Artikkeli Karmasta, joka laskee aina vuoden loppussa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Artikkeli Karmasta, joka laskee aina vuoden loppussa

Karmasta, joka laskee aina vuoden loppussa

Gautama Buddha, 1. tammikuuta 2007

… Joka kerta, kun uusi vuosikierros alkaa, me tulemme antamaan sinulle ohjeita uuteen ajanjaksoon.

Tiedät, että vuosittainen sykli on Karman Lain alainen siten, että karma ei laskeudu kerralla, vaan se jakautuu koko vuosijakson ajalle. Joka kuukausi saat tietyn määrän palaavasta karmasta. Tällä tavalla sinulla on mahdollisuus työskennellä mennyttä karmaasi vähitellen, vuosi toisensa jälkeen ja kuukausi toisensa jälkeen.

Jos sinulla olisi mahdollisuus työskennellä välittömästi koko karmasi (negatiivinen energiasi, edellisissä elämissäsi vääristynyt energia), et pystyisi kestämään sitä. Kehosi repeytyisi hetkessä. Siksi Karman lain toiminta on sellainen, että jokaisella hetkellä elämässäsi sinulle annetaan mahdollisuus tarttua tarkkaan määrään menneisyyden negatiivista energiaa, jonka voit selvittää tuolloin. Sinulle ei koskaan anneta enempää kuin voit kestää. Siksi teiltä yksinkertaisesti vaaditaan olla sovussa tämän Universumin Lain kanssa ja odotettava nöyrästi sen karman energian paluuta, jonka te itse loitte ja joka annetaan teille jaksoittain, jotta voitte työskennellä sen pois (sopivissa erissä).

Uutta vuotta pidetään sopimuksen mukaan uuden, menneisyyden energiakerrostuman pois työskentelyn alkuna. Suorittamalla vuosi toisensa jälkeen menestyksekkäästi, työskentelet pois menneisyyden karmaasi ja kehityt kohti uutta tietoisuuden tasoa. Ja ellei olisi uutta karmaa, jota luot väsymättä, vain muutama vuosi riittäisi, jotta pääsisit vapautumaan leijonan osasta menneisyytesi karmasta.

Mutta kaikki teistä eivät voi järkevästi säätää Jumalallista energiaanne ja inkarnaationne ajanjaksolla. Siksi monille teistä negatiivisen energian määrä, jonka työskentelette kärsimysten, sairauksien ja epäonnien kautta, täydentyy välittömästi uudella karmalla, jonka luotte väsymättä väärillä teoilla ja väärillä valinnoilla elämässänne.

Jos ei olisi Jumalallista armoa, menettäisitte täysin mahdollisuuden edetä eteenpäin, koska monet teistä luovat niin valtavan karman elämässään.

Jumalan armon ansiosta tämä karma ei kuitenkaan palaa sinulle kerralla, vaan odottaa suotuisaa tilaisuutta, kun pystyt kohtaamaan menneisyyden negatiivisen energian ja paitsi kestäen karman taakkaa, myös ajattelemaan syytä, miksi niin monet epäonnet satavat painavana sinulle yhdellä kerralla. Tällä tavoin monet teistä pystyvät ymmärtämään Korkeimman Lain olemassaolon ja haluavat pyrkivät koko olemuksellaan noudattamaan tätä Lakia …

_______

Rakas Kuthumi, 19. joulukuuta 2005

….kun vuosittainen sykli on melkein ohi, kohtaatte hieman erilaisen tilanteen. Saattaa käydä niin, että karmaa, joka on palannut teille vuoden aikana Kosmisen Lain mukaisesti, ei ole työstetty pois niin paljon kuin Laki edellyttää.  Kuvitelkaa, että tämän yhden vuoden jakson aikana muut ihmiset eivät myöskään ole kyenneet työskentelemään pois heidän karmaansa tekemällä oikeita valintoja, rukoilemalla tai tekemällä hyviä tekoja.

Tällöin vuoden lopussa ylimääräisen karman kerääntyminen tapahtuu, joka nousee ihmiskunnan ylle ja on valmis laskeutumaan ihmiskunnalle ominaisten erilaisten tilojen muodossa: sairauksina, masennuksina, nälänhätänä tai erilaisina katastrofeina ja luonnonkatastrofeina….

Siksi on niin tärkeää ylläpitää lisääntynyttä tietoisuuden kurinalaisuutta vuoden lopussa. On erittäin hyödyllistä, että asetat tietoisesti rajoituksia itsellesi (kuten paastoaminen, hiljaisuuden harjoittaminen, rukouksien lausuminen tai köyhien ja vähäosaisten auttaminen), jotka voit tuoda uhrauksena Palveluksen alttarille.

Tässä tapauksessa luot lisää hyvää karmaa, jota äärimmäisissä olosuhteissa voidaan käyttää planeetan tilanteen tasapainottamiseen …

Jos tietoisuutesi ei ole valmis tällaiseen palveluun, on pikemminkin mahdollista, että koet pyyntömme kohtuuttomana pelotteluna.

Pohtikaamme kuitenkin tätä asiaa yhdessä. Mikä on vaihtoehto? Kuinka muuten eliminoida planeetalle kertyneet liialliset negatiivisen energian massat? Luuletteko, että tapahtuu ihme ja kaikki energia, jota ei ole voitu työskennellä pois annetulla yhden vuoden jaksolla, häviää ihmeen kautta?

Kaikki tällaiset ihmeet, vaikka ne tapahtuivatkin aiemmin, vaativat aina paljon ylimääräistä energiaa. Tämä energia myönnettiin planeetallesi joko kosmisista varastoista tai Ylösnousseiden Mestareiden kausaalirumiista.

Kuvittele nyt yritys, joka osoittaa nettotappiota vuosi vuodelta. Yhtiön omistaja lainaa varoja muilta yrityksiltä – kannattavilta – ja kattaa tappion, ja se voi kestää jonkin aikaa. Mutta tulee aika, jolloin omistaja tajuaa, että menetys ei ole satunnainen tapahtuma, vaan se liittyy tämän yrityksen työntekijöiden huolimattomuuteen.

Joten hyvä omistaja voi joko saada työntekijänsä toimimaan paremmin tai sulkea yrityksen.

Ylösnousseiden Mestarien nyt toteutuneiden toimenpiteiden tarkoituksena on kannustaa ihmiskunnan parhaita edustajia työskentelemään paremmin. Et halua menettää työpaikkaasi – planeettasi, jos käytämme yllä olevaa analogiaa – vai mitä?…

Kun karma laskeutuu päällesi, et useimmiten pysty havaitsemaan syy-seuraussuhdetta tekemiesi toimien ja niiden seurausten välillä, jotka laskeutuvat sinuun erilaisten onnettomuuksien ja sairauksien muodossa. Ja huudat: Miksi, Herra ?! sen sijaan, että ottaisit nöyrästi vastaan kaiken, mitä Jumala lähettää sinun tiellesi.

Uskokaa minua, Jumala on hyvin armollinen. Karma, joka laskeutuu sinulle, palaa luoksesi helpoimmalla mahdollisella tavalla. 

Jos sinulla olisi tilaisuus ymmärtää, mitkä tekosi tulevat sinulle tämän tai tuon karman muodossa, silloin sinä kiittäisit Jumalaa, että sinun sallitaan niin armollisesti työstää pois sitä, mitä ansaitset itse suorittamistasi teoista menneisyydessä.

On olemassa useita tapoja työstää pois karmaasi.

Ensimmäinen tapa on, ettei luo karmaa ollenkaan.

Toinen tapa on työskennellä karmasi pois tekemällä oikeita valintoja.

Kolmas tapa on työskennellä karmasi pois hyväksymällä nöyryydellä mikä tahansa tilanne, johon joudut.

Ja lopuksi voit lieventää karmallista taakkaasi rukoilemalla ja tosi parannuksella. Tätä me suosittelemme, että teette intensiivisesti jäljellä olevana aikana, tämän vuoden loppuun asti.

___________

Sanat Kumara, 1. kesäkuuta 2010

… Kun ihmiskunta kykenee ymmärtämään koko vastuunsa kaikesta, mitä tapahtuu Maan päällä, voimme hengähtää helpotuksella. Niin kauan kuin ihmiskunnalla on lapsen tietoisuustaso, meidän on pakko huolehtia siitä ja tarkkailla, että Maapallon lapset eivät ajattelemattomuutensa vuoksi tee sellaista sotkua, että elämä planeetalla tulee mahdottomaksi …

Ja harkitsevat ja analyyttiset ihmiset voivat huomata, että planeetan tilanne kiristyy päivittäin. Ja käytännössä lakkaamattomat maanjäristykset, tulivuorenpurkaukset, sotilaalliset konfliktit, terroriteot, sosiaaliset räjähdykset ja vallankaappaukset, jotka tapahtuvat täällä ja siellä maapallolla, antavat vihjeitä planeetan tilanteesta.

 

Sinusta näyttää siltä, että se on luonnollista eikä siinä ole mitään epätavallista. Itse asiassa kaikki nämä kehittymättömän ihmistietoisuuden piirteet ovat olleet olemassa ennen. Ne ovat olleet olemassa useita satoja vuosia. Mutta näiden negatiivisten ilmiöiden ja näiden negatiivisten voimien taajuus ja laajuus eivät ole koskaan olleet näin suuria.

Sallikaa minun kertoa teille, että muistini on paljon parempi kuin tällä hetkellä inkarnoituneiden Maan ihmisten muisti. Ja minulla on tilaisuus tutkia Akasha-aikakirjoja ja verrata tilannetta mihin tahansa maapallolla koskaan esiintyneeseen tilanteeseen. Vertailun tulos ei suosi nykytilannetta. Me, Ylösnousseessa Valtakunnassa, tarvitsemme yhä enemmän ja enemmän energiaa pitääksemme tilanteen planeetalla ja estääksemme ihmiskunnan kauheimman tapahtuman, jossa itse fyysinen taso tuhoutuisi…

__________

Elohim Hercules, 26. joulukuuta 2009

… Vuoden lopussa, jolloin ihmiset juhlivat Uutta Vuotta, on olemassa erityisen paljon harkitsemattomia asioita. Minun on kerrottava teille, että vain muutamia päiviä tällaista juhlintaa luo saman määrän karmaa, joka luodaan koko vuoden muuna aikana. Mieti siksi ennen juhlimista, mikä muoto on sopivampi sinulle. Todennäköisesti on parempi muuttaa perinteistä Juhla konseptia hallitsemattomasta juomisesta ja ahmimisesta ja glutoonista.

Jos en olisi pitänyt tasapainoa planeetalla kaikella voimallani, planeetta olisi hajonnut palasiksi kauan sitten, kuten saksanpähkinä, joka on murskattu valtavan kiven alle. Tällä hetkellä ihmiskunnan karma voi tuhota planeetan sekunnin murto-osassa. Joka vuosi tänä vaikeana aikaan Karmallinen Neuvosto saa Jumalallista energian luottoa Suuresta Keskus-Auringosta, jotta Maa planeetan evoluutiot voisivat pitää alustan, jossa he voivat kehittyä.

Joka kerta onnistumme vakuuttamaan Maailmankaikkeuden Korkeimman Neuvoston antamaan energiaa. Tiedän kuitenkin esimerkkejä muista planeetoista, että kun hetki koitti, Jumalallisen energian vapauttaminen fyysisen alustan ylläpitämiseksi lopetettiin,  planeetta hajosi palasiksi muutamissa sekunneissa. Asteroidien vyöhyke Marsin ja Jupiterin välillä on tuhoutuneen planeetan epäviisaan sivilisaatioiden muistomerkki.

Jotkut tämän planeetan edustajista löysivät suojan Maapallolta. Ja he, jotkut heistä, jatkavat samoja asioita uskoen ilmeisesti kuolemattomuuteensa ja rankaisemattomuuteensa.

Elohimina teen kaiken voitavani planeetan fyysisen kerroksen eheyttämiseksi ja ylläpitämiseksi. Olen kuitenkin ehdoitta vastuussa Korkeimmalle Neuvostolle.

Te, maapallon ihmiskunta, jatkatte evoluutiotanne Taivasten rajoittamattoman Armon ansiosta. Ja jos olisin te, kiittäisin Taivaita 24 tuntia vuorokaudessa kaikissa temppeleissänne kaiken jäljellä olevasta ajan Uuteen Vuoteen saakka.

Jos rukoilisitte ja mietiskelisitte vähintään 10 prosenttia ajasta, jonka vietätte viihteen parissa, Karmallisella Neuvostolla olisi argumentteja Keskus-Auringolle. Kuitenkaan, tätä ei tehdä, Ajatelkaa tätä….

 ________

Gautama Buddha, 25. joulukuuta 2006

….Aika on hyvin stressaava ja vuoden vaihtuminen on erityisen tärkeää ja kompleksista aikaa. Juuri aurinko syklin vaihtumisen aikana me tulemme ja annamme teille opetuksemme, koska kaikki mitä kylvämme kasvavat auringossa, tulee itämään keväällä ja kesällä, kun seuraavat solaariset syklit tulevat, jotka ovat kevätpäivän tasaus ja kesäpäivän tasaus. Vanha lähestyy loppuaan ja uusi alkaa olla näkyvissä,

Useita ihmisiä painaa raskaus ja hyvin monet juhlivat Jouluaan ja Uuden vuoden juhlia hyvin matalissa värähtelyn tasoissa, juoden alkoholia ja harjoittaen tai ollen mukana säädyttömissä ja moitittavissa toimissa.

Kaikki nämä asiat luovat lisäosan planetaarista karmaa, joka voi tuoda korjaamattomia vahinkoja joillekin mantereille.

Tämän vuoksi minä käännyn sinun puoleesi pyynnöllä, kuten aina vuoden lopussa, että pidät tasapainoa yllä kaikista ensimmäiseksi itsesi sisällä ja omistat paljon pyrkimystä, niin paljon kuin mahdollista tasapainottamaan planetaarista karmaa ja sinun maasi karmaa.

Jos tunnet sisäisen tarpeen, voit omistaa jokaisen jäljellä olevan päivän vuoden loppuun asti rukousharjoituksiin ja voit tehdä kaksinkertaisen ja kolminkertaisen ponnistuksen. Älä epäröi edes ottaa vapaata töistäsi voidaksesi työskennellä planeetan hyväksi. Lue Rosareita, lue muita rukouksia ja harjoita meditaatiota. Lähetä Rakkautesi ja Kiitollisuutesi Maalle. Kuvittele Äiti Maa elävänä olentona, joka sallii sinun elää ja kehittyä ja joka huolehtii sinusta. Lähetä rakkautesi Maalle ja niille elementaaleille, jotka ylläpitävät ihmis-evoluutiota Maassa…

MINÄ OLEN Buddha , ja olen iloinen, että monet teistä ovat päättäneet astua Maan ihmiskunnan palvelun Polulle, unohtaen omat ongelmansa ja vaikeudet  ja omat vastoinkäymisenne.

Todellisuudessa, ainoastaan kun te olette uppoutuneina Elämän palvelukseen, kaikki teidän pienet huolenne jättävät teidät yksi toisensa jälkeen ja yhtenä kauniina päivänä oivallatte, että te olette vapaat kaikista näistä mitättömistä ja tarpeettomista asioista, jotka painoivat teitä ennen. Mutta se oli toinen elämä, egoistisen henkilön elämä ja joka oli upoutunut omiin ongelmiinsa. Mutta nyt te edustatte Valo olentoa, joka on huolissaan planeetan onnesta ja harmoniasta.

Olkoon maailmassa kaikki hyvin!

Olkoon kaikki elävät olennot, jotka asuttavat meidän rakasta kallista Planeetta Maatta onnellisia. Om.