Ylösnousseiden mestareiden suositukset kuinka juhlistaa Uutta Vuotta!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ylösnousseiden mestareiden suositukset kuinka juhlistaa Uutta Vuotta!

Ylösnousseiden mestareiden suositukset kuinka juhlistaa Uutta Vuotta!


Gautama Buddha

25. joulukuuta 2006

”Raskaus valtaa paljon ihmisiä ja monet viettävät Joulu- ja Uudenvuoden vapaapäiviään erittäin alhaisella värähtelytasolla, juomalla alkoholia ja tekemällä vääriä ja valitettavia tekoja. Kaikki nämä asiat luovat ylimääräisen osan planeettakarmasta, joka voi tuoda korjaamattomia katastrofeja joillakin mantereilla. Siksi käännyn puoleenne kuten aina vuoden lopulla pyytämällä pitämään tasapaino itsessänne ja omistamaan mahdollisimman paljon ponnistuksia  planeettakarman ja maasi karman tasapainottamiseen. 

Jos tunnet tällaisen sisäisen tarpeen, voit omistaa jokaisen kuluvan vuoden loppuun asti jäljellä olevan päivän rukousharjoitteluunne ja suorittaa  kaksinkertaisia ja kolminkertaisia ponnisteluja. Älä epäröi edes ottaa lomaa työstäsi työskennelläksesi maapallon hyväksi kotona, yksityisyydessä tai samanhenkisten ryhmän kanssa. Voit lukea rukousryhmiä, lukea muita rukouksia, harjoitella meditaatiota, lähettää rakkautesi ja kiitollisuuttasi maapallolle ja visualisoida Äiti Maata elävänä olentona, joka antaa sinun elää ja kehittyä ja joka pitää sinusta huolta. Lähetä rakkautesi Maalle ja niille elementaaleille, jotka ylläpitävät ihmisen evoluutiota maapallolla.

Pyydämme jokaisen vuoden lopussa ylimääräistä energiaa, jonka pystyt antamaan meille, ja tämä puolestaan antaa meille mahdollisuuden tasapainottaa planeetan tilannetta ja välttää monia katastrofeja.

Siksi tulen ja käännyn sinuun pyynnöstä kokonaisuutena, joka käyttää voimaa ja pitää tasapainoa planeetta Maassa. “

Elohim Hercules
26. joulukuuta 2009

”Tapahtuu erityisen paljon ajattelemattomia asioita on vuoden lopulla, kun ihmiset juhlivat Uutta Vuotta. Minun on sanottava, että vain muutamassa päivässä tällaisesta juhlasta luodaan samanlainen määrä karmaa, kuin koko vuoden aikana. Siksi ennen juhlimista ajattele, mikä muoto sopii sinulle parhaiten. Todennäköisesti on parempi muuttaa perinteinen lomakonsepti välttämättömästä ja hallitsemattomasta juomisesta ja syömisestä. ”

Lord  Maitreya
16. joulukuuta 2005

”Tulen ohjeideni kanssa vuodenvaihteessa, koska on tulossa aika juuri nyt, jolloin voit arvioida vuoden tuloksia ilman kiirettä ja ymmärtää, mihin sinun pitäisi pyrkiä ensi vuonna. Vuoden taitoskohta on erittäin tärkeä vaihe, ja stereotyyppi, kuinka suurin osa ihmisistä juhlii vuoden muutosta, on yksi tärkeimmistä stereotypioista, jotka sinun tulee voittaa tietoisuudessasi.

Vuotuisen jakson muutos vaatii teiltä toimenpiteitä, jotka ovat suoraan päinvastaisia kuin pysyminen äänekkäässä ja humalaisessa seurassa.

Voit saada paljon enemmän sielusi kehittämiseen, jos pysyt kotona yksin tai perheesi kanssa Uuden Vuoden juhlista; Musiikin ja alkoholin turruttamisen sijaan sinun tulisi yrittää miettiä rauhallisesti viimeistä vuotta ja tehdä tulevaisuuden suunnitelmia.

Kaikki hienot saavutukset alkoivat hiljaisuudessa, hiljaisessa, rauhallisessa puheessa perheen kesken.

Ei mikään järkevä idea koskaan ole syntynyt  väkijoukon keskuudessa äänekkäässä juhlinnassa. ”

Mestari Lanello
24. joulukuuta 2006

“Ja nyt olen valmis muistuttamaan teitä siitä, että Jouluaatto on tulossa. [2] Ihmiskunnan länsiosa viettää tätä Joulu juhlaa yhtenä vuoden merkittävimmistä. Siksi tämän loman aattona sinun tulisi miettiä sitä tosiasiaa, että jokaisen teidän sisimmässänne voi syntyä Kristus niin pian kuin annat Korkeammalle itsellesi mahdollisuuden toimia kauttasi. Korkeampi Itsesi ei voi alkaa toimia sinun kauttasi niin kauan kuin vastustat ja et tottele tämän maailmankaikkeuden Jumalallista Lakia. Mutta siitä hetkestä lähtien, kun päätät sydämessäsi noudattaa Lakia, Korkeampi Itsesi pystyy toimimaan sinun kauttasi, ja toimistasi tulee Kristus-olennon toimien manifestaatio.

Toivotan teille hyvää Joulua ja toivon, että jokainen teistä löytää Kristuksen sisältään! “

Jumala auttakoon teitä Uuden Vuoden aikana!