Olen tullut muistattamaan sinua, että olen aina kanssasi kuten rakastava ja huolehtiva Äiti

      Kommentit pois päältä artikkelissa Olen tullut muistattamaan sinua, että olen aina kanssasi kuten rakastava ja huolehtiva Äiti


Olen tullut muistattamaan sinua, että olen aina kanssasi kuten rakastava ja huolehtiva Äiti

Äiti Maria, joulukuu 8, 2007

MINÄ OLEN Äiti Maria, olen tullut luoksesi tänä päivänä Tatyanan kautta.
Olen tullut muistuttamaan sinua vielä kerran tilaisuudesta, joka annetaan sinulle joka vuosi.

Minä toistan sinulle, että joka vuosi 8. Joulukuuta klo 12- 13 paikallista aikaa voit omistaa aikaasi kommunikaatioon minun kanssani. Minä hyväksyn minkä tahansa Rakkautesi ja Kiitollisuutesi ilmauksen. Minä olen kanssasi tuon koko Armon Tunnin ajan.

SInä voit kommunikoida  kanssani ja nähdä minut

Se olisi kuin jos  olisin sinun vierelläsi. Minä käytän energian, jonka annat voidakseni manifestoida läsnäoloni kaikkialla Maapallolla samanaikaisesti.  Mitä puhtaampi pyrkimyksesi on, sitä vahvempi läsnäoloni tulee olemaan vierelläsi. Ja näin pystymme nostamaan fyysisen tason värähtelyjä joka vuosi.

Jumala puolestaan antaa sinulle mahdollisuuden pyytää minua manifestoimaan toiveitasi, jotka koskevat sinua tai sukulaisiasi.

Voit pyytää kaikkien toiveidesi täyttymistä, jopa niiden, jotka näyttävät olevan mahdottomia toteuttaa. Hyväksyn kaikki toiveesi sydämessäni ja pyydän Jumalaa hyväksymään sinun pyyntösi.

Riippumatta siitä, mihin uskontoon kuulutte, te kaikki olette lapsiani. Ja minä huolehdin teistä ja yritän tyydyttää tarpeitanne ja täyttää vaatimuksenne.

Sinun täytyy ainoastaan säästää minulle yksi tunti ajastasi vuodessa.

Voit kuunnella tai laulaa minulle omistettuja lauluja; voit lukea Rosereita ja minulle omistettuja rukouksia.

Minulle osoitettu sydämesi impulssi saa minut kuulemaan sinut, ja pyrin kaikin tavoin toteuttamaan pyyntösi. Antamasi rukouksen ja Rakkauden energia ei aina ole riittävä toteuttamaan pyyntöjäsi.

Sen vuoksi tulen olemaan erittäin kiitollinen sinulle, jos sinä voit ajatella minua useimmin ja lähettää minulle Rakkautesi ja rukouksien energiaa.

Niin pian kuin vaikea tilanne tapahtuu sinulle, tämä tulee olemaan merkki sinulle, ettet ole kääntynyt minun puoleeni pitkään aikaan , ja minä en ole onnistunut sovittamaan kehittynyttä tilannetta ja ohjaamaan sen kulkua helpoimman kehityksen tielle.

Muista aina että Jumala ei halua rangaista sinua. Hän tahtoo, että seuraat Rakkauden Polkua. Jos teette pahoja asioita kuten pienet lapset, silloin älkää unohtako katua niitä vilpittömästi ja pyytää minulta, että erehdykset, joita olette tehneet, eivät aiheuta raskasta rangaistusta, koska Laki vaatii, että kaikki tekonne, niiden energia, tulee palata takaisin teille. Silloin voitte nähdä omat virheenne ja ryhtyä toimenpiteisiin niiden korjaamiseksi.

Ei ole väliä sillä kuinka monta kertaa erehdyit, mikä on tärkeää, on jatkuva pyrkimyksesi oikeamielisyyteen ja korjaamaan erehdykset, joita on tehty.

Ihmisen tietoisuutesi avulla et voi arvioida, missä määrin tekemäsi asiat ovat huonoja tai hyviä Jumalan silmissä; siksi kysy Taivailta apua useammin. Pyydä sovitusta virheistäsi.

Joskus henkilö tekee hirvittävän teon yhteiskunnan silmissä, kuitenkin, Jumalan silmissä tämä teko ei ole synti, koska tämä henkilö on käytetty Jumalan taholta kuin työkaluna, niin että joku toinen voisi sovittaa karmansa.

Tämän vuoksi on sanottu, että älä tuomitse. Älä tuomitse ja sinua ei tulla tuomitsemaan.

Kuitenkin, niiden ihmisten toimia ei tulisi koskaan hyväksyä, jotka ovat unohtaneet itsensä näytelmään ja sallivat itsensä tehdä hyvin sopimattomia tekoja olettaen, että Jumala tulee antamaan heille kaiken anteeksi .

Jumala on täydellisen armollinen ja kärsivällinen, mutta kun henkilö ei halua oppia hänen oman käytöksensä läksyjä, silloin hän itse saattaa itsensä kohtaamaan hyvin vaikeita tilanteita, ja sen suhteen mukaan miten henkilö on nöyrä niissä olosuhteissa, joihin hän on saattanut itsensä, Jumala tuomitsee vilpittömyyden ja henkilön katumuksen mukaan.

Muista, että joka kerta kun kohtaat elämässäsi raskaan ja epäreilun tilanteen omasta näkökulmastasi, 100 prosentissa tapauksista sinä yksin olit syy tämän tilanteen luomiseen, väärien valintojesi ja huonojen tekojesi vuoksi.

Kaikki elämässäsi määräytyy menneisyyden valintojen ja tekojen kautta.

Mutta ei ole olemassa mitään ennalta määrättyä kohtaloa, koska joskus yksi oikea valintasi ja oikeamielinen tekosi poistaa monien syntien karman, mukaan lukien kaikista kamalimmat, joita olet suorittanut menneisyydessäsi.

Tulin tänään muistuttamaan sinua siitä, että olen aina kanssasi kuin rakastava ja huolehtiva Äiti.

Rakastan kaikkia teitä, minun lapseni ja välitän teistä.

Elä Rauhassa ja Rakkaudessa.

MINÄ OLEN Äiti Maria.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina