Aika on muuttunut1

      Kommentit pois päältä artikkelissa Aika on muuttunut1


Aika on muuttunut

Sanat Kumara, maaliskuu 4, 2005

MINÄ OLEN Sanat KumaraKumara ja olen tullut tänään informoimaan maailman uudesta tilaisuudesta ja uudesta sallimuksesta, jonka Taivaat ovat päättäneet antaa uuden, venäläisen Viestintuojamme Tatyanan kautta.

Tämä tapahtumien käänne tulee odottamatta monille teistä.  Monet teistä tulevat kokemaan vastustavia tunteita lukiessanne tätä viestiä.

Emme kuitenkaan tahdo pakottaa ketään uskomaan tai ei-uskomaan asioita, joista kerromme. Meidän tehtävämme on antaa tämä tieto, sen hyväksyminen on teidän vapaan tahtonne asia.

Ajat ovat muuttuneet ja Uusi Aika on tullut. Maailmat ovat lähentyneet toisiaan. Asiat, joista olisi ollut mahdotonta edes uneksia muutama vuosi sitten, jopa viime vuonna, ovat alkaneet nyt tulla todeksi. Meillä on tilaisuus puhua teidän monien kautta ja me käytämme tätä tilaisuutta.

Tilanne maailmassa jatkuu jännittyneenä. Planeetan värähtelyjen taso on nousussa. Uudet energiat tulevat maahan. Näiden energioiden myötä suurin osa ihmiskunnasta tuntee, että on mahdotonta tai järjetöntä seurata niitä polkuja, joita ihmiset ovat seuranneet monia tuhansia vuosia.

Tämä ilmenee tyytymättömyyden tunteena, sydänsuruna ja odotuksena jonkin tapahtumisena, joka saattaa tapahtua minä hetkenä hyvänsä. Kaikista herkimmät ihmiset ovat menettäneet kiinnostuksensa tavallisiin toimiinsa. He tuntevat, että asiat jotka olivat tärkeitä ja jotka täyttivät heidän elämänsä ennen, ovat täysin merkityksettömiä tänään. Kaikki teidän aikaisemmat toimenne, tapanne kuluttaa aikaa ystävien kanssa, katsellen loputtomia tv-sarjoja, kilpajuoksunne uusien triviaalien perässä, näyttää menettäneen merkityksensä. Kaikki tämä muistuttaa juhlien kimmeltävää koristetta, joka on jäänyt paikalleen eilisen juhlan jäljiltä. Nykyään se on menettänyt merkityksensä.

Kaikista herkimmillä ihmisillä on ennakkoaavistus Uudesta Maailmasta, ja kaikesta uudesta, joka tulee vanhan ja hyödyttömän tilalle. Ihmistietoisuus pyrkii takertumaan tiukasti sen totuttuihin sääntöihin, niin uskonnollisiin, sosiaalisiin kuin perheen vanhoihin perinteisiin. Kaikki nämä tullaan pyyhkäisemään maan kasvoilta muutosten tuulen kautta. Ei ole paljon mieltä vastustaa näitä muutoksia , koska kaikki tässä maailmassa nojautuu Jumalallisiin sykleihin. Ja vapaa tahto on, tosiasiassa, rajoittunut ajan ja paikan  viitekehyksiin.

Ihmisen kuolevaisuuden tietoisuus, jota rajoittaa materiaalisen maailman kehys, olettaa, että kaikki tässä maailmassa tulisi olla Ihmisen tahdon alaista tai ihmisjohtajien tahdon alaista.

Ei! On aika heittää kiviä ja on aika kerätä ne yhteen.

Jos vaarallinen kasvain tekee kodin ihmiskehoon, terveet organismit alkavat vapauttamaan itseään pahoista soluista. Aivan sama periaate työskentelee tässä universumissa.

Jos mikä tahansa ihmissivilisaatio keskittyy ainoastaan tyydyttämään sen henkilökohtaisia halujaan ja ajattelee ainoastaan tämän maailman nautinnoista, sellainen sivilisaatio lopetetaan, aivan kuten vaarallinen kasvain voidaan poistaa kirurgisesti.

Kaikkinainen vastustus on hyödytöntä tässä tapauksessa. Kaikki mikä ei kykene omaksumaan Uutta Tietoisuutta, Yhteisen hyvän, Hyvyyden, yhteistoiminnan ja Jumalan ohjauksen  periaatteita, tullaan pyyhkimään pois maan päältä, aivan kuten viimeaikainen maanjäristys ja tsunami tappoi useita satoja tuhansia ihmisiä vain muutamassa tunnissa.

Lakatkaa keskittymästä ainoastaan saavuttamaan nautintoa tässä maailmassa. On paljon suurempia nautintoja saatavana niille, jotka avaavat sydämensä ja mielensä Korkeamman Tason värähtelyille.

Ei ole mitään asioita, jotka olisivat tarpeellisia sinulle sinun ulkopuolellasi. Kaikki Jumalallinen tieto ja täydellisyys on sinun sisälläsi. Etsi tätä aarretta sydämestäsi; etsi sisäänpääsyä lukemattomiin rikkauksiin sisälläsi.

Mutta sinun on maksettava tästä sisäänpääsystä, ja hintana on egosi. Sinun on jätettävä ajallinen osasi, päästävä eroon kaikista kerääntymistä sinun elektronisessa aurassasi, jotka sitovat sinut alas maahan ja tämän planeetan alemmille tasoille, kuin köydet.

Siten, melankolian tila, jota useat teistä kokevat nyt, sekä väsymyksenne tämän maailman nautintoihin on selvä merkki, ja myös merkki valmiudestanne luoda yhteys korkeampien tasojen kanssa.

Kaikki mitä tarvitset on yksinkertaisesti tehdä valinta ja astua rajattomuuteen, luovuttuasi eilisen juhlan koristeista. Sinun tulee ottaa askel kohti todellisuutta, yksi askel, sitten toinen ja jatkaa liikkumista pysähtymättä kohti sitä todellista Olentoa kohden, joka on sinun todellinen Olemuksesi.

Sinun ulkopuolellasi ei ole mitään, mikä estäisi sinua liikkumasta kohti korkeampaa todellisuutta. Vain ja ainoastaan sinä itse olet se, joka estää sinua tekemästä näin.

Etkö pärjää kaksoisolentosi kanssa, joka vaeltaa tässä epätodellisessa maailmassa tuhansien ja tuhansien ruumiillistumien ajan?

Sinulla ei ole muuta Polkua. Sinun tulee joko ottaa askel kohti ikuista todellisuutta tai lakata olemasta. Terveellinen organismi voi päästä eroon vaarallisista soluista itsestään. Vertauskuvallisesti puhuen, kaikki te olette Jumalassa. Uskotteko te todella, että Jumala antaa teidän elää omalla tavallanne? Minä sanon “Ei”, Hän tulee yksinkertaisesti vapauttamaan itsensä kaikesta, joka ei sovi hänen Tahtoonsa ja Hänen Lakiinsa.

Ajattele sanoja, jotka olen kertonut sinulle. Odotan meidän tulevaa tapaamistamme tulevaisuudessa tämän viestintuojan kautta tai kenen tahansa muun henkilön kautta, joka valmistaa temppelinsä antaakseen minun olla hänen vieraansa.

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Om.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina