Astukaa rohkeasti Uuteen Aikaan, Vesimiehen Aikakauteen!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Astukaa rohkeasti Uuteen Aikaan, Vesimiehen Aikakauteen!


Astukaa rohkeasti Uuteen Aikaan, Vesimiehen Aikakauteen!

Saint-Germain,  30. joulukuuta 2011

MINÄ OLEN Saint-Germain, olen tullut jälleen luoksenne, hyvät naiset ja herrat!

Olen tullut Uuden Vuoden aattona ilmoittamaan, että tulevana vuonna aion hallita aktiivisemmin planeetan tilannetta!

Olen tullut muistuttamaan teitä siitä, että itse asiassa  olen tulevan aikakauden Hierarkki. Siksi juuri minä tulin tänään kertomaan teille, että uudet energiat, tulevan Vesimiehen Ajan energiat ovat vihdoin saavuttaneet niiden täyden voimansa!

Viimeinkin ihmiskunta on melkein täysin uppoutunut uusiin energioihin!

Tämä voi näyttää epätavalliselta ja uudelta sinulle. Tulet yllättymään ja hämmentymään, koska kaikki alkaa muuttua. Olen tullut ilmoittamaan, että nykyisen ajan elintärkeä tarve on sinun valmiutesi tuleviin muutoksiin.

Ne, jotka kykenevät ylläpitämään tietoisuutta Ilon, Rakkauden, Harmonian ja Onnellisuuden värähtelyissä, voivat nauttia täysin tulevista muutoksista. Ne teistä, jotka olette vanhoissa toisten vahingoittamisen tavoissa, omaten epäilyä ja kokien pelkoa, voitte pian kyetä helposti luopumaan näistä menneen aikakauden energioista.

Olen tullut ilmoittamaan Uudesta Aikakaudesta – Vesimiehen aikakaudesta! Ja tulevan ajan Hierarkkina valmistelen yllätystä sinulle! Tämä yllätys koskee kaikkia teitä, jotka tulevat kosketuksiin Uuden Vuoden Viestini sisältämien energioiden kanssa! Sinulle on tulossa ajanjakso, jolloin pelkkä halusi, ääneen lausuttuna tai ilmaistuna itsellesi, luopua vanhoista energioista, tulee olemaan riittävä tietoisuutesi siirtymiselle toiseen värähtelyjen tasoon. 

Juuri nyt tämä tilaisuus on avoin! Juuri nyt Jumalallinen aika on tullut, jolloin voit muuttaa tietoisuutta ja lähestymistapoja elämään. Sinun on vain ilmaistava aikomuksesi ääneen tai itseksesi.

Kaikki Ylösnousseet Mestarit ovat valmiita auttamaan sinua. Ja minä, ollen se Mestari, joka vastaa Uuden Aikakauden tulosta, Mestarina, joka ottaa soihdun menneisyydestä pyrkien tulevaisuuteen, tulen huolehtimaan sieluistanne. Juuri nyt, älkää epäröikö vedota minuun! Apua annetaan jokaiselle, joka ilmaisee selvästi aikomuksensa luopua menneisyydestä ja hankkia uusia energioita, uudistumisen energioita, pyrkimyksen ja ilon energioita!

Uudelle Aikakaudelle on ominaista se tosiasia, että jokaisella teistä, joka haluaa, tulee olemaan mahdollisuus nostaa värähtelyään sujuvasti ja nostaa melkein välittömästi värähtelynne tasolle, joka vaaditaan laadukkaaseen olemassaoloon Uudessa Maailmassa.

Sinulle on annettu mahdollisuus luopua menneisyydestä! Juuri nyt!

Nyt kun olen piristänyt sinua uudella armolahjalla, olen valmis sanomaan muutamia iloisia sanoja tulevaisuuden yhteistyöstämme.

Älkää ajatelko, että Ylösnousseet Mestarit ovat jossain kaukana eivätkä kuule teitä. Kuulen jokaisen kutsun, jonka puhut minulle. Ja kun koet minkä tahansa negatiivisen, alemman tason tietoisuuden tilan, minä pyydän sinua muistamaan olemassaoloni ja vetoamaan minuun kiihkeällä rukous-kutsulla pelastamaan sinut negatiivisuudestasi. Tällä tavalla pystymme vähitellen voittamaan tietoisuuden alemmat tasot yhden toisensa jälkeen.

Paljastan sinulle suuren salaisuuden. Kaikki olette jo tietäneet tämän salaisuuden pitkään jopa ilman minua. Tämän salaisuuden merkitys on, että te itse, jokainen teistä, päätätte itse, luisutteko negatiivisen tietoisuuden tilan vaikutukseen vai ette. On hetki, kun teet itsessäsi päätöksen annatko itsesi alistua huonolle tuulelle vai et, alatko tuomita tätä tai tuota henkilöä vai et, alistutko loukkaukselle vai et, annatko periksi surumielisyydelle vai et.

Sinä, eikä kukaan muu, teet tämä päätöksen. Ja kun teet päätöksen antautua vanhoille energioille, sukellat niihin kokonaan, ja niin etten edes minä voi auttaa sinua. Siksi heti, kun jokin negatiivinen energia lähestyy sinua, pyydä heti apuani. Autan sinua nostamaan tietoisuutesi! Lähetän sinulle hymyni ja ojennan auttavan käteni elämänne pimeimmässä hetkessä! Tällä tavalla voimme voittaa vanhat energiat. Koska luonto ei ylläpidä tyhjiötä, korvataksesi tietoisuutesi negatiivisen tilan, kutsu heti vastakkainen, positiivinen tila.

Pelko on maailmanne suurin paha. Täydellinen Rakkaus korvaa kaiken pelon. Yleensä mikä tahansa negatiivinen laatu voidaan liuottaa tällä universaalisella liuottimella. Rakkauden energia voi absorboida ja liuottaa käytännössä kaikki ympäröivät negatiiviset energiat.

Ilo ja rakkaus tulevat luoksesi, kun Uskosi on vankkumaton, kun luotat tietoisuudessasi Jumalaan ja Ylösnousseisiin Mestareihin.

Tästä syystä muistutan sinua, että sinun tarvitsee jatkuvasti vedota minuun saadakseni apua. Koska Olen nyt se, joka on vastuussa ihmis-tietoisuuden siirtymisestä uudelle laadulliselle tasolle.

Sinä ja minä yhdessä voimme saada aikaan ihmeen, joka väistämättä tapahtuu. Ja nyt paljastaa sinulle salaisuuden! Tämä uusi salaisuus koskee uutta armolahjaa, jonka planeetta Maa on saanut.

Karmallisen Neuvoston kokouksessa on juuri päätetty antaa Maapallolle lisäenergiaa – uutta Jumalallista energiaa. Ja kaikki, mikä värähtelee Ilon, Rakkauden ja Jumalallisen Vapauden taajuudella, saa Taivaiden ennennäkemättömän tuen tulevana vuonna ja seuraavina vuosina. Kaikesta, joka vastustaa uusia energioita, vähitellen menettään etuoikeutetun asemansa maailmassa. Yhteiskunnan vanhat instituutiot, jotka perustuvat menneisyyden energioihin ja vanhan aikakauden värähtelyihin, tulevat asteittain korvautumaan uusilla instituutioilla.

Minä tuen niitä, jotka eivät pelkää muutosta, niitä, jotka ovat valmiita puolustamaan Jumalallisen Vapauden ja yhteisöllisyyden periaatteita elämässään. Tuen kaikkia, jotka ovat valmiita yhteistyöhön, joka ei perustu henkilökohtaisen hyödyn periaatteisiin, vaan yhteisen Hyvinvoinnin ja Hyvyyden periaatteisiin.

Uudet periaatteet ovat tulossa maailmaanne. Ja niiden toteuttamiseen tarvitaan valmiita sydämiä, ihmisten sydämiä, jotka ovat pelottomasti omistautuneet evoluutiolle. Toivon kovasti, että muutama sata ihmistä löytyy niiden joukosta, jotka lukevat tämän Viestini rivejä, joiden kautta voin työskennellä henkilökohtaisesti ja välittää energiani maailmaanne!

Olen valmis työskentelemään ja tekemään yhteistyötä planeetta Maan evoluutioiden kanssa!

Oletko sinä valmis? Toivon, että vaikka et olisikaan vielä tänään valmis etkä pysty liittymään pioneerien joukkoon,  niin sitten huomenna  voit voittaa menneisyyden energian jäänteet ja ilmoittaa rohkeasti Taivaille valmiutesi tulla työtoveriksi Valon Voimien Hierarkian joukkoihin, Valon, Ylösnousseiden Mestarien  työtoveriksi ja Viisauden Mestarien työtoveriksi!

Sanon teille näkemiin, mutta pyydän teitä olla unohtamatta tätä Viestiäni ja lukemaan sen uudelleen joka kerta, kun menneisyyden energiat yrittävät tunkeutua tietoisuuteenne.

Suojelkaa itseänne  menneisyyden kaikkia negatiivisia energioita vastaan.

Astukaa rohkeasti Uuteen Aikaan, Vesimiehen Aikakauteen!

MINÄ OLEN Saint-Germain!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina