SEITSEMÄNPÄIVÄISEN RUKOUSHARJOITUKSEEN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA 

      Kommentit pois päältä artikkelissa SEITSEMÄNPÄIVÄISEN RUKOUSHARJOITUKSEEN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA 

SEITSEMÄNPÄIVÄISEN RUKOUSHARJOITUKSEEN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA 

Vastaukset: Tatyana N. Mickushina

Kysymys 1: Keskeytetäänkö kalenterissa yhteiset Sanelujen lukeminen Rukousharjoituksen ajaksi, jotta voin keskittyä enemmän 7-päivän harjoitukseen?

Tatjana N. Mickushinan vastaus: Ei. Päivittäisten viestien lukemista ei ole tarkoitus lopettaa. Nämä kaksi henkistä työtä yhdistyvät hyvin toisiinsa. Molemmat ovat samoja Mestareiden värähtelyjä. Loppujen lopuksi tärkeintä on, että henkilö tuo itsensä harmoniseen tilaan. Sitten hänestä tulee Valon lähde maailmalle.

Kysymys 2: Keskeytetäänkö kalenterissa olevien yhteisten sanelujen lukeminen, jotta voin keskittyä enemmän 7 pv harjoitukseen?

Tatjana N. Mickushinan vastaus: Ei. Tämä on liian monimutkaista. Riittävää kokemusta osallistumiseen rukousharjoitukseen on jo kertynyt. Vastuun tulisi olla jokaisella osallistujalla.

Kysymys: Kuinka lukea Rosereita? Kuinka on paras tapa käyttää Rosarioiden välistä aikaa?

Tatjana N. Mickushinan vastaus: Rosereita luetaan joka tunnin alussa. Kolmekymmentä minuuttia Rosereiden välillä voidaan käyttää virittäytymiseen tai lukemaan Sanelua. Esimerkiksi: Jos henkilö lukee itsenäisesti uudelleen Roserin, hänen ponnistelunsa eivät kasva. Mutta jos joku haluaa, hän voi silti lukea.

Kysymys: Onko totta, että pyrkimykset lisääntyvät vain, jos Roserit, taulukossa, luetaan samanaikaisesti? Ja ennen Rosaryn lukemista tehdään sivustolla yleinen vetoomus (kutsu)?
Mitä tehdä, jos Internet-yhteyttä ei ole, onko mahdollista vain rukoilla tällä hetkellä?

Tatjana N. Mickushinan vastaus: Moninkertautuminen tapahtuu vain, kun Rosereita luetaan samanaikaisesti yleisen Kutsun kanssa. Ehkä ihmisille, joilla ei ole Internet-yhteyttä, mietin, miten heille voi sanella tai tulostaa aikataulun? Ehkä heillä on kirja Rosereista? 

Kysymys: Monet ihmiset tarjoutuvat soittamaan ystävilleen ja kutsuvat heidät rukousharjoitukseen. Kuka voidaan kutsua rukousharjoitukseen?

Tatjana N. Mickushinan vastaus: Harjoitukseen on tarpeellista  kutsua Saneluja tuntevat henkilöt.  Ei ole meidän syytämme, että 144 tuhannesta (potentiaalisesti) Kristus-olennosta, jotka ovat ruumiillistuneinä, 10-20 tuhatta ihmistä ei voi kokoontua osallistumaan Rukousharjoitukseen.

https://sirius-eng.net/