Kutsu heräämiseen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kutsu heräämiseen


Kutsu heräämiseen

Sanat Kumara, 7.  tammikuu, 2010

MINÄ OLEN Sanat Kumara.

Olen tullut taas teidän luoksenne.

Nyt, kun vuotuinen sykli on alkanut ja Karmallisen Neuvoston istunto on päättynyt, minulla on vielä jotain puhuttavaa teille.

Haluaisin osoittaa puheeni niille teistä, jotka, huolimatta kaikista elämän vaikeuksista ja onnettomuuksista, pyrkivät säilyttämään tietoisuutensa suunnattuna Jumalaan.

Haluaisin puhutella niitä, jotka kykenevät voittamaan vaikeudet ja samalla säilyttämään tietoisuutenne tason.

Se on erittäin arvokas ominaisuus. Oli aika kun opiskelitte meidän mysteerikouluissamme. Tuolloin se oli erikoisesti organisoitu käytäntö, kun sinut saatettiin epävakauden ja epätasapainon tilaan nähdäksesi, miten voit säilyttää sisäisen rauhan ja omistautuneisuutesi täyttäessä Jumalan tahtoa maan päällä. 

Se oli koulutusta ennen nykyistä inkarnaatiotasi. Nyt ei ole tarpeellista tarkoituksellisesti organisoida vaikeuksia. Vaikeudet, jotka ympäröivät sinua, ovat tarpeeksi. Ja nyt hyvin tärkeä hetki inkarnaatiossasi on tullut, kun sinun ei ainoastaan pitäisi ylläpitää tietoisuuttasi korkeimmalla tasolla mikä on mahdollista sinulle, mutta myös tehdä työtä Veljeskunnalle.

Sinulle ei tarvitse kertoa, millaista työtä sinun on tehtävä. Riittää, kun katsot ympärillesi, ja näet, että koko maailma tarvitsee tulla uudistetuksi nykyhetkellä. Ei ole olemassa yhtään ihmisen toiminnan aluetta, joka vastaisi Jumalallisia malleja.

Luulet luultavasti, että kutsun sinut rullaamaan hihat ylös ja viemään eteenpäin muutoksen koko vallitsevassa järjestyksessä Maan päällä.

Luulen, että luultavasti sinut koettaisiin hulluksi ihmiseksi, vaikka meidän näkökulmastamme koko ihmiskunta on mennyt hulluksi ja tekee ei-kuviteltavissa olevia asioita. Kuitenkin, tässä vaiheessa ihmiskunta ei kuitenkaan pysty ymmärtämään tätä.

Voit puhua niin paljon kuin haluat yhteiskunnan Jumalallisista periaatteista ja Jumalallisista malleista, jotka täytyy tuoda kaikkiin elämänaloihin.

En usko, että piirissänne on edes muutamia ihmisiä, jotka voisivat ymmärtää sinua, ja ennen kaikkea alkaisivat todella tehdä jotain.

Joten mitä pitäisi tehdä ja minkä ratkaisun Ylösnousseet Mestarit tarjoavat?

Olen sanonut monta kertaa ja toistan nyt periaatteitamme, joita olemme seuranneet miljoonia vuosia.

Teidän pitäisi alkaa muuttaa itseänne. Kaikki ympärillänne oleva tulee protestoimaan. Koska värähtelysi tulevat muuttumaan, ennemmin tai myöhemmin ne alkavat olla ristiriidassa ympäröivän maailman värähtelyjen kanssa. Silloin sinun täytyy muistaa mysteerikoulut jälleen kerran. Sinun tehtäväsi on kestää ulkomaailman epäystävällisiä asenteita; näin tehden kasvatat hengellisiä lihaksiasi ja osoitat omistautumisesi Mestarien työlle ulkoisista olosuhteista riippumatta.

Kuinka paljon aikaa sinun on kestettävä? Sinun pitäisi olla valmis tekemään näin nykyisen inkarnaatiosi loppuun saakka.

Teidän joukossanne on myös niitä, jotka ovat inkarnoituneet tiettyyn tehtävään. Tämä tehtävä on luoda malli maan fyysiselle tasolle, jossa Mestarit voivat toteuttaa periaatteitaan.

Tällä hetkellä en tiedä, missä maan päällä on mahdollista luoda tällainen paikka. Me yritimme luoda sellaisen paikan perustaan Lähettiläämme Ashrami. Mutta nyt sanon teille, että olemme peruuttaneet tämän tehtävän häneltä.

Oppositio, jonka kohtasimme oli liian voimakas. Siksi etsimme tällä hetkellä toista paikkaa, jossa voimme luoda etuvartiomme fyysisessä tasossa.

Lähettiläs ei voi tehdä sitä työtä niille teistä, jotka olette tulleet inkarnaatioon ja nyt hiljaisesti lepäätte sohvalla.

Olemme tarkastelleen Lähettiläämme sankarillisia ponnistuksia kahden vuoden ajan.  Ja nyt selkeästi näemme ettemme enää voi käyttää hyväksemme hänen omistautumistaan ja itse-uhrautumistaan.

Messenger ei voi tehdä työtä niille, jotka ovat tulleet inkarnaatioon ja jotka ovat nyt hiljaa makaa sohvalla.

Olemme seuranneet Lähettilään sankarillisia ponnisteluja kahden vuoden ajan. Ja nyt näemme selvästi, että emme voi enää hyödyntää hänen omistautumistaan ja itsensä uhraamista.

Se olisi väärin. Jos fyysisessä tasossa ei ole ketään, joka voi huolehtia Lähettiläästämme ja suojella häntä, sitten minä tulen tekemään sen.

Sillä minulla on erityinen suhde tähän Lähettilääseen. Ja se olin minä, joka menin takuuseen hänestä ennen hänen inkarnaatiotaan.  

En voi enää riskeerata minun suosikki oppilastani.

Teidän on nyt tehtävä kaikki itse, edellyttäen, että pystytte käsittelemään kuormaa, joka väistämättä tulee teille heti, kun alatte tehdä työtä Veljeskunnalle – todellista työtä Veljeskunnalle eikä työtä, jota kuvittelette itsellenne.

Tänään taas olen ollut melko ankara.

Pystyin olemaan läsnä Lähettilään kehossa monta kertaa hänen kokouksiensa aikana useiden ihmisten kanssa. Ymmärrän erittäin hyvin, että hän yritti ylläpitää virheetöntä käsitystä kaikista, kuten olimme opettaneet hänelle, mutta näen selvästi kaikki, jotka lähestyivät Lähettilästä näinä vuosina. Ja koska olette tullut minun näkökenttääni, tulen tekemään kaikkeni mitä voin voidakseni joko antaa viisautta teille tai jättää teidät karman tahtoon.

En puhu niistä, jotka lähestyivät maistamaan Valoa. Oli myös niitä, joita tiesin henkilökohtaisesti ja joiden oli otettava tiettyjä tehtäviä. Olitte käyneet läpi erikoiskoulutuksen; me vaalimme ja hoivasimme sielujanne ennen inkarnoitumistanne, ja teimme kaikkemme voidaksemme tuoda yhteen ulkoiset olosuhteet ja tuoda teidät lähelle Lähettilästämme. Ja mikä on tulos?

Ette voi tuntea pettymykseni syvyyttä, jota minä olen kokemassa. Voin vain tarkkailla kaikkea, mitä tapahtuu. En kuitenkaan voi puuttua, koska sinulla on vapaa tahto ja voit vapaasti tehdä kaiken, mitä haluat.

Jumala varjelkoon, että koet minun tilani, jossa näen, kuinka yksi henkilö toisensa jälkeen tekee valinnan illuusion hyväksi. Olemme menettämässä parhaat, kaikkein omistautuneimmat. Yksikään Valon tehtävä ei ole koskaan perustunut yhteen henkilöön. On aina ollut monia sieluja, jotka tulivat inkarnaatioon. Jotkut heistä eksyivät inkarnaation alussa, mutta loput voisivat lähestyä tehtävänsä täyttämistä voimakkaiden ponnistusten keinoin. Ja nyt ymmärrän, miten kukin heistä on valinnut lelunsa ja ajautunut ajamaan päämääriään illuusion maailmassa.

Olemme saavuttaneet uuden armolahjan, uuden Jumalallisen armon, välittämään tämän uuden viestiketjun maailmaanne. Ja toivon todella, että ne, jotka edelleen vaeltavat illuusiossa, voivat kuulla kutsun, joka sisältyy näihin Viesteihin, ja herättää heidän tietoisuutensa toimintaan.

Muuten jatkat vaeltamista yksin illuusiossa nykyisen inkarnaatiosi loppuun asti.

On olemassa Jumalallinen tilaisuus, joka ei ole vielä ohi. Mutta missä ovat ne valon-kantajat, joiden käsillä ja jaloilla voisimme täyttää suunnitelmamme?

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Om.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina