Äiti Marian Armon tunti ja miten viettää sitä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Äiti Marian Armon tunti ja miten viettää sitä


ÄITI MARIAN ARMON TUNNISTA:
Kiinnittäkäämme huomiota eräisiin kohtiin 8. joulukuuta 2007 tulleesta Äiti Maria Viestistä, jossa Äiti Maria pyytää meitä lähettämään rakkautemme ja kiitollisuutemme Hänelle erityisen tunnin aikana.

Hän sanoo: “Käytän energiaa, jonka olette antaneet voidakseni ilmentää läsnäoloani kaikkialla Maapallolla samanaikaisesti. Mitä puhtaampi on sinun pyrkimyksesi, sitä vahvempi läsnäoloni vierelläsi on. Ja näin pystymme nostamaan fyysisen tason värähtelyjä joka vuosi “.
Nämä kolme lausetta ovat meille erittäin tärkeitä. Ensinnäkin, että rakkauden ja kiitollisuuden energia, jota kukin meistä suuntaa Äiti Marialle tämän tunnin aikana, antaa hänelle tilaisuuden ilmentää läsnäoloaan samanaikaisesti koko Maapallolla. Toisin sanoen, Armon tunti on yhteinen työmme, kaikkien niiden ihmisten työ, jotka osallistuvat armolahjaan, antaa meille mahdollisuuden ilmentää yhtenäisyytemme.

Äiti Maria sanoo, että osallistumalla Armon lahjaan voimme nostaa fyysisen tason värähtelyitä joka vuosi, eli toimimme yhdessä Taivaan kanssa osallistumalla planeettamme Jumalallisen Suunnitelman toteuttamiseen. Mestarit muistuttavat meitä jatkuvasti siitä, että nyt työmme Jumalalle alkaa. Osallistuminen Armon tuntiin on meidän työmme Jumalalle.

“Mutta, voidaksemme tehdä työmme Jumalalle, on välttämätöntä olla puhdas toive”, Äiti Maria varottaa. Puhtaus, puhdistuksen polku kulkee parannuksen kautta. Ja kun Sisar Pierina kysyi, miten voisi valmistautua Armon Tuntiin, Äiti Maria vastasi: “Rukouksen ja katumuksen kautta”.

Parannus on meidän virheittemme tiedostamista: negatiivisten ominaisuuksiemme, epärehellisten toimien ja tekojen, meidän väärän suhtautumisen tiedostamista muihin ihmisiin. Tämä on tunnustamista kaikesta tästä. Parannus on tunnistamista siitä, mikä meissä ei ole Jumalasta.

Ja sitten tulee parannus tai muuntuminen, toisin sanoen halu päästä eroon kaikesta, joka ei ole Jumalasta meissä, ja vilpitön toive olla koskaan toistamatta virheitämme.

Vasta silloin voimme pyytää Jumalalta nöyryydellä anteeksi ja apua meille. Meidän on nöyrästi pyydettävä Jumalalta meidän erehdysten sovitusta,  Jumala näkee sydämemme ja Hän on valmis tekemään kaikkensa meille. Meidän täytyy vain tulla Jumalan eteen nöyrällä sydämellä.

Äiti Maria sanoo: “Jumala puolestaan antaa sinulle mahdollisuuden pyytää minua ilmentämään sinun tai sukulaistenne toiveet. Voit kysyä kaikkien toiveittesi täyttymistä myös jopa niiden, jotka tuntuvat mahdottomilta toteutua. Minä hyväksyn kaikki toiveenne sydämeeni ja pyydän Jumalaa täyttämään pyyntönne. “

Vain yksi tunti vuodessa …  Kuitenkin, jotta voisimme viettää tämän Tunnin Jumalan kanssa, tarvitsemme syvää sisäistä valmistautumista. Ja ennen kaikkea meidän on ajateltava: mitä pyydämme Äiti Marialta ja Jumalalta? Tuleeko pyyntömme pelastamaan sielumme?
Jumala voi tehdä kaiken tapahtuvaksi.

Tarpeelliset edellytykset osallistumiselle Armon Tuntiin: 

1. Päivä ja Armon tunnin aika – 8. joulukuuta,  klo 12- 13 (paikallista aikaa). Yksi tunti yhteydessä Jumalan kanssa. 

2. Ennen Armon tuntia, on hyvä huolehtia fyysisen tason olosuhteista. Joku voi joutua ottamaan työstä pois 2-3 tuntia valmistautuakseen Armon Tuntiin ja Armon Tunnin ajaksi.  Huolehdi noin 15 – 30 minuuttia ennen tunnin alkua niin, ettei mikään häiritse sinua tämän tunnin aikana: järjestää perheen kanssa, sammuta kaikki puhelimet, TV:t ja radiot.
Älä katso uutisia internetissä, älä tarkista sähköpostia, älä puhu Skype-palvelua ja älä käytä sosiaalisesta mediaa.

3. Fyysisen tason sopivien olosuhteiden lisäksi sinun olisi hyvä  valmistaa itseäsi sisältä päin. Suosituksia sisäisestä valmistautumisesta T.N. Mickushina sanoo seuraavaa: “Armon tunnin aikana sinun on oltava hyvin harmonisessa tilassa, täynnä rakkautta ja sisäistä rauhaa. Niinpä omisti 15-20 minuuttia ennen Armon tunnin -tapahtumaa, jotta voitte sopusoinnussa Jumalan kanssa. Voit lukea suosikki rukouksesi, katsoa Äiti Marian kuvaa hyvin harmonisella musiikilla tai voit lukea tai kuunnella Hänen Sanomansa äänitallennusta.
Pysy hiljaisuudessa silmät suljettuina muutaman minuutin ajan ja keskity sydämeesi ennen Armon Tunnin alkua. Kuvittele, että hengität sydämesi kanssa. Hengitä hitaasti ja syvästi. “
“Sinun täytyy löytää täydellistä harmoniaa ja ykseyttä Jumalan kanssa.” (Rakastettu Surya, 13. joulukuuta 2005)

4. Vuoden 2007 Sanelussa Äiti Maria ei pyydä, että Daavidin 50. psalmia luetaan kolme kertaa ennen Armon Tunnin alkua. Kuitenkin ne, jotka haluavat noudattaa tarkasti alun perin annettuja vapautuksia, voivat lukea Daavidin 50. psalmia.

Minä tunnustan syntini Psalmi 51. 50-51-2 Daavidin psalmi,
3 Jumala, ole minulle armollinen hyvyydessäsi, pyyhi pois minun syntini suuren laupeutesi tähden.
4 Pese minut puhtaaksi rikoksestani ja anna lankeemukseni anteeksi.
5 Minä tiedän pahat tekoni, minun syntini on aina minun edessäni.
6 Sinua, sinua vastaan olen rikkonut, olen tehnyt vastoin sinun tahtoasi. Oikein teet, kun minua nuhtelet, ja syystä sinä minut tuomitset.
7 Syntinen olin jo syntyessäni, synnin alaiseksi olen siinnyt äitini kohtuun.
8 Mutta sinä tahdot sisimpääni totuuden – ilmoita siis minulle viisautesi!
9 Vihmo minut puhtaaksi iisopilla ja pese minut lunta valkeammaksi.
10 Suo minun kuulla ilon ja riemun sana, elvytä mieli, jonka olet murtanut.
11 Käännä katseesi pois synneistäni ja pyyhi minusta kaikki pahat tekoni.
12 Jumala, luo minuun puhdas sydän ja uudista minut, anna vahva henki.
13 Älä karkota minua kasvojesi edestä, älä ota minulta pois pyhää henkeäsi.
14 Anna minulle jälleen pelastuksen riemu ja suo minun iloiten sinua seurata,
15 niin opetan tiesi sinusta luopuneille, ja he palaavat sinun luoksesi.
16 Jumala, pelastajani, päästä minut verivelasta,niin minä riemuiten ylistän hyvyyttäsi.
17 Herra, avaa minun huuleni, niin suuni julistaa sinun kunniaasi.
18 Jos toisin sinulle teurasuhrin, se ei sinua miellytä, polttouhriakaan et huoli.
19 Murtunut mieli on minun uhrini, särkynyttä sydäntä et hylkää, Jumala.
20 Osoita Siionille laupeutesi ja rakenna jälleen Jerusalemin muurit!
21 Silloin otat taas vastaan määräuhrit, ja alttarille tuodaan teurashärät.

5. Sitten voit viettää tämän tunnin hiljaisessa yhteydessä Jumalan kanssa, mietiskelemällä Jeesuksen läpikäymiä testejä, ylistäen Jumalaa ja lukemalla suosikki rukouksiasi, decreetä (voima lauseita ) tai Rosereita. Voit myös laulaa lauluja, hymnejä (esimerkiksi lauluja Jeesukselle, Äiti Marialle). [5]

“Voit kuunnella tai laulaa lauluja, jotka on omistettu minulle, voit lukea minulle omistettuja Rosereita ja rukouksia, kertoo Äiti Maria viestissään.

Voit suunnitella Armon Tunnin etukäteen – mitä teet tämän tunnin aikana. Löydät Äidille Marialle omistetun sivun  Siriuksen englannin kielisellä sivustolle  ja käyttää siellä olevia materiaaleja. [6]

Sirius-kustantamo on julkaissut kirjat Jeesuksen ja Äiti Maria Viesteistä. [7] Näiden kirjojen esipuheessa kerrotaan näiden suurten henkien elämän polusta.
Meillä on kaikki, jotta voimme viettää Äiti Marian Armon Tunnin yhteydessä Jumalan kanssa!

Kirjoituksen oli valmistanut julkaisuun O.A. Ivanova
___________________ 
[1] Elokuvan linkki: https://youtu.be/Lmlw89LnK9M
[5] Paras valittu musiikkikokoelma Ave Maria-rukouksen tekstiin, viimeisen vuosituhannen ajan https://sirius-eng.net/liki/mmaria_podborka_muzyk_proisvedeniy.htm
[6] Verkkosivu omistettu Äiti Marialle https://sirius-eng.net/liki/mmaria_stranichka.htm
[7] https://sirius-eng.net/books/index.htm