Minun Suurin Löytöni – Tatyana N. Mickushina

      Kommentit pois päältä artikkelissa Minun Suurin Löytöni – Tatyana N. Mickushina

Minun Suurin Löytöni – Jumalallinen maailma on juuri siinä, missä olen ja missä jokainen meistä on [1]

Kirjoittanut Tatyana N. Mickushina

Valokuva: Tatyana Martynenko.

“Enkeleitä ja Ihmeitä” on kaikkialla ja voit myös kokea heidät omassa elämässäsi. Tatyana N. Mickushina jakaa hänen oman henkilökohtaisen kokemuksensa yhteydestään ja Jumalallisten viestin vastaanottamisesta  yli 50 Ylösnousseesta Mestarista, joista monet lukijamme saattavat jo tunteakin: Sanat Kumara, Gautama Buddha, El Morya, Jeesus, Äiti Maria, Saint Germain , kaikki jatkaen Teosofisen Seuran,  Bridge for Freedom,  Saint Germainin Foundation´in  ja Summit Lighthouse´in  perinnettä.

Mikä on ainutlaatuista näiden nykyisten Ylösnousseiden Mestarien opetuksessa on se, että ne on lähetetty erityisesti tänään ihmiskunnalle, meidän modernissa maailmassa … Nämä Korkeammat Kosmiset Olennot asuvat olemassaolo hienommilla tasoilla, kuitenkin he ojentavat auttavan kätensä ihmiskunnalle tässä elintärkeässä ajassa, muistuttaakseen meitä Maailmankaikkeuden Laeista, jotka on unohdettu nykymaailmassa. Tämä Opetus joka on esitetty sisältää Universumin Lain ja jokainen löytää jotain erilaista, jotain hyvin tarpeellista ja läheistä  sydämelleen.

Viestit kattavat tärkeitä aiheita, kuten Karman ja Reinkarnaation Lain, tarpeellisuuden Myötätuntoon, Armoon ja Ehdottomaan Rakkauteen.

Lähes 500 valaisevaa Sanelua on vastaanotettu maaliskuusta 2004 lähtien, jolloin Tatyana Mickushinalle annettiin Lähettilään asema, ja hän jatkaa edelleen Ylösnousseiden Mestarien suorassa ohjauksessa.

Jokainen Viesti välittää Jumalallista Viisautta ja Jumalallista Energiaa suoraan niille, jotka niitä lukevat. Tämä on “ihme” Tatyana Mickushinan elämässä, jonka hän jakaa koko ihmiskunnan kanssa, auttaakseen  meitä kaikkia nostamaan tietoisuuttamme tällä kriittisellä ajalla ihmiskunnan historiassa.

Voit myös kokea “Enkelit ja ihmeet” lukemalla, ymmärtämällä ja seuraamalla näitä yksinkertaisia ohjeita jotka annetaan näissä uskomattomissa Opetuksissa – ne voivat muuttaa elämäsi! 

Synnyin Länsi-Siperian eteläosassa, Omskin kaupungissa, sellaisessa valtiossa, jota ei enää ole – Neuvostoliitossa.

Koko elämäni on kehittynyt  yli kaikkien toiveideni ja pyrkimyksieni, ikään kuin itsestään.

En pyrkinyt Jumalaa kohden. Kuitenkin 15-vuotiaana koin urheiluun liittyvän vamman, ja useiden lääkärien virheiden vuoksi, aloin kuolla. Minulla oli sepsis, tavallinen veren infektio. Tein kuolemaa noin viikon ajan. Ja sitten, aivan yllättäen, aloin parantumaan.

Kun tulin tajuihini, ymmärsin yhtäkkiä selvästi, että olin palannut toisesta maailmasta. Ja tunsin oloni niin hyväksi tuossa maailmassa, paljon paremmaksi  kuin ympäröivässä fyysisessä maailmassa. Kaksi ajatusta otti minua valtaan: ensimmäinen idea, ymmärsin, että Jumala on olemassa, ja minun täytyy löytää Hänet, ja toinen on, että minun täytyy oppia.

Kuitenkin yhteiskunnassa, jossa elin, väitettiin, ettei Jumalaa ole olemassa. Siksi en löytänyt mitään  saadakseni tietoa Jumalasta.

Valmistuin teknillisestä Yliopistosta ja työskentelin 13 vuoden ajan rakennustoimistoissa, jotka suunnittelivat avaruusteknologiaa.

Sitten alkoi Perestroika ja palkka lakkasi tulemasta. Opiskelin kirjanpitäjäksi ja työskentelin pääkirjanpitäjänä pienessä yrityksessä 10 vuotta.

Vuonna 1997 löysin amerikkalaisen, The Summit Lighthouse, organisaation opetukset. Kävin useissa tämän järjestön tapahtumissa, jotka pidettiin Venäjällä.

Monet ihmiset, joita tunsin, halusivat olla sanansaattajiksi ja vastaanottaa saneluja Mestareilta. Minä en halunnut sitä, mutta ajattelin yhä useammin oivallustani 15-vuotiaana: minun piti löytää Jumala.

Vuonna 2000 ilmestyi elämääni henkilö, joka tarjoutui opettamaan minulle kuinka meditoida. En halunnut meditoida. Kuitenkin, usean tämän henkilön pyyntöjen jälkeen, suostuin kokeilemaan.

Kirjaimellisesti muutaman kuukauden kuluttua aloin kuulla Korkeamman Itseni, ja sitten aloin kuulla Opettajaani hienovaraisella tasolla. Yksi Opettaja seurasi toista: Kuthumi, Sanat Kumara, Surya, Maitreya, Lord Shiva ja paljon muita. Meditaatioiden aikana valtava työ tapahtui tietoisuudessani  ja alitajunnassani.  Minua opetettiin kuulemaan Mestarit. Aloin kuulla paremmin ja paremmin.

Mestareilta meni kolme vuotta chakrojeni avaamiseen ja chakrasjärjestelmäni virittämiseen.

Vuonna 2002, neljän kuukauden aikana, kävin läpi suuren testin. Jos minulle tarjottaisiin nyt käydä läpi tämä testi uudelleen, en pystyisi siihen.  Olin täysin tuhoutunut. Joskus minulla ei ollut edes voimaa valmistaa ateriaa itselleni.

Ennen vuoden 2003 alkua Lord Maitreya tuli, ja Hänen Läsnäolossaan yhtäkkiä tunsin poikkeuksellisen nöyryyden Jumalan tahdon edessä. Ymmärsin, että olin vain pieni hiekan jyvä Jumalan käsissä. Hän rakastaa minua loputtomasti. Ja minä rakastan Häntä.

Kun kolmen peräkkäisten meditaatioiden aikana onnistuin saavuttamaan tällaisen nöyryyden, koe oli ohi.

Minä jatkoin meditoimista edelleen. Nämä olivat aivan uskomattomia meditaatioita. Eräänä päivänä saavutin täysin autuudellisen tilan, kun kaikki on saavutettu, ja ei ole mitään minne muualle mennä – täydellisen rauhan ja onnen tilan. En tuntenut ruumistani. Ainoa asia, jota halusin, oli pysyä tässä tilassa. Mutta sitten se kaikki oli ohi.

Se oli suurin löytöni: Jumalallinen maailma on juuri siinä missä minä olen ja jossa jokainen meistä on. Vain meidän tietoisuutemme, värähtelymme erottaa meidät tästä maailmasta.

Koko polku Jumalaan ei ole ulkoinen. Se on sisällä.

Vuonna 2004 meditaation aikana sain tietää, että minulle oli myönnetty Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään asema.

Suuri Valkoinen Veljeskunta on Valon Olentojen yhteisön nimi, jotka ovat saavuttaneet seuraavan kehitysvaiheen. He asuvat hienostuneemmissa olemassaolon tasoilla. Sana “Suuri” viittaa näiden olentojen henkiseen saavutuksiin. Sana “Valkoinen” symboloi näiden Valon Olentojen aurojen täydellistä puhdasta valkoista hehkua. Sana “Veljeskunta” puhuu täysin erilaisesta periaatteesta näiden Valon Olentojen välisessä suhteessa. He ovat jatkuvasti Rakkauden ja  ykseyden tilassa toinen toisiinsa  ja ykseydessä tämän maailmankaikkeuden Luojan kanssa.

Kirjoitin tästä tapahtumasta päiväkirjaani ja unohdin sen joksikin aikaa. Ajattelin, että jos olen todella saanut Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään aseman,  sen täytyy ilmentää itseään fyysisellä tasolla.

Tuolloin tuohon aikaan olen kommunikoinut Yhdysvaltalaisen naisen kanssa. Hän sai tuolloin  saneluja Ylösnousseilta Mestareista ja pystyi ottamaan yhteyttä heihin. Kerran kirjeenvaihdossamme kerroin hänelle, että olin saanut Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään aseman.

Tuolloin työskentelin kirjanpitäjänä, ja minusta tuntui, että asuin samanaikaisesti kahdessa maailmassa: meditaatioiden aikana olin Jumalallisessa maailmassa, ja lopun ajan olin tavallinen kirjanpitäjä.

Elokuun 31. päivänä 2004 minut erotettiin työstäni täysin naurettavalla tekosyyllä: minulta jäi  puuttumaan yksi kirjain maksumuistutuskirjeestä. 

Olin 46-vuotias. Rekisteröidyin työvoimatoimistoon, mutta minua ei palkattu ikäni vuoksi. Työtä oli mahdotonta löytää, koska olin ”liian vanha”.

Maaliskuun 3. päivänä 2005 sain kirjeen kirjeenvaihdossani tuttavaltani Yhdysvalloista, joka kirjoitti ja ilmoitti minulle, että Mestari Morya oli tullut hänen luoksensa ja sanoi, että Suuren Valkoisen Veljeskunnan lähettiläs asemani on tulossa aktiiviseksi, ja minun pitäisi aloittaa sanelujen vastaanottaminen Mestareilta.

Kirjoitin takaisin, että kuulin Mestarit, mutta en ole koskaan saanut Heiltä saneluja. Sitten hän kirjoitti minulle uudestaan. Se oli aamu Amerikassa ja myöhäisilta aikavyöhykkeessäni. Kirjoitin, että jos Mestarit tulevat luokseni antamaan Saneluja, hän tulee olemaan ensimmäinen henkilö, joka tulee tietämään sen, sitten nukahdin. Seuraavana päivänä, kun aloin meditoida, Sanat Kumara tuli minulle. Näin koko huoneen täyttyvän keltaisen-vaaleanpunainen hehkuvaan sumuun. Sanat Kumara sanoi, että hän halusi antaa Viestin minun kauttani.

Sanoin, että olisin onnellinenottamaan vastaan sen, mutta minulla oli flunssa.

Hän sanoi: “Minä lähetän paranemissäteen.” Minuutti myöhemmin,  minulla ei ollut enää kylmä, ja kaikki flunssan merkit hävisivät.

Sain ensimmäisen Viestin Mestareilta 4. maaliskuuta 2005.

Mestarit jatkoivat Viestien lähettämistä joka päivä tämän  jälkeen. Aloin saada yhden Viestin päivässä yli 50 eri Mestarista, Valon Olennoilta, jotka tulevat eri maailmoista.

Kuukausi kului ja jatkoin käyntejä työvoimatoimistossa, mutta minulle ei ollut työtä.

Rahani oli loppumassa, ja minun oli pakko säännöstellä ruokaani. Söin aamulla puoli kupillista kaurahiutaleita ja illalla puolet kupillista tattaria tai riisiä.

Ja sanelut jatkuivat joka päivä ilman taukoa. Mestarien antama ehto oli asettaa sanelut  verkkosivuilleni “Sirius” samana päivänä, kun viesti saapui. www.sirius-eng.net

En voinut ymmärtää itsekseni, miten kaikki tämä tapahtui, ja oliko mitään arvoa sillä, mitä kirjoitin. Olin nolon hämmentynyt siitä, että tuttavani Yhdysvalloissa, ensimmäisten viiden saamani sanelun jälkeen kirjoitti  minulle että minun pitäisi lopettaa sanelujen vastaanottaminen, koska olin oletettavasti vastaanottanut niitä omasta alitajunnastani.

Aloin kääntyä ystävieni puoleen, ja he lähettivät minut tuttavilleen, selvännäkijöille. Jokainen, joille puhuin, vahvistivat, että saamani Viestit ovat todella Jumalallista alkuperää.

Sanelut jatkuivat: maaliskuussa, huhtikuussa, toukokuussa ja kesäkuussa. Kesäkuun alussa minulla oli vaikeaa ylläpitää työrytmiä. Nousin aamulla, ja minulla oli vain yksi ajatus: minun piti saada sanelu. Ilta tuli nopeasti, ja minulla oli yksi ajatus: minun piti saada huomenna sanelu.

Se oli erittäin vaikea neljän kuukauden intensiivinen työ, koska oli tarpeellista kuulla, mitä ei kuullut, ja nähdä, mitä ei ollut näkyvissä.

Kuitenkin se oli vasta viestien ensimmäinen sykli, jonka Mestarit antoivat minun kautta.

Sitten oli vielä 12 vuotta samaa kovaa työtä.

En voinut asua kaupungissa enää. Ihmisten avun ansiosta onnistuin rakentamaan talon Omskin lähelle.

Sain viestit tässä talossa vuoteen 2012 saakka.

19. huhtikuuta 2012 talon ympärillä oleva puinen aita paloi neljältä puolelta. Tulipalo levisi nopeasti mäntyihin ja koivuihin. Liekin korkeus oli yli 10 metriä. Oli savua ja tulta.

Minulla oli 5 henkilöä, jotka ryntäsivät auttamaan minua. Meidän piti piiloutua tulelta talon sisälle, koska ulkopuolella oli voimakas lämpö ja savu.

Menin ylös ullakolle ottamaan tavaroitani. Kuulin kuitenkin, että  seinä oli katkeamassa tulesta, katon alla. Oli myös vaahtoa sivulla. Kaikki nämä materiaalit olivat erittäin helposti syttyviä, ja kun ne paloivat, savu oli hyvin myrkyllistä. Ja sitten tajusin, että me kaikki voisimme menehtyä, se oli väistämätöntä.

Muistin pyytää apua Jumalalta. Aloin huutaa: ”Arkkienkeli Michael! Auta minua! Auta minua! Auta minua!”

Muutamien avun pyyntöjen jälkeen ymmärsin, että sivu oli lakannut katkeamasta, ja tulipalon melu tuntui vähentyneen. Myöhemmin näin männyn, joka kosketti ullakkoa oksien kanssa, se lakkasi yhtä äkkiä palamasta. Tulipalo jälki saavutti alemmat oksat, ja alemmat oksat paloivat, mutta tuli männystä sammui; sitä ei oltu sammutettu.

Se tosiasia, että me pelastuimme, oli vain ihme.

Mestarien vaatimuksesta minun piti lähteä Venäjältä. Muutin koko ajan etsien paikkaa, jossa voisin työskennellä ja vastaanottaa Viestejä.

Yhteensä olen saanut noin 500 Viestiä, ja yli 70 kirjaa on kirjoitettu. Monet kirjat on käännetty englanniksi, saksaksi, bulgariaksi, latviaksi, liettuaksi, portugaliksi, armeniaksi ja muiksi kieliksi.

Haluaisin, että ihmiset ymmärtävät saamieni Viestien kautta, että Jumala on juuri siinä, missä me olemme. Ja vain meidän värähtelymme erottaa meidät Hänestä.
Itse asiassa olemme kaikki Jumalan inkarnaatioita. Jokaisen meidän kautta, Jumala manifestoi Itsensä.

Tatyana Mickushina

Valoa ja rakkautta!

[1] Olemme iloisia voidessamme jakaa tämän erittäin erikoisen artikkelin, jonka kirjoitti Tatyana N. Mickushina, äskettäin Awareness Magazine -lehdessä. Tämä sydämellinen ja paljastava tarina Lähettilään varhaisesta elämästä jaettiin ensimmäistä kertaa amerikkalaisten lukijoiden kanssa.

Awareness Magazine on valistanut Etelä-Kalifornian totuudenetsijöitä  ja valon kantajia yli 25 vuoden ajan kiehtovilla ja informatiivisilla artikkeleilla ja tuotteilla, jotka kaikki on suunniteltu tuomaan tällä hetkellä korkeammat värähtelyt planeetalle. Yli 40 000 aikakauslehteä jaetaan useissa paikoissa Etelä-Kaliforniassa, mukaan lukien Los Angeles, Santa Barbara, Orange County, San Diego, Ventura County ja Inland Empire. Julkaisulla on myös on line jakauma Arizonassa, Uudessa Meksikossa ja Havaijissa sekä yli 2500 online-tilaajaa.

Meillä on onni saada tämä artikkeli, Lähettiläs Tatyana N. Mickushinasta nykyisessä Awareness Magazine -lehdessä. Toivomme, että jaat sen muiden kanssa. Voit tarkastella artikkelia osoitteessa: http://awarenessmag.com/images2018NovDec/AwarenessMagazineNovDec2018LowRes.pdf