Älkää koskaan tulko aikuisiksi kysymyksissä oppia tuntemaan Jumalallinen Totuus

      Kommentit pois päältä artikkelissa Älkää koskaan tulko aikuisiksi kysymyksissä oppia tuntemaan Jumalallinen Totuus


Älkää koskaan tulko aikuisiksi kysymyksissä oppia tuntemaan Jumalallinen Totuus

Rakastettu Surya, maaliskuu 9, 2005

MINÄ OLEN Surya ja olen tänään tullut Suuresta Keskus Auringosta antamaan sinulle Jumalan sanaa meidän Lähettiläämme kautta. Miltei yksi vuosi sitten minulla oli kunnia asettaa Jumalan sanansaattajan viitta Tatyanan hartioille.

Tuona aikana hän ei voinut uskoa, että tämä tapahtuma oli paljon enemmän totta hänen elämässään kuin kaikki mikä tapahtuu hänen elämässään fyysisellä tasolla hänen ympärillään.

Viestintuojan asemaa ei voida pitää itsestäänselvyytenä. Se täytyy ansaita. Ja tätä hyvettä ei saavuteta vain yhdessä ruumistuksessa (elämässä maan päällä) se voidaan hankkia monien inkarnaatioiden kautta, joiden kuluessa yksilön on täytynyt osoittaa  hänen todellinen omistautumisensa Jumalan Tahtoon voidakseen  ansaita tämän aseman.

Kuitenkin menneisyyden saavutusten täytyy olla vahvistettuja ilman virhettä tässä meneillään olevassa nykyisessä ruumistuksessa. Ilman tätä on mahdotonta antaa henkilölle tätä asemaa.

Lopuksi, huolimatta siitä kuinka menestyksellinen palvelusi on saattanut olla menneisyydessä,  kaikki määräytyy nykyisten saavutusten tason mukaan. 

Tämän vuoksi panemme erityistä huomiota yksilöiden testaamiselle,  jolla jo on ollut Lähettilään asema menneisyydessä. Meillä on muutamia jatkuvasti ruumistuneita yksilöitä, joilla jo on ollut menneisyydessä vastaava asema ja jotka ovat potentiaalisesti valmiita vahvistamaan heidän tehtäväänsä Lähettiläinä.

Kuitenkin, päätös antaa kenelle tahansa ruumistuksissa oleville yksilöille tämä asema, tehdään korkeimmalle tasolle, Suuressa Keskus Auringossa.

Tämän vuoksi minä pyydän sinua pitämään arvossa  tätä asemaa, joka on Tatyanan harteilla.

Välittömästi siitä hetkestä lähtien kun hänen Lähettiläs statuksensa julkistetaan julkisuudessa, mikä tahansa epäkunnioitus sinun puoleltasi meidän viestintuojaamme kohtaan automaattisesti tuo sinulle karmaa, karmaa, sinun ja Jumalan välille, ja tämän kaltainen karma on kaikista vaikeinta muuttaa.

Me suojelemme meidän Lähettilästämme. Se et ole sinä, joka päättää kenet meidän täytyy valita.

Nykyisissä olosuhteissa Maassa meidän suuri tehtävämme on saattaa  aikaan yhteistyö meidän Lähettiläämme välille. Kuten tiedät, jos meidän kaksi fyysisessä inkarnaatiossa olevaa viestintuojaa kohtasivat ja olivat yhteydessä menneisyydessä, he eivät pääsääntöisesti tunteneet toinen toistaan Lähettiläiksi  ja eivät siten kyenneet olemaan vuorovaikutuksessa. Tämän määräsi teidän tietoisuutensa taso ja heitä ei voinut kutsua koolle ennen kuin hetki oli tullut, uuden kosmisen tilaisuuden on määrä tapahtua.

Rakastettu Sanat Kumara on kertonut teille tämän Lähettilään kautta, että aika on muuttunut. Se on todella muuttunut. Me astumme aikaan kun kaksi tai useampi meidän Lähettiläistämme tulevat olemaan kykeneviä tunnistamaan toinen toisensa ja työskentelemään yhdessä.

Vaikeus on itse asiassa se, että yksi ja sama Jumalallinen Totuus on tulkittu ruumistuksessa olevien ihmisten mielen kautta eri tavoilla, riippuen heidän maailmankatsomuksestaan, jonka kanssa heidän tietoisuutensa on ollut tekemisissä, aivan heidän nykyisen ruumistuksensa alkuhetkestä lähtien.

Juuri tässä vaikeus on aina piillyt – löytää asioita jotka yhdistävät ja kehittää yhteisymmärrys asioissa, jotka näyttävät olevan totaalisen erilaisia tulkintoja Jumalasta, ja joita nämä inkarnaatiossa olevat yksilöt ovat ilmaisseet ulkoisen tietoisuutensa kautta.

Kuitenkin, kun  kohoat tietoisuudessasi ja saavutat korkeamman tason näet, että asiat, jotka ennen näyttivät absoluuttisen vastakkaisilta ulkoiselle tietoisuudellesi, tosi asiassa ovatkin vain erilaisia näkökulmia ja erilaisia lähestymiskohtia yhteen ja samaan Totuuteen.

Usko minua, ei kannata haaskata paljon aikaa erimielisiin tulkintoihin, tuosta ja tästä Totuudesta teidän rajoittuneen tietoisuutenne avulla. Teidän tietoisuutenne on niin epätäydellinen, että on yksinkertaisesti hullua julistaa ja vahvistaa teidän omaa totuuttanne ainoana uskottavana ja virheettömänä totuutena. Sitä voidaan verrata siihen, kun kaksi ihmistä ovat erimieltä; toinen heistä vahvistaa, että Maa kelluu meressä kolmen valaan selässä ja toinen, joka todistaa, että Maa makaa kolmen elefantin varassa.

Tämä tuntuu huvittavalta teistä vain ajatellakin sellaista erimielisyyttä nyt. Kuitenkin useimmilla uskonnollisilla konflikteilla ja sodilla oli vastaavanlaiset syyt perustanaan.

Te olette lapsia. Te istutte Jumalallisen Viisauden valtameren rannalla yrittäen havaita tätä Viisautta teidän lapsellisella, uteliaalla mielellä. Älkää koskaan jättäkö tätä lapsenomaista tietoisuuden tasoa. Älkää koskaan tulko aikuisiksi  Jumalallisen Tietoisuuden tietämisen kysymyksissä.

Olkaa niin kuin lapset, ja te tulette onnistuen saavuttamaan sellaisia korkeuksia teidän tietoisuudessanne, jotka olivat aikaisempien sukupolvien ymmärryksen ulottumattomissa.

Minä tarkastelen Maata henkisellä visiollani. Ja näen tämän laajenevan kuilun erottamassa ihmisten tietoisuutta niihin, jotka sallivat Jumalallisen Totuuden asettua sydämiinsä ja  niiden tietoisuudessa, jotka pitäytyvät omassa Totuuden tulkinnassaan, koska tämä tulkinta tuntuu luotettavammalta heistä sen tosiasian vuoksi, että se annettiin heille heidän esi-isänsä uskon kautta. On myös niitä ihmisiä, jotka ovat tulleet siihen pysähtyneisyyden tilaan evoluutiossaan, että he ovat jopa lakanneet muistelemasta Jumalan nimeä heidän päivittäisissä rutiineissaan.

Me olemme valmiit antamaan kaiken mahdollisen avun maan ihmiskunnalle. Me olemme valmiita käyttämään koko Taivaan Voimaa antamaan tätä apua, mutta  emme voi auttaa sinua, ennen kuin sinä itse pyydät tätä apua.

Mikä estää sinua pyytämästä apua sinun Taivaalliselta Isältäsi, sydämessäsi ? Mikä estää sinua tekemästä niin?

Minä kerron sinulle mikä estää sinua tekemästä niin. Se on  karmasi, joka estää sinua, karmasi sinun ja Jumalan välillä. Siksi, kaikista tärkein asia sinulle nyt on toivomuksesi voittaa tämä karma sydämessäsi.

Jumala voi tehdä mitä vain. Mutta miksi et  toivo hyväksyä Hänen apuaan?

Sinä olet unohtanut Lähteesi. Sinä olet unohtanut, mistä olet tullut.

Älä vahingoita minun Lähettiläitäni, jotka ovat tulleet muistuttamaan sinua siitä. Muista, että mikä tahansa epäkunnioituksen ilmaus Jumalan sanansaattajia kohtaan on ilmaus epäkunnioituksestasi Jumalaa Itseään kohtaan. Mutta tämä on raskas synti, joka voidaan tehdä tekemättömäksi ainoastaan kestämällä suurta kärsimystä.

Minulle on tuskallista nähdä kaikki kärsimys, jota Maan ihmiset kestävät.

Haluaisin tuoda niin monille näistä kärsijöistä kuin mahdollista sen ymmärryksen, että te itse annoitte syyn kärsimyksiinne,  ja te voitte päästä niistä eroon kuin taikasauvan heilahduksella. Teidän tulisi vain hyväksyä Jumala sydämiinne. Teidän tulisi avata sydämenne Jumalalliselle Totuudelle ja alkaa tuntemaan tätä Totuutta, kuten lapset istuen valtameren rannalla.

Minä jätän sinut yksin kontemplaatioittesi kanssa Jumalasta ja Hänen Lähettiläistään sydämessäsi.

Minä pyydän sinua ajattelemaan sitä mahdollisuutta, että jokaisesta teistä tulisi minun Lähettilääni. Lähettilään status on yksinkertaisesti tietty hyveiden määrä vilpittömän palvelun  polulla Jumalalliseen Totuuteen.

Nyt tahdon sinun avaavan  sydämesi ja toivoa pääseväsi eroon ominaisuudesta, jonka ajattelet eniten kaikista estävän sinun edistymistäsi Polulla.

Toivo vilpittömästi sydämessäsi, että pääset eroon tästä taipumuksesta ja minä autan sinua tässä ja minun apuni laajuus on suhteessa sinun uskoosi Jumalaan ja Jumalalliseen Totuuteen.

Tämä on minun lahjani, jonka haluan antaa sinulle tänään.

MINÄ OLEN Surya, ja katson toiveikkaana kohtaavani ne teistä, jotka ovat valmiita hyväksymään tämän uuden tilaisuuden ja uuden kohtalon sallimuksen.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina