Olette todistamassa uuden tyyppisten suhteiden syntymistä jokaisella toiminnan osa-alueella planeetalla

      Kommentit pois päältä artikkelissa Olette todistamassa uuden tyyppisten suhteiden syntymistä jokaisella toiminnan osa-alueella planeetalla


Olette todistamassa uuden tyyppisten suhteiden syntymistä jokaisella toiminnan osa-alueella planeetalla

Lord Shiva, 22. huhtikuuta 2009

MINÄ OLEN Shiva! Olen tullut tänään!

Olen tullut antamaan Viestin, ja olen tullut vakuuttamaan teille, että suunnitelmamme Maa planeetalle tulevat toteutumaan vastakkaisten voimien kolosiaalisesta vastarinnasta huolimatta!

Olen tullut vahvistamaan Lähettilästämme. Olen aina siellä, missä on välttämätöntä luoda voimien ylivoima MINÄ OLEN Shiva, illuusioiden tuhoaja.

Jos haluat illuusion voimien poistuvan Maa planeetalta mahdollisimman pian, silloin sinun tulisi oppia pieni Opetus, kuinka sinun tulisi toimia nyt, tässä vaikeassa ajassa.

Me teemme parhaamme ja odotamme samaa sinulta.

Tulet huomaamaan, ja on mahdotonta olla huomaamatta, että maailma on muuttumassa. Ja ymmärrät, että muutosprosessi tulee jatkumaan huolimatta vastakkaisten voimien vastustuksesta, jotka tekevät mitä tahansa käyttääkseen viimeisiä resurssejaan. Tunteiden ja konfliktien voimakkuus vaativat kaikkien voimiemme käyttämistä.

Ja jotta voisitte ylläpitää itseänne Jumalallisen energian välittäjinä, teidän tulisi osallistua muutosprosessiin.

On olemassa yleinen väärinkäsitys, jonka mukaan koko muutosprosessi on väistämätön eikä mikään riipu sinusta. On olemassa yleinen mielipide, että fyysisessä tasossa ei pidä tehdä mitään, koska fyysinen taso tulee tuhoutumaa ja kaikki elämä tulee siirtymään hienovaraisemmalle tasolle.

Kyllä, niin tulee olemaan, mutta sen salliminen nyt tarkoittaisi, että yhdeksänkymmentä prosenttia ihmisistä eivät ole valmiita jatkamaan evoluutiotaan hienovaraisessa tasossa johtuen heidän kiintymyksestään Maa planeetan fyysiseen tasoon. 

Siksi, riippumatta siitä, kuinka voimakkaasti haluamme nopeuttaa muutosprosessia, emme voi tehdä sitä meidän myötätunnostamme Elämää kohtaan. Olen tullut tuhoamaan toisen illuusion tietoisuudestanne. Ja tämä on illuusio,  ettei sinun tarvitse tehdä yhtään mitään nyt.

Ymmärrä, että vaaditaan harmonia kaikkien kehojesi välille. Ja kaikkien kehojesi on osallistuttava muutosprosessiin.  Kehittääksesi välttämättömiä ominaisuuksia siirtymiseen hienompaan tasoon, on välttämätöntä kehittää itsessäsi kyky suorittaa mikä tahansa tehtävä laadullisesti ja ohjata energiaa muutoksen prosessin etenemiselle niin tasaisesti kuin mahdollista. 

Te itse voitte säädellä muutosprosessia planeetalla. Tämä vaatii keskittymistä positiiviseen, Jumalaan ja Korkeampaan olemassaolon tasoon. Kun ajattelette Korkeinta, noudatatte Ylösnousseiden Mestareiden ohjeita ja työskentelette yhteisen Hyvän  hyväksi, sitten tässä prosessissa, uudentyyppinen suhde tulee itämään, joka tulee korvaamaan  vanhan tyyppisen suhteen, joka on nykyisin olemassa planeetta Maassa, mutta joka on tuhottava.

Olette todistamassa uuden tyyppisen suhteiden syntymistä planeetan kaikilla toiminta-alueilla.

Teidän pitäisi ymmärtää, että Jumala voi muuttaa Maa planeetan fyysisen tason vain teidän avullanne, koska jokainen teistä on välttämätön elementti Jumalallisessa ketjussa, ja ette voi edetä evoluution kehityspolulla perustamatta oikeaa järjestystä fyysisellä tasolla.

Toinen tapa ratkaista tilanne planeetalla on yleinen maailmanlaajuinen katastrofi, jossa vain kymmenen prosenttia Maa planeetan väestöstä  tulee selviämään ja pystyy jatkamaan evoluutiota hienoimmissa tasoissa. Tällöin loput liittyvät maailmankaikkeuden roskakoriin.

Tällä hetkellä jokainen teistä päättää itse, mitä polkua seuraa.

Analysoi perusteellisesti mitä teet päivän aikana ja mitä olet ajattelemassa. Yhdeksänkymmentä prosenttia ajasta moninkertaistat illuusiota ajatuksillasi ja toimillasi, koska et ohjaa Jumalallista energiaa Jumalan suunnitelman mukaisesti planeetta Maalle.

Siksi teidän tulisi lähestyä tarkemmin kaikkea mikä ympäröi teitä ja kaikkea, mitä kohtaatte elämässänne.

Illuusio on nyt vahvempi kuin koskaan. Ja saat vaikutelman, ettei sitä voi koskaan tuhota.

Kuitenkin, jos nostan minun kolmikärkeni (tridentini), kaikki illuusoriset ilmentymät  loppuvat planeetalla. Minä hillitsen itseni antaakseni jokaiselle yksilölle mahdollisuuden.

Esteet, jotka haittaavat muutosprosessia planeetalla, ovat tietoisuudessasi.

Älä kiire kritisoimaan ketään. Katso ensin itseäsi ja lopulta tulet kykeneväksi erottamaan. Ja ymmärrät, että kaikki mikä häiritsee sinua ympäröivissä ihmisissä, on läsnä sinussa itsessäsi,  koska sinua ympäröivä illuusio on tietoisuudellesi ominainen illuusio. Ja kun muutat tietoisuuttasi, silloin ulkoiset olosuhteet alkavat muuttua.

Nyt paljastan sinulle salaisuuden. Et tule kuolemaan. Tulet elämään ikuisesti.  Ja kuolemien ja syntymien vuorotteluprosessi tästä ajan hetkestä tulee tapahtumaan eri tavalla. Sinä tulet syntymään uudelleen ja tulet muistamaan miksi sinä tulet inkarnaatioon.

Työskentelemme hienovaraisella tasolla ja annamme vain niiden sielujen syntyä, joka suostuvat toimimaan Jumalallisen suunnitelman mukaisesti. Me keskeytämme niiden sielujen ruumiillistumisen, jotka vastustavat ja eivätkä halua kehittyä. Tekemällä näin olemme luomassa suotuisammat olosuhteet fyysiselle tasolle, mahdollistaen niiden sielujen, jotka seuraavan evoluution polkua, ilmentää itseään. 

Täsmälleen sama päätös tehtiin Atlantiksen aikoina. Ja monien sielujen ei sallittu  inkarnoitua. Nyt syklit ovat muuttuneet, ja jälleen suotuisat olosuhteet sielujen kehitykselle täytyy luoda Maahan.

Toimimme hyvin varovaisesti ja kutsumme sinua yhteistyöhön.

Huolimatta siitä, kuinka kauan egosi vastustaa, se täytyy tukahduttaa,  Ja ellet itse pysty hallitsemaan petoasi, meidän täytyy asettaa pakkopaita sille vähäksi aikaa, hetkeksi, toisinaan ja aika ajoin.

MINÄ OLEN Shiva!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina