Äiti Marian Armon tunnin historia

      Kommentit pois päältä artikkelissa Äiti Marian Armon tunnin historia


Tapahtuman historia

Pohjois-Italiassa Alppien rinteellä on Monti Chiari´n pieni kaupunki. Se oli täällä vuonna 1947, jossa Pierina Gilli työskenteli sairaanhoitajana paikallisessa sairaalassa. Voidaan vain olettaa, mikä rakkaus ja omistautuminen Jumalalle ja siunatulle Äitiä Marialle hänellä oli, jos vuoden aikana Neitsyt Maria ilmestyi hänelle 11 kertaa! Joka kerta, sisar Pierinan kautta, Äiti Maria pyysi ihmisiä parannukseen ja sovitukseen syntien sovituksen puolesta ja pyysi heitä myös “rukoilemaan Venäjän muuntamiseksi” [2].

Yhdessä Äiti Marian ilmestyksistä hän pyysi Sisar Pierinaa tulemaan keskipäivällä, 8. joulukuuta kirkolle. “Tämä on minun Armon tuntini”, Äiti Maria sanoi.

Sisar Pierina kysyi, kuinka hän voisi valmistautua tähän Armon tuntiin. Johon Siunattu Äiti Maria vastasi: “rukouksen ja katumuksen kautta”.

Sitten äiti Maria sanoi: “Lue Daavidin Psalmi 50 kolme kertaa avoimin käsivarsin. Armon tunnin aikana monia hengellisiä siunauksia voidaan antaa. “

Siunattu Neitsyt lupasi, että mitä tahansa ihmiset pyytävät Häneltä Armon tunnin aikana, tullaan myöntämään ( jopa sellaiset pyynnöt, jotka tuntuisivat mahdottomilta), jos se on Iankaikkisen Isän Tahdon mukaista.

Joulukuun 8. päivänä aamulla alkoivat kirkkoon tulla ihmisiä, ja puolenpäivän aikaan oli kertynyt jo kymmennen tuhatta ihmistä, joista suurin osa seisoi kadulla, koska kaikki eivät mahtuneet kirkkoon. He lausuivat Rosereita. Yhtäkkiä timanttivalkoinen valo laskeutui kirkon kupolilta, ja sieltä ilmestyi portaikko, jotka laskeutuivat lattialle.

Portaikko oli kauniisti koristeltu punaisilla, valkoisilla ja keltaisilla ruusuilla. Siunattu Äiti Maria ilmestyi, säteillen valoa ja pukeutuneena valkoiseen.

“Olen erittäin iloinen nähdessäni tämän suuren Uskon teon”, sanoi Äiti Maria.

Todistajien mukaan monet ihmiset parantuivat ja monia ihmeitä on tapahtunut täyttäen Äiti Marian lupauksen.[3]

On kulunnut 60 vuotta tästä merkittävästä päivästä, ja 8. joulukuuta 2007 Äiti Maria jälleen osoitti ihmeen, nyt Venäjän kautta Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään, T.N. Mickushinan kautta. Näin Tatyana Nicholaevna muistelee tuota päivää itse.

– Olen omistanut aikaa Äiti Marialle klo 12.00. 8. joulukuuta viimeisten 10 vuoden ajan. Tuona aikana pyysin Äitiä Marialta monista asioista, mukaan lukien mahdollisuutta työskennellä vain Jumalalle. Äiti Maria täytti kaikki pyyntöni.

Vuonna 2007 kuten aina, vetäydyin yksinäisyyteen ja luin Daavidin Psalmin 50. kolme kertaa ja yritin keskittyä Äiti Marian kuvaan.  Äiti Marian läsnäolo oli hyvin voimakas.  Äiti Maria antoi minun ymmärtää, että hän halusi antaa minulle hänen Viestinsä. Menin tietokoneelleni ja kirjoitin ylös sanelun “Olen tullut tänään muistuttamaan teitä, että minä olen aina kanssanne kuin rakastava ja huolehtiva Äiti” [4]

Tästä Sanelusta ymmärsin, että Äiti Maria on jatkanut Armon Tunnin Armolahjaa. Tämä erivapautus – on suuri Armo Äiti Marialta ja Ylösnousseilta Mestareilta, jota kaikki voivat käyttää poikkeuksetta tässä vaikeassa ajassa. “ (T.N.M)
____________
[2] Muutos, katumuksen toinen vaihe, merkitsee yksilön koko elämän muutosta
[3] Kuva diaesitystä tästä tapahtumasta: https://youtu.be/MStApgImOGg
[4] Sanelu:Olen tullut tänään muistuttamaan teitä, että olen aina teidän kanssanne kuin rakastava ja huolehtiva Äiti. Pyhä Äiti Maria, 8. joulukuuta 2007 https://sirius-eng.net/dictations/dek2007-ianv2008/2007.12.08.htm