Opetus epäaktiivisuuden karmasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus epäaktiivisuuden karmasta


Opetus epäaktiivisuuden karmasta

Rakastettu Kuthumi, 24. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN Kuthumi, olen tullut taas.

Puheemme tänään on omistettu epäaktiivisuuden karmalle. Oletko koskaan kuullut epäaktiivisuuden karmasta? Sinulle voi näyttää siltä, että vain tekosi voivat luoda karmaa. Edellisten keskustelujemme aikana olet tutustunut sekä karmaan [1] että sen luomiseen. Sinulla on myös ollut  mahdollisuus saada käsitys hyvästä karmasta [2]. Ja nyt haluan palata karman aiheeseen ja antaa sinulle Opetuksen epäaktivisuuden karmasta.

Kuvittele, että joku kääntyy puoleesi pyytääkseen sinun apuasi, mutta et halua auttaa. Luotko karmaa tässä tapauksessa? Et tee mitään, eikö niin? Et tee mitään ponnistusta auttaaksesi henkilöä, joka pyytää sinulta apua. 

Paljon ihmisiä Maapallolla luo karmaa juuri tekemättä mitään tilanteissa, joissa heidän pitäisi toimia.

Näet siis, että Jumalallisessa Laissa luodaan karma, vaikka olisit epäaktiivinen.

Tulet maailmaan toimimaan ja hankkimaan kokemusta.  Niin muodoin, jos vältät toimimasta, luot karmaa.

Sallinette minun selittää tätä kohtaa. Muistatte, että karma on energiaa, jota sinä laadutat väärällä tavalla suorittaessasi vääriä tekoja. Jos Jumalallinen energia,  joka tulee Jumalallisesta maailmasta sinuun käytetään sopusoinnussa Jumalallisen lain kanssa,  sinä luot hyvää karmaa –  Taivaan aarteesi.  Jos väärinkäytät Jumalallista energiaa, se kerääntyy neljään alempaan kehoosi negatiivisen energian muodossa. Ja Jumalallisen lain mukaan tämä energia houkuttelee sinulle tilanteita, joita sinun on käytävä läpi uudestaan ja uudestaan oppiaksesi läksysi, tekemään oikean valinnan ja näin työstämään pois karmaasi – esimerkiksi: jos kadehdit jotain tai loukkaanut jollekulle, tai puhut jonkun selän takana, silloin sinä luot karmaa. Ja tämä karma palaa sinulle kaiken todennäköisimmin  tilanteiden muodossa, kun sinua itseäsi kohdellaan huonosti, tarkalleen samalla tavalla. Sinua kadehditaan tai sinua loukataan tai myrkylliset kielet puhuvat sinusta. Ja selvittääksesi  karmasi sinun on läpäistävä kaikki nämä tilanteet nöyryydellä ja kuuliaisuudella Jumalan Tahtoon, ilman, että uhkailevat loukkaajiasi ja olemalla loputtoman anteeksiantava ihmisille, jotka vahingoittavat sinua.

Siksi Jeesus sanoi, että sinun pitäisi antaa anteeksi jopa seitsemänkymmentä kertaa seitsemän. [3] Et koskaan tiedä kuinka monta kertaa menneisyydessäsi olet loukannut ihmisiä ja sallinut itsellesi käyttäytyä hävyttömästi  heitä kohtaan.

Ja nyt palatkaamme epäaktiivisuuden karmaan.

Kuvittele, että joku ihminen pyytää sinulta apua ja kieltäydyt auttamasta häntä. Luotko karmaa toimimalla niin? Et tuhlaa Jumalallista energiaa, vai mitä? Et vain tee mitään. Tämä tilanne ei ole niin yksinkertainen kuin miltä saattaa vaikuttaa. Ja  luotko tai et luo karmaa tässä tapauksessa riippuu monista tekijöistä.

Kaikista ensimmäiseksi ensinnäkin sinun on oltava varma siitä, että henkilö, joka kääntyy puoleesi todella tarvitsee apua. Jos henkilö pyytää apuasi ja ei tarvita sitä, mutta annat hänelle tämän avun joka tapauksessa, niin silloin tämä henkilö luo karmaa. Sinä et luo karmaa tässä tapauksessa, mutta epäsuorasti autat toista henkilöä luomaan karmaa. Kun saavutat tietyn henkisen tason, sinun odotetaan ei vain hoitavan omia asioitasi mutta myös auttamaan muita ihmisiä välttämään tilanteita, joissa he luovat karmaa.

Ja nyt tulee seuraava hetki. Jos henkilö, joka kääntyy puoleesi pyytäen apuasi todella tarvitsee sitä, sinä et luo karmaa, jos kieltäydyt auttamasta sen vuoksi koska et voi auttaa häntä.  

Epäilemättä ihminen voi joutua kuumaan veteen ja olla todella kipeästi avun tarpeessa  – esimerkiksi taloudellisen avun tarpeessa.  Ja hän kääntyy sinua puoleesi pyytäen apua.  Mutta jos sinulla ei ole mahdollisuutta auttaa tätä henkilöä tai jos ajattelet, että sinun tulisi ensisijaisesti käyttää rahasi perheesi ruokkimiseen, et luo karmaa tässä tapauksessa. On erittäin todennäköistä, että henkilö, joka kääntyy avunpyynnöllä puoleesi, kieltäytyi auttamasta sinua jossain aiemmassa elämässä, kun sinä pyysit häneltä apua ja nyt sinä yksinkertaisesti palautat hänelle hänen karmallisen velkansa takaisin.

Ja lopuksi, jos henkilö kääntyy sinun puoleesi pyytäen apua ja tarvitsee sitä todella, mutta sinä kieltäydyt auttamasta häntä vaikka voisit niin tehdä, sinä luot karmaa.

Sinulla on velvollisuus auttaa ihmisiä, jotka pyytävät sinulta apua. Kun voit auttaa, mutta kieltäydyt, se näyttää sinulle siltä, ettet tuhlaa Jumalallista energiaa, ja sen johdosta et luo karmaa. Kuitenkin järkisyyt ja motiivit, jotka ohjaavat sinua päätökseen, saavat sinut luomaan karmaa. Haluat esimerkiksi opettaa tälle  henkilölle oppitunnin, tai sinulle on miellyttävää kun joku nuolee jalkojasi, tai sinua ei huvita auttaa jotakuta tai sinua ohjaa ahneus. Mikä tahansa näistä  ja monet muut vastaavat luonteenpiirteet, kun ne ovat todellinen syy avun annosta  kieltäytymiseen, ovat ei-jumalallisia ja luot karmaa ilmentämällä niitä.

Siksi, ennen kuin kieltäydyt auttamasta henkilöä, joka pyytää sinulta apua, punnitse aina kaikki  hyvät ja huonot puolet perusteellisesti.

Sinun varma neuvonantajasi vaikeissa tilanteessa on epäilemättä sinun Korkeampi Itsenne, koska Korkeampi Itsenne tietää aina, onko sinun annettava apuasi vai ei. Jos yhteytesi Korkeampaan Itsenne kanssa on estynyt tai et ole varma saamistasi vastauksista, yritä analysoida sisempää motiiviasi ja tunteita perusteellisesti. Et halua auttaa tätä henkilöä, koska et joko jaksa vaivautua tai venytät penniä ja kitsastelet aikaa. Tai alat tuomita tätä henkilöä, koska hän on vajonnut sellaiseen tilaan, ettei pysty ratkaisemaan ongelmiaan itse. Jos tällaiset ajatukset hiipivät  päähäsi, yritä voittaa ne, pakota itsesi ja anna apua, jota sinulta pyydetään. Ja kun olet antanut apua, tunnet helpotuksen ja tämä on merkki siitä, että olet tehnyt oikein ja työstänyt pois jotain menneisyyden vanhaa karmaa.

Jos et tunne mitään kielteisiä tunteita, mutta intuitiosi ehdottaa, että sinun ei pitäisi auttaa tätä henkilöä huolimatta siitä, että henkilö tarvitsee apua, pyytää sitä sinulta ja voit auttaa häntä, tämä tarkoittaa, että on yhden prosentin mahdollisuus, että annat henkilölle, joka kääntyy puoleesi testin. Kuitenkin, tällaiset testit ovat hyvin harvinaisia, ja sinulla täytyy olla korkea henkinen taso ja olet läpi käynyt initiaatioita, ja olet saanut Gurun aseman, jotta sinulla olisi oikeus antaa sellaisia testejä. Siksi suosittelen, että autat aina apua tarvitsevaa henkilöä ja joka pyytää sinulta apua, kun pystyt niin tekemään.

Todellisuudessa monet maailmaasi liittyvät ongelmat liittyvät täsmällisesti siihen tosiasiaan, että ihmiset pyytävät apua ja eivät saa sitä – esimerkiksi virkamiehiltä, joiden on tarkoitus antaa apua ja jopa saada palkkaa vastaavasta asemastaan tähän tarkoitukseen, mutta jotka eivät anna apua ihmisille, jotka pyytävät sitä heitä.

Sinun tulisi aina muistaa, että seuraavassa elämässä roolit tulevat päinvastaisiksi,  ja virkamies, joka ei suorita tehtäväänsä asianmukaisesti laiminlyönnin vuoksi, löytää itsensä pyytäjän asemasta ja joutuu hakemaan apua täsmälleen niiltä henkilöiltä, joita hän kieltäytyi auttamasta.

Täsmälleen sama ongelma ilmestyy suurille ja mahtaville, jotka ovat hyvin varakkaita. Suuri raha on aina osoitus siitä, että tämän henkilön karma liittyy hänen väärään asenteeseensa rahaan.

Varallisuus annetaan ihmisille mahdollisuudeksi selvittää tällaista karmaa. Siksi henkilö, jolle rikkaus pudotetaan pilvistä, jotta hän voisi karmaansa selvittää, olisi analysoitava hyvin tarkkaavasti, kuinka hän voi hävittää tämän rikkauden, jotta hän voi auttaa mahdollisimman monia tarpeessa olevia ihmisiä. Hänen pitäisi kuitenkin erityisesti avustaa köyhiä, mutta ei tuhlata rahaa teatterimaiseen hyväntekeväisyyteen. Sillä jos joku hävittää varallisuutensa väärin ja tuhlaa sen nautintoihin tai luksukseen ja arvovallan objekteihin, on  , 99 prosentin todennäköisyys, että seuraavassa elämässä hän saa karmansa paluun ja tulee syntymään hyvin köyhään perheeseen ja hänen osansa elämässä tulee olemaan kerjääminen ovelta ovelle koko elämänsä ajan, hädin tuskin selviten. 

Älä siis kadehdi niitä ihmisiä, joilla on paljon rahaa. Suuri raha on osoitus suuresta karmasta nykyhetkessä ja, jos sitä käytetään väärin,  todiste suuremmasta karma tulevaisuudessa.

Mielestäni keskustelumme on ollut tehokas tänään. Tämä tieto voi joka tapauksessa auttaa sinua välttämään epäaktiivisuuden karmalta elämässäsi.

MINÄ OLEN Kuthumi

© Lähettiläs Tatyana Mickushina