Puhe Vihkimysten Polusta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Puhe Vihkimysten PolustaPuhe Vihkimysten Polusta

Lord Maitreya, 19. huhtikuuta 2006

MINÄ OLEN Maitreya, tulen jälleen kerran Lähettilääni kautta. MINÄ OLEN tullut uusien ohjeiden kanssa, jotka haluaisin antaa tänään.

Kuten aina, olen erittäin iloinen tapaamisestamme. Ja vaikka meillä on kuinka vaikeaa ja vaikka meidän on tehtävä kuinka paljon ponnisteluja yhteytemme luomiseksi, kaikki ponnistuksemme palaavat noissa tietoisuutenne muutoksissa, joita odotamme teiltä ja joita olette jo alkanut toteuttamaan.

Niinpä tänään, kuten aiemmin, olen tullut antamaan teille tiettyä tietoa ja informaatiota Vihkimysten Polusta. Polku, jota kehotan teitä seuraamaan, eroaa monista asioista, joita kohtaatte jokapäiväisessä elämässä. Tämä Polku eroaa opetuksista, joita kohtaat jokapäiväisessä elämässäsi.

Minun on kerrottava teille, että olette tietoisia Vihkimyksistä, joita teillä on elämässäsi vasta sen jälkeen, kun olette saavuttanut tietyn tietoisuuden tason. Siihen asti olette kuin teini-ikäiset, kompastellen ja loiskahdellen elämän vesissä. He eivät ymmärrä aikuiselämää, eivätkä he ole tietoisia koko elämän monimutkaisuudesta ja tulevasta elämän kulusta.

Jokaiselle tulee  elämässä se hetki, kun hän tajuaa yhteytensä Korkeimpaan ja että pitäisi tietoisesti alkaa seurata Vihkimyksien Polkua. Yhteiskunnan tila on tehnyt tietoisen Vihkimyksien läpäisyn mahdottomaksi viime vuosisatoina, varsinkin Lännessä. Ihmiset unohtivat Mysteeri Koulut ja tiedon, jota annettiin näissä Kouluissa. 

Siksi meidän tehtävämme ja Lähettiläämme tehtävänä on muistuttaa teitä Vihkimysten Polusta ja aloittaa uudelleen Vihkimys Polkujen ikiaikaiset traditiot.  Yritämme antaa teille tarvittavat tiedot liittyen Vihkimyksien polkuun, mutta jokaisen teistä tulee läpikäydä omat vihkimyksensä tavallisen elämän keskellä ja tämä tulee olemaan tunnusomaista uusille toimillemme.

Toivomme, että tämä uusi mahdollisuus hyväksytään Lännessä tällä hetkellä. Sinun ei tarvitse etsiä opettajia merten takaa tai mennä Maan ääriin löytääksesi heidät.

Toistan teille vielä kerran, että juuri sellaiset asiat tapahtuvat teille, jotka myönnätte tai hyväksytte tietoisuudessanne. Ei ole välttämätöntä mennä Maan ääriin päästäksenne Mysteerikouluuni, koska uusi aika ja uudet mahdollisuudet ovat tulleet.

Juuri sellaiset asiat tapahtuvat, jotka hyväksytte tietoisuudessanne. Ja jos hyväksytte tietoisuudessanne, että voitte kommunikoida kanssani ja muiden Viisauden Mestarien kanssa, se tapahtuu elämässänne ennemmin tai myöhemmin. 

Tulen luoksesi suoraan, tai tulen luoksesi vihollisiesi, ystäviesi ja sukulaistesi kautta; ja annan sinulle ne opetuset, joita tarvitset. Kaikki on tullut helpommaksi. Tietoisuuden taso, jonka parhaat ihmiskunnan edustaja ovat saavuttaneet, antaa sinulle mahdollisuuden kommunikoida kanssamme, jopa pysyessäsi suurkaupunkien olosuhteissa. Kaikki mitä tarvitset on maksimaalinen eristäytyminen ulkoisista äänistä ja ärsykkeistä. Sinun pitäisi oppia kuuntelemaan tuntemuksiasi. Sinun tulisi havaita värähtelyjä. Sinun pitäisi kuunnella niitä ajatuksiasi, jotka tulevat mieleesi ja tehdä ero ajatuksien välillä, jotka lähetän sinulle ja ajatuksien, jotka ilmenevät mielessäsi tai jotka tulevat sinun mieleesi mentaali tasolta. 

Vierailet luokkaopetuksissani sisäisesti, kun olet rauhallisessa hiljaisessa paikassa, jossa kukaan ei häiritse sinua. Kaikki, mikä estää viestintäämme, on värähtelyjesi taso. Joten voin tulla sinuun suoraan ja aloittaa viestintämme kanssasi, kun pystyt nostamaan värähtelysi rukouksien tai meditaation avulla niin, ettei mitkään ihmisajatukset ja tunteet voi häiritä sinua.

Saat sen, mihin suuntaat itsesi. Älä ole hämmästynyt tai pettynyt, jos epäonnistut tämän tekemisessä ensimmäisellä kerralla tai edes toisella kerralla.

Pyrkimyksesi ei saisi jättää sinua. Joskus voi kestää huomattavan pitkän aikaa ennen kuin sisäinen yhteytemme muodostuu. Mutta heti kun saat mahdollisuuden olla suorassa kommunikaatiossa kanssani, se palvelee merkkinä siitä, että olet astunut Kouluuni ja läpäissyt kaikki tarvittavat sisäänpääsykokeet. Mutta niin pian kun astut kouluuni, elämäsi alkaa mennä pilalle tavanomaisen ihmisen logiikan perusteella. Se johtuu siitä, että ainoa ero vihityn ja tavallisen ihmisen välillä on heidän tietoisuutensa taso. Ja mitä syvemmin ymmärrätte, että kaikki ympärillänne on harhaa, sitä korkeamman asteiset vihkimykset saavutatte.

Tietoisuutesi taso on se, mistä olen kiinnostunut. Ja olen valmis antamaan teille vaikeimmat testit, jotta voitte saavuttaa tämän uuden tietoisuuden tason. Kaikkien testien päämäärä on riistää kiintymyksenne ympäröivään materiaalimaailmaan. Kun vapaaehtoisesti ja minun avullani luovutte aineellisen maailman kiintymyksistä, teistä tulee vihittyjä, jolle voin paljastaa muinaista tietoa Universumin järjestelmistä.

Jos ette ole saavuttaneet tarvittavaa vihkimysten tasoa, ette voi ymmärtää edes yksinkertaisinta tietoa, huolimatta siitä, miten yritäisitte. Kuulette sanat, mutta nämä sanat eivät pääse tietoisuuteenne.  Maailmassanne on paljon tietoa ja informaatiota. Kuitenkin vain ne, joilla on edistynyt tietoisuus, voivat käyttää tätä informaatiota. Se on samaa kuin antaa tietokone apinalle: sen tietoisuuden taso ei salli sen käyttää tätä asianmukaisesti. Valitettavasti, kun annamme informaatiomme ja katsomme kuinka käytätte sitä, useimmat teistä muistuttavat noita apinoita.

Koko maailma on kirjaimellisesti täynnä tietoa ja informaatiota. Mutta harvat voivat käyttää tätä tietoa. Vain harvat ovat läpikäyneet tarvittavat vihkimykset ja saavuttaneet tietyn tason tietoisuutensa kehityksessä tämän inkarnaation aikana tai aiemmissa inkarnaatioissa. Ja vihkimyksiesi aste määräytyy ainoastaan henkilökohtaisten saavutustesi perusteella. On mahdotonta ostaa tätä vihkimystä. On mahdotonta, että joku läpäisisi teidän vihkimykset teille, eli puolestanne. 

Kuitenkin on olemassa ihmisiä, jotka ovat läpäisseet vihkimyksensä ja ovat sinulle guruja; He ovat niitä, jotka pystyvät antamaan oikean suunnan pyrkimyksiisi. 

Kun Chela on valmis, opettaja tulee. Joten vain ne teistä, jotka olette valmiita sisäisesti, pystyvät saamaan tarvittavan tietämyksen ja löytämään ja huomaamaan nämä maamerkit Vihkimysten Polulla, jotka voivat johtaa teidät oikealle Polulle.

Siksi, kuten aina, kehotan teitä kääntymään sisäänpäin ja tarkastelemaan itseänne, sillä vain epätäydellisyytenne ja kiintymyksenne erottavat teidät tiedosta ja eivät salli teidän tulla opetuslapsikseni.

Olen iloinen voidessani tavata teitä tänään. Ja olen kertonut teille uudesta mahdollisuudesta, joka odottaa niitä, jotka ovat valmiita ja pyrkivät.

MINÄ OLEN Maitreya.