Annan teille taatun Polun Kotiin

      Kommentit pois päältä artikkelissa Annan teille taatun Polun Kotiin


Annan teille taatun Polun Kotiin

Lord Maitreya, 23. huhtikuuta 2006

MINÄ OLEN Maitreya, tulen jälleen luoksenne Lähettilääni kautta.

Minä olen tullut! Ja kuten aina, aikomukseni on antaa teille Opetus ja ohjeet, jotka ovat tarpeellisia teidän etenemisellenne Polulla. Polkunne on Vihkimyksien Polku. Kuinka moni teistä ajattelee Vihkimyksen Polkua eläessään elämäänsä? Kuinka monella teistä on ainakin pieni idea tästä Polusta?

Olette kuulleet ja lukeneet eri lähteistä, että on olemassa Vihkimyksien Polku. Tänään olen tullut kertomaan teille, että Vihkimyksien Polku on itse asiassa nopein ja lyhin tie, joka johtaa teidät Jumalan luo. Tämä on egon hylkäämisen Polku. Tämä on Polku, jossa suostutte menemään tiettyjen testien läpi, jopa kaikista vaikeimpien, jotta matkanne Kotiin lyhenee. 

Tämä on Polku, jonka valitsette omasta vapaasta tahdostanne. Tämä on lyhin tie, johtaen teidät Kotiin. Voitte valita toisen tavan. Se on miellyttävämpi, mutta tulee viemään huomattavasti pitemmän ajan. Lisäksi seuraamalla erittäin miellyttävää tapaa, joka ei vaadi teiltä mitään jännitystä, sisältää vaaran eksyä ja epäonnistua löytämään tietä Kotiin, ja te myös riskeeraatte ettette pääse takaisin Polkunne lähtöpisteeseen. Siksi olen tullut ja kerron teille, että annan teille taatun tien Kotiin. Kuitenkin teidän etenemisenne tätä Polkua pitkin tulee vaatimaan kaikki voimanne.  Teidän on uhrattava paljon siitä, mitä teillä on. Mutta toivottavin uhri meille on teidän egonne, jonka teidän tulisi väistämättä jättää seuratessanne Vihkimyksien Polkua. 

Kaikki testit Polullanne ovat kohdistetut ainoastaan yhteen asiaan, että jätätte teidän epätodellisen osanne; ja teidän tulisi luoda läheinen yhteys todellisen osanne kanssa.  

Siksi tulen uudestaan ​​ja uudestaan ​​kehottaakseni teitä ottamaan Polun vakavasti ja varoittamaan teitä, että minun Lähettilääni opettama Polku on erittäin vakava, vaikka paluunne Kotiin on taattu sillä ehdolla, että kestätte kaikki testit. Voitte valita, seuraatteko Polkua vai ette. Kukaan ei voi pakottaa teitä. Annan vain teille tietoa, ja te teette valintanne.

Maailmassanne on monia erilaisia opetuksia. Niiden joukossa on oikeita opetuksia, ja on olemassa täysin vääriä, jotka vievät teidät pois Polulta ja edistävät harhaanne. Joten joka kerta, kun saamme yhteyshenkilön fyysisessä maailmassa, annamme tietoa Vihkimyksien Polusta. Tämä on Vihkimyksien Polku, jota opettivat Jeesus ja Gautama Buddha. Tämä on Vihkimyksien Polku, jota kaikkien aikojen vihityt seurasivat. Nyt kutsumme teitä uusimaan muinaiset perinteet ja yrittämään viljellä niitä yhteiskunnassanne tässä vaiheessa.

Ensinnäkin teidän pitäisi tietää, että on olemassa MINÄ OLEN -Polku. Tuo Polku avautuu niille teistä, jotka ovat jo saanneet tarvittavat vihkimykset ja antaneet Temppelinsä Palvelemiseen. Kotimatkanne voidaan saada päätökseen näiden ihmisten kautta, joista yksi on meidän Lähettiläämme, jonka kautta annamme nämä Viestit. 

Saatte oppaan fyysisellä tasolla. Sillä hetkellä, kun hyväksytte Lähettiläämme Guruksenne, nousette Hierarkian askelmille, ja koko Hierarkia palvelee teitä ja auttaa teitä etenemään Polkua pitkin. Se on hyvin yksinkertainen Polku. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että tästä yksinkertaisesta vaiheesta tulee ylitsepääsemätön este monille teistä. Näette tavallisen ihmisen Lähettiläässämme, kuormittuneena inhimillisillä puutteilla, ettekä voi nähdä Lähettiläämme todellista olemusta ihmisen ilmentymän takana, hänen perusolemustaan, joka antoi meille mahdollisuuden pysäyttää valintamme tähän henkilöön.

Kun olette tekemisissä Hierarkkiamme todellisen edustajan kanssa fyysisellä tasolla ja kun hyväksytte täysin ja ehdoitta Lähettiläämme Guruksi, teille avautuu mahdollisuus, jonka Taivaat tarjoavat tällä historiallisella hetkellä Maapallolla. Tietenkin vain te itse voitte päättää, käytättekö tätä mahdollisuutta vai ette. Mutta sanon teille, että tällä hetkellä lännessä ei elä Lähettilästä,  joka on kasvatettu länsimaisissa perinteissä ja joka edustaa meidän etujamme. Siksi kehotan teitä, niitä teistä, jotka eivät ole vielä päättäneet käyttää annettua tilaisuutta, punnitsemaan kaikkea informaatiota perusteellisesti ja tekemään päätöksenne. Mahdollisuuksien ikkuna on nyt avoina monille elämänvirtauksille. Ja jos käytätte tätä tilaisuutta, teette Polustasi paljon lyhyemmän. Valitsette lyhyimmän tien, joka johtaa teidät Kotiin.

Kuitenkin, jos ette kuitenkaan ole valmiita näin radikaaliin askeleeseen, älkää antako tämän olosuhteen sekoittaa tietä. Te kaikki olette etenemisenne eri vaiheissa pitkin Polkua.

Me pudotamme teille mahdollisuuden köyden. Jos ette tunne tarpeeksi voimaa tarttuaksenne tähän köyteen ja kiivetäksenne pystyssä olevia kallioita, silloin odottakaa toista mahdollisuutta. Mutta en usko, että teillä tulee toinen mahdollisuus tämän elämän aikana.

Teidän pitäisi rakastaa vaikeita testien olosuhteita. Teidän tulisi uskoa koko olemuksellanne ja lopulta nousta seisomaan sen Hierarkian askelmille, joka on johtanut teitä ja huolehtinut teistä miljoonia vuosia. Ja joka kerta, kun mahdollisuuksien ikkuna aukeaa, se on samaa kuin jos heittäisimme verkon, saaden kiinni joitakin sieluja ja ottamalla heidät pois illuusiosta. 

Toiset kuitenkin mieluummin pysyvät illuusiossa, ja se on heidän valintansa.

Nyt kun puheestamme on tullut näin suora, haluaisin kertoa teille vielä yhden asian; te päätätte missä määrin se on tarpeellinen tietoisuudellenne. Olemme päättäneet tuoda vielä yhden lahjan Taivaasta teille.  Ja tämä lahja on niin arvokas ja niin autuas sieluillenne, että vain ne yksilöt, jotka ovat edelleen liian syvällä illuusiossa, eivät pysty arvostamaan sitä. Meidän lahjamme on seuraava:Tänään ilmoitamme jälleen yhden Jumalallisen armolahjan, Jumalallisen tilaisuuden alkamisen. Tulen ottamaan jokaisen teistä, jotka kirjoittavat minulle tänään kirjeen tai välittömän kuukauden aikana ja haluavat tulla kouluuni ja seurata Vihkimyksien Polkua. Mutta ehtona on, että hyväksytte Lähettiläämme Guruksenne. Ilman tätä ehtoa, kumpikaan, minä tai kukaan Hierarkian edustajistamme ei voi antaa teille kaikkea sitä apua, jota tarvitsette.

Te hyväksytte pelisäännöt, ja vasta sen jälkeen alamme antamaan teille kaiken tarvittavan avun ja tuen. 

Ymmärrän, että tällainen ratkaiseva ilmoitus aiheuttaa epäilyksiä ja ahdistusta monille teistä. Kuitenkin tämän vuoksi meidän koulumme ovat olemassa, niin että voitte elää tilassa, jossa ylitätte jatkuvasti epätodellisen osanne. Joillekin ihmisille tarvittava päätös on helppo tehdä ja eikä aiheuta mitään jännitteitä heissä. Muille annetusta ehdosta tulee ylittämätön este Polulla.

Ja jos tunnet erittäin voimakasta vastustusta ja indikaationa nöyryytystä sisälläsi, suosittelen, että mene syvällesi itseesi selvittääksesi syyn omaan tilaasi. Mikä syy siihen on? Sinulle se on merkki siitä, että sisälläsi on ongelma.

Sinun tulisi kuitenkin tietää, että kaikki ongelmasi liittyvät egosi vahvuuteen; se ei halua menettää valtaansa  ylitsesi. Siksi tämä vaihe on niin välttämätön. Ilman tätä vaihetta menetät mahdollisuuden etenemiseen ainakin nykyisen inkarnaatiosi loppuun.

Emme ole koskaan puhuneet näin avoimesti ja konkreettisesti.
Toivomme, että tietoisuutesi on valmis näin vakavaan keskusteluun.

Haluan nyt sanoa hyvästit sinulle seuraavaan kokoukseen asti, ja toivon, että teet viisaan päätöksen sydämessäsi.

MINÄ OLEN Maitreya, toivossa sinuun.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina