Harjoittelun aika on ohi; Aika on kypsä käytännön toiminnan joogalle

      Kommentit pois päältä artikkelissa Harjoittelun aika on ohi; Aika on kypsä käytännön toiminnan joogalle


Harjoittelun aika on ohi; Aika on kypsä käytännön toiminnan joogalle

Rakastettu El Morya, 5. tammikuuta 2009

MINÄ OLEN El Morya, tulen luoksenne tänä päivänä!

Olen tullut tänään tekemään yhteenvetoa tietyn tähän mennessä tehdystä työstä ja hahmottamaan suunnitelmiamme tulevaisuuteen. 

Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä fyysisellä tasolla suoritettuun työhön. Olemme erittäin iloisia ja onnittelemme Valon sotureita ympäri koko maailmaa, jotka vastasivat kutsuumme ja auttoivat meitä toteuttamaan suunnitelman – rakentamaan Lähettiläämme Ashramin ja perustamaan kansalaisjärjestön ja kustantamon.

Olemme erittäin iloisia!

Olen kuitenkin tullut pyytämään, ettette rentoudu, koska kaikki tähän mennessä tehty on vasta vain alkua, ensimmäinen pieni askel oikeaan suuntaan. Älkää uskoko, että kaikki on saavutettu. Paljon enemmän kuin mitä olette tehnyt, yhä odottaa edessäpäin.  Minun on varoitettava teitä, että seuraavaan liikkeeseen  liittyy yhä suurempia vaikeuksia. Siksi valpauttanne ja huomiotanne kaikessa tullaan tarvitsemaan.

Olemme tulossa vaiheeseen, joka voi selkeästi osoittaa, että maailma kokonaisuudessaan on menossa väärään suuntaan, egon tyydyttämisen suuntaan, kiintymyksien suuntaan, ei-jumalalliseen suuntaan.

Tästä syystä se, mitä olemme tekemässä Lähettiläämme avulla ja teidän avullanne ja osallistumisella, on sellaista, josta monet ihmiset eivät pidä; ne, jotka eivät halua mitään muutoksia, ne, jotka ovat tottuneet toimimaan vanhalla tavalla. 

On ratkaisevan tärkeää lujittaa ja yhdistää kaikki valon-kantajat, jotka ovat valmiita, yhdeksi maailman Yhteisöksi, joka perustuu uusille periaatteille. 

Fyysiselle tasolle voitte rakentaa siirtokuntia ja jopa luoda itsenäisiä kyliä. Kaikki on teidän käsissänne. Mutta muistakaa aina, että avainkysymys on Yhteisön muodostaminen hengessä.

Karmalliset olosuhteet eivät ole suotuisia kaikille. Kaikki teistä eivät voi sitoa itseään työhön ja aloittaa matkaa ensimmäisellä kutsulla. Valitettavasti, se karma ja ne karmalliset velvoitteet, jotka sinulla on perheellesi, pitäisi ratkaista ja selvittää ensin.

Sinulla ei saa olla velkoja yhteiskunnalle asettuaksesi meidän Yhteisöihimme. Et saa työntää syrjään lapsiasi ja kiirehtien suunnata tulevaisuuteen.

Ette tule olemaan sopiva yhteisen jäseniä ratkaisematta perheenne ja teidän sisäisiä ongelmianne. 

Kyllä, me tarvitsemme mallin, esimerkin, jota seurataan fyysisellä tasolla. Mutta tämän mallin järjestämiseksi tarvitaan puhtaita käsiä ja puhtaita sydämiä.

Mikä tahansa tahra vaatteissasi tulee moninkertaistumaan tietämättömien mielen mielissä, ja he tulevat kertomaan muille ympäri maailmaa, kuinka epäsiisti olet ja kuinka et pystynyt edes pitämään vaatteitasi puhtaina.

Siksi ensisijaiseksi huolenaiheena tulee ongelma löytää ne, jotka ovat valmiita ja jotka ovat menneissä inkarnaatioissaan jo osoittaneet omistautuneisuutta Suurelle Valkoisen Veljeskunnalle, ja tässä inkarnaatiossa he ovat onnistuneet olemaan rasittamatta itseään liiallisella karmallisella taakalla.

Tällaiset yhteisön jäsenet kykenevät muodostamaan Yhteisön selkärangan, ja saapuessaan Yhteisöön kaikki muut tulevat olemaan innostuneita seuraamaan heidän mallejaan käyttäytymisessä, asioiden hoitamisessa ja näiden pioneereiden kehittämän talon ylläpitämisessä.

Teidän on aloitettava tyhjästä. Ei ole malleja, joita voisimme suositella jäljittelemään. On olemassa teoria, kokonaisia volyymeja yhteisöjen kehittämisessä, mutta kukaan ei pane näitä ohjeita täytäntöön käytännössä.

Minä tulen olemaan vartiossa Yhteisölleni ja minä tulen olemaan kanssanne kaikissa asioissanne. Pystyn puolustamaan linnoitustamme, meidän etuvartiotamme Maassa. Mutta kaikki tämä, mitä on sanottu, ei tarkoita, että teidän tulisi luottaa raskaasti kaikessa minuun ja Jumalaan. Teidän on käärittävä hihat ylös ja suoritettava itse kaikki tarvittavat työt fyysisellä tasolla.

Tulen tarjoamaan tukeani ohuemmassa tasossa. Minä tulen puolustamaan teitä sellaisten henkilöiden tekemiltä hyökkäyksiltä, joitka ovat pahansuopien olentojen vallassa ja joka pukeavat raivoon pelkästään Yhteisön mainitsemisen yhteydessä. Mutta juuri teidän on saatettava nämä raivoajat sairaaloihin ja huolehdittava pitäen Yhteisöä turvassa sellaisilta epäinhimillisiltä hirviöiltä.

Varoitan teitä siitä, mitä voi olla ja mitä esteitä te voitte kohdata matkallanne.

Älkää siis juhliko voittoa, kun ette ole vielä tulleet taistelukentälle. Saattaa olle ettette saavuta määränpäätänne.

On liian aikaista levätä laakereilla ja mietiskellä levossa. Meidän asiamme on täydessä vauhdissa. Kaikkea teidän valppauttanne, nopeutta ja tehokkuuttanne tarvitaan, jotta ette pudota tiiltä ja ettette takerru byrokraattisten ja toiminnallisten temppujen hämähäkin seitteihin.

Nyt taistelukenttä on muuttanut virkamiesten huoneisiin, tuomioistuimiin ja tarkastusvirastoihin. Siksi teiltä vaaditaan tietoa laeista ja tapauksien hallinnosta.

Oli yksinkertaisempaa, kun kaikki sovittiin taistelukentälle. Vihollinen oli vastatuksin ja katsoi sinua suoraan silmään. Nyt kaikki hymyilevät sinulle, mutta tekevät pahoja tekojaan vaivihkaan. Et tiedä missä huoneessa kateuden käärme tai koston skorpioni pälyilee.

Harjoittelun aika on ohi; Aika on kypsä käytännön toiminnan joogalle.

Näytä, mihin pystyt ja miten pidät Mestarien liitot jokapäiväisessä rutiinissa ja byrokraattisessa hämmennyksessä.

Sinulla on paljon tehtävää edessäpäin. Mitään vastaavaa ei ole aijottu vielä.

Suunnitelma on olemassa, ja se on toteutettava!

Onko joukossanne vapaaehtoisia?

MINÄ OLEN El Morya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina