Tulkaa, sytyttäkää soihtunne ja tuokaa Valo Maapallon ihmisille!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tulkaa, sytyttäkää soihtunne ja tuokaa Valo Maapallon ihmisille!


Tulkaa, sytyttäkää soihtunne ja tuokaa Valo Maapallon ihmisille!

Rakas Lanello, 20. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN Lanello, tulen taas!

Joka kerta kun tulen luoksenne tämän Lähettilään kautta, tunnen sisäistä ihmettä ja iloa siitä, että meillä on vihdoinkin mahdollisuus puhua niin arvostavalle yleisölle!

Meillä on edessämme suuria tekoja, ja näiden tekojen toteuttaminen on mahdotonta, ellette te,  jokainen teistä, Valon Pojat ja Tyttäret, anna kaikkeanne suunnitelman toteuttamiseksi. Vain valonkantajien  ja Ylösnousseiden Mestarien  yhteisillä  ponnisteluilla  pystytään  osoittamaan esimerkki tulevista nopeista muutoksista, joita odotamme.

Kaikkien valon voimien yhdistäminen on erittäin selkeästi asialistalla huolimatta uskonnosta, maasta, rodusta tai kansallisuudesta. Vanhempi Venäjällä asuvien ihmisten sukupolvi muistaa innostuksen ja ilon yhteisestä työstä ja ponnistelusta, joita he suorittivat  sosialismiksi kutsutussa järjestelmässä. Todellisuudessa yhteisen työn ilo ja yhteisten ponnistelujen ilo ovat vertaansa vailla. Ja tämä meidän on elvytettävä.

Individualismi ja erillisyys eivät ole osoitus kehittyneestä yhteiskunnasta, kehittyneestä yhteiskunnasta Jumalallisessa merkityksessä. Yhteiskunta, joka edustaa Pyhän Hengen yhteisöä, perustuu yhteiseen työhön ja yhteisiin ponnistuksiin, joissa jokainen huolehtii yhteisestä asiasta ja jokainen voi luottaa apuun ja tukeen tarvittaessa. Yhteisön rakentamisen periaatteet ovat olleet tiedossa jo kauan. Sinun on käytettävä vain henkilökohtaisia ponnisteluja ja pyrkimyksiä luodaksesi sellaisia Hengen yhteisöjä.

Uuden yhteisön syntyminen tietoisuuteen, mieliin ja sydämiin on edelleen ensisijainen tehtävä. Sinulla on vääriä toiveita siitä, että hyväntekijät tulevat ja huolehtivat sinusta ja tulevaisuudestasi.

Valitettavasti valta käytännössä kaikissa maissa, sekä taloudellinen että poliittinen, on keskittynyt niiden ihmisten käsiin, joilla ei ole Jumalaa sydämessään.  Jokainen Jumalaan suuntautunut henkilö on suuntautunut palvelemaan lähimmäistään. Siksi kaikki, jotka yrittävät käyttää mitä tahansa keinoja henkilökohtaiseen rikastumiseen ja henkilökohtaisen vaikutusvallan lisäämiseen, eivät toimi Jumalan nimissä eikä heillä ole mitään yhteistä Jumalan kanssa.

Jotta jotain muuttuu maailmassa, jokaisessa kansakunnassa ja ihmisessä, saalistusasennne  naapuriin, maailmaan ja sen luonnonvaroihin on torjuttava Jumalallisen asenteen avulla. Itse asiassa näiden kahden voiman välillä on jatkuva taistelu maailmassa; joukot, jotka toimivat yhteisen Hyvän hyväksi , ja voimat, jotka toimivat persoonallisuuden, egon etujen tyydyttämiseksi. Ja jokainen henkilö on näiden voimien vaikutuksessa. Nämä kaksi voimaa voivat vaikuttaa ihmiseen sekä ulkopuolelta että sisältä päin. Koko ihmiskunnan kehitys tapahtuu vain näiden kahden voiman vaikutuksesta, yksi voima, joka pyrkii vahvistamaan tämän maailman illuusioita, ja toinen voima, joka pyrkii puolustamaan maailmaa, joka on ilmeisen illuusion ulkopuolella. Siksi jokainen teistä voi toimia yhden tai toisen voiman puolella. Et voi ottaa neutraalia kantaa. Tuntuu kuin jos yrität ylläpitää rauhallista tilaa samalla kun olet keskellä nopeaa vuoristojoen virtausta. Voit antautua virtaukselle, mutta sinut pyyhkäistään pois, eikä ole tietoa mitä vesiputouksia ja mitä teräviä kiviä joudut kohtaamaan. Sinun on pyrittävä ylittämään elämän myrskyisä joki, pysymällä pinnalla ja saavutettava vastapäinen joenranta.

Jos katsot menneisyyden ja nykyistä maailmanhistoriaa, huomaat, että illuusion puolella seisovat voimat ovat aina voittaneet. Nykyään ne edelleen miehittävät valta-asemat ja ovat vallassa jokaisessa maassa ja seisovat kaikkien Maan päällä olevien hallitusten takana. Näillä joukkoilla ei kuitenkaan ole koskaan ollut pääsyä Jumalalliseen energiaan, ja heidän on aina pitänyt käyttää väkijoukkojen alhaisimpia vaistoja ja toiveita saadakseen energiaa, joka on jokaisessa henkilössä, mutta johon heillä ei ole pääsyä Jumalattomien tekojensa vuoksi, jotka jatkuvat elämästä elämään.

Päinvastoin, henkilöllä, joka seisoo tiukasti Valon voimien puolella, on pääsy Jumalalliseen energiaan, eikä hänen tarvitse luottaa seuraajien joukkoihin. Hän itse antaa energiansa jokaiselle, joka kykenee hyväksymään ja käyttämään tätä energiaa Maan kehityksen hyväksi.

Ja huolimatta siitä, että voi näyttää siltä, että kaikki ympärillä on huonoa ja Maapallo on täynnä individualismia ja alimpia ilmenemismuotoja, niin kauan kuin Valonkantajat ovat ruumiillistuneina, ihmiset, jotka kykenevät kantamaan Valoa kehossaan ja puolustamaan Hyvän ja Yhteisen Hyvän etuja, jotka ovat valmiita uhraamaan kaiken yhteisen edun hyväksi, mukaanlukien oman elämänsä, on aina toivoa Voitolle.  Ja Voitto saavutetaan, ennemmin tai myöhemmin, koska sellainen on Jumalan suunnitelma Maa planeetalle!

Ja tänään, kun niin monta valokantajaa on ruumiillistuneina, Voitto on lähempänä kuin koskaan ennen!

Sinun ero ja eri uskonnollisiin suuntiin kuuluvien Valonkantajien haluttomuus ja kyvyttömyys tavata toisiaan on suurin vihollisesi tässä vaiheessa.

Siksi sinun on opittava löytämään yhteisymmärrys ja päästä yhteisymmärrykseen näennäisesti täysin erilaisista kohdista.

Analysoikaa epäonnistumisiannei tilanteissa, joissa halusitte, mutta ette pystyneet  sopimaan keskenänne. Olen 99,99% varma, että epäonnistumistenne syynä yhtenäisyyteen ja yhteiseen näkemykseen aiheesta on ylimielisyys, luottamuksesi siihen, että vain sinä tiedät Jumalallisen totuuden ja kaikki muut ovat erehtyneitä. Ja olet valmis suvaitsemaan vain niitä ihmisiä vierelläsi, jotka ovat kanssasi samaa mieltä ja ripustautuvat jokaiseen sanaasi.

Siksi ensimmäinen asia, joka sinun on opittava, on alistaa ylimielisyytesi ja aloittaa vuoropuhelu niiden liikkeiden ja ryhmien kanssa, jotka pystyvät pitämään vuoropuhelua. Teidän on opittava sopimaan keskenänne ja tekemään yhteisiä tekoja.

Vain kun annat Jumalalle mahdollisuuden toimia kauttasi, Jumala käyttää tätä mahdollisuutta.

Siksi työskentele itseäsi kanssa – voittaen niitä epätäydellisyyksiä, jotka saavat sinut uskomaan, että olet erehtymätön ja aina oikeassa, tämä on se, mitä sinun heti tulisi aloittaa tekemään.

Jos nöyrryt ylimielisyydestäsi ja annat Jumalalle mahdollisuuden toimia kauttasi, voit aina löytää yhteisen kielen ja päästä yhteisymmärrykseen samojen omistautuneiden palvelijoiden kanssa.

Kaikki mikä erottaa, on seuraus illuusion moninkertaistavien voimien toiminnasta. Joten, sinun pitäisi pyrkiä yhtenäisyyteen. Vahvuutesi on yhtenäisyydessä. Luottamalla ihmisiin ja olemalla  yhdessä ihmisten kanssa, joiden sydämissä Jumala asuu, teistä tulee voittamattomia ja haavoittumattomia pahan voimille, jotka hallitsevat edelleen juuria tällä planeetalla. Mikään maailman rikkaus eikä taloudellinen ja poliittinen valta voi vastustaa sinua, jos Jumala asuu sisälläsi. Sinusta tulee yksi Jumalan kanssa ja sinusta tulee yksi jokaisen elävän olennon kanssa Maapallolla, jonka sydämessä Jumala asuu, ja tässä maailmassa ei ole voimaa, joka voisi vastustaa sinua.

Koska on mahdotonta taistella Jumalan kanssa, se on kuin potkisi piikkisauvoja vasten.

Toivomme vilpittömästi, että nämä Sanelut ja näihin Sanelujen sisältämä Valo tulevat edistämään kaikkien Valon voimien yhdistymistä, ja kaikkia valonkantajia, jotka ovat inkarnaatiossa nyt.

Tulkaa , sytyttäkää sohtunne ja tuokaa Valo  Maapallon ihmisille!

MINÄ OLEN  Lanello.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina