Aika on kypsä, ei Jumalasta puhumiseen vaan toimimaan elämässä noudattaen Jumalan Lakia

      Kommentit pois päältä artikkelissa Aika on kypsä, ei Jumalasta puhumiseen vaan toimimaan elämässä noudattaen Jumalan Lakia


Aika on kypsä, ei Jumalasta puhumiseen vaan toimimaan elämässä noudattaen Jumalan Lakia

Mestari Lanello, 24. joulukuuta 2006

MINÄ OLEN Lanello, tulin tänään antamaan teille vielä yhden Viestin. Viestiemme etuna on niiden mahdollisuus vaikuttaa valtaväestöön. Annamme maltillista informaatiota, joka on ymmärrettävää miljoonille ihmisille. Odotamme vilpittömästi lähitulevaisuudessa miljoonien ihmisten luottavan meihin, Ylösnousseisiin Mestareihin ja alkavan muuttaa fyysisen tason illuusiota meidän ohjauksessamme. Fyysisen maailman transformaation aika on vihdoin tullut tapahtuakseen Jumalallisen suunnitelman mukaisesti. Aikakausi, joka on nyt voittava, vaatii muutoksia kaikilla ihmisen elämän alueilla. Edellä mainittu ei koske vain henkistä, vaan myös politiikkaa, taloutta, koulutusta ja kansanterveyttä. Kaiken on muututtava uusien energioiden ja uusien värähtelyjen vaikutuksesta, jotka ovat nyt laskeutumassa fyysiseen tasoon.

Jos aikaisemmin tietyt muutokset vaativat vuosisatojen ajanjakson toteutuakseen, tällä hetkellä tarvittavien muutosten toteutuminen tulee olemaan vain vuosien kysymys. Sellaiset ovat sekä nykyisen ajan määräys ja Ylimmän Kosmisen Neuvoston päätös Maa planeetalle. Joten, pyrkikää muuttamaan itsenne ja luopukaan, niin pian kuin mahdollista, piirteistä ja epätäydellisyyksistä, jotka estävät teitä etenemästä muutosten Polulla. Ainoastaan kun puhdistatte itsenne menneisyyden energioista ja pääsette eroon karmallisista kertymisistä, pystytte erottamaan edessänne olevat tehtävät ja asiat, jotka teidän on toteutettava. Mutta niin kauan kuin kieltäydytte hyväksymästä tätä ja jatkatte vastustamista, pitäen kiinni tiukasti vanhoista ajattelutavoistanne ja vanhoista puutteistanne, ette voi siirtyä Uuden Päivän kauniisiin näkymiin, jotka on tarkoitetut teille.

Uskalla kohdata silmästä silmään itsesi ja puutteesi. Jos sanani ärsyttävät sinua ja näyttää siltä, että olet täydellisyyden inkarnoituma ja että kenelläkään, mukaan lukien Ylösnousseet Mestarit, ei ole oikeutta luennoida sinulle, silloin sinulta puuttuu oleellinen ominaisuus Polullasi – Jumalallinen nöyryys ja kuuliaisuus. Näyttää siltä, että olette kohtalonne arkkitehtejä ja voitte tehdä itsenne kanssa mitä haluatte. Silti teidän on ymmärrettävä Jumalallinen logiikka. Isänne Jumala on erittäin huolehtiva ja rakastava vanhempi. Tässä suhteessa olette hyvin onnekkaita Taivaallisen Isänne kanssa. Koska Hän rakastaa teitä suuresti, Hän ei voi antaa teidän jatkaa toimia sillä nopeudella, joka on aiheuttanut haittaa sielullenne. Luota Isääsi ja alistu nöyrästi Hänen Tahtoonsa.

Kosmisten jaksojen muutos on ajan väistämätön vaatimus. Siten ne asiat, jotka estävät sisäistä Suurta Muutosta sisälläsi, sinun täytyy itse voittaa.  Älä jatka vastustusta, koska vasta kun itse päätät päästä eroon kaikesta tarpeettomasta, vanhentuneesta ja negatiivisesta ja pyydät Jumalaa vapauttamaan sinut karmallisista taakoista, vasta sitten Ylösnousseet Mestarit voivat kiirehtiä pelastamaan sinua ja auttaa sinua selviytymään vuosisatoja vanhoista negatiivisen energian kerroksista.

Mutta jos vastustat ja puolustat puutteita ja pahoja tapojasi, kukaan ei voi auttaa sinua – ei Jumala eikä ihminen.

Katumus ja tunnustus ovat aina olleet ne työkalut, jotka sallivat sielun puhdistua ja seurata Jumalallista Polkua.

Ei ole aina niin, että ihmiset, jotka puhuvat paljon Jumalasta, seuraavat Jumalallista Polkua. Ne, jotka viettävät suurimman osan päivästä rukouksissa, eivät aina noudata Jumalallista Polkua.

On tullut aika, jolloin teistä jokaisen on noudatettava elämässänne profeettojen antamia käskyjä, niitä Lain tauluja, jotka oli kirjoitettu kivilevyille Mooseksen päivinä. [1]

Analysoi näitä Kymmentä käskyä ja tutki käyttäytymistäsi. Noudattavatko monet teistä todella näitä lakeja elämässä? Toimivatko monet teistä elämässä tottelemalla Jumalallista Lakia?

Aika on kypsä ei Jumalasta puhumiseen, vaan toimimaan elämässä noudattamalla Jumalallista Lakia.  Monille teistä tämä on paljon vaikeampaa kuin käydä kirkon palveluksissa, rukoilla ja pitää paastoa. Tällainen on kuitenkin ajan vaatimus. Lakkaa leikkimästä kissaa ja hiirtä – ainakin itsesi kanssa. Käyttäydy parhaalla mahdollisella tavalla, kun olet yksin itsesi kanssa, aivan kuten käyttäytyisit muiden ihmisten kanssa, ja käyttäydy muita ihmisiä kohtaan samalla tavalla kuin käyttäytyisit, jos sinulla olisi edessäsi Isä Jumala.

Jokaisella minuutilla ja jokaisella sekunnilla elämäsi aikana, kaikki tekosi ja kaikki ajatuksesi jatkuvasti kirjautuvat Akasisiin Aikakirjoihin [2]. Ja kun onnistut näkemään nämä Aikakirjat, tulet nopeasti huomaamaan miksi elämässäsi tapahtuvat asiat tapahtuvat tällä tavalla, eikä toisella tavalla ja miksi epäonnistumiset ja katastrofit seuraavat sinua.

Kaikki katastrofit ja kaiken, mikä ympäröi sinua elämässä, olet luonut menneisyydessä. Karman Laki toimii virheettömästi.

Siksi, sen tosiasian ymmärtäminen, että elämässä kohtaat omien menneiden tekojesi seuraukset, ja ettei ketään muuta paitsi sinua ole moittiminen asioista,  jotka tapahtuvat sinulle, tämän tosiasian ymmärtäminen tulee olemaan elämäsi korkein saavutus. Mikään elämäsi tapahtumista ei ole verrattavissa tärkeysjärjestykseen tämän tosiasian löytämiseen, jonka tulet tekemään sydämessäsi.

Ja kun näet Suuren Lain toiminnan, tulet ymmärtämään, että Jumala on hyvin armollinen sinulle, ja teot, joita suoritit menneisyydessä tulisi olla rangaistavia paljon suuremmalla puuteenalaisuudella ja monilla muilla sairauksilla ja epäonnistuksilla. Ja tulet olemaan järkyttynyt Isän armosta ja koet täyden nöyryyden ja kuuliaisuuden Hänen Tahtonsa ja Hänen Lakinsa edessä.

Ja vasta silloin kun kadut sydämessäsi, tulet tuntemaan  Taivasten Valtakunnan ja seuraamaan Polkua ilman ilman että käänyt väärään suuntaan ja välttämällä vastuuta, jotka otit itsellesi ennen inkarnaatioon tulemistasi.

Ja nyt olen valmis muistuttamaan teitä siitä, että Jouluaatto on tulossa. [3] Ihmiskunnan Läntisessä osassa vietetään tätä Joulujuhlaa yhtenä vuoden merkittävimmistä päivistä. Siksi tämän Juhlan aattona teidän tulisi miettiä, että jokaisen teidän sisimmässänne voi Kristus syntyä niin pian kun annatte Korkeammalle Itsellenne mahdollisuuden toimia kauttanne. Korkeampi Itsesi ei voi alkaa toimia kauttasi niin kauan kuin vastustat ja olet noudattamatta tämän maailmankaikkeuden Jumalallista Lakia. Mutta siitä hetkestä lähtien, kun päätät sydämessäsi noudattaa Lakia, Korkeampi Itsesi kykenee toimimaan kauttasi, ja teoistasi tulee Kristus-Olennon tekoja ilmennyksessä.

Toivotan teille Hyvää Joulua ja toivon, että jokainen teistä löytää Kristuksen sisällänne!

MINÄ OLEN Lanello, Rakkaudella sinulle.

[1]Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita Jumalia. (Älä tee itsellesi jumalankuvaa, älä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla). 3. Älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi, nimeä. 4. Muista pyhittää lepäpäiväsi. 5. Kunnioita isääsi ja äitiäsi. 6. Älä tapa. 7. Älä tee aviorikosta.. 8. Älä varasta. 9. Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi. 10. Älä tavoittele lähimmäisesi omaisuutta. (5. Moos. 5: 6-21).

[2] engl. The Akashic Chronicles.

[3] Länsimaisessa Kristinuskossa Joulua vietetään 25. joulukuuta. Venäjällä Joulua vietetään 7. tammikuuta.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina