Joitakin kommentteja Karman ja Reinkarnaation Laista

      Kommentit pois päältä artikkelissa Joitakin kommentteja Karman ja Reinkarnaation Laista


Joitakin kommentteja Karman ja Reinkarnaation Laista

Kuthumi, 28. kesäkuuta 2012

MINÄ OLEN Kuthumi.

Jälleen kerran tämän päivän keskustelumme aihe on tietoisuutesi, koska ei ole mitään sinulle tärkeämpää tällä hetkellä. Tietoisuutesi on jotain, joka tuo sinut lähemmäksi Jumalaa tai siirtää sinua pois Jumalasta. Siten kaikki elämässäsi määräytyy tietoisuutesi tason mukaan.

Tarkastelkaamme siis hiljaisesti iankaikkisia aiheita.

Ennen saapumistani luoksesi, minä puhuin Lähettilään kanssa retreetissäni. Tämän keskustelun aikana yritin ymmärtää, kuinka voin paremmin välittää sinulle tehtävät, jotka ovat inkarnoituneen ihmiskunnan asialistalla. Ja tiedätkö, hämmästyneenä huomasin, että kaiken sen tiedon ja ymmärryksen, joka on tarpeellista välitettää sinulle, olimme jo tuoneet Saneluiden aikana, jotka olimme antaneet sinulle säännöllisesti ja mitatulla tavalla Lähettilään kautta viimeisten kahdeksan vuoden aikana.

Minulla ei ole mitään lisättävää sanottuun.

Vain tämän päivän keskustelun tukemiseksi ja Jumalallisen tilaisuuden käyttämiseksi toistan joitain totuuksia niille, jotka tulivat tutustumaan tämän päivän Viestiin.

Tulen uudestaan ja uudestaan, ja keskustelumme muistuttavat minua siitä, kuinka yritän löytää ja näyttää sinulle hienovaraiset prosessit, joita tietoisuudessasi tapahtuu parhaimpien työkalujen: pinsettien ja harjan avulla. Näytän sinulle askel askeleelta, kuinka sinun täytyy käyttäytyä tässä tai toisessa tilanteessa pelastaaksesi Jumalan osan sisälläsi ja muodostaaksesi välittömän, suoran yhteyden siihen.

Kuinka yllättynyt olen joskus, kun keskusteluidemme jälkeen altistat olemuksesi ihmisten epätäydellisyyksien roskakorille, mukaan lukien televisiolle tai osallistumalla jonkinlaiseen joukkoviihteeseen.

Voit kuvitella, minkä valtavan massa tietoisuuden roskan annat alitajuntaasi missä tahansa  massatapahtumassa, mukaan lukien huonolaatuisen musiikin ja matalien värähtelyjen kanssa, jotka tunkeutuvat sinun sisällesi paahdetun lihan tai alkoholin hajulla.

Keskustelumme kanssasi ja vapaa-ajanviettosi televisiossa ja ihmisjoukkojen kanssa ovat eri painoluokkaa. Ja sinun on päätettävä ja selvitettävä itsellesi kerta kaikkiaan mihin suuntaan aiot liikkua: Jumalallisen tietoisuuden huipun suuntaan tai historian kaatopaikalle.

Ei, en voi kieltää enkä voi riistää sinulta huvituksiasi tai suloisia kiintymyksiäsi. Vain sinä itse voit tehdä päätöksen ja toimia sen mukaan. Tehtäväni on yksinkertaisesti antaa sinulle tietoa ja ymmärrystä siitä, mitä sinulle tapahtuu kummassakin tapauksessa.

Huomaa, että en pelota sinua tai pakota sinua millään tavalla. Meillä on vain mukava keskustelu, ja selitän sinulle tekojesi seurauksia.

Yksi Opetuksen kulmakivistä on Karman Laki ja Reinkarnaation Laki. Kaikki muu on seurausta näistä opetuksen kahdesta perustekijästä.

Kukaan ei esimerkiksi tule kieltämään seksuaalienergian vapaata käyttämistäsi. Sinulla on varaa väärinkäyttöön. Sinun on kuitenkin ymmärrettävä, että mitä hallitsemattomammin tuhlaat seksuaalista potentiaaliasi, sitä vähemmän elintärkeää energiaa sinulla on evoluution jatkamiseksi. Jälkeläisesi ovat heikompia, jos heidän on mahdollista ilmestyä ollenkaan, ja kuormitat itseäsi ja kaikkia lähisukulaisiasi enemmillä sairauksilla.

Minne se johtaa? Tämä johtaa hajoamiseen ja rappeutumiseen. Ja vain muutaman sukupolven sisällä terveestä yhteiskunnan solusta, perheestäsi ja sukulaisistasi tulee onnettomia ja sairaita ihmisiä, jotka eivät kykene eteenpäin evoluutiossa. 

Jos haluat perheesi menestyvän ja jos haluat erinomaisen terveyden loppuelämäsi ajaksi, sinun kohtalonasi  siveysja pidättäytyminen. Kuten näette, en keksi mitään. Selvitän vain loogisesti karma- tai rangaistuksen -Lain vaikutusta teille.

Jos tarkastelemme Reinkarnaation Lakia yksityiskohtaisemmin, niin suurella todennäköisyydellä sinä tulet inkarnoitumaan samaan perheeseen, johon olet nyt inkarnoitunut. Ja jos et välitä moraalista perheessäsi, sitten seuraavina vuosikymmeninä tulet inkarnaatioon samaan perheeseen, mutta tätä perhettä rasittavat monet sairaudet, joista monet ovat ristiriidassa elämän jatkamisen kanssa. Näin sukupuutto ja rappeutuminen tapahtuu niille, jotka eivät noudata Jumalallista Lakia, mutta noudattavat massa tietoisuuden lakia, joka on nyt hyväksyttävä yhteiskunnassanne.

Uskokaa minua, maallisen standardin mukaan ei kulu paljon aikaa, ja kaikki massa tietoisuuden seuraajat pakotetaan vetäytymään kurjaan olemassaoloon jonnekin alkeellisiin reservaatteihin, kuten Australian villien elinympäristöihin.

Jos ette halua löytää itseänne evoluution tien varresta, teidän on alettava noudattaa suosituksiamme, jotka annamme näiden Viestiemme kautta.

Olen pitänyt teille tänään erittäin tärkeän puheen. Ja tämä puhe on sitäkin sopivampi, koska koko ihmiskunnalle jää vähemmän aikaa päättää, mitä polkua seurata: sitä, jota Ylösnousseet Mestarit opettavat ihmiskunnalle, tai sitä, joka on voimakkaasti levitetty joukkotiedotusvälineiden kautta.

Odotan kovasti, että ainakin kymmenesosa ihmisistä, jotka tutustuvat tähän Viestiini, pohtivat vakavasti niiden monien asioiden vaikutuksia heidän tietoisuuteensa, joita yhteiskunnassa edistetään vapaasti, mutta jotka eivät ole yhtä hyödyllisiä olemuksellenne kuin meidän Viestimme.

MINÄ OLEN Kuthumi.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina