Pimennykset Vedalaisesta näkökulmasta (astrologinen näkökulma)

      Kommentit pois päältä artikkelissa Pimennykset Vedalaisesta näkökulmasta (astrologinen näkökulma)

Pimennykset Vedalaisesta näkökulmasta (astrologinen näkökulma)

Kuun ja auringonpimennykset – selitykset, ennusteet ja suositukset siitä, kuinka käyttäytyä pimennyksien aikana Vedalaisen astrologian näkökulmasta

Vedalaisesta näkökulmasta aurinko- tai kuunpimennys ei ole suotuisa mihinkään toimintaan tai alkuun. Mutta jos toimet liittyvät ihmisen henkiseen elämään, Jumalan/ Absoluutin palvelun kanssa, niin pimennyksen aika voidaan ja tulisi käyttää hengelliseen harjoitukseen.

Auringonpimennyksen aikana varjo-planeetta Rahu peittää auringon ja auringon säteet, jotka ovat elintärkeitä Maapallolle ja kaikille eläville asioille. Auringon säteiden keskeytyminen ei ole suotuisaa. Auringonpimennysten aikana emme saa auringon valoa (joka on elämän valo), mutta pimeyden päästö, joka on peräisin Rahusta (Rahu on planeetta, kuun ylä solmu, joka sijaitsee Kuun  lentoradan tason leikkauspisteessä ja pimennyksessä). Pimennys poistaa tai vähentää Auringon energiaa (elämää antava “praanaa”) koko Maapallolle. Joten ihmiset ja kaikki olennot kärsivät.

Pimennyksen aikana tietoisuus on hämärä, mieli on huonosti orientoitunut tapahtumien aikana. Yleensä auringonpimennys aiheuttaa yhteiskunnalle haitallisia vaikutuksia ja lisää jännittyneisyyttä, ja se tuo myös tuhoisia suuntauksia. Tämä vaikutus voi kestää jopa vuoden.

Vedalaisen astrologian ja vedalaisten perinteiden mukaan on suositeltavaa noudattaa tiettyjä sääntöjä aurinko- ja kuunpimennysten aikana.

– älä katso pimennystä;

– älä jätä taloa (etenkään älä matkusta) ja pysyttele sisätiloissa;

– älä syö ruokaa 3 tuntia ennen ja 3 tuntia pimennyksen jälkeen;

– Älä aja tai jos tee sitä , aja varovasti.

– vältä finanssitransaktioita; rahan lähettämistä.

– älä ole yhteydessä väkijoukkoihin;

– on suositeltavaa meditoida ja harjoittaa muita hengellisiä käytäntöjä (tai ainakin vain  rentoutua);

– on suositeltavaa luopua huonoista tottumuksista – keho sopeutuu silloin nopeammin.

Lääkärit tietävät, että pimennykset voivat vaikuttaa kielteisesti jopa terveiden ihmisten terveyteen. Tämän luonnonilmiön vaikutus käyttäytymiseen ja hyvinvointiin alkaa tuntua kaksi viikon ennen pimennystä. Meteorologisesti herkät ihmiset erityisesti ovat vaikutusherkkiä tällöin. Lääketieteellinen tutkimus osoitti auringonpimennyksen kiistattoman vaikutuksen ihmiselle. Lääketieteellinen tutkimus tehtiin terveille ja sairaille ihmisille. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiskeho alkaa reagoida tähän luonnolliseen ilmiöön heti, kun Aurinko on Kuun peitossa. 

Noin tunnin kuluttua pimennyksen alettua, erityisherkät ihmiset ja verenpaineesta kärsivillä potilailla, joilla on korkea verenpaine, eli verisuonten kaventumista, sydän toimii kovemmin veren liikuttamiseksi. Veren virtaus alkaa heilahdella epätasaisesti eri aivojen puoliskoilla. Hermosto on selvästi heikentynyt. Lääkärit odottivat, että kaikki nämä ilmiöt tulisivat tapahtumaan vain kaksi päivää pimennyksen  jälkeen, kun auringon kosmiset säteet pääsivät maapallolle.

Kuu on illan valon lähde, joka on hyvin lähellä meitä. Aurinko antaa energiaa (maskuliininen prinsiippi), ja Kuu imee sen (feminiininen prinsiippi). Kun kaksi Valon lähdettä päätyvät yhteen pisteeseen pimennyksen aikana, niiden energiat vaikuttavat voimakkaimmin ihmiseen. Elimistössä on voimakas kuormitus sääntelyprosesseihin. Erityisesti tämä päivä olisi huono ihmisille, joilla on sydän- ja verisuonitaudit, erityisherkille potilaille. Se olisi myös huono ihmisille, jotka ovat parhaillaan hoidon alaisina.

Jopa lääkärit sanovat, että pimennys-päivänä on parempi olla tekemättä mitään toimintaa, koska toimet ovat riittämättömiä ja teet todennäköisemmin virheitä. Jotta vältettäisiin epämiellyttävä huono terveydentila, he suosittelevat suihkun ottamista tänä päivänä (joka muuten olisi otettava paitsi auringonpimennyspäivinä myös säännöllisesti joka päivä). Aamun suihkussa on oltava kylmä vesi, se stimuloi kehoa ja illalla suihku lämpimällä vedellä.

Vuonna 1954 ranskalainen ekonomisti Maurice Allais havainnoimalla heilurin liikettä havaitsi, että auringonpimennyksen aikana heiluri alkoi liikkua tavallista nopeammin. Tätä ilmiötä kutsuttiin Allais-vaikutukseksi, mutta kukaan ei ymmärtänyt sitä. Nykyään Hollannin tiedemies Chris Duifin uusi tutkimus vahvistaa tämän ilmiön, mutta hän ei myöskään voi selittää sitä vielä. Astrofysiikan Nikolai Kozyrev oppi siitä, että pimennykset vaikuttavat ihmisiin. Hän sanoo, että aika muuttuu pimennyksen-aikana.

Tieteelliset tiedot alkion kehityksestä ja tietyt tutkimukset osoittavat, että Auringon säteiden vaikutus on voimakkaampi kuin Jupiterin säteiden. Raskaana olevat naiset eivät myöskään saisi mennä ulos auringon- tai kuunpimennysten aikana. Ja ne, jotka ovat laiminlyöneet vaaran ja ovat tehneet näin, ovat synnyttäneet epänormaaleja vauvoja. Näiden tapahtumien välistä yhteyttä ei selitetä nykyajan tieteellä.

Pimennyksen-seuraukset voimakkaina maanjäristyksen tai muun luonnonkatastrofin muodot ovat mahdollisia jopa viikon kuluttua pimennyksestä. Joka tapauksessa, pimennys tuo muutoksia yhteiskuntaan.

Kuunpimennyksen aikana ihmisten mieli, ajattelu ja tunne ovat erittäin haavoittuvia. Ihmiselämän sairauksien määrä lisääntyy. Tämä johtuu hypotalamuksen häiriöstä psykofyysisellä tasolla, joka vastaa Kuuta Tony Naderin (Nader Radjah Rama) löydön mukaan. Kehon hormonaalinen sykli voi myös häiriintyä, erityisesti naisilla. Auringonpimennyksen aikana Auringon fysiologinen vastineen Thalamuksen  toiminta on häiriintynyt ja sydän- ja verisuonitautien riski kasvaa, koska Aurinko hallitsee sydäntä. Atman käsityskyky (“minä”, puhdas tajunta) on hämärtynyt. Tämän seurauksena voi olla jännittyneisyyden, radikaalien ja aggressiivisten suuntausten lisääntyminen maailmassa samoin kuin tyytymättömyyden lisääntyminen poliitikkojen tai valtionpäämiesten egojen kanssa.

Kun vaikeat ajat tulevat, parasta mitä voimme tehdä on kääntää itsemme Absoluuttin puoleen. Pimennysten aikana on parempi miettiä rauhaa maassasi ja koko maailmassa. Jos ihmiset ympärilläsi alkavat käyttäytyä hullusti näitä vaikeina aikoina, olkaa suvaitsevaisia ja sensitiivisiä. Paras suositus kuun ja auringonpimennyksen osalta on lepo, lepääminen.

Vedalaisen astrologian periaatteen mukaan pimennyksen haitallinen tulos kasvaa, kun aika lähestyy tapahtuman päivämäärää.  Pimennykset ovat  Rahu´n seurausta – “demonin”, joka kadehti Suryaa (Aurinkoa) ja Chandra (kuuta).

Veden astrologian näkökulmasta pimennyksellä  on yleensä vahva kielteinen seuraus seuraaviin:
1) maantieteelliset alueet, joissa ne esiintyvät;
2) paikoissa, joissa ne ovat näkyvissä;
3) maanalaisessa kaivostoiminnassa,

Pimennyksen tutkimukset osoittavat, että erilaisten katastrofien todennäköisyys kasvaa “pimennyksen vaikutuksen” aikana.

Seuraavien kahden viikon aikana näemme todennäköisesti sellaisia tapahtumia kuin lisääntynyt riski sodasta, tulipaloista, lentokoneen putoamisista tai epätavallisista meteorologisista ilmiöistä. Jotkut maailman johtajat voivat joutua skandaaliin tai kokea jonkinlaista tragediaa. Voimakkaat  hallitsijat voivat sokaistua vihan, kateuden ja egon vuoksi. Myös maailman johtajien tekemät epäloogiset ja epäviisaat päätökset ovat mahdollisia tällä hetkellä. Rahu säätelee salamyhkäistä, moraalitonta ja ovelaa käyttäytymistä, kuten myrkyllistä savua, joka hiljaa puhaltaa.

Tämän vuoksi maailman hallitusten on oltava erittäin valppaita toiminnoissaan. Poliittisten johtajien on vahvistettava turvallisuuttaan ja pysyttävä järkevinä ja rauhallisina, kun he tekevät kriittisiä päätöksiä. Salakuljettajat ja terroristit iskevät usein “pimennyksen vaikutuksen aikana”. Saattaa olla mellakoita tai suuria ruokamyrkytyksiä. Seisminen toiminta ei ole pois suljettu. Hallituksen ja poliisivoimien kannalta tärkeintä on valppaus.