävät ja palauttavat kadonneen yhteyden Hierarkian kanssa. Jokainen uusi Armolahja ja jokainen uusi mahdollisuus, jonka Taivaat antavat, tarjoaa uusia näkökulmia niille ihmisille ja niille maille, jotka käyttävät tilaisuuden ja osallistuvat siihen. Älkää siis olko ujoja ylläpitämään suhdettanne venäläisen Lähettikään kanssa. Opetuksellemme ei ole kansallisia tai mannermaisia rajoja. Me opetimme Maan ihmiskuntaa, jo silloin kun ei ollut mitään merkkejä mantereista, jotka nyt ovat olemassa planeetalla.  Ja me jatkamme koulutustamme  ja ihmiskunnan opettamista, koska uskomme, että Maan ihmiskunta kykenee kohtaamaan kaikki testit ja tulevat arvokkuudella ilmentämään niitä Jumalallisia omainasuuksia, jotka yhä lepäävät nukkuvina suurimmassa osassa planeetan ihmisissä.

Toivomme yhteistyötä kaikkien kanssa; ja aloittaaksesi yhteistyön Hierarkian kanssa voit käyttää minua keskittymänä, minun kuvaani ja puhua minulle joka päivä pyyntösi ja ongelmasi, kysymyksesi ja toiveesi. Tietoisuuteni jaettavuus ja Jumalan minulle antaman mahdollisuus sallii minun olla läsnä monissa paikoissa samanaikaisesti ja antaa sinulle ohjausta ja suosituksia.  Kuulen kaikkia teitä, jotka puhutte minulle. Sinun täytyy vain oppia kuulemaan minua. Tulen teidän luoksenne ja puhun sydämenne hiljaisuudesta. Yritä kuulla minua. Siirry pois melusta, istu hiljaa kuvani edessä, tai vain yksinkertaisesti  kuvittele minut mielessäsi. Vakuutan sinulle, että jos pyrkimyksesi kuulla minua on vahva, sinä tulet varmasti kuulemaan ääneni sydämessäsi. Se ei ole ihmisen tavallinen ääni sinulle. Se  tulee olemaan vastaus kaikkiin kysymyksiisi. Saat vastauksen ja tiedät, että minä olen antanut sen sinulle.

Harjaannuta itseäsi. Et ehkä kuule minua aivan ensimmäisellä kerralla. Kehitä kommunikointisi laatua hienon maailman kanssa.

Olen aina teidän kanssanne sydämenne hiljaisuudessa, mutta en voi olla kanssanne, ellette valmista temppeleitänne kommunikaatiolle kanssani, ellette tule vapaiksi kaikista  tyypillisimmistä ihmisen tottumuksista. Listaa joitakin nästä: alkoholi, tupakointi, rock-musiikin kuunteleminen, tietoisuutesi negatiivisia mielentilat – loukkaantuminen, viha, masennus, itse-sääli jne ; kaikki nämä estävät minua pääsemästä yhteyteen kanssasi Korkeammalla tasolla ja estävät sinua kuulemasta minua.

Älä anna vaivu epätoivoon, jos sinulla on monia puutteita. Jos olet valinnut Polun ja olet väsymättä kuljet sitä pitkin joka päivä, niin silloin  hyvin pian kaikki se, mikä haittaa sinua tulee heitetyksi pois omasta toimestasi  sinulle hyödyttömänä  ja rasittavana matkallasi. 

Ainoastaan Jumalalliset, iankaikkiset ominaisuudet  tulevat pysymään. Kirjaimellisesti, muutaman vuoden kuluttua tulet katsomaan itseäsi, sitä mitä olet nyt, ja tulet yllättymään siitä, kuinka paljon on sinussa on muuttunut.

Jätän teidät ja odotan innokkaasti meidän uusia kohtaamisiamme sydämessänne.

No, sanon hyvästit teille!

MINÄ OLEN El Morya, aina kanssasi!

[1] Mestarien antamat viestit, jotka liittyvät 23. päivän Armolahjaan : Tietoja mahdollisuudesta muuttaa karmaa, Tilaisuudesta poistaa sinun seuraavan kuukauden karmaasi ja kirjeistä Karmalliselle NeuvostolleRakastettu Surya, 23 kesäkuu, 2005;
Uudesta Sallimuksesta Rakastettu El Morya, 27 kesäkuu, 2005, Rakastettu El Morya, 27. kesäkuuta 2005;
Olen tuonut sinulle kaksi uutista – yksi on surullinen ja toinen iloinen, Rakastettu El Morya, 7. tammikuuta 2006;
Ohjeita asenteesta kaikkeen ympärilläsi aineen maailmassa ja hienommissa maailmoissa, El Morya, 20. huhtikuuta 2006;
Tulevasta kesäpäiväntasauksesta ja Jumalallisista lahjoista liittyen päivään.
Lord Maitreya, 15. kesäkuuta 2006. Katso Words of Wisdom,  Vol. 1 ja 2.