Lord Shivan Rosari : Nyt työsi Jumalalle alkaa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Lord Shivan Rosari : Nyt työsi Jumalalle alkaa


Lord Shivan Rosari : Nyt työsi Jumalalle alkaa [1]

Olen valmis, Luoja. Ota minut, Luoja ota minun tietoni ja ota kykyni.
Käytä minua Luoja, toteuttamaan suunnitelmiasi. Tässä MINÄ OLEN, Luoja.
Antaudun Sinun tahtoosi ja Sinun lakiisi. Minussa ei ole enää mitään, mikä ei ole Jumalasta. Mikään ei erota meitä. Olemme yhdistetyt. [2]

OM

1. MINÄ OLEN Shiva! Minä olen tullut! Jokaisen Viestin vastaanotolla ja lukemisella sinulla on mahdollisuus saada siunaus. Ja tämä on jotakin, jota ei voida ilmaista sanoin. Se on jotain, joka välitetään ilman sanoja sydämestäni sydämiinne. Ole siunattu. Hyväksy sydämeni lahja.

OM

2. Teillä on paljon tehtävänä. Juuri nyt on tullut aika, jolloin koko Maa planeetan tuleva evoluution kulku riippuu jokaisesta teistä, jotka olette inkarnaatiossa. Tärkeä energioiden kääntyminen tapahtuu teidän oktaavissanne. Sen, mikä laskeutui, pitäisi nyt aloittaa sen kohoava ylösnousemus kohti meidän maailmaamme, Ylösnousseiden Mestarien maailmaa. Lähitulevaisuudessa teidän käsien ja jalkojen kautta tämän suuren kosmisen syklin käännöksen on tapahduttava. Jumalana, jonka vastuulla on illuusion supistaminen, olen valmis antamaan muinaisten aikojen tietoa teille.

OM

3. Jokainen teistä tulee korvaamattomaksi, jokainen teistä, joka kykenee ja on valmis hyväksymään sanani ja energioitani. Sillä aika on tullut. Tällä hetkellä kaikki Ylösnousseet Mestarit tarkkailevat planeetta Maan kehitystä. Kriittinen hetki planeetan historiassa on tullut. Ja jokaisen teidän valintanne tällä hetkellä määrittelee koko planeetan tulevaisuutta. Se on  valinta, jonka sinun on tehtävä nyt. Minä sanon teille, että elämässänne ei ole mitään tärkeämpää, mitä voisitte tehdä.

OM

4. Luovu kaikesta ympärilläsi olevasta turhasta hälinästä. Keskitä tietoisuutesi korkeimpaan mahdolliseen pisteeseen, jonka voit saavuttaa. Ajattele ikuista.

Ajattele valtavaa ja ääretöntä Jumalaa.

Ajattele Hänen Suuruuttaan.

Olet osa Jumalaa.

Hän voi asua jokaisessa teissä.

Sinun avullasi, tämän Maailmankaikkeuden Luoja pystyy kääntämään kosmiset syklit. Ajattele tulevan tehtävän suuruutta. Jokainen teistä voi ja pystyy täyttämään Jumalan suurenmoisen suunnitelman, joka koskee illuusion supistamista.

OM

5. Aika on tullut ja syklit ovat kääntyneet.  On tullut aika illuusio maailman vetäytymiseen. Aivan kuten aika, jolloin Luominen alkoi, käännekohta on tullut, kun Luominen on vetäytymässä takaisin. Avaruus ja aika ovat alkamassa uuden syklin. Illuusio on alkamassa sen takaisin vetäytymisen. Jokainen teistä on kutsuttu osallistumaan illuusion supistumisprosessiin. Minulle tai Ylösnouseille Mestareille on mahdotonta asua maailmassasi nyt. Maailma on liian karkea ja sen värähtelyt ovat liian alhaiset. Ainoastaan te voitte tehdä tämän työn maailmalle. Vain te, valinnoillanne ja teoillanne, voitte aloittaa tämän työn illuusion supistamisessa. Ainoastaan tietoisuutenne avulla Jumala voi tehdä tämän työn, suurenmoisen työn, joka vaatii miljoonia vuosia sen täyttämisessä. Teille annetaan tilaisuus ryhtyä tähän tehtävään nyt.

OM

6. Jos olette lukenut kaikki Sanelut, joita olemme antaneet Lähettiläämme kautta näiden vuosien aikana, löydätte kaikki tarvittavat suositukset niistä, jotta voitte suorittaa työnne ja täyttää Jumalallisen tehtävänne. Jokainen Sanelu sisältää tiedon ja informaation, jota tarvitsette nyt. Rivien välissä on piilotettuna tieto, joka purkautuu tietoisuuteenne, kun olet unessa tai hereillä, monien vuosien ajan.

OM

7. Avain, jonka annan teille tänään, on löydettävissä pinnalla. Päivittäiset valinnat, jotka teette, jokainen tekemänne valinta ja kaikki teot päivän aikana, jos niillä on Jumalallinen luonne, tuottavat täsmälleen sen työn, jota olette kutsutut täyttämään. Jos vielä mieluummin keskitytte illuusioon, nautintoihin ja viihdykkeisiin tai egonne oikkuihin riippumatta siitä, kuinka ne on ilmaistu, silloin seisotte oppositiossa Jumalaa ja Hänen suunnitelmiaan vastaan.

OM

8. Jokainen  ajatuksesi on tärkeä.

Jokainen tunteesi on tärkeä.

Jokainen suorittamasi teko on tärkeä.

Nyt työsi Jumalalle alkaa. Mikä tahansa teko ja huomio, joka kohdistuu illuusion maailmaan seisoo oppositiossa Jumalan suunnitelmia vastaan. Jokainen teko, joka kohdistuu Yleiseen Vaurauteen ja Hyvään on tervetullut Taivaan puolesta ja toimii merkkinä meille, että ihmiskunta kykenee evoluution kehitykseen ja sen uuteen kehitysvaiheeseen.

OM

9. Nyt paljon riippuu tietoisuudestanne, teidän pyrkimyksistänne ja uskostanne. Olen tullut luoksenne tänään, muistuttaakseni teitä teidän tehtävästänne ja työstänne, jota ei kukaan muu kuin te voi tehdä – suurenmoisen työn illuusion supistamisessa. Ja tämä on teidän tärkein tehtävänne: erottaa se, mikä on ikuista siitä mikä on ohimenevää tietoisuudessanne. Tehtävänne erottaa todellisuus illuusiosta sisällänne ja ulkopuolellanne on kaikista tärkeintä nyt.

OM

10. Energia virtaa sinne mihin huomionne on suunnattu. Jos olette jatkuvasti keskittyneet kuvitteelliseen maailmaan, työskentelette Jumalaa vastaan ja moninkertaistatte illuusiota. Jos olette jatkuvasti keskittynyt Korkeimpaan, Jumalalliseen maailmaan, silloin kaikki Taivaat kunnioittavat teitä.
Aika on tullut, kun Taivaat odottavat työtänne.
Pyydän, ymmärtäkää vastuunne ja aloittakaa nyt heti. Teillä on kaikki tieto. Aloittakaa!
Jokaisella hetkellä luotte. Ohjaatte energiaanne. Teidän tarvitsee vain virittäytyä Jumalaan, jotta energianne virtaus olisi aina Jumalallisessa virtauksessa.

OM

Olen valmis, Luoja. Ota minut, Luoja ota minun tietoni ja ota kykyni.
Käytä minua Luoja, toteuttamaan suunnitelmiasi. Tässä MINÄ OLEN, Luoja.
Antaudun Sinun tahtoosi ja Sinun lakiisi. Minussa ei ole enää mitään, mikä ei ole Jumalasta. Mikään ei erota meitä. Olemme yhdistetyt. [2]

OM

[1] Lyhyt Rosari, joka perustuu Lord Shivan Saneluun 22. kesäkuuta 2012.

[2] Rosarin alussa ja lopussa oleva Kutsu on annettu Sanat Kumaran 7. toukokuuta 2005 antamassa Sanelussa: “Kärsivällisesti odotan jokaista teistä olemaan valmis liittymään Valon Hierarkiaan ja olemaan sen etujoukkona juuri siinä paikassa, jossa olet juuri nyt”.