Olen tullut muistattamaan sinua, että olen aina kanssasi kuten rakastava ja huolehtiva Äiti

      Kommentit pois päältä artikkelissa Olen tullut muistattamaan sinua, että olen aina kanssasi kuten rakastava ja huolehtiva Äiti


Olen tullut muistattamaan sinua, että olen aina kanssasi kuten rakastava ja huolehtiva Äiti

Äiti Maria, joulukuu 8, 2007

MINÄ OLEN Äiti Maria, olen tullut luoksesi tänä päivänä Tatyanan kautta.
Olen tullut muistuttamaan sinua vielä kerran tilaisuudesta, joka annetaan sinulle joka vuosi.

Minä toistan sinulle että joka vuosi 8 Joulukuuta klo 12- 13 paikallista aikaa voit omistaa aikaasi kommunikaatioon minun kanssani. Minä hyväksyn mitä tahansa Rakkautesi ja kiitollisuutesi ilmauksen. Minä olen kanssasi tuon koko Armon Tunnin ajan.

SInä voit kommunikoida minun kanssani ja nähdä minut

Se olisi kuin jos minä olisin sinun vierelläsi. Minä käytän energian jonka annat voidakseni manifestoida läsnäoloni kaikkialla Maapallolla samanaikaisesti. Ja mitä kirkkaampi sinun pyrkimyksesi on, sitä voimakkaampi tulee olemaan minun läsnäoloni sinun vierelläsi. Ja tämä on se, miten voimme nostaa fyysisen tason värähtelyjä joka vuosi.

Vuorostaan Jumala antaa sinulle tilaisuuden pyytää minulta manifestoimaan sinun toiveesi liittyen sinuun ja sinun sukulaisiisi.

Sinä voit pyytää kaikkien sinun toiveittesi manifestoitumista, joka niiden jotka näyttävät sinulle mahdottomilta toteutua. Minä tulen hyväksymään kaikki sinun toiveesi sydämeeni ja tulen pyytämään Jumalaa vastaamaan sinun pyyntöihisi.

Sinun uskosi ja kuulumisesti tiettyyn konkreettiseen uskontoon ei ole tärkeää minulle, sinulle te kaikki olette minun lapsiani. Ja minä tulen huolehtimaan sinusta ja yritän tyydyttää kaikki tarpeenne ja vaatimuksenne.

Sinun ainoataan tarvitsee jakaa kanssani sinun yksi tunti ajastasi vuosittain…

Voit kuunnella tai laulaa minulle omistettuja lauluja, sinä voit lukea minulle omistettuja Rosery´a ja rukouksia…

Sydämenne impulssi suunnattuna minulle, saa minut kuulemaan sinua ja minä teen kaikkeni toteuttaakseni sinun toiveesi. Rukouksien energia ja Rakkaus jonka annat ei aina ole tarpeeksi toteuttamaan sinun toivettasi.

Sen vuoksi tulen olemaan erittäin kiitollinen sinulle, jos sinä voit ajatella minua useimmin ja lähettää minulle rakkautesi ja rukouksien energiaa.

Niin pian kuin vaikea tilanne tapahtuu sinulle, tämä tulee olemaan merkki sinulle, ettet ole kääntynyt minun puoleeni pitkään aikaan , ja minä en ole onnistunut sovittamaan kehittynyttä tilannetta ja ohjaamaan sen kulkua helpoimman kehityksen tielle.

Muista aina että Jumala ei halua rangaista sinua. Hän tahtoo, että seuraat Rakkauden Polkua. Jos teette pahoja asioita kuten pienet lapset, silloin älkää unohtako katua niitä vilpittömästi ja pyytää minulta, että erehdykset, joita olette tehneet, eivät aiheuta raskasta rangaistusta, koska Laki vaatii että kaikki tekonne, niiden energia, tulee palata takaisin teille. Silloin voitte nähdä omat virheenne ja ryhtyä toimenpiteisiin niiden korjaamiseksi.

Ei ole väliä sillä kuinka monta kertaa erehdyit, mikä on tärkeää, on jatkuva pyrkimyksesi oikeamielisyyteen ja korjaamaan erehdykset, joita on tehty.

Ihmistietoisuuden kanssa et voi arvioida missä suhteessa asiat, joita teette ovat pahoja tai hyviä Jumalan silmissä, sen vuoksi, pyydä Taivaiden apua useammin. Pyydän syntiesi sovitusta.

Joskus henkilö tekee hirvittävän teon yhteiskunnan silmissä, kuitenkin, Jumalan silmissä tämä teko ei ole synti, koska tämä henkilö on käytetty Jumalan taholta kuin työkaluna, niin että joku toinen voisi sovittaa karmansa.

Tämän vuoksi on sanottu, että älä tuomitse. Älä tuomitse ja sinua ei tulla tuomitsemaan.

Kuitenkin, niiden ihmisten toimia ei tulisi koskaan hyväksyä, jotka ovat unohtaneet itsensä ja sallivat itsensä tehdä hyvin sopimattomia tekoja olettaen, että Jumala tulee antamaan heille kaiken anteeksi .

Jumala on täydellisen armollinen ja kärsivällinen, mutta kun henkilö ei halua oppia hänen oman käytöksensä läksyjä, silloin hän itse saattaa itsensä kohtaamaan hyvin vaikeita tilanteita, ja sen suhteen mukaan miten henkilö on nöyrä niissä olosuhteissa, joihin hän on saattanut itsensä, Jumala tuomitsee vilpittömyyden ja henkilön katumuksen mukaan.

Muista, joka kerta, kun kohtaat sinun näkökulmastasi raskaan tai epäoikeudenmukaisen tilanteen elämässäsi,100 % sinä yksin olit syynä luomaan tämän tilanteen, väärien valintojen ja pahojen tekojesi vuoksi.

Kaikki elämässäsi määräytyy menneisyyden valintojen ja tekojen kautta.

Mutta ei ole olemassa mitään ennalta määrättyä kohtaloa, koska joskus yksi oikea valintasi ja oikeamielinen tekosi poistaa monien syntien karman, mukaan lukien kaikista kamalimmat, joita olet suorittanut menneisyydessäsi.

Olen tullut tänään muistuttamaan sinua, että Minä olen aina kanssasi kuten rakastava ja huolehtiva Äiti.

Minä rakastan teitä kaikkia, minun lapseni, ja minä huolehdin teistä.

Elä rauhassa ja Rakkaudessa.

MINÄ OLEN Äiti Maria.