Opetus todellisesta Uskosta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus todellisesta Uskosta


Opetus todellisesta Uskosta


Rakastettu Jeesus, 8. tammikuu, 2007

MINÄ OLEN Jeesus ja olen tullut luoksesi tänään.

Tehdäkseni  vierailuni tarkoituksen selväksi sinulle, haluaisin viipyä joissakin hyvin tunnetuissa asioissa, jotka ovat hyväksyttyjä yhteiskunnassa sen nykyisessä kehitysvaiheessa. 

Joten, asut maailmassa  ja harvoin tulet ajatelleeksi asioita, joita sinun pitäisi ajatella  aivan ensimmäiseksi.  Olet huolestunut kaikesta, joka ympäröi sinua elämässä. Ajattelet, miten elätät perheesi, mitä puet päällesi tai mitä syöt. Elämässäsi on paljon touhua. Näyttää siltä, että elät melko järkevästi, kuten jokainen ympärilläsi.

Jos kuitenkin mietit, mitä teet elämässäsi ja miten järkevää se on Opetuksen näkökulmasta, jonka  annoin sinulle 2000 vuotta sitten, mikään ei ole muuttunut.  Minä saatan tulla inkarnaatioon vielä kerran ja sanoa sinulle samat asiat, jotka sanoin sinulle silloin.

Muistatko, että sanoin sinulle, että et tarvitse huolehtia jokapäiväisestä leivästä, että niityn kukat näyttävät paljon paremmilta kuin sinä?  Linnut eivät kynnä eivätkä kylvä,  mutta ne ruokitaan. Herra voi huolehtia sinusta samalla tavalla (1)

Ollessasi maallisen kehityksen evoluution tikkaiden huipulla, miksi kiinnität niin paljon huomiota kaikista triviaalisiin tarpeisiin?  Sinä kirjaimellisesti teet kultin vaatteista, ruuasta ja arvostetuista asioista. 

Mikään ei ole muuttunut sen jälkeen kun tulin inkarnaatioon 2000 vuotta sitten. Olet oppinut käyttämään monia moderneja asioita. Sinulla on kehittyneitä laitteita, autoja ja tietokoneita, mutta tietoisuutesi on yhä edelleen samalla tasolla kuin se oli 2000 vuotta sitten.  Se on valitettavaa.

Ymmärrätkö mihin tähtään tässä ? Olet huolissasi monista tarpeettomista asioista, jotka ovat olemassa maailmassa, ja olet kiireinen sellaisten ​​asioiden kanssa 99 prosenttia ajastasi. Mieti, miten voit tulla Taivaallinen Isäsi luo, jos olet jatkuvasti kiireinen maallisten ongelmien parissa.

Jopa silloin, kun sinusta näyttää, että omistatte itsenne Jumalalle, menette kirkkoon, rukoilette ja noudatatte kirkon sääntöjä, silloinkaan ette ajattele Jumalaa niin paljon kuin olette huolissanne siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat, miltä näytät kun olet kirkossa, ja miltä muut ihmiset näyttävät, jotka ovat siellä ympärilläsi.  Kun minulla on mahdollisuus olla läsnä kirkossa palveluksen aikana – ja en voi olla läsnä jokaisessa palvelussa  – Olen yllättynyt ajatuksistasi, joita kuuntelen, ja tunteista, joita aistin. Tiedätkö, se on hyvin harvinaista, että voi löytää ihmisiä, joilla on todellisia Jumalallisia  tunteita. Pääsääntöisesti tulet temppeliin ratkaisemaan maallisia ongelmiasi, parantamaan elämääsi, ja pyytämään, että sinä ja sukulaisesi pysyvät terveinä. Ja joskus, päinvastoin, sinä jopa toivot pahaa toisille ihmisille, joita tunnet. 

Sinä jatkat maallisten asioiden ratkaisemista siellä, kirkossa.  Sinä et ajattele Jumalaa. Jos  tulet kuvani kohdalle,  se on vain pyytääksesi jotakin, mitä sinulta puuttuu maanpäällisessä elämässäsi. Mieti sanojani. Se voi tuntua sinusta, että puhun arvoituksia, ja on epäselvää, mihin pyrin.  

Puhun täsmälleen samoja asioita, joista puhuin noin 2000 vuotta sitten. Yritän saada sinut ymmärtämään, että on tarpeellista, että mietit sieluasi, sinun suhdettasi Jumalaan, ja ennen kaikkea, ajattele Jumalaa sisäisesti itsessäsi. Opetin, että sinun pitäisi olla yksin Jumalan kanssa rukouksesi aikana  ja tuomitsin tekopyhyyden. (2) Kapinoin lain kirjainta vastaan; Sain sinut  ajattelemaan henkeä. Nyt puhun samoista asioista. Ei mikään muu kuin suhteesi Jumalaan pitäisi kiinnostaa sinua. Ja sitten, kun etsit Jumalaa saadaksesi elämällesi tarkoituksen ja alat opettaa tätä merkitystä muille, et tule Jumalan luo mutta vain etäännytät itsesi Häneltä.

Ainoastaan kun löydät täyden tyytyväisyyden yhteydessä Jumalan kanssa sisälläsi, ja sinun ei tarvitse jakaa  hiljaista iloasi kenenkään kanssa, koska olet täysin tyytyväinen ja onnellinen, vasta silloin sinä löydät todellisen Jumalan. Olen liikuttunut katsellessani sinua, ja sinä alat tuntea minun länsäoloni.

Olen aina lähellä sinua. Mutta sinun tietoisuutesi tila ja sinun huolesi maallisista ongelmista erottaa meidät toisistamme. Minä olen niin innokas kommunikoimaan kanssasi! Kuinka harvinaisia ovat ne hetket, kun onnistun alkamaan suoran keskustelun joidenkin teidän kanssanne. Olen niin onnellinen näistä hetkistä. Olen hyvin tietoinen siitä, että jokainen henkilö, joilla on ollut tämä kokemus suorasta  yhteydestä minuun eivät enää pitempää voi elää kuten kaikki muut. Sellainen henkilö pyrkii yksinäisyyteen ja sisäiseen yhteyteen kanssani.  Ja sitten hän ei voi kuvitella itseään ja elämäänsä ilman tätä yhteyttä.

Tämä hiljainen ilo ja rauha, jota sellainen henkilö säteilee elämässään on parempi kuin mikään saarna tai ylistys.  Hän on elävä esimerkki liitosta minun kanssani ja Jumalan kanssa hänen sisällään.

Parhaat ja kaikista omistautuneimmat Kristityt saavuttivat tämän sisäisen liiton heidän sydämiensä hiljaisuudessa. Kuitenkin oli muita, jotka yrittivät  esittää tyyneyttä, rakkautta ja armoa. Mutta yksi lyhyt silmäys riitti määrittämään heidän tekopyhyyden asteen ja pitämään poissa.

Haluaisin teidän löytävän tunnistamisen lahjan sydämessänne, jolla tunnistatte sudet lampaan vaateissa, huolimatta siitä, mitä kauniita sanoja he käyttävät, naamioidakseen sen, mitä he tekevät. Näyttää siltä, ​​että monet ihmiset tekevät oikeita asioita, puhuavat Jumalasta, menevät kirkkoon, mutta sydämessään he ovat paljon kauempana minusta kuin monet niistä, jotka eivät osoita paraatissa uskoaan, mutta täyttävät Isän käskyt sydämessään.

Olen tullut luoksesi tänään muistuttamaan sinua siitä Opetuksesta, jonka annoin 2000 vuotta sitten, ja joka ei ole menettänyt merkitystään. Haluaisin muistuttaa sinua, että minut ristiinnaulittiin Opetukseni vuoksi, jonka olin tuonut. Ja jos tulisin tänään ja alkaisin antaa Opetustani, olisin saman vainon, kirjanoppineiden ja fariseusten kohteena, jotka hallitsevat kirkkoja.

On olemassa aitoja palvelijoita, mutta vieläkin enemmän vääriä palvelijoita. Siksi haluan sinun tekevän eron tietoisuudessasi, ettet tuomitse umpimähkäisesti tätä tai tuota kirkkoa, tätä tai tuota opetusta.

Oikea Opetus voi olla väärin tulkittu puhdistamattoman ihmissydämen kautta. Mutta se ei tarkoita, että opetus on väärä. Kaikkein ensimmäiseksi etsi  Jumalaa itsessäsi, sydämessäsi. Ja kun saavuttat sisäinen sopusoinnun Jumalan kanssa, et pelkää mitään susia lampaiden vaatteissa tai mitään vääriä pastoreita.

Olin iloinen että tulin tänään muistuttamaan sinua Opetuksestani, jonka annoin aikaisemmin ja  jonka tuon jälleen tämän viestintuojan kautta.

MINÄ OLEN Jeesus.

(1)Matteus 6:25-33, 34

25 ”Sen tähden minä sanon teille: älkää huolehtiko hengestänne, siitä mitä söisitte tai joisitte, älkää ruumiistanne, siitä millä sen vaatettaisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? 

26 Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä, eivät ne leikkaa eivätkä kokoa varastoon, ja silti teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ja olettehan te paljon enemmän arvoisia kuin linnut!

27 Kuka teistä voi murehtimalla lisätä elämänsä pituutta kyynäränkään vertaa?

28 ”Mitä te vaatetuksesta huolehditte! Katsokaa kedon kukkia, kuinka ne nousevat maasta: eivät ne näe vaivaa eivätkä kehrää. 

29 Minä sanon teille: edes Salomo kaikessa loistossaan ei ollut niin vaatetettu kuin mikä tahansa niistä.

30 Kun Jumala näin pukee kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna joutuu uuniin, niin tottahan hän teistä huolehtii, te vähäuskoiset!

 31 ”Älkää siis murehtiko: ’Mitä me nyt syömme?’ tai ’Mitä me juomme?’ tai ’Mistä me saamme vaatteet?’

 32 Tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne tietää kyllä, että te tarvitsette kaikkea tätä.

 33 Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin.

 34 Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet.

  (2) Matteus 6:5-6

5 ”Kun rukoilette, älkää tehkö sitä tekopyhien tavoin. He asettuvat mielellään synagogiin ja kadunkulmiin rukoilemaan, jotta olisivat ihmisten näkyvissä. Totisesti: he ovat jo palkkansa saaneet.
6 Kun sinä rukoilet, mene sisälle huoneeseesi, sulje ovi ja rukoile sitten Isääsi, joka on salassa. Isäsi, joka näkee myös sen, mikä on salassa, palkitsee sinut.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina