Suositukset Maan ihmiskunnalle

      Kommentit pois päältä artikkelissa Suositukset Maan ihmiskunnalle


Suositukset Maan ihmiskunnalle

Rakastettu Surya, 21. kesäkuuta 2007

MINÄ OLEN Surya, tulen teille taas Suuresta Keski-Auringosta.

Olen tullut jälleen Maan ihmiskunnalle antaakseni ohjeita ja vahvistamaan ja kehittämään maailmojen välistä yhteyttä. Kuten tavallista, haluaisin kiinnittää huomiota uutisiin koskettaen ajankohtaisia tapahtumia, jotka ovat paljastuneet ja tapahtuvat maailmassanne ja ovat saapumassa maailmaanne lähitulevaisuudessa, koska hienommassa tasossa nämä tapahtumat ovat valmiita laskeutumaan fyysiseen maailmaan.

Tiedätte, että työskentelemme Maan ihmiskunnan kanssa Jumalallisen armon ansiosta, armolahja, joka antaa meille mahdollisuuden korjata evoluution kulkua planeetalla. Ja tiedätte, että miljoonia vuosia sitten Maan ihmiskunta poikkesi evoluution polusta; ja se toi jonkin verran myllerrystä yhteiseen evoluution kulkuun. Monien elämänvirtauksien kehitys hidastui, ja päinvastoin, monet elämänvirrat kiihdyttivät kehitystään Jumalallisten armojen ja mahdollisuuksien ansiosta.  

Jokainen teistä voi tehdä oman valintansa joko seurata Jumalallista Lakia tai jatkaa elämää niiden lakien mukaan, jotka ovat muodostuneet planeetta Maassa ja jotka annetulla hetkellä eivät täysin vastaa suunnitelmaa planeetalle, sitä suunnitelmaa, joka on olemassa Jumalallisella tasolla, jota pitäisi toteuttaa pian.

Pyydän, ymmärtäkää, ettemme halua aiheuttaa teille kipua ja kärsimystä. Miljoonat Valon-olennot kaikkialta Kosmosta ovat valmiita auttamaan teitä. Kuitenkin te ja ainoastaan te hidastatte planeetan kehitystä. Sallitte itsenne suorittaa sellaisia tekoja ja sellaisia epätäydellisiä tietoisuuden tiloja, joita on mahdotonta hyväksyä teidän evoluutionne vaiheessa. Olemme pakotettuja turvautumaan tällaisiin toimenpiteisiin, kun kirjaimellisesti silmienne edessä epätäydelliset tekonne, ajatuksenne ja tunteenne materialisoituvat ulkoisissa olosuhteissa, kuten epäsuotuisat sääolosuhteet, katastrofit ja ongelmat, joita kohtaatte elämässänne: sairaudet, koettelemukset ja onnettomuudet.

Te itse olette syy siihen, mitä tapahtuu teille ja ympärillänne. Me kaikki olemme läheisesti yhteydessä eetteritasossa ja me kuulumme kaikki maailmankaikkedessa yhteiseen evoluutioiden ketjuun.  Sinun ja minun välillä ei ole olemassa mitään erityistä eroa. Minä seison useita satoja askelia korkeammalla kuin sinä. Ja se on ero meidän välillämme. Siksi sinun pitäisi kuunnella neuvoja, jotka tulevat minulta tai keneltä tahansa Ylösnousseelta Mestarilta, joka antaa Viestejään meidän edustajamme kautta Maassa, meidän Lähettiläämme Tatyanan kautta.

Nyt sinulla on tämä mahdollisuus melkein suoraan kommunikaatioon. Käytä tätä tilaisuutta ja yritä kohdella Sanelujamme, ei kuten satuina, joita kuuntelit lapsuudessasi ennen nukkumaanmenoa, vaan paremminkin, yritä käsitellä Saneluja kuten opastuksena, jota sinun pitäisi seurata elämässäsi. Usko minua; tilaisuus, joka sinulla nyt on, antaa sinulle suuren edun. Tällä tavoin aiomme vetää illuusion verkoista pois miljoonia elämävirtauksia, kadonneita sieluja, jotka vaeltelevat illuusion sakeudessa inkarnaatiosta inkarnaatioon ja jotka kohtaavat koko joukon pelkoja, epäilyja, epäonnea ja sairauksia.

Me heitämme verkot uudelleen vetääksemme tuhansia ja miljoonia kadonneita sieluja astraalitason vesistä.

Me tulemme antaaksemme  sinulle impulssin, sen energiaimpulssin, jonka avulla voit herätä ja kääntää silmäsi Taivaisiin, Uuden Päivän kirkkaaseen aurinkoon, Päivän nousuun, joka on jo alkanut.

Olen tullut luoksenne tänään antamaan välttämättömiä ohjeita tulevaisuutta varten. Te olette Valon olentoja, jotka ovat eksyneet aineen tiheikköön, ja me annamme teille auttava käden. Pyydän, älkää kieltäytykö avustamme, älkää osoittako ylimielisyyttä, joka on tyypillisempää teini-ikäisille, ja kuunnelkaa neuvojamme.

Universumissa toimivan Vapaan Tahdon Lain takia teillä on mahdollisuus valita tulevaisuutenne itse. Teillä on mahdollisuus kuunnella minua ja meidän neuvojamme, ja teillä on mahdollisuus kieltäytyä ojennetusta auttavasta kädestä.

Minun on varoitettava teitä siitä, että roikutte nyt kuilun partaalla, ja jos sumu ympärillänne piilottaa tämän näyn eikä salli teidän nähdä teidän valitettavaa tilaanne, se ei tarkoita, ettei ole mitään vaaraa pudota tuohon kuiluun minä hetkenä hyvänsä.

Ette ehkä usko minua. Voitte jatkaa itsepäisesti kieltäytyen tarjotusta avusta. Se on teidän oikeutenne. Mutta teidän joukossanne on henkilöitä, jotka pyytävät meiltä apua, emmekä voi muuta kuin auttaa heitä, koska kutsu pakottaa meidät vastaamaan. Emme voi pelastaa teitä väkisin, mutta velvollisuutemme on tarjota auttavaa kättä niille, jotka tarvitsevat sitä.

Olemme kanssasi koko pitkän Polun materiaalisesta aineesta takaisin Jumalalliseen maailmaan. Olemme teidän kaikkien kanssa koko Polkunne ajan. Ja hyvin pian, jos noudatatte neuvojamme, pystytte erottamaan meidät ja tulette tietoisesti saamaan meidän apumme. Mutta nyt teidän on uskottava Viesteihimme ja informaatioon, jota annamme meidän Lähettiläämme kautta.

On aina ollut ihmisiä, jotka julistivat itsensä Taivaan Lähettiläiksi. Ja he puhuivat Jumalan puolesta. Oli ihmisiä, jotka kuuntelivat ja seurasivat ylhäältä tulevia neuvoja, ja oli ihmisiä, jotka pilkkasivat sitä ja seurasivat omaa tietään.

Se on sinun valintasi. Se on sinun vapaa tahtosi.

Minun tehtäväni ja meidän tehtävämme on vain varoittaa sinua valintasi seurauksista. Ja minun tehtäväni ja meidän tehtävämme on osoittaa sinulle, että aika on nopeutunut, ja väärien valintojesi seuraukset tulevat näkyviksi sinulle vain muutaman päivän kuluttua siitä, kun olet tehnyt väärän valinnan. Tämä tehdään erityisesti sinulle, jotta voisit seurata ulkoisella tietoisuudellasi tämän maailmankaikkeuden Suuren Kosmisen Lain vaikutusta, joka aikaisempina aikoina todettiin seuraavalla tavalla: ”Mitä kyvät, sitä tulet niittämään”.

Se on erittäin rationaalinen Laki, Laki-Opettaja, joka auttaa sinua oppimaan aiemmin tekemistäsi virheistä. Tämä on Laki, joka teidän tulisi oppia kouluissa. Se sukupolvi, joka aloittaa elämänsä nyt, täytyy tietää tästä Laita.

Ja jos kouluissa on ongelmia Maailmankaikkeuden Lakien aiheen esittelyssä , voit aina selittää tämän Lain vaikutuksen lapsillesi ja lastenlapsillesi. Mitä enemmän ihmisiä informaoidaan tästä Laista, sitä parempi tilanne planeetta Maassa tulee olemaan, sillä ne ihmiset, jotka tietävät tämän Lain, tulevat varovaisiksi olla rikkomatta sitä, ei pelon vuoksi, vaan toivosta välttää tarpeettomia esteitä heidän Polullaan.

Uskokaa minua, joskus on parempi kiertää este kuin kiivetä pystysuoraan kalliota ilman turvaköyttä.

Me tulemme antaaksemme teille lyhyen oppastuksemme. Pyydän, informoikaa lapsianne ja lastenlapsianne  elämisen turvallisuussäännöistä planeetta Maassa.

Toivon vilpittömästi sinun apuasi ja tuestasi.

MINÄ OLEN Surya, kaikella Rakkaudellani sinua kohtaan.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina