Minun opetukseni opetuslapsille

      Kommentit pois päältä artikkelissa Minun opetukseni opetuslapsille


Minun opetukseni opetuslapsille

Rakastettu Serapis Bey,  26. joulukuuta 2007

MINÄ OLEN Serapis Bey, joka on tullut luoksenne jälleen Lähettiläämme kautta. Viimeisen tapaamisemme jälkeen olen harkinnut, millaista ajattelun ruokaa sinulle voidaan antaa tällä hetkellä. Haluaisin todella, että et lopettaisi ajattelemasta tämän päivän keskustelun aihetta heti kun olet lopettanut lukemasta minun Saneluani. Haluaisin todella, jos sinä, tietoisuudessasi, jatkuvasti kääntyisit tähän minun Viestiini, ei siksi, että se mitä haluaisin kertoa teille olisi niin uutta ja merkityksellistä,  mutta koska tämän päivän keskustelun aihe on ollut tunnettu jo pitkän aikaa. Haluaisin vain, että pidät huomiosi tässä Viestissä hieman pidempään kuin tavallisesti. Siten, kiinnittäessänne huomionne, pystyn luomaan yhteyden monien opetuslasteni kanssa, jotka ovat inkarnaatiossa, mutta jotka ovat yhä niin viehättyneitä illuusiosta, että he eivät edes vaivaudu kääntämään heidän huomiotaan minua puoleeni. Palvelen neljännessä Säteessä tämän Säteen Hierarkiana. Luultavasti tiedätte, että annan päivittäiset opetukseni opetuslapsilleni Retreatissäni Luxorin yläpuolelle.

Sinun ei tarvitse mennä Egyptiin luodaksesi yhteyden minun kanssani. Sinun tarvitsee vain jatkuvasti pitää kuvaani mielesi silmien edessä ja miettiä minua, varsinkin ennen nukkumaanmenoa. Tämä riittää, että sinut kutsutaan retreattiini ja jotta aloituskeskustelumme voi tapahtua.

Yleensä tämän johdantokeskustelun jälkeen opetuslapset ottavat jonkin aikaa harkintaan, ja pääsääntöisesti vain harvat heistä tulevat takaisin minun oppitunneilleni.

Oletko koskaan huomannut, että kun kerran alat ajattelemaan liikaa mitä tahansa asiaa, mielesi viettelevästi vie sinut mentaalisen tason viidakkoon niin, ettet muista edes miettimääsi kysymystä enää?

Tiedät kaikki päätökset sydämessäsi. Ja jos et tottele sydämesi liikettä ja sen sijaan alat miettiä päätöstä lihallisen mielen tasossa, niin sinut johdetaan pois suoralta polulta, mukaan lukien polulta retreattiini. Se on suuri sääli, koska seuraava tilaisuus saada yhteys kanssani ja  saada koulutusta minulta retreattissäni ei välttämättä tule nykyisen inkarnaatiosi aikana.

Minä olen Mestari, joka valmistaa sinua Vihkimyksen Polulle. Saat alustavaa tietoa, ja ulkoisessa tietoisuudessasi alat etsiä tarpeellista kirjallisuutta ja vähitellen siirryt vihkimyksiin, jotka sinun tarvitsee läpäistä edistyäksesi eteenpäin.

Riippumatta siitä, miten yrität vetäytyä pois Polulta ja mitä tahansa voimakkaita argumentteja lihallinen mielesi tuo esille, ennemmin tai myöhemmin kaikki te tulette minun luokseni puhutteluun, koska minä päätän, miten etenette eteenpäin. Näen jokaisen teidän valmiuden tason ja määritän paremman tavan sinulle läpäistä sinun tietyn testin olemassa olevissa elämän olosuhteissa. 

Joskus sinusta tuntuu, että kohtaat tavallisia elämän vaikeuksia ja ongelmia. Kuitenkin tarkkailen sinua hyvin huolellisesti nähdäkseni, miten pääset ulos tukalasta tilanteesta. Ja jos sinulla on vähäistäkään kaunaa ketään  ihmistä kohtaan, ja siirrät vastuun vaikeuksistasi tähän henkilöön, silloin et läpäise testiäni, koska testin läpäisemisen pää edellytys on hyväksyä kaikki, mitä sinulle tapahtuu ulkomaailmassa nöyryydellä.

Voitko kuulla minua? Hyväksy ehdottomasti kaikki. Mikään ei voi tapahtua sinulle, mitä et ole luonut itse. Sinä luot kaikki elämäsi olosuhteet valintojesi kautta, joita teet ja reaktiosi kautta kaikkeen, mikä ympäröi sinua elämässäsi.

Monille ihmisille kestää useita satoja ja tuhansia inkarnaatioita ymmärtää tämä hyvin yksinkertainen Totuus.

Jotenkin salaperäisellä tavalla, kun kohtaat vaikeuksia elämässäsi, ensimmäinen asia, jonka teet, on etsiä syyllisiä ympäriltäsi.

Usko minua; 99 prosenttia vaikeuksista, joita kohtaat elämässäsi, johtuvat omasta toiminnastasi menneisyydessä. Ja yhdellä prosentilla tapauksista elämäsi vaikeudet ovat testi, jonka voi olla minun antamani tai kenen tahansa Mestarin, joka ohjaa henkistä kehitystäsi. 

Sinä jatkat opiskelemista kouluissamme ja jatkat tutkintojesi ottamista kunnes hallitset tämän ensimmäisen Totuuden, mitä sinun on vaikein hallita.

Heti kun alatte vastata oikein kaikkeen, mitä teille tapahtuu ulkoisessa maailmassa, olette valmiita tullaksenne opetuslapsiksemme ja ulkoisessa tietoisuudessanne alatte ymmärtämään meidän sisäisen yhteytemme Korkeammassa tasossa.  Minun edistyneemmät opetuslapsensa voivat olla yhteydessä minuun välittömästi ajatuksen avulla ja saada vastauksen sydämiinsä kaikkiin tai lähes kaikkiin kysymyksiin, joita he kysyvät.

Pääsääntöisesti yritän vastata kaikkiin kysymyksiin paitsi niihin, kun uskon, että yksilön hengelliselle edistymiselle on hyödyllisempää, jos hän löytää itse ratkaisun käyttämällä hankittua tietoa ja soveltaen sitä käytännössä.

Näin  me työskentelemme, Veljeskunnan työssä Maan ihmiskunnan kanssa.

On olemassa myös muita sivilisaatioita ja olentoja, jotka yrittävät myös ottaa sinuun yhteyttä hienovaraisella tasolla ja ohjata toimiasi.

Minun on kuitenkin varoitettava sinua suurimmasta osasta tällaisista yhteyksistä, koska jos alat suhteen  sellaisten olentoihin kanssa, jotka eivät ylläpidä Jumalallisen värähtelyjen tasoa ja käyttävät sinun elämän virtaasi omien tavoitteidensa saavuttamiseksi fyysisessä tasossa, silloin sinä luot karmaa .

Sinun on tehtävä parempia ja yhä parempia erittelyjä, koska maailmojen välinen raja on sulamassa pois. Ja useimmat ihmiset, jotka todella haluavat ottaa yhteyttä Ylösnousseisiin Mestareihin ja vastaanottaa meidän  Viestejämme, joilla on tiettyä kokemuksia saavutettuna aiemmissa inkarnaatioissa, helposti  tulevat kosketuksiin olentojen kanssa, jotka elävät astraali-tasossa ja jopa saavat viestejä heiltä.

Ennen kuin annat itsellesi astraalitason olemuksen käytettäväksi, kysy itseltäsi, miksi tarvitset tämän yhteyden. Jos haluat vain vastaanottaa viestejä hienovaraisesta tasosta, motiivi ei ole tarpeeksi korkea, jotta voisi astua  yhteyksiin Veljeskunnan kanssa. Yleensä ihmiset, jotka me valtuutamme vastaanottamaan Viestimme, heillä on laajempi tehtävä kuin vain yksinkertaisesti viestien vastaanottaminen eteerisistä oktaaveista. Pyrimme luomaan luotettavan suuntaviivan Lähettiläidemme  kautta, luomalla koulumme, ashramimme  ja siirtokuntamme fyysisessä tasossa.

Jos motiivisi on puhdas ja haluat palvella Veljeskuntaa, ajattele tätä yksinkertaista ajatusta: Mikä on tärkeämpää, antaa maailmalle Viesti Mestareiden maailmasta tai tuottaa maailmalle luotettava opastus kaaoksen meressä, joka on olemassa maailmassasi?

Oletan, että sinä harkitset minun Viestiäni sopivana aikana ja valitset oikeat suuntaviivat sydämessänne. 

Nyt minä sanon hyvästit, ja toivon tulevaisuudessa tapaamisia. 

MINÄ OLEN Serapis Bey.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina