Teidän on jatkuvasti analysoitava toimienne seurauksia ja lopetettava yrittämästä opettaa niissä paikoissa missä opetuksenne tullaan heti vetämään lokaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Teidän on jatkuvasti analysoitava toimienne seurauksia ja lopetettava yrittämästä opettaa niissä paikoissa missä opetuksenne tullaan heti vetämään lokaan


Teidän on jatkuvasti analysoitava toimienne seurauksia ja lopetettava yrittämästä opettaa niissä paikoissa missä opetuksenne tullaan heti vetämään lokaan

Rakas Kuthumi, 26. joulukuuta 2006

MINÄ OLEN Kuthumi, tullen luoksenne tänään Lähettiläämme kautta. Minun on annettava teille vielä yksi palanen Opetuksiamme, joka teidän täytyy omaksua, koska sen aika on tullut. Nykyinen aika on sellainen, että jokaisesta Jumaluuden ilmenemisestä, joita kohtaatte elämässä, tulee juhla-päivä sieluillenne, koska sielunne ovat kaivanneet Jumalallista maailman, josta ovat tulleet ja minne on aika palata nyt. Siksi olen aina onnellinen lähettäessäni Viestin Jumalallisesta maailmasta teille ja antaessani teille lyhyen ohjenuoran. 

Tiedän, että monet teistä rakastavat minua ja puhuvat minulle. Ja kun olette virittäytyneet aallonpituudelleni minä melkein aina kuulen teidät ja havaitsen ajatuksenne, koska tämä on se tapa, miten palvelen. Siten, minä tunnen monet teistä. Ja olen tietoinen ongelmistanne, jotka panavat teitä.  Siksi haluaisin tehdä parhaani ja kaikkeni näyttääkseni sinulle edessäsi olevien ongelmien juuret, jotka nousevat eteesi ja antaakseni sinulle kipinän, joka on tarpeen, jotta pystyt voittamaan vaikeuksiesi syyt itsessäsi. 

Siksi puhumme tänään siitä, mikä on tärkeää ja ajankohtaista monille teistä. Tämä liittyy kanssakäymiseen ympärillä olevien ihmisten kanssa, jotka eivät ymmärrä ja hyväksy opetustasi, opastustasi, tapaasi elää ja maailmankuvaasi. Valitettavasti kaikki ihmiset ovat täysin erilaisissa kehityksen vaiheissa. Ja tietoisuutenne tason mukaan monet teistä yhä kuuluvat edelliseen Neljänteen Juuri Rotuun. Suurin osa teistä kuuluu Viidennen Juurirodun eri ala-rotuihin, ja on tietty määrä – hyvin pieni määrä – yksilöitä, jotka kuuluvat Viidennen Juuri Rodun viimeisiin ala-rotuihin ja vieläkin pienempi määrä yksilöitä kuuluu Kuudenteen Juuri Rotuun, joiden aika ei vielä ole tullut,  mutta joiden ensimmäiset polun löytäjät, erityisesti kärsimättömimmät, ovat ottaneet pioneeri inkarnaation nykyisellä hetkellä. 

Rotujen kehityshistoria on aikaa vievä aihe, eikä ole tämän Sanelun aiheena. Haluan vain ohjata huomionne siihen kiistattomaan tosiasiaan, että te kaikki seisotte evoluutiokehityksen eri vaiheissa. Ja siksi tietoisuutenne eroavaisuudet ovat joskus niin suuria, ja kiinnostuksenne kohteet ja tietoisuutenne tasot eroavat siinä määrin, että ajoittain näyttää siltä, kuin puhuisitte eri kieliä. Tästä syystä, kun teillä kuitenkin taas on halu aloittaa opetuksia antaminen tai levittää näkemyksiänne niiden keskuudessa, jotka mielestänne tarvitsevat saarnaa, muistakaa tätä Sanelua ja muistuttakaa mieliinne Jeesuksen sanoja “Älkää heittäkö helmiä sikojen eteen”. 1]

Kaikki mikä annetaan täytyy olla annettu tietoisuuden tason mukaan. Ja monet asiat, jotka tuntuvat olevan niin itsestään selvyyksiä teille, että olette jo lopettaneet kiinnittämästä huomiota niihin, voivat järkyttää ihmisiä, jotka ovat kaukana näkemyksistänne. Vielä pahempaa, se voi luoda heissä joukon negatiivisia tunteita ja jopa toimia. Ja kenen luulette kantavan karman näistä kielteisistä manifestaatioista? Jos ette ole vielä arvanneet, täsmennän teille: Karma tulee olemaan teidän. Tämä johtuu siitä, että evoluutiokehityksen korkeammassa vaiheessa oleva ihminen ottaa täyden karmallisen vastuun paitsi teoistaan, myös niiden ihmisten reaktioista, joille hän on provosoinut vääriä toimintoja.

Tämä ei tarkoita, että provosoidut ihmiset ovat vapaat väärien tekojensa karmasta. Haluan vain sanoa, että suurin osa karmasta makaa sinun harteillasi, koska se olit sinä, joka provosoit heitä suorittamaan vääriä tekoja. Siksi, ennen kuin aloitat saarnaamisen ja annat kenellekään neuvoja miten toimia elämässä, ajattele useita kertoja, pitäisikö sinun tehdä niin.

Vastuunne on suoraan verrannollinen siihen kehityksen vaiheenne tasoon, jossa olette.

Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi käpertyä itseesi ja lopettaa kommunikointi ihmisten kanssa ja lakata puhumasta hengellisistä aiheista heidän kanssaan. Yksinkertaisesti sinun on vain analysoitava jatkuvasti toimintasi seurauksia ja lopetettava yrittämästä opettaa niissä paikoissa, joissa opetuksesi tullaan heti vedetään heti lokaan.

Ajattelkaa sanojani. Muistakaa aina, että elämässä oma  käytöksenne, tapa, miten reagoitte näihin tai noihin elämäntilanteisiin ja häiriöihin, palvelee parhaana mallina. Kaikki saarnaanne tulevat perustumaan tekoihinne. Tekojesi hedelmien kautta ihmiset tunnistavat sinussa sen henkilön, jonka sanoja kannattaa huomioida ja jonka neuvoja kannattaa etsiä. Joten, aion jälleen todeta, että ainoa henkilö tässä maailmassa, jonka kanssa sinun  on otettava itsesi vakavasti, olet sinä itse. Ja sinä itse olet kaikkein arvokkain kaikkien voimiesi ja kykyjesi arvokkain vastaanottaja.

Älä ajattele, että joku toimii epätäydellisesti, ja älä ajattele, kuinka hänen tulisi toimia. Keskity itseesi ja mieti, miksi muiden ihmisten toimet ja sanat ärsyttävät sinua. Eikö tämä johdu siitä, että kaikki mikä sinua ärsyttää, on läsnä sisälläsi, osoituksena menneistä vääristä toimistasi?

Ympärilläsi oleva fyysinen maailma on peili, joka heijastaa epätäydellistä tietoisuuttasi. Siksi olisi luonnollista olettaa, että jos joku kohtaa säännöllisesti tietämättömyyttä ja väärinkäsityksiä, silloin nämä ominaisuudet ovat hänessä. Ja jos olet jatkuvasti alttiina muiden ihmisten haitallisille hyökkäyksille, silloin se tarkoittaa, että negatiivinen energia, joka saa ihmiset toimimaan sillä tavalla sinua kohtaan, on läsnä sinussa.

Olemme käsitelleet tämän päivän materiaalia monia kertoja. Olet varmasti kuullut ja lukenut tästä monta kertaa. Kuitenkin, ajatuksenne, omat ajatuksenne, jotka lähetätte minulle, saavat minut toistamaan tämän pienen Opetuksen uudelleen ja muistutan teitä niistä Totuuksista, jotka tunnette hyvin, mutta jostain syystä ette ota riskiä soveltaaksenne niitä itseenne. 

Olen onnellinen annetusta tilaisuudesta toistaa teille tämän Opetuksen. Ja olen vielä onnellisempi, jos jotkut teistä pystyvät panemaan tämän Opetuksen käyttäntöön. Ja vaikka näyttää siltä, että kaikella, mitä olen kertonut, ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi, älä silti kiirehdi laittamaan tätä Sanelua pois ja hyllyttää sitä. Yritä uudelleen lukea tämä Viesti ainakin kolme kertaa eri päivinä, eri vuorokaudenaikoina ja eri tietoisuuden tiloissa. Ja luulen, että lukiessasi sitä kolmannen kerran voit alkaa ymmärtää, että tämä Sanelu on suoraan merkityksellinen sinulle.

Luottakaa minuun, tunnen ihmisen psykologian erittäin hyvin, ja ajoittain minulle on suuri ilo miettiä pulmia, jotka koostuvat niistä psykologisista ongelmista, jotka olette itse luoneet tuhansien ja tuhansien inkarnaatioiden aikana Maassa. Kuitenkin, olen aina iloinen voidessani auttaa teitä. Ja vastaan aina pyyntöihin, jotka lausutte vilpittömästi sydämessänne katsellessanne kuvaani tai jonka uskallatte kirjoittaa paperille ja lähettää minulle moitteettoman postin avulla, jonka parissa enkelimme työskentelevät. Tiesittekö, että kun poltatte kirjeen ja kutsutte suojelun enkeleitä toimittamaan kirjeen minulle tai muille Ylösnousseille Mestareille, fyysinen kirje palaa, mutta sen energeettinen korkeampi aine toimitetaan heti määräämäänne osoitteeseen?

Olen ollut onnellinen antaessani teille tämän pienen Opetuksen tänään. 

MINÄ OLEN Kuthumi, suurella Rakkaudella ja auttamisen halulla teitä kohtaan.

[1] Matt. 7:6 “Älkää antako pyhää koirille, älkääkä heittäkö helmiänne sikojen eteen, etteivät ne tallaisi niitä jalkoihinsa ja kääntyisi ja repisi teitä”.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina