Olette tarkoitetut Kultaiseen Aikakauteen!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Olette tarkoitetut Kultaiseen Aikakauteen!


Olette tarkoitetut Kultaiseen Aikakauteen!

Saint-Germain, 18. kesäkuuta 2011

MINÄ OLEN Saint-Germain!

Hyvät naiset ja herrat, olen tänään tullut jälleen kerran vakuuttamaan teitä Ylösnousseiden Mestarien omistautumisesta Totuuteen ja Palveluun Maa planeetan evoluutioille.

Tämän meidän Palvelumme aiomme asettaa elämään! Aiomme tuoda aktiivisesti elämään perustavanlaatuiset periaatteet, joille yhteiskunta tulisi rakentaa tulevassa Kultaisessa Aikakaudessa, jota minä tuen tietoisuudessanne. Kun te tulette enemmän ja enemmän täytetyiksi Kultaisen Aikakauden ideoilla, nämä ideat alkavat ilmaantua fyysiselle tasolle.

Olette tarkoitetut Kultaiseen Aikakauteen, koska sellainen on Jumalan Tahto ja sellainen on Ylösnousseiden Mestarien halu nyt!

Riippumatta siitä, kuinka oudolta se voi tuntua teistä, olemme täynnä optimismia ja jatkamme Kultaisen Ajan uudestisyntymistä Venäjän kanssa. Mitä enemmän vastustusta periaatteemme ja ajatuksemme aiheuttavatkin tämän maan väestön mielissä, sitä nopeammin heiluri tulee heilahtamaan toiseen suuntaan. Kaikki se, joka tuntui vaikealta unelmalta, tulee kääntymään kokonaan ja esittämään toisen puolen. Ja ne ominaisuudet, jotka nyt estävät muutosta, Jumala tulee kääntämään Hänen edukseen. Olkaa luottavaisia siitä tosiasiasta, että muutokset ja transformaatio tulee tapahtumaan. Tähdet, kosminen tilaisuus ja kaikki Ylösnousseet Mestarit ovat jo valmiita Kultaisen Ajan tulolle. Yksi pieni ongelma on jäljellä, se kuinka tarvittavat muutokset tulevat tapahtumaan fyysisellä tasolla. Jopa siinä tapauksessa, että se ei tapahdu, kuten odotamme, nykyisen sukupolven elinkaaren aikana, se tulee tapahtumaan lähitulevaisuudessa.

Älkää pidätkö Ylösnousseita Mestareita odottamassa! Osallistukaa rohkeasti uuden tietoisuuden muodostamiseen ja uuteen ajattelutapaan. Juuri kun te, tietoisuudessanne, tunnustatte, että kaikki voi muuttua, ja kaikki voi muuttua Jumalallisen Lain mukaan,  nämä muutokset tulevat tapahtumaan.

Rakkaat, teillä on valtava työ tietoisuutenne muuttamisessa. Ja minun on sanottava teille luottamuksellisesti, että olemme jo tehneet suurimman osan työstä. Olemme lähettäneet riittävän määrän muutoksen Jumalallista energiaa maailmaanne. Nyt tämä energia on nostava minkä tahansa roskan, mikä on vanhaa ja kuolevaa, joka on lopulta lakaistava pois evoluutiomuutosten tuulien kautta.

Joten sinun ei tarvitse valittaa, että kaikki on huonosti. Tavoittele Jumalallisia vaikutelmia tietoisuudessasi. Pidä lapsenomainen usko ihmeestä itsessäsi. Ja ihme varmasti tapahtuu!

Sinun on kehitettävä ja viljeltävä itsesi sisällä tunnetta kaiken merkittävyydestä mikä on tapahtumassa sisälläsi ja ympärilläsi. Se on juuri tämä hetki, kun käännöskohta on olemassa vanhasta uuteen, mikä on aina koettavissa dramaattisella tavalla.  Älä pelkää muutosten näkymiä. Ajattele valtavia mahdollisuuksia, jotka avautuvat!

Ajattele sitä tosiasiaa, että uudet mahdollisuudet avautuvat teille, täysin uuden olemassaolon näkymät, jossa voitte katsoa tulevaisuuteen luottavaisemmin, ja pelko ja epävarmuus häviävät. Ihmisille ominaiset aikakausia vanhat tavat ja kiintymykset tulevat liukenemaan ja haihtumaan kuin pilvet. Ja Jumalallisen tilaisuuden aurinko valaisee perspektiivit, jotka avautuvat näköpiiriinne. 

Älä keskitä huomiotasi negatiiviseen ympärilläsi. Toivota tervetulleeksi ajatus tietoisuudessasi, että kaikki voi muuttua ja kaikki muuttuu varmasti, ja kaikki tulee muuttumaan paremmaksi.

Sanon jälleen: Kosminen mahdollisuus Venäjälle ja sen jälkeen koko planeetalle jatkuu. Ja olen itse valmis tulemaan inkarnaatioon ja johtamaan Kultaisen Aikakauden hallitusta, heti kun edellytykset inkarnaatiolleni on luotu Maassa.

Itse olen valmistautumassa tarvittaviin olosuhteisiin Maapallon hienovaraisella tasolla. Ja toivotan tervetulleeksi kenet tahansa, joka on halukas muuttamaan hänen negatiivisen tietoisuudentilansa tilaan, joka ennakoi muutoksia parempaan. 

Rakkaat, kaikki riippuu tietoisuudestanne. Ja viljelemällä oikeaa asennetta, oikeita käyttäytymismalleja ja säätämällä käyttäytymisen moraalisia normeja yhteiskunnassa, on mahdollista saavuttaa suuria muutoksia muutamassa vuodessa.

Tietysti vastustavien voimien vastustuskyky, joka ylläpitää vanhaa, on valtava. Mutta juuri tämän valtavan vastarinnan takia meillä on mahdollisuus vastustaa sitä vastaavalla muutosvoimalla. Ja ennemmin tai myöhemmin onnistumme tekemään läpimurron ja muutokset tulevat virtaamaan fyysiseen tasoon, kuten räjähtävän padon vedet.

Uskomme, että keskuudessanne tulee olemaan riittävä määrä yksilöitä, jotka ovat valmiita palvelemaan edistyneessä etujoukoissa, jotka kohtaavat kaikki hyökkäykset ja kestävät ne arvokkaasti!

Puhun väistämättömästä prosessista, kun uusi tietoisuus korvaa vanhan. Aluksi se itää hyvin harvojen rohkeiden yksilöiden mielissä ja sydämissä, joilla on rohkeutta kohdata vanha ajattelu suosimalla uutta ajattelua ja  suosimalla uusia käyttäytymismalleja vanhojen sijaan. Alussa meidän fyysisen tason edustajamme tulevat näyttämään valkoisilta variksilta. Me tulemme  kuitenkin tehostamaan jokaista toimintaa, sanaa ja tekoa. Loppujen lopuksi yksi ihminen, joka on tulessa toteuttaakseen Kultaisen Aikakauden ideaa Planeetta Maalle, voi sytyttää monien ihmisten sydämet, jotka ovat lähellä.

Tarvitsemme valonkantajia, jotka ovat valmiita uhraamaan itsensä, uhraamaan kaiken, mitä heillä on tasoittamaan uusien ideoiden ja uuden elämän tavan edistystä, joka tulee väistämättä korvaamaan vanhan elämän tavan.

Osallistu muutoksen työhön Maapallolla, joka perustuu Jumalallisiin periaatteisiin ja Jumalalliseen ohjaukseen!

Loppujen lopuksi se on niin helppoa, rakastetut!

Tarvitsette vain halun, ja me täytämme teidät millä tahansa päättäväisyydellä, mikä teiltä puuttuu.

Vain pieni pyrkimys teidän osaltanne vaaditaan ja me täytämme teidät energialla ja voimalla!

Rakkauden ja myötätunnon ilmentäminen ihmisiä kohtaan, jotka tarvitsevat rakkautta ja myötätuntoa tarvitaan, ja annamme sinulle Jumalallisen mahdollisuuden muuttaa yhteiskunnan!

Onko teidän joukossanne rohkeita ja uskaliaita ihmisiä?

Ovatko sydämenne kuulleet Viestini tänään?

Jos olette valmiit osallistumaan vapaaehtoisten eturiviin, kirjoita minulle kirje, ja tulen olemaan  henkilökohtaisesti vastuussa koulutuksestanne ja annan teille tarvittavat ohjeet.

Olen varma, että retreetissäni on tänä iltana pitkä jono ihmisiä, jotka haluavat auttaa Maapallon kehitystä!

Minä odotan teitä!

MINÄ OLEN Saint-Germain!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina