Puhe Viestien vaikutuksesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Puhe Viestien vaikutuksesta


Puhe Viestien vaikutuksesta

Mestari Kuthumi, 14. tammikuuta 2010

MINÄ OLEN Kuthumi. Olen tullut jälleen luoksesi. Ja tänään jatkamme keskusteluamme kuinka voittaa sisäisiä ominaisuuksia, jotka haittaavat sinua.

Kyllä, rakkaani, valitettavasti asut maailmassa, joka ei ole täydellinen; näin ollen sinun on jaettava tämän maailman epätäydellisyydet. Tämän vuoksi sinun on usein vaikea ymmärtää hyvin yksinkertaisia asioita, joista puhumme. Ja monet teistä ovat jopa hämmentyneitä siitä, mikä on uutta keskusteluissamme ja kuinka kauan  tulemme puhumaan samoista asioista.

Tietoisuutesi on suunniteltu sillä tavalla, jotta mitään muutoksia todella tapahtuisi tietoisuudessasi, siun täytyy kuulla sama totuus monta kertaa.  Ja vaikka sinusta tuntuu siltä, että tiedät jo tämän totuuden, sinun on silti tehtävä omat ponnistuksesi, jotta et vain ymmärtäisi tätä totuutta, vaan myös toteutat sen elämässäsi.

Luota minuun ja kokemukseeni työskentelyssä Maan ihmiskunnan kanssa. Ja vaikka sinusta tuntuu, ettet saa mitään uutta meidän Viesteistä, älä tee nopeita johtopäätöksiä.

Toistamme säännöllisesti suosituksemme siitä, miten työskennellä Viestiemme kanssa. Ja tunnen monia ihmisiä, jotka eivät noudata suosituksiamme. Olemme puhuneet monta kertaa varovaisuudesta työskennellessänne Viestien kanssa ja että ei ole suositeltavaa lukea enempää kuin kaksi Viestiä päivässä. Esimerkiksi yksi Viesti voidaan lukea aamulla ja yksi illalla.

Jokainen viesti sisältää näiden viestien lähettävien eri Mestareiden energioita. Ja joskus energiat eivät kuulu kovin korkealle tasolle, kun taas toisinaan energiat kuuluvat erittäin korkeaan Olemassaolon tasoon. Ja jos alat lukea useita Viestejä peräkkäin, asetat kehoasi suurelle paineelle. Ulkoinen tietoisuutesi ei ehkä havaitse tätä vaaraa, koska lihallinen mielesi on tottunut käsittelemään vain informaatiokomponenttia, eikä se ota huomioon Viestien sisältämään energiakomponenttia.

Annan sinulle esimerkin. Kehosi tarvitsee ruokaa. Ja kun olet nälkäinen tai janoinen ja syöt viipaleen leipää tai juot lasillisen puhdasta vettä, kehosi tuntuu tyytyväiseltä.

Kuvittele nyt, jos syöt paljon erilaisia ruokia ilman rajoja ja kulutat rajoittamattoman määrän erilaisia juomia. Tiedän, että monet teistä nauttivat juhlista ja ahmimisesta elämässänne, mutta ettekö tunne itseänne sairaiksi seuraavana päivänä sen jälkeen, kun olette syöneet tai juoneet liian paljon?

On ruokia, jotka voidaan yhdistää toistensa kanssa, kun taas on ruokia, joita ei voida käyttää samanaikaisesti. Mutta suurin osa ihmisistä on niin matalalla energiatasolla, että he eivät pysty ymmärtämään näitä yksinkertaisia totuuksia, jotka ovat olleet tiedossa tuhansia vuosia ja joita kaikki viisaat ihmiset ovat seuranneet.

Kun luet useita Saneluja eri Mestareilta, saatat saada saman ruoansulatushäiriön tietoisuuteesi, aivan kuten ruoansulatushäiriön, jotka saat vatsaasi hallitsemattomasta ruoan kulutuksesta.

Sinun tulisi suhtautua Viestien lukemiseen erittäin huolellisesti, tai saatat kokea sisäistä epämukavuutta tai tyytymättömyyttä. Mikä vielä pahempaa, saatat ohjata kaiken tyytymättömyytesi meidän Lähettilääseemme   tai Mestareihin.

Sinun tulisi valmistaa itsesi jokaisen Viestin lukemiseen erittäin huolellisesti. Sinun tulisi virittää itsesi Mestariin, joka antaa Viestin musiikin avulla, Mestarin kuvan avulla tai käyttämällä rukousta tai meditaatiota ennen Viestin lukemista. Tällä tavoin sinä tasoitat energiaasi, kohotat tietoisuuttasi, ja Viestit ovat sinulle hyväksi.

Annan sinulle toisen esimerkin. Aurinko paistaa kaikille ihmisille ja kaikille olennoille, ja on ihmisiä, jotka käyttävät aurinkoenergiaa viisaasti. He viettävät jonkin aikaa auringossa, pitävät tauon ja sitten altistavat itsensä taas hyväileville auringon säteille.

On toinenkin ryhmä ihmisiä, jotka viettävät koko päivän rannalla palavan auringon alla ja kärsivät sitten palovammoista ja kuumeesta seuraavana päivänä.

Kuka on syyllinen heidän auringonpolttamiinsa? Onko se aurinko? Mielestäni vastaus on ilmeinen. Se on heidän oma virheensä, että he ovat käyttäneet liikaa auringon energiaa.

Meidän Viestiemme sisältämällä energialla ei ole niin ilmeisiä vaikutuksia, mutta silti on huomattava määrä yksilöitä, jotka katsovat lyhyesti läpi kymmenkunta viestiämme, pääsemättä ytimeen ja virittämättä itseään oikein ennen kunkin Viestin lukemista. Tulos tulee nopeasti. Tietyn ajan kuluttua he alkavat ärtyä ja jopa vihastua.

Kuka on syyllinen siihen, että koet nämä tunteet? Lähettiläs? Mestarit? Mielestäni vastaus on ilmeinen. Kukaan muu kuin sinä ei ole syyllinen Mestarien suositusten laiminlyöntiin.

Kuten kaikella maailmassanne, myös Viesteillämme on kaksi vaikutusta. Ja Viestiemme ansiosta jotkut ihmiset ovat saavuttaneet aurojensa sileyden, ja heidän aurojensa epätäydellisyydet, joita heillä on ollut monta vuotta, ovat kadonneet. Heistä on tullut tasapainoisempia ja ystävällisempiä. Heidän suhteensa perheeseen ovat parantuneet. Ja rauha on tullut heidän sieluihinsa ja koteihinsa.

Toiset kokevat kuitenkin ärtymyksen, vihan ja tyytymättömyyden luettuaan Viestimme. Heidän auransa liukenevat päivästä toiseen, ja he yksinkertaisesti tuhoavat itsensä.

Rakkaat, me toivotamme teille ystävällisyyttä, Rakkautta ja harmoniaa. Ja voitte saada kaiken tämän Viestimme avulla. Mutta sisällänne on venttiili, joka ohjaa Viesteistämme olevan energian joko hyvään tai pahaan. Kaikella maailmassanne, rakkaat, on kaksinainen vaikutus. Ja sisällänne on mekanismi, joka joko saa teidät voimakkaasti seuraamaan evoluution polkua tai heittää teidät tien sivuun.

Tänään minulla on ollut tilaisuus pitää erittäin tärkeä puhe. Toivon, että monille ihmisille, jotka lukevat meidän Viestejämme, tämä puhe tulee olemaan enemmän kuin ajankohtainen.

MINÄ OLEN Kuthumi, aina valmis auttamaan ketä tahansa, joka on avun tarpeessa ja joka pyytää apua. 

© Lähettiläs Tatyana Mickushina