Opetus vuoden lopussa laskeutuvasta Karmasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus vuoden lopussa laskeutuvasta Karmasta


Opetus vuoden lopussa laskeutuvasta Karmasta 

Rakastettu Kuthumi, 19. joulukuuta 2005

MINÄ OLEN Kuthumi. Olen tullut luoksenne Lähettiläämme kautta.
Olen tullut antamaan teille Opetuksen, miten sinun tulisi suhtautua karmaan, joka laskeutuu sinulle vuoden lopussa, mitä tämä karma on, ja kuinka sinun tulisi kohdella sen laskeutumista.

Tiedät, että neljä alempaa kehoasi sisältävät energisiä muistiarkistoja vääristä, epärehellisistä ja epä-jumalallisista teoista, joita olet tehnyt nykyisen tai yhdessä aikaisemmissa menneissä elämissäsi. Nämä voivat olla menneiden negatiivisten olosuhteiden arkistoja, joita olet kerännyt aiemmin ja joista et ole pystynyt pääsemään eroon tähän päivään asti.

Olet tietoinen karmasta, joka palaa sinulle. Olet tietoinen karmasta, joka on aktivoitunut aurasi sisällä Kosmisten Syklien Lain mukaisesti ja palaa luoksesi, eteesi, jonkin tilanteen, tunteen tai huonon tietoisuuden tilan muodossa. Karman palautumien tapahtuu jatkuvasti ja vähitellen vuoden aikana. Mutta kun vuoden kierto on melkein lopuillaan, sinulle syntyy hieman erilainen tilanne. Saattaa tapahtua, että se karma, joka on palannut sinulle vuoden aikana Kosmisen Lain mukaisesti, sitä ei ole työstetty pois sinun taholtasi niin paljon kuin Laki edellyttää. Kuvittele, että tämän erityisen yhden vuoden syklin aikana muut ihmiset eivät ole myöskään kyenneet työstämään pois karmaansa tekemällä oikeita valintoja, rukoilemalla tai tekemällä hyviä tekoja.

Tässä tapauksessa vuoden lopulla kasaantunut ylijäämäinen karma syntyy, joka leviää ihmiskunnan päällä ja on valmis laskeutumaan erilaisten ihmiskunnan ominaispiirteiden muodossa: sairauksina, masennuksina, nälänhätänä tai erilaisten luonnonmullistusten muodossa ja luonnonkatastrofeina.

Joka tapauksessa, vuoden lopussa, jopa sisäisen tunteen kautta, voit kokea jonkin verran lisääntynyttä raskasmielisyyttä. Tämä on vain ylimääräistä karmallista taakkaa, joka on levittynyt ihmiskunnan ylle ei-muunnettuna negatiivisen energian muodossa.

Siksi on niin tärkeää ylläpitää lisääntynyttä tietoisuuden kurinalaisuutta vuoden lopulla. On erittäin auttavaista itsellesi,  jos tietoisesti asetat itsellesi rajoituksia, sellaisia kuten paasto, hiljaisuuden harjoittaminen, rukoukset tai köyhien ja heikommassa asemassa olevien auttaminen, joita voit tuoda uhrauksena Palvelun alttarille.

Tällöin luot lisää hyvää karmaa, jota äärimmäisissä olosuhteissa voidaan käyttää tasapainottamaan tilannetta planeetalla.

Tämän vuoksi tulemme luoksenne tämän uuden Sanelujen syklin aikana ja muistutamme yhä uudelleen todennäköisistä mullistuksista tai luonnonkatastrofeista. Ei siksi, että haluaisimme pelotella ja saada teidät rukoilemaan. Ei, tulemme selittämään teille tämänhetkisestä raskaasta tilanteesta Maan päällä ja tarjoamaan teille, jotka olette valmiita toimimaan Jumalan kanssa-luojina ja Valon Hierarkian kanssa, joka on olemassa tässä Universumissa. 

Jos tietoisuutenne ei ole valmis tällaiseen palveluun, on melko mahdollista, että tulet pitämään pyyntöjämme kohtuuttomana pelotteluna.

Sallikaa meidän kuitenkin käsitellä tätä yhdessä. Mikä on vaihtoehto? Miten muuten liuottaa kertyneen negatiivisen energian liialliset massat planeetalla? Luuletteko, että ihme tulee tapahtumaan ja kaikki energia, jota ette ole pystyneet työstämään pois annetun yhden vuoden periodina, tulee vain ihmeellisesti katoamaan?

Kaikki sellaiset ihmeet, vaikka jos niitä tapahtuikin menneisyydessä, vaativat aina paljon ylimääräistä energiaa. Tämä energia myönnettiin planeetallesi joko kosmisista varastoista tai Ylösnousseiden Mestareiden kausaaliruumiista.

Nyt kuvitelkaa kuva yrityksestä , joka näyttää nettotappiota vuosi toisensa perästä. Yrityksen omistaja lainaa varoja muilta yrityksiltä – kannattavilta yrityksiltä – ja kattaa tappiot, ja tätä voi kestää jonkin aikaa. Mutta tulee aika, jolloin omistaja ymmärtää, että tappio ei ole satunnainen tapaus, vaan on yhteydessä tämän yrityksen työntekijöiden laiminlyönteihin.

Joten, hyvä omistaja voi joko saada työntekijänsä työskentelemään paremmin tai sulkea yrityksen.

Ylösnousseet  Mestarit ovat nyt ryhtyneet toimenpiteisiin kannustamaan ihmiskunnan parhaita edustajia tekemään parempaa työtä. Et halua menettää työpaikkaasi – planeettaamme, jos käytämme edellä olevaa analogiaa – ethän?

Siksi on välttämätöntä saada selkeä käsitys vaihtoehdoista, jonka kanssa planeetta on kasvotusten tällä hetkellä. Voit joko ottaa vastuun planeetan tilanteesta, tai sinulta estetään mahdollisuus jatkaa kehitystä tällä planeetalla, koska huomataan sen olevan kuin umpikujassa.

Tietenkin tämä kaikki ei tapahdu aivan heti. Sinulle annetaan mahdollisuus asteittain ymmärtää vastuusi. Jotta vakuuttelumme tulisi vakuuttavammaksi, teitä varoitettiin aiemmin [1], ettemme enää rajoita karmaa, jonka ihmiset luovat tietyissä paikoissa. Ja tämä karma tulee lähes välittömästi takaisin yhden tai toisen teknogeenisen tai luonnonkatastrofin muodossa. Tällaisten luonnonmullistusten todennäköisyys kasvaa vuoden loppuun mennessä. Siksi sinulle voimakkaasti suositellaan henkisten harjoituksien, rukouksien ja meditointien tekoa tietoisemmalla tavalla juuri vuoden lopussa.

On ihmisiä, joiden tietoisuus on niin alhaisella tasolla, että on hyödytöntä puhua heille tällaisista asioista. Mutta heidän onnekseen heidän karmallinen vastuunsa laajuus on vähäinen verrattuna niihin henkilöihin, jotka ymmärtävät tilanteen koko monimutkaisuuden, mutta heidän ominaisen epätäydellisyyden, laiskuuden ja lyhytnäköisyyden vuoksi, he eivät ryhdy tekoihin, joita me pyydämme heiltä.

Riippuen ihmisten saavuttamasta tietoisuuden tasosta Karman laki toimii eri tavoin. Ja mitä joillekin ihmisille voidaan antaa anteeksi, on anteeksiantamatonta toisille. Sinun ei pitäisi välittää siitä, että jonkun käyttäytyminen on sopimatonta, mutta silti ei mikään karmaa laskeudu heille opettamaan oppituntia.

Puhtaasti ja yksinkertaisesti, tällä henkilöllä on joko riittävästi aikaa hänen kehittymiselleen tai riittävästi hyvän karman varastoa. Älä ole huolissasi. Karmallinen Laki toimii moitteettomasti. Ja kaikki saavat tilaisuuden kohdata karman, jonka he ovat luoneet menneisyydessä.

Älä ajattele muita, ajattele itseäsi. Ajattele kuinka sinä henkilökohtaisesti voit lieventää karmaasi, perheesi karmaa ja maasi ja planeettasi karmaa.

Sinulla ei välttämättä ole selkeää ymmärrystä kaikista yksityiskohdista siitä, miten tämä universaalinen Laki toimii, mutta sinulla tulisi olla yleinen käsitys siitä, ja sinun pitäisi kertoa siitä niille, jotka eivät vielä tunne Karman Lakia. Mitä enemmän on ihmisiä, jotka tietävät tästä Universaalisesta Laita, sitä suurempi on todennäköisyys, että he välttävät tekemästä sopimattomia tekoja elämässään.

Kun karma laskeutuu sinulle, yleisimmin et pysty havaitsemaan syy-seuraussuhdetta tekemiesi tekojen ja niiden seurausten välillä, jotka laskeutuvat päällesi erilaisten onnettomuuksien ja sairauksien muodossa. Ja sinä huudahdat: Miksi, Herra ?! sen sijaan, että ottaisit nöyrästi vastaan kaiken, mitä Jumala lähettää tiellesi.

Uskokaa minua, Jumala on erittäin armollinen. Karma, joka laskeutuu sinulle, palaa sinulle helpoimmalla mahdollisella tavalla. Jos sinulla olisi tilaisuus ymmärtää, mitkä tekosi tulevat sinulle tämän tai tuon karman muodossa, silloin sinä  kiittäisit Jumalaa, että sinun sallitaan niin armollisesti työstää pois sitä, mitä ansaitset itse suorittamistasi teoista menneisyydessä.

On olemassa useita tapoja työstää pois karmaasi.

Ensimmäinen tapa on, ettei luo karmaa ollenkaan.

Toinen tapa on työskennellä karmasi pois tekemällä oikeita valintoja.

Kolmas  tapa on työskennellä karmasi pois hyväksymällä nöyryydellä mikä tahansa tilanne, johon joudut.

Ja lopuksi voit lieventää karmallista taakkaasi rukoilemalla ja tosi katumuksella. Tätä me ehdotamme, että teidän pitäisi tehdä, voimakkaasti jäljellä olevana aikana, tämän vuoden loppuun asti. Nyt sinulla on mahdollisuus ymmärtää, että kaikki, mitä Mestarit pyytävät teiltä, on perusteltua ja kohtuullista. Kellään meistä ei ole aikomusta  pelotella sinua ja saada sinut tekemään jotakin.

Puhumme teille kuin  järkeville ihmisille, jotka ovat kehityksen tikkaiden vain hieman alemmalla portaalla.

MINÄ OLEN Kuthumi, ja olin iloinen jakaessani tietoni siemenen kanssasi.

[1] Viittaa Saneluun, ”Jokainen teidän palvelutekonne kaikille eläville olennoilla vähentää seuraavan uhkaavan luonnonmullistuksen  mahdollisuutta”, Gautama Buddha, Maailman Herra, 2. toukokuuta 2005, Words of Wisdom Volume 1: ssä.