Aika on tullut palata sinun Isäsi kotiin

      Kommentit pois päältä artikkelissa Aika on tullut palata sinun Isäsi kotiin

Rakastettu Alpha, maaliskuu 8, 2005

Minun rakkaat lapseni, MINÄ OLEN Alpha, Olen tullut  suurten matkojen päästä, ei fyysisen välimatkan, mutta  tämän erityisen Viestintuojan sisäisessä tietoisuudessa, jotta minulla olisi tilaisuus puhua  sinulle nyt.

Minun lapseni Maassa, uusi kosmisen tilaisuuden aika, josta olette kuulleet viestintuojien ja profeettojen huulilta viimeisten muutamien tuhansien maan vuosien aikana, on lähestynyt.

Tämä on suoran ja esteettömän kanssakäymisen aika, jolloin sinun aistinelimet eivät enää pidempään rajoita sinun Jumalallisen todellisuuden havaitsemisesta. Tämä on sinun siirtymisesi uuteen tietoisuuden tasoon, sen korkeammalle tasolle.

Voit olla samaa mieltä, että sinun aistin elimesi, samoin kuin sinun tietoisuutesi ovat liian rajoittuneita.

Sinä olet sinun rajoittuneen tietoisuutesi vanki ja tämä oli sinun oma valinta. Te uskoitte että te olisitte oman kohtalonne ja planeetan mestareita, Te toivoitte tulevanne samankaltaisiksi kuin jumalat, mutta te rajoititte oman maailmanne etukäteen tämän planeetan kehyksiin.

Luonnossa tulee aina aika kun täytyy kuoriutua ulos munasta. Nyt kosmisen tilaisuuden aika on tullut sinulle, lopullisesti rikkoa maailmasi rajoitusten lävitse.

Kuinka se voidaan saavuttaa? Tulisiko sinun rakentaa uusi erityisen taiteellinen lentokone tai mahtavammat teleskoopit?

Ei! Se mahdollisuus saavuttaa kaukaisimmat maailmat ja rajattomuus, joista sinulle ovat muinaisten aikojen profeetat ja viestintuojat kertoneet, on sinun sisälläsi.

Sinut luotiin Jumalan kuvaksi ja kaltaiseksi ja siten ei ole mitään mikä olisi mahdotonta sinulle omassa luovassa työssäsi.

Luokaa! Rakentakaa ! Pyrkikää!

Etsikää ja tulette löytämään.

Mutta älkää etsikö ulkoisesta maailmasta ympärillänne. Etsikään sydäntenne syvyydestä.

Kuunnelkaa sydäntänne. Tämä yhteys, kaikista pysyvin maailmassa, sinun ja minun, sinun Isäsi, välillä, ei koskaan ole katkennut. Aivan niin kuin on synnynnäistä kaikille lapsille heidän nuoruudessaan olla riippumaton, sinä halusit asettaa itsesi testiin. En estänyt sinua tekemästä niin. Sinä teit ruumiillesi ja maailmallesi kaikkea mitä tahdoit.

Mutta aika on päättynyt ja loppu on asetettu sinun kokeiluillesi.

Ja nyt on aika palata kotiin Isäsi luo.

Ja monet teistä eivät palaa. Sinä olet luottanut liiallisuuksiin asti materiaaliseen maailmaan ja vaihtelevaan illuusioon, joka ympäröi sinua sinun illusoorisessa maailmassasi.

Sinä olet luonut tämän illuusion tietoisuutesi avulla käyttäen minun energiaani, Ja te itse olette juuttuneet alas tähän illuusioon.

Aivan kuten lapset, kohdatessaan vaikeuksia, etsivät apua ja kääntyvät  vanhempiensa puoleen, te olette nyt kääntyneet hakemaan apua minulta, teidän Taivaalliselta Isältänne.

Hetki on koittanut syklien kääntymiseen, kun toinen tila, näytelmä – ilmentyneiden maailmojen takaisin vetäytyminen – tulee ottamaan paikan laajentuneesta illuusiosta.

Sinulle on mahdollisesti tuttuja Idän Universumin järjestys, esimerkiksi , sellaiset termit kuin Yhden Hengitys, Brahmaan Uloshengitys, Brahmaan Hengitys, Universumin Laajentuminen ja Supistuminen.

Tämä ei ole mikään ohi kiitävä prosessi, koska itse käännekohta tavallisesti kestää muutamia miljoonia vuosia. Samalla kertaa tämän kesto on eri erilaisissa maailman systeemeissä riippuen kunkin maailman materiaalisuuden asteesta.

Sinun on hyvin tärkeää ymmärtää, että aika tämän illuusion monikertaistamiseen on kulunut umpeen, ja että aika illuusion supistumiseen on tullut.

Tämä tulee viemään paljon aikaa maan standardien mukaan. Mutta tämä prosessi on jo alkanut huolimatta siitä joko jotkut tuhmat lapset haluat sitä tai eivät. Illuusion täytyy vetäytyä. Tietoisuuden täytyy muuttua.

Kaikki mikä on itsepäistä ja vastustaa Lakia tullaan yksinkertaisesti lähettämään kosmiseen uuniin kuten viime vuoden ruohot tai kaislat.

Kun lapset kasvavat aikuisiksi he jättävät isänsä, lapsuuden kodin. He yksinkertaisesti elävät, luovat, rakentavat ja kokeilevat. Valitettavasti, heistä eivät kaikki palaa takaisin isänsä taloon vaellettuaan elämän teitä pitkin.

Tänään minä kutsun sinua tulemaan takaisin Kotiin. Minä käytän kaikkia minun poikiani ja tyttäriäni. Minä rakastan teitä kaikkia huolimatta teidän vääristä teosta tässä elämässä, tai missä tahansa teidän elämissä.

On tullut aika palata teidän Isänne Taloon, Minä olen tullut nostamaan teidän tietoisuuttanne ja herättämään teidän muistonne teidän Lähteestänne.

Olen tullut muistuttamaan sinua sinun ensimmäisestä Rakkaudesta.

Tule takaisin. Kuule minun kutsuni.

Pyri yhteyteen korkeapiin tasoihin sydämesi kautta. Aloita toisen todellisuuden havaitseminen ja se tulee sinun tietoisuuteesi. Sinun tietoisuutesi tulee laajenemaan ja tulee kykeneväksi havaitsemaan korkeampia tasoja siten paljon helpommin.

Suomut tulevat putoamaan silmistäsi ja sinä tulet näkemään Enkeleitä ja elementaaleja. Sinä tulet näkemään Jumalallisen Valtakunnan ympärilläsi. Se Valtakunta jota olet pyrkinyt saavuttamaan fyysisessä maailmassa tulee sinuun samalla, kun sinä luovut tästä fyysisestä maailmastasi tietoisuudessasi.

Uskalla, Pyri.

Ja minä tulen vastaanottamaan sinut avoimin käsivarsin sinun Isäsi Taloon.

MINÄ OLEN Alpha, sinun Taivaallinen Isäsi ja Minä odotan sinun paluutasi kärsivällisyydellä ja Rakkaudella.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina