Haastattelu -Jalansijan löytäminen sisältämme

      Kommentit pois päältä artikkelissa Haastattelu -Jalansijan löytäminen sisältämmeJalansijan löytäminen sisältämme

  1. N. Mickushina
 Haastattelu “Mystery” -lehdellä, Latvia, Riika

Hyvät ystävät, tuomme teille T. N. Mickushinan haastattelun, joka julkaistiin “Mystery” -lehdessä toukokuussa 2016. Venäjän kielinen käännös tuotettiin ystävällisesti Latvian yhdistyksen toimesta nimeltä “Viisauden Sana”. Tämä artikkeli on käännetty englannin kielestä suomeksi, sivulta www.sirius-eng.net, Haastattelut.

Nimi Tatyana Mickushina, merkittävä venäläinen sosiaalinen aktivisti, ei ole laajalti tunnettu. Hän on aina pyrkinyt välttämään kaikenlaista julkisuutta tähän asti. Vuonna 2012 Tatyana Mickushina tuli Latviaan pitämään seminaarin ja kommunikoimaan yksityisesti pienen ryhmän kanssa. Kesällä 2015 hän piti Riiassa toisen kansainvälisen yhteiskunnallisen liikkeen ,“The Moral Movement” konfressin. Tatyana Mickushina, joka on Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettiläs, vastaanotti 470 viestiä Ylösnousseilta Mestareilta vuosina 2005-2015. Nämä viestit julkaistiin kirjasarjana nimeltä “Viisauden sanoja” ja myös verkkosivuilla (www.sirius-eng.net. www.sirius-ru.net, suom. www.sirius-fin.net). Ylösnousseet Mestarit ovat näkymätön Valon Hierarkia. He ovat johtaneet maan ihmiskuntaa huolellisesti ja perusteellisesti miljoonien vuosien ajan. Tatyana Mickushinan kirjoja on käännetty liettuaksi, englanniksi, saksaksi, portugaliksi, bulgariaksi, aramean ja turkin kielille. Kirjoja ovat julkaisseet ulkomaiset kustantamot. Liettuassa Ylösnousseiden Mestarien Sanomia on julkaissut “SOL VITA” niminen painotalo.

Viimeinkin minulla oli kunnia tavata tätä ainutlaatuista henkilöä. Tatyana Mickushina kävi erityisvieraillulla Riikassa tapaamassa “Mystery”- lehden toimittajaa ja antoi  haastattelun (hän oli saanut luvan Ylösnousseilta Mestareilta ennen haastattelua). Tämä haastattelu käsitteli kahta hänen kirjaansa, ”Muinaisten Opetuksien Sutrat” ja “Tietoa terveydestä, onnellisuudesta, työstä ja rahasta”, jotka on julkaistu Liettuan kielellä.

  1. Kysymys: Jos loukkaan, jota kuta yhdessä elämässä, niin minua loukataan jotenkin toisessa elämässä. Enkä saisi olla loukkaantunut, jotta ei kertyisi uutta Karmaa.

On hyvä, jos henkilö ymmärtää tämän, mutta useimmat ihmiset eivät edelleenkään hyväksy reinkarnaatiota eivätkä tiedä Maailmankaikkeuden Lakeja, jotka määrittävät heidän elämäänsä.

Jos henkilö elää täydellisessä tietämättömyydessä, Vihkimyksien Polku ei ole hänelle. Polku on tarkoitettu niille, jotka ovat valinneet sen tietoisesti tullakseen Jumalan yhteyteen nopeammin. Kaikki eivät voi tehdä sitä. Kun inkarnoidumme lukemattomia kertoja, paljon erehdyksiä kertyy. Kaikki ne pitäisi työskennellä pois, mutta henkilön on mahdotonta tehdä sitä yhdessä elämässä, jolla on liian suuri karmallinen kuorma. Hänellä ei ole voimaa käsitellä sitä. Karma on Jumalallisen Energian väärinkäyttöä. Ainakin ihmisten on tunnustettava, että on olemassa Jumala ja yritettävä tehdä vähemmän syntiä – tehden enemmän hyvää. On mahdotonta todistaa mitään uskottomille. Jokaisen ihmisen on itse noustava sille tietoisuuden tasolle, jossa hän pystyy hyväksymään Kosmiset Lait. Tietoisuuden tasot vaihtelevat ja henkinen kasvu on kuin portaikko: laajempi horisontti avautuu jokaisen peräkkäisen askeleen kohdalla. Aluksi hyväksymme Jumalan käsityksenä ja sitten nousemme korkeammalle, ja hyväksymme myös reinkarnaation idean.

Miksi Valon Olennot moittivat ihmisiä virheiden toistamisesta Heidän Viesteissään? Tiedetään, että ihminen, joka on inkarnoitunut fyysiseen kehoon, on menettänyt kaikki hänen aikaisempien elämiensä muistot ja virheidensä muistot?

Tämä viittaa kysymykseen, jos henkilö uskoo reinkarnaatioon tai ei. Jos hän uskoo siihen, hän pystyy pohtimaan syitä, miksi elämä lyö häntä koko ajan. Laki asettaa vaatii, että jos toimimme väärin, meidän on otettava vastuu teoistamme. Enemmänkin, tietämättömyys Laista ei anna anteeksi vastuutamme. Jos kaikki on väärin nykyisessä elämässä, siihen on syitä. On mahdotonta selittää sitä ilman, että viitataan Reinkarnaation Lakiin.

– Onko mitään Valon kaavaa (reseptiä), joka auttaa ylläpitämään harmoniaa Jumalallisen ja jokapäiväisen elämän välillä?

Minulla ei ole mitään tällaista kaavaa. Mielestäni tämä voidaan saavuttaa jokapäiväisessä työssä.
Yksi henkisen harjoituksen muodoista on pyhien tekstien lukeminen (Valon Mestareiden Viestit ovat näiden joukossa) ja rukoukset. 1990-luvulla minä luin Ortodoksisia rukouksia joka aamu. Luin niitä jonkin aikaa ja sitten lopetin tekemästä niin. Sitten tutustuin Krishna-liikkeeseen. He ajattelivat, että Hare Krishna Maha Mantraa pitäisi lukea 108 kertaa, 16 sarjaa pysähtymättä. Tein niin kuin minulle opetettiin, mutta se ei tuntunut hyvältä kaiken sen laskemisen jälkeen. Kysyin heiltä miksi? He selittivät, että kaikilla aluksilla on tietty kapasiteetti. Jos yrität laittaa enemmän, kuin mitä se pystyy pitämään, alus voi haljeta.

Siksi on tiedettävä, mihin piirtää raja ja olla varovainen.

On olemassa kymmenyksen laki, joka oli kirkon yleinen käytäntö aiemmin. Voimme myös antaa kymmenesosan ajastamme Jumalalle, sanoa, harjoittaa henkisiä käytäntöjä 21⁄2 tuntia päivässä. Useimmat rikkaat ihmiset muuttavat ajan rahaksi. Kun teemme jotain hyvää toiselle henkilölle epäitsekkäästi, se on Karma Joogaa. Se on myös henkistä harjoittamista.

Jos alamme harjoittaa hengellistä käytäntöä, meidän ei tulisi kuluttaa 2 1⁄2 tuntia suoraan – meidän on aloitettava vähitellen. Jokainen ihminen on kuin alus, jossa on myös melko paljon mutaa. Jos aletaan syöttää puhdasta vettä siihen, muta nousee ylös ja ulos aluksesta. Jos me harjoitamme henkistä käytäntöä oikealla tavalla, vedämme puoleemme Jumalallista energiaa. Jos olemme vetäneet Sitä liian paljon, kehomme saattaa olla kykenemätön ehkä käsittelemään sitä. Jotkut mielenterveyden ongelmat tai kehon kiputilat saattavat ilmetä. Olkaamme varovaisia! Jos olemme päättäneet harjoittaa hengellisiä harjoituksia, viisi minuuttia päivässä tulee olemaan tarpeeksi alussa.

Hyvä, olemme löytäneet energian harmonisoinnin kaavan. Kiitos.

SAIRAUS ELÄMÄN OPETTAJANA

Ne, jotka seuraavat Valon tietä, tietävät, että tauti on Korkeampien Voimien apu. Tauti saa ihmisen pysähtymään elämän kiireessä ja ajattelemaan, mitä he tekevät väärin. Kuinka henkilö voi ymmärtää, mitä Valon Maailma haluaa kertoa hänelle?

Tässä maailmassa ei ole ihanteellista ihmistä, jotka eivät tekisi virheitä. Jopa Buddha, jotta voisi inkarnoitua maailmaamme, joutuu ottamaan puutteita Itseensä, niin että Hänen värähtelynsä taso vastaa fyysistä maailmaa. Se on kuin kuljettaisi painavaa kiveä, joka auttaa sukeltamaan alaspäin. Hyvät ihmiset voivat myös olla sairastuneita. He ottivat nämä sairauksia itseensä tietoisesti inkarnoituakseen ja auttaakseen ihmiskuntaa. Taudit voivat olla erilaisia.

KAIKELLA ON OMA MERKITYKSENSÄ

Muinaisten Opetusten Sutrat -kirjan esittelyssä on alleviivattu, että ihmisen elämän pää tarkoitus on palata Jumalaan tietoisuuden muuttamisen kautta. Se on ehdottoman pitkä ja asteittainen prosessi. Kuinka yksilö pystyy tekemään sen ainoastaan yhden elämän aikana?

Ylösnousseet Mestarit sanovat, että se on mahdollista saavuttaa yhden elämän aikana, jos henkilö kaipaa sitä ja ottaa käyttöönsä nopeutetun Polun, joka on Vihkimysten Polku. Valitettavasti kaikki ihmiset eivät hyväksy reinkarnaatiota. Esimerkiksi Ortodoksinen Kirkko pitää sitä harhaoppina. Tietoisuutemme nousemisprosessi on paljon vaikeampaa ja kestää kauemmin ilman Reinkarnaation Lain ymmärtämistä. Olemme inkarnoituneet maahan monia kertoja ja olemme tehneet monia erehdyksiä, jotka on korjattava.

Sairaus voi olla synnynnäinen häiriö eikä se ole todistus Jumalallisesta vitsauksesta lainkaan.

Tässä sijaitsee Elämisen taito – ymmärtää kaikkea. Jokaiselle on annettu heidän oman elämänsä läksyt, heidän oma ymmärryksensä ja tehtävät. Jumala haluaa, että ihminen itse saavuttaa oikean tietoisuuden, sen sijaan että hän menee jonkun henkisen mediumin luokse ja maksaa suuren rahansumman oppiakseen jotakin.

– Tapahtuuko niin, että väärinkäytökset, itsekkäät toiveet ja negatiiviset ajatukset kehittyvät sairaudeksi heti tai vasta jonkin ajan kuluessa?

Mestarit sanovat, että aika on nopeutunut ja hedelmät kypsyvät nopeammin. Jos entinen karma laskeutui seuraavaan elämään tai puolessa välissä elämää, nykyään se tapahtuu paljon nopeammin. Metaforisesti puhuttuna se tapahtuu näin – teet jotain väärää aamulla, ja seuraus lentää sinulle takaisin jo illalla.

– Miksi Valon Opettajat viittaavat suruun ja epätoivoon myös sairauksien syinä? Kuka ei olisi tuntenut surua yksipuolisesta rakkaudesta, tai rakkaansa kuolemasta? Suru seuraa jokaista henkilöä, joka kulkee Valon polulla, koska yhteiskunta ei ymmärrä heitä.

Toivottomuutta pidetään yhtenä Pyhän Raamatun suurimmista synneistä. Elämässä on monia tapahtumia, kun henkilö tuntee surua ja on järkyttynyt. Epätoivon tunne pitkän aikaa voi aiheuttaa masennusta, ja jopa nykyaikaiset lääkärit pitävät sitä sairautena. Epätoivo on organismin itsensä suojaamismekanismi, kun ihminen kohtaa vaikean tilanteen elämässään ja eikä pysty käsittelemään sitä.

Mielestäni on kaksi syytä epätoivoon. Ensimmäinen on Jumalallisen Energian puute. Toinen on sen liiallinen ylimäärä, joka on harvinaisempi (ja kun alus voi halkeilla). Jos henkilö tietää, että häneltä joskus puuttuu Jumalallista Energiaa, on suositeltavaa saada työkalupakki tekniikoista, jotka auttavat häntä käsittelemään epätoivoaan. Klassinen musiikki voi auttaa joitain ihmisiä, rukoukset saattavat auttaa toisia, joidenkin tarvitsee leikkiä lasten kanssa, tai mennä ulos luontoon. Sinun pitäisi ajatella, mitä voisi auttaa sinua juuri tuona hetkenä.

Henkilö tulisi torjua epätoivoa vetämällä puoleensa Jumalallista Energiaa elämäänsä. Ajoittain näyttää siltä, että se on vain meidän ongelmamme. Kuitenkin me kaikki olemme yhteydessä toisiimme, ympärillä oleviin ihmisiin, ja emme vaikutamme vain heihin, vaan koko maailmankaikkeuteen. Jos olemme masentuneita, me vaikutamme muihin mielialamme kautta luoden siten myös negatiivista karmaa.

– Valon Maailma takaa sielujen pelastuksen kaikille, jopa murhaajille ja varkaille, jotka tekevät moraalittomia tekoja. Ansaitsevatko he sen?

Syntisille annetaan anteeksi vain, kun he tekevät parannuksen teoistaan. Ehkä ne, jotka tekevät hyviä tekoja tänään, ovat olleet rikollisia aiemmissa inkarnaatioissaan. Me emme tiedä. Emme ole Jumala tuomitsemaan ketään. Hän on Ainoa, Joka voi arvioida oikeudenmukaisesti. Emme pysty arvioimaan tilannetta objektiivisesti meidän omasta tietoisuuden tasostamme käsin.

ONNELLISUUDEN SALAISUUS

– Valon Mestarit opettavat meitä etsimään onnellisuutta, ei ulkomaailmassa. Se on tietoisuuden tila. Miten voimme saavuttaa sen?

Tämä on monimutkainen kysymys. Elämäni ei ollut ongelmaton ennen kuin aloin vastaanottaa Viestejä vuonna 2005. Sain potkut työstäni, enkä löytänyt uutta työtä. He kertoivat minulle, että olen liian vanha. Olin 46 tuolloin. Säästöni kuluivat nopeasti, ja aloin leikata kuluja. Tyydyin puoleen lasiin kaurahiutaleita aamulla ja puoleen lasilliseen tattaria lounaaksi. Aloin vastaanottaa Viestejä tällaisissa päivittäisissä annoksina. En syönyt hyvin, ei ollut yhteyttä ystäviin tai ulkomaailmaan, kuitenkin se oli yksi elämäni onnellisimmista kausista.

Luulen, että kun Jeesus ristiinnaulittiin ristillä, hän tunsi myös onnellisuutta huolimatta kivusta ja pilkasta, koska Hän ymmärsi Jumalan toiveen. On suurinta Onnea uhrata itsesi Ihmiskunnan hyväksi.

– Valon Maailman Suurlähettiläät neuvovat Valon Polun seuraajia välttämään stereotypioita, jotka hallitsevat sairaassa yhteiskunnassamme, ja muuttamaan maaseudulle. Tässä tapauksessa monet ihmiset eivät voisi seurustella samanmielisten ystäviensä kanssa ja nauttia kulttuurista. Ehkä on joitain suosituksia siitä, miten ylläpitää harmoniaa kaupungissa?

Voin jakaa oman elämänkokemukseni. Vuonna 2007 kaimani ja samanmielinen henkilö Tatyana Martynenko ja minä palasimme Omskiin. Aloin tuntea, etten enää voinut elää kaupungissa, ja transformaatio tapahtui sisälläni. Tunsin oloni hyvin huonoksi. Vaihtoehtoja oli vain yksi: jos halusin elää, minun piti siirtyä maaseudulle, luonnolliseen ympäristöön. Jos emme ymmärrä jotain tärkeää, Jumala asettaa meidät sellaisiin olosuhteisiin, jotka saavat meidät toimimaan. Yhdessä Tatyanan kanssa asetuimme maaseudulle hirsimökkiin.

Meillä ei ollut vettä, ei sähköä, eikä Internet yhteyttä. Ihmiset, jotka tiesivät tilanteemme, alkoivat auttaa meitä rahallisesti; he antoivat meille myös diesel- voimalla toimivan generaattorin. Terveyteni parani jonkin ajan kuluttua.

Mestarit korostavat ajatusta siitä, että tulevaisuutemme on samankaltaisten ihmisten Yhteisöissä. Jos kaksi meistä selviytyisivät avoimella kentällä, silloin yhteisö pystyy tarjoamaan itselleen kaiken, mikä on välttämätöntä elämiseen missä tahansa olosuhteissa. Kaikista meistä tulee samankaltaisesti ajattelevia tietyn tietoisuuden tason saavuttamisen jälkeen. Ihmiset taistelevat koko ajan, jos heidän värähtelynsä ovat matalalla tasolla. Niin pian kun kohotamme värähtelymme sydän chakraan, alamme osoittamaan hyväntahtoisuutta, ystävyyttä, yhteistyötä ja keskinäistä avunantoa. Ristiriidat katoavat ja ihmiset tulevat kuin veljeksi ja sisariksi.

Jos yhteisö perustetaan ihmisten kautta, joilla on matalat värähtelyt, jotakin kuten kolhoosi, Neuvostoliiton kollektiivinen maatila, luodaan. Jos ihmisten tuleminen yhteen perustuu korkeampaan tietoisuuden tasoon, yhteistyö tulee olemaan toisenlainen.

Jotta tällainen yhteisö voidaan luoda, ennen kaikkea, on oltava ihmisiä, jotka ovat tulleet sopivaan tietoisuuden tasoon. Keskeinen tekijä on se, että yhteisön tulee pystyä suojelemaan itseään, koska se eroaa voimakkaasti kaikesta mikä on olemassa sen naapurissa ja lähialueiden läheisyydessä. Tämä aiheuttaa tyytymättömyyttä ja vastustusta. Yhteisön ihmisten pitäisi pystyä ratkaisemaan oikeudellisia, taloudellisia, rahaan liittyviä ja muita ongelmia.

– Miksi moraalittomat ihmisiä, jotka moninkertaistavat pahuutta ja väkivaltaa, viihtyvät parhaiten nykyajassa?

Jälleen meidän on käännyttävä Valon Mestareiden opetusten puoleen ymmärtämään tätä. Kauan sitten vain hyvin kehittyneillä yksilöillä oli pääsy Maapallon historian tietoihin. Nykyään on vain harvoja jäljellä. Siksi on ilmaantunut erilaisia mielipiteitä siitä, joko Kali Yuga aika on loppumassa pian, tai onko se vasta alkanut nyt. Kali Yuga näyttää olevan melko kaukana, jos katsot, mitä maailmassa tapahtuu. Liian monet “heikot opiskelijat” ovat inkarnoituneet Maa- pallolle nykyisessä ajassa. Kaikista innokkaimmat ja taitavimmat ovat tulleet jo Valon Mestareiksi. Maailmassa nykyään esiintyvät asiat vastaavat ihmisten tietoisuutta, jotka ovat liian laiskoja opiskellakseen. Heille annetaan viimeinen tilaisuus nyt. On selvää, että ne, jotka ovat saavuttaneet korkean tietoisuuden tason, heille on vaikeata elää.

TYÖ ON TÄRKEIN ARVO

Yhdessä Saneluista sanotaan, että 99% ihmisistä eivät tee työtä yleisen hyvään puolesta, vaan vain ansaitakseen rahaa. Tällainen motiivi luo negatiivisen karman. Miksi näin on, jos maailma on järjestäytynyt ja ihmisen on työskenneltävä huolehtimaan olemassaolostaan?

Se tapahtuu, koska maailma on käännetty ylösalaisin. Aluksi työvoimalla oli tärkein arvo, ja raha oli täydentävä keino. Nykyään rahasta on tullut ihmisen perusmotivaatio, eikä heille ole paljon väliä, mitä työtä he tekevät tämän rahan puolesta. Arvojen järjestelmä on muuttunut, ja ihminen palvelee “kultaista vasikkaa”.

Tässä yhteydessä kerron vertauksen. Oli kaksi puuseppää. He tekivät pöytiä. Yksi heistä oli tekemässä pöytää ja ajatteli, miten hän myisi pöydän, ansaitsisi rahaa ja miten hän käyttäisi sen. Toinen puuseppä ajatteli kuinka hyödyllinen hänen pöytänsä olisi ihmisille. “Jotkut teini-ikäiset voivat tehdä kotitehtäviään tai professori voi kirjoittaa Ph.D. tutkielmaansa tällä pöydällä.”

Kun työ oli valmis, molemmat puusepät laittoivat pöytänsä myyntiin. Toisen työntekijän pöytä ostettiin heti, ja hän ansaitsi rahaa. Ensimmäisen puusepän pöytä ei sopinut kenellekään. Hän ei koskaan myynnyt sitä.

Keskeinen johtopäätelmä on, että tärkein arvo on työ. Jos työ tehdään täydestä sydämestä, muiden hyödyksi – rahaa varmasti tulee.

– Kuinka henkilö voi kerätä hyvää karmaa?

Sitä luodaan, jos henkilö tekee jotain Yhteiseksi Hyväksi, epäitsekkäästi. Kaikki on Energiaa. Kun inkarnoiduimme, saimme energiaa Jumalalta, energiaa, jota tarvitaan elämään, elämiseen. Ja me päätämme itse siitä, kuinka käytämme sitä. Jos teemme hyviä asioita, niin tämä energia olemalla voimakasta ja valoisaa palaa Jumalaan. Jos teemme monia hyviä tekoja, meillä on täydentävä lisäenergiavarasto, joka on varastoituna Kosmisessa pankissa. Ja voimme pyytää Jumalaa auttamaan meitä vaikeissa elämäntilanteissa. Jos tuhlaamme energiaa itsekkäästi, tyydyttäen tyhjiä halujamme, jos olemme pahoja, itsekeskeisiä, kateellisia; silloin raskas energia ilmestyy tullen alas tähän maailmaan ihmiselle negatiivisen karman muodossa.

– Olisitteko ystävällinen selittämään ”ei-aktiivisen” karman merkitystä?

Valon Mestari Kuthumi selittää, että tässä maailmassa on mahdotonta olla tekemättä mitään. Silloin meistä tulee vain loisia, ja keräämme jälleen negatiivista karmaa, kuten silloin, kun teemme jotain huonoa.
Tässä on sopiva esimerkki ihmisen toiminnasta ja toimimattomuudesta sodan sattuessa. Jos sotatoimet tapahtuvat jossakin toisessa maassa, ja henkilö osallistuu harjoittamaan sotaa ansaitakseen rahaa, hän luo negatiivista karmaa. Jos henkilö taistelee vihollisia vastaan puolustaakseen perhettään, ja aluettaan, hän kerää hyvää karmaa. Jos henkilö ei tee mitään pelastaakseen sukulaisiaan ja vain ajattelee, miten pelastaa oman elämänsä, negatiivista karmaa luodaan myös silloin. Toiminnan motiivi määrittelee kaikkea. Ihmisen pitäisi puolustaa asioita, jotka ovat hänelle pyhiä.

Viime vuosina Latvian yhteiskunta on ollut mukana lahjoitusten kierrättämisessä. Hyväntekeväisyys tapahtumat seuraavat yksi toisensa jälkeen. Ihmiset pyytävät taloudellista apua lasten hoitoon, monimutkaisiin lääketieteellisiin operaatioihin ulkomailla, erilaisten projektien tukemiseen. Asioita, jotka hallituksen tulisi suorittaan, on asetettu yhteiskunnalle.

Jos hallitus ei kykene suorittamaan sen tehtäviä, ihmiset osittain sitoutuvat siihen; se on hyvää. Tämä osoittaa, että yhteiskunta on terve mentaalisesti. Maailmamme on kaksinainen, on hyvää ja pahaa, moraalia ja moraalittomuutta. Siksi meidän on pidettävä yllä tasapainoa. Jos on ilmeistä, että lahjoitus menee hyvään projektiin, kaikki on hienosti. Jos on mitään epäröintiä, sinun on kuunneltava Korkeampaa Itseäsi, intuitiotasi.

– Kuinka voimme parantaa omaa ympäristöämme, jotta voimme ylläpitää sisäistä harmoniaa?

Ympäristö tarjoaa valtavat mahdollisuudet; on taidetta, musiikkia, arkkitehtuuria, muotoilua. Olisi kuultava omaa sydäntään uudelleen. Minulla oli tapana kuunnella monenlaista klassista musiikkia ilolla. Kuitenkin jopa yhden ja saman säveltäjän musiikki eroaa toisistaan. Se eroaa esitystavassa, sovituksessa. Yksi ja sama musiikki tuottaa erilaisia vaikutuksia kuuntelijan mielialan mukaan. Henkilön on ymmärrettävä itsensä kautta, mitä hän tarvitsee juuri tietyllä, määrätyllä hetkellä. Nyt rakastan eniten kuunnella hiljaisuutta, olla luonnossa. Minun on vaikeaa pysyä ruuhkaisissa paikoissa.

Kun olin nuorempi, minulla oli tapana tulla Moskovaan, Pietariin tarkoituksellisesti vieraillakseni monissa museoissa. Pidin Eremitaasista, Tretyakovin Galleriasta. Saatoin pysähtyä yhden kuvan eteen tunniksi. Jos vierailin Moskovassa kymmenen päivän ajan, vietin kahdeksan niistä katsomassa teatteri-esityksiä. Se oli tarpeellista persoonalliselle kehitykselleni tuolloin. Se oli toinen elämänvaihe. En voi elää kaupunkiympäristössä enää. Ihmisten värähtelyjen taso määrittelee kaiken. Sinun pitäisi kuunnella itseäsi. Jos et halua olla väen tungoksissa, jos haluat hiljaisuutta, sinun tulisi kuunnella intuitiotasi.

– Mikä olisi toiveesi tämän lehden lukijoille?

Antiikin Kreikan matemaatikko ja mekaanikko Archimedes keksittyään vivun ja sanoi: “Anna minulle jalansija ja minä siirrän Maapallon.” Kaksi vuotta sitten kysyin Opettajaltani meditaation aikana, missä oli se kohta, joka voisi muuttaa maailmaa ja palauttaa sen Jumalalliselle Polulle. Opettajani vastasi, että jalansija oli sisälläni minussa ja jokaisen ihmisen sisällä. Toivon, että lukijat löytävät tämän jalansijan itsensä sisältä.

– Kiitos paljon tästä keskustelusta ja toiveestasi.