Suositukset Rosarien lukemiseen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Suositukset Rosarien lukemiseen


Suositukset Rosarien lukemiseen

Sanat Kumara, 28. marraskuuta 2005

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Olen tullut antamaan suosituksia, jotka koskevat antamieni Rosarien lukemista.

Ei ole mitään erityisiä suosituksia eikä erityisiä vaatimuksia, jotka liittyvät näiden Rukousroserien  lukemiseen. Voit lukea ne kaikki yhdessä tai voit lukea yhden Rosarin  ensimmäisen viikon aikana, toisen seuraavan viikon aikana ja kolmannen Rosarin kolmannen viikon aikana. Sitten toista koko Rosarien lukemisen kierros.

Kaiken kaikkiaan voit päättää tämän itsenäisesti ja noudattaa suosituksia, jotka saat Korkeammalta Itseltäsi.

Samaan aikaan on yksi hyvin tärkeä hetki, josta minun täytyy muistuttaa sinua, yhtä asiaa jota sinun ei tulisi koskaan unohtaa. Se koskee muistutusta ylläpitää jatkuvasti  kunnioittaa tietoisuuden tilaa Rosarien lukemisen aikana  ja minkä tahansa henkisen työsi aikana.  Yritä pitää ajatuksesi keskittyneenä Korkeampaan Todellisuuteen. Älkää koskaan unohtako, että kun luet Rosereita kommunikoit Jumalan kanssa. Ja sinun täytyy  jatkuvasti tuntea  juhlallinen kunnioitus ja pidettävä poissa mitkä tahansa lihalliset ajatukset ja tunteet. Jos olet ärtyneessä tilassa epämiellyttävän keskustelun tai riidan jälkeen, siirrä Rosarien lukemista. Ensin harmonisoi itseäsi kävelyllä luonnossa  tai kuuntelemalla rauhallista musiikkia tai yksinkertaisesti mietiskele hiljaisuudessa. Mutta älä koskaan aloita henkistä työtä ärtyneessä tilassa tai epätasapainossa.

Muista aina, että värität tekosi sisäisen tilasi mukaan. Ja jos aloitat Roserien lukemisen mitenkään epäjohdonmukaisessa tilassa, sen sijaan, että lähetät  energiaa Korkeampiin sfääreihin, sinä vedät Jumalallisen energian fyysiseen maailmaan ja näin edistät  illuusion moninkertaistumista.

Sen vuoksi, aloita siis Roserien lukeminen  vain sopusointuisessa tietoisuuden tilassa ja  mitä epäitsekkäämpi palvelusi tulee olemaan, sitä suuremman hengellinen työn pystyt täyttämään.

Kaikki, mitä lähetät tähän maailmaan, palaa sinulle. Siksi anna anteliaasti, säästämättä itseäsi tai aikaasi Roserien lukemisessa. Kaikki energia, jonka epäitsekkäästi annat Jumalalle, palaa sinulle.

Ja kaikki tapahtuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Jumala rakastaa sinua ja antaa sinulle aina mahdollisuuden mennä elämäsi läpi seuraamalla parasta Polkua.

Olen antanut sinulle suosituksia, joita olen pitänyt tarpeellisina. Silti voit aina saada yksityiskohtaisempia ohjeita Korkeammalta Itseltäsi. Esitä vain tämä toive, osoita pyrkimystä ja kuuntele sydäntäsi.

MINÄ OLEN Sanat Kumara, Rakkaudella sinulle.