Iloisia uutisia

      Kommentit pois päältä artikkelissa Iloisia uutisia


Iloisia uutisia

Sanat Kumara, 20. kesäkuuta 2007

Olen Sanat Kumara, tulen taas Lähettilääni kautta. Olen tullut luoksenne tänä päivänä ilmoittaa uuden Sanelusyklin alkamisesta, jonka aiomme antaa Lähettiläämme kautta. Tulen tänä päivänä, ja kyyneleet ilmestyivät poskilleni vastoin tahtoani. Voi, ette voi edes kuvitella kuinka onnellinen Taivas on tänä päivänä!

Vaikuttaa siltä, että kaikki on ympärillänne edelleen samoin, eikä mikään ennusta muutoksia. Aurinko paistaa edelleen kuin ennen, linnut laulavat, ja päivittäiset huolenaiheenne väistämättä ilmestyvät eteenne. Uskon kuitenkin, että monet asiat ovat muuttuneet Sanelujen viimeisen lähetyksen jälkeen, joka annettiin  meidän Lähettiläämme kautta.  Alle puoli vuotta on kulunut. Saatatte kysyä: “Mikä olisi voinut muuttua?”

Se minkä piti tapahtua, todella tapahtui. Ja olemme iloisia siitä, että se ehto, jonka olemme ilmoittaneet Lähettiläämme kautta tämän vuoden maaliskuussa, on käytännössä täytetty. [1] Meidän piti nähdä fyysisessä tasossa merkki, joka osoitti meille, että ihmiset Venäjällä tunnustivat Lähettiläämme. Meidän piti nähdä fyysisessä tasossa merkki, joka todistaisi, että Maan ihmiset kuulisivat meidät ja olisivat valmiita tekemään yhteistyötä kanssamme.

Me saimme tämän merkin. Se oli Ashramin rakentamisen alku Lähettiläällemme. Nyt voimme tuoda tämän iloisen uutisen Suureen Keski-Aurinkoon ja pyytää uusia armolahjoja ja uusia Jumalallista suosioita sekä Venäjän kansalle että koko Maa planeettaa asuttavalle väestölle.

Olemme iloisia ja minä olen iloinen siitä, että vaikein testi, kovin koe, on ohi. Merkki tämän testin onnistuneesta läpäisemisestä sallii meille mahdollisuuden jatkaa Sanelujamme, jotka annamme Jumalallisen mahdollisuuden mukaisesti Lähettiläämme kautta.

Nyt, ennen kuin aloitan minun Saneluni, olen ajatellut perusteellisesti puheeni sisältöä. Haluatteko tietää mitä minun täytyy kertoa teille? Ymmärsin ja tajusin, että se tapa, jollaista olimme toivoneet yhteistyötä Maan ihmisten kanssa, ei toteutunut. Me odotimme, että ehdotonta, epäitsekästä, hyväntekeväisyys avun tekoa tarjottaisiin meidän Lähettiläällemme  yhdeltä henkilöltä. Ja tämä epäitsekäs lahjoitustoiminta olisi voinut antaa meille syyn pyytää uusia suosioita ja uusia mahdollisuuksia planeetta Maalle. Sitä ei tapahtunut. Ei yksikään henkilö voinut saavuttaa sellaista tietoisuuden tasoa tarjotakseen ehdotonta apua Lähettiläällemme.

Voitte kuitenkin kysyä, miksi olemme iloisia, miksi olemme onnellisia.

Venäläiset ihmiset päättivät olla ovelampia kuin Jumalallinen Laki.  Ilmestyi satoja ja tuhansia ihmisiä, jotka antoivat epäitsekkäät panoksensa Ashramin rakentamiselle Lähettiläällemme. Oli ihmisiä, jotka lahjoittivat hyvin vaatimattomia summia. Mutta saatoimme nähdä ja lukea heidän sydämiään Heidän osuutensa olivat yhtä suuria kuin kuninkaan, koska he uhrasivat nämä rahat, kun heidän perheillään ei ollut paljon. Jotkut ihmiset lahjoittivat huomattavia summia rahaa, ja oli ihmisiä, jotka antoivat heidän rukouksiensa energiaa, jonka me käytimme auttamaan. 

Me kiitämme jokaista, joka osallistui rakentamiseen. Teidän avustuksenne on korvaamaton Jumalan silmissä, koska se antaa meille mahdollisuuden saada uusia Jumalallisia suosioita ja mahdollisuuksia ei ainoastaanVenäjälle, mutta myös koko planeetalle.

Olen onnellinen voidessani ilmoittaa, että Karmallisen Neuvoston istunto alkaa minä minuuttina tahansa. Minä toivon vilpittömästi, että ne, jotka olette osallistuneet rakentamiseen tai ovat antaneet panoksensa sille, tulevat vetoamaan Karmalliseen Neuvostoon kirjeiden kanssa ja pyytämään suositoita, joita haluatte saada itsellenne ja sukulaisillenne.

Älä ole ujo pyytämään. Jos pyyntöäsi ei voida hyväksyä kokonaan, kuitenkin tulet saamaan varmasti sen maksimaalisen helpotuksen karmallisesta taakastasi, jonka Jumalallinen Laki sallii.

Siksi haluaisin ilmaista kiitollisuuteni ja kiitokseni jokaiselle, jotka osallistuivat tämän vuoden maaliskuussa antamaamme ultimaatin [2] toteuttamiseen. Ja minä toivon, että tekemänne ponnistelut eivät lakkaa.  Voi, minä sanon teille, että Jumala valmistelee teille valtavia ihmeitä! Ja näkymät, jotka ovat avautumaisillaan teille, tulevat ylittämään kaikki odotuksenne. 

On kuitenkin tarpeen ottaa huomioon, että olette Polkunne alussa. Edessänne on kova ja vaarallinen tie. Ja jos nyt olet innostuneita, täynnä energiaa ja Jumalallisia impulsseja tulee sisäpuoleltanne, tarvitsette kaiken voimanne voittaaksenne loput Polusta. 

Aiomme toteuttaa planeetta Maan muutoksen lyhyessä ajassa. Tämä tarkoittaa, että niiden joukkojen vastustuskyky, jotka eivät halua tämän muutoksen tapahtuvan, tulee kasvamaan katastrofaalisesti. Ole valpas ja varovainen Polullasi. Älä anna illuusioiden vallata tietoisuuttasi niin, että unohdat Jumalan ja Mestarit ja liu’ut alas liukasta ja vaarallista polkua kauhun ja surun rotkoon.

Kutsumme sinua vuorenhuippuihin. Älä anna itsesi katsoa alas hämäriin surun rotkoihin, joita Maa on edelleen täynnä.

Me toivomme, että voitte arvokkaasti voittaa kaikki vaarat, joita kohtaatte polullanne. Se tulee olemaan teille kovaa. Te tulette tuntemaan valtavia työkuormituksia ja vastustusta kaikelle vahvuudellenne. Kun sinulle tulee erityisen vaikeaa, kun olet epätoivoinen, kun et näe yhtäkään Valon sätettä edessäsi, pyydän, muista minut, muista tämä Viesti, muista se tosiasia, että olet kuolematon Valon olento ja että mikään ei uhkaa sinua kun pidät Uskoa, Toivoa ja Rakkautta sydämessäsi!

Riittää, että säästät vain Uskon jyvän ja käytät sen lähettääksesi kutsun Taivaille, minulle henkilökohtaisesti, kenelle tahansa Ylösnousseelle Mestarille tai Arkkienkeli Mikaelille. Ja jopa silloin, kun näyttää siltä, että olet täysin raunioitunut, ihme tulee tapahtumaan, ja kaikki tielläsi ovat esteet tulevat katoamaan kuin sumu. Älä koskaan unohda, että olet illuusorisessa maailmassa. Kaikki illuusorisen maailman kauhut ja pelot tulevat täysin häviämään yhtenä kauniina päivänä, koska tämä on Jumalallinen Laki. Ja ne, jotka yrittävät kiinnittyä vanhoihin, tuttuihin, vanhentuneisiin, aikainsa elänneisiin asioihin ovat vaarassa kadota olemattomuuteen illuusorin maailman kanssa.

Siksi jätä epäilyksesi ja huonot mielialasi ja pyrki kohti virkistäviä muutoksen tuulia, kohti suuria muutoksia ja saavutuksia, kohti korkeuksia, johon me kutsumme sinua.

Olen varma, että luettuasi tämän Viestin monet teistä katsovat elämäänne uudella tavalla ja tekevät valinnan muutosten puolesta, riippumatta siitä, kuinka pelottavia ne saattavat näyttää sinun ihmismielellesi.

Mikään ei voi vahingoittaa sinua. Älä pelkää menettää kehoasi pelastaaksesi sielusi. On paljon pahempaa, jos haluat pitää kehosi ja kaiken sen mitä saavutit fyysisessä maailmassa ja menetät sielusi.

Olen tullut ja olen lähdössä luotasi tänä päivänä.

MINÄ OLEN Sanat Kumara.

[1] Katso liite: “ Vetoomus Mestareilta Venäjän kansalle, osa Tatyana N. Mickushinan Moskovassa 27. maaliskuuta 2007 pitämää puhetta.

[2] Katso liite: ”Vetoomus Mestareilta Venäjän kansalle, osa Tatyana N. Mickushinan pitämää puhetta Moskovassa, 27. maaliskuuta 2007. Katso kohta: Vetoomuksen selitys Mestareilta.

© Messenger Tatyana Mickushina